Gość: gul IP: *.man.bialystok.pl 23.01.04, 11:09 Przyłączmy się wszyscy do protestu... Nie odwiedzajmy Herkulesów... Jak przez parenaście tygodni nikt nie przyjdzie to może Herki same padną i nikt więcej już tam nie zostanie ZAMORDOWANY... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milimaniak Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.znet.pl 23.01.04, 12:28 Ja akurat tam nie chodziłam, ale słyszałam, że tam już od jakiegoś czasu dzieją się niestworzone rzeczy. Poza tym chciałabym zwrócić na ochroniarzy i na ich pracę. Oni uważają się za bokserów, a nie za obrońców pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dody Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.pl 23.01.04, 13:41 Drogi Gul, lepiej już byś sie nie odzywał, a nie wychodził z takimi bzdetnymi propozycjami. Po pierwsze to w herkulesach nie mordują, to jest pierwszy i mam nadzieje ostatni wypadek, po drugie nie pierwszy raz na dyskotece była bójka i ktoś został ranny w tragicznejsyzm wypadku zabity. Dlaczego nie było takiego szumu, jak wsadzili nóż w brzuch jakiemus chłopaczkowi w Premierze. I stało się to w środku klubu, a nie na zewnątrz. ja chodze do Herkulesów od wielu lat i nigdy nie byłam świadkiem, ani chamstwa ze strony ochrony, ani żadnej bójki. Klub jak każdy inny, wszędzie zdażają sie bójki. Tak słucham tych wszystkich wypowiedzi i zastanawiam się, skoro Herkulesy są tak beznadziejne to dlaczego zawsze jest tyle ludzi? Wyrazy współczucia rodzinie i znajomym Daniela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoRRR Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 04.02.04, 20:55 Wszyscy jesteście siebie warci!! Zginął człowiek, a wy się tylko obrzucacie mięsem i licytujecie, kto jest módrzejszy i kto więcej wie. Prawda jest taka, że nikt, kto znał tego chłopaka, albo kto był wtedy w Herkach nie pójdzie tam więcej. Swoją drogą dziwię się, że tam jeszcze nikt nie zamarzł, bo ochroniarze są do niczego - same karki bez odrobiny kultury i rozumu - wywalają młodych chłopaków na mróz be kurtek, żeby wytrzeźwieli i nie interesują się ich losem. Poza tym z nimi nie ma dyskusji, jak się im nie spodoba twoje zachowanie - sam parę razy się z nimi szarpałem, a moi kumple ich solidnie obili parę lat temu, bo czepiali się do jednego z nich o jakieś pierdoły. Nie pochwalam przemocy, ale należało im się, bo są powalonymi sadystami bez mózgów. Podsumowując: Heriony są w porządku, ale bramka nadaje się do utylizacji (czyt. wymiany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: protest . . . IP: *.iig.pl / *.iig.pl 23.01.04, 14:11 Proponuję rozszerzyć protest i nie mieszkać na terenie Białostockiej Spółdzielni Mieszkaniowej - tam też ktoś kiedyś został zabity. Dołączyłbym jeszcze Rodzinę Kolejową, a może w ogóle się wyprowadzić z Białegostoku? Słyszałem, że w Czachach - Kołakach jeszcze nikogo nigdy nie zabili... A tak na poważnie: dopóki policja będzie się bała i pobłażała agresywnym koleszkom - tak jak do tej pory, nic się nie zmieni. Zwróćcie uwagę - kiedy patrol na ulicy kogoś legitymuje, w siedmiu przypadkach na dziesięć legitymowani są mniejsi od policjantów i zwykle mają 14-16 lat... Policji w Białymstoku boi się głównie przeciętny obywatel, złoczyńcy mają ich gdzieś. Rok temu zginął chłopak ugodzony nożem 100 metrów od komisariatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 23.01.04, 17:56 Ja Ci skurwielu poprostestuje. Gdzie masz zamiar palanicie sie tak dobrze bawić jak nie w Herkulesach???? Moze pojdzmy wszyscy do Premiery albo Vipu??? tam na 100% noz w bebechy lub kradziez. Idioto wkurzam sie jak czytam takie brednie od dupka ktory tak na prawde nie ma pojecia co sie stalo i wygaduje same glupoty,poczekaj az beda ustalone wyniki z sekcji zwlok a pozniej sobie protestuj ze chlopak ktory sie napil lub zacpal nie myslac spowodowal szum wokol calej sprawy. Przestancie wypisywac wszyscy glupoty bo to nie przywroci zycia dla Daniela tylko zastanowcie sie co robicie ze swoim zyciem i nie popelniajcie bledow tak jak On. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aile Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:40 jerry pedale zajebany w dupe sam sie zacpałes huju jeden Daniel to był mow przyjaciel i to kurwa akurat wiem ze nigdy tego nie by nie zrobil ,nie cpał rozumiecie debile mial promil alkocholu we krwi od tego sie nie umiera to było normalny mord . a co do ciebie jerry zycze ci aby nasze drogi kiedys sie przecieły i zobaczymy kto tu pierdoli bzdury . aaaa jeszcze jedno euro-net to lesna dolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 27.01.04, 18:38 Mała płytka dziwko już robie w gacie na myśl że Cię spotkam. Boje się jak cholera. Niestety nie mam czasu na spotkania z tak prymitywnymi osobami - szkoda mi wolnego czasu bo z tego co widzę to nie wiele masz ciekawego do powiedzenia.Widze ze Daniel mial wielu przyjaciol - hmmm tylko gdzie oni byli jak naprawde ich potrzebowal???? zastanawiajace. Zreszta mam gdzies to co piszesz tylko wysil ta jedna szara komorke i posluchaj troszke ludzi madrzejszych od siebie (ze znalezieniem ich nie powinnas miec problemu bo inteligencja da sie zauwazyć nie grzeszysz) i nie wygaduj głupot o morderstwie - skoro zostało ono w 100% wykluczone. Co do lesnej doliny tez sie mylisz - kolejny przyklad Twojej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aile Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:31 panie jerry tak sie składa ze od wczoraj znam wyniki sekcji mam nadzieje ze jak je i ty poznasz to zrobi ci sie chodz troszke przykro .jestes chłowiekiem typu wiem wszystko wienc gadasz glupoty i nie pomyslisz jaki to jest ból gdy słuchaja tego ludze bliscy Danielowi .posłuchaj chłopak został pobity na smierc i nie ma tu nawet dwóch znań ps. to nie była glupota to zwykła złosć ,jesli nie znasz faktow to zatrzymaj to dla siebie a i jeszcze jedno wiesz gdzie wtedy byłem w domu pewnych zeczy nie da sie przewidziec chyba ze jest sie takim inteligentem jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 28.01.04, 19:31 widze ze nerwy Ci już troche odpuściły i zaczynasz normalnie pisać. Nie sadze zebys znal wyniki sekcji ale doskonale rozumiem ze masz prawo byc wkurzony skoro to byl Twoj przyjaciel - kazdy wkurza sie jak traci sie kogos bliskiego - ale to nie jest powod zeby wygadywac bajki na temat wydarzen jakie mialy wtedy miejsce. Policja wykluczyla morderstwo i pobicie ze skutkiem smiertelnym wiec skad informacje o morderstwie? Kazdy stara sie zrobic z tego nieszczescia sensacje i rozsiewa plotki. Tyle co ludzi tyle bylo wersji wydarzen. Najbardziej mnie wkurzaja wlasnie takie wypowiedzi typu ze urzadzmy kolejna sensacje - hmm moze prostest zaby zamkneli Herki??? Swietna mysl czemu nie kupa idiotow sie przylaczy - nikomu to nie pomoze , nie przywroci zycia Danielowi ale zawsze to cos nowego. Swietna zabawa. Pretensje miej do tych co szukaja sensacji a nie tych ktorzy chca im przemowic do rozumu. Najpierw fakty a pozniej jakies oskarzenia. Co do tego co napisalem wczesniej o tych narkotykach - to bylo poprostu naswietlenie sprawy ze nikt tego nie bral wogole pod uwage, bo nie chcial - a powinien tak samo wziasc pod uwage taka mozliwosc a nie tylko morderstwo. Wszystko wyjasni sie po sekcji zwlok ale takiej oficjalnej a nie takiej slyszanej i przez kolejne osoby zmienianej ktore to powtarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aile Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 28.01.04, 23:29 jerry poweim tylko tyle wiesz czy nie wiesz ale juz jest po... powiem ci tez to nie są bajki co mowie mi nie chodzi o to zeby cos zamykac dlamnie to juz jest dawno zamkniete NIE PRZEMAWIAJ MI DO ROZUMU BO SAM JESTES W BŁENDZIE, DUZYM BŁENDZIE nie wiem co chcesz uzyskac tym co mowiesz, ale nie wiem dlaczego tak mowisz jesli masz jakies dowody to komisariat jest na ul bema (mniej gazet prosze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 29.01.04, 19:42 W gazetach o takich rzeczach nie pisali , a co do komosariatu na ulicy Bema to jestem tam czestym gosciem bo praca tego ode mnie wymaga. Sekcja faktycznie byla ale nie ma jeszcze pelnych wynikow - np. toksykologicznych. Wiec skoro Ty lepiej jestes poinforowana od policji wiec moze to Ty powinnas sie zglosic na Bema i udzielic im wyjasnien!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 28.01.04, 23:29 człowieku jeżeli aile pisze ci że było to morderstwo więc jest to prawdą, w gazecie ci nie napiszą jakie są oficjalne wyniki sekcji zwłok, a jeśli napiszą to za kilka dni albo za jakiś czas, wiemy to od rodziny Daniela i napewno wiemy dużo więcej niż wy z gazet, to ty rozsiewasz plotki a nie my, my wiemy to co wiedzą jego najbliżsi czyli samą prawdę i nie powinienneś się sprzeczać... a i jeszcze jedno, jeśli wiedzielibyśmy że tej nocy wydarzy się ta tragedia to byśmy spali pod Herkami a nie pozwolilibyśmy żeby coś takiego się stało... policja wykluczyła morderstwo i pobicie ze skutkiem śmiertelnym żeby potencjalni podejrzani nie czuli się winni, może to miało pomóc w jakiś sposób w śledztwie... pęknięty rdzeń kręgowy to chyba coś znaczy no nie?? zanim coś napiszesz, dobrze to przemyśl i nie rań tych którzy najbardziej go kochali... po drugie nie szukamy sensacji tylko sprawiedliwości za to co się stało... i po trzecie on nie miał najmniejszego kontaktu z narkotykami co zekcja także wykazała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aile Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 28.01.04, 23:45 justyno nie wiem co ty gadasz i kim jestes ALE GADAJ ILE WLEZIE fantazja ponosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teanek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 14:17 Jery pewniw jestes KRAWEZNIK to widac z twoich chamskich wypowiedzi a tak naprawde to nie badz pewny co do tego kto da ci kapciem w pysk skoro ktos nie potrafi sie zachowac a ty tu cenisz sie ze jestes kims to ja tak napisze aby wszyscy mogli zrozumiec TY jESTES POPROSTU < KRZYZOWKA KURWY Z WIEPRZEM > cienki leszczu. wszyscy normalni omijac tych idiotow zanim was tam nie zamordowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 30.01.04, 20:15 Mysle ze najbardziej boli Cie to ze jestem kims a Ty jestes nikim!!! Nie martw sie moze z czasem zmadrzejesz i wtedy poczujesz sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: protest . . .może zamkną Herkulesy 27.01.04, 19:35 Przyłączam się. Nie chodzimy do Herkulesów do końca kwietnia. Może pomoże. Niech nie giną młodzi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manitek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 29.01.04, 19:13 jerry kurwa,powiem ci jedno,kurwa zycze zebys kiedys sie znalazl w takiej sytuacji jak my kurwa,ktorzy stracilismy przyjaciela,i kurwa nie pomoglismy mu kiedy nas potrzebowal:(:(kurwa jak taka sytuacja cie dotknie to kurwa zal ci dupe scisnie ty jezozwerzu w dupe jebany przez stado jeleni:):):)a wtedy ja powiem ze kurwa twoj najlepszy kumpel byc cpunem i kurwa jak zobzczysz jego zwloki ktore wygladaj jak przemielone przez maszynke:(:( to ja ci powiem on sie przewrucil bo sie przecpal i zginal:):) i jak cie spotkam to bede sie smial prosto w twarz tobie:):)a kiedys jak sie spotkamy to se pogadamy...na zywo i ciekawe co wtedy bediesz mial do powiedzenia:)... jebac herkulesy..jebac i jeszce raz jebac!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 29.01.04, 19:38 Widze gosciu ze jedyne slowo jakie znasz to kurwa :))) a moze tak wolasz do osoby ktora Cie urodzila i nie ma zwiazku z moja osoba. Fakt kazdemu zdarza sie pomylka , a Twoja Ci wybaczam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniutek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 29.01.04, 23:42 od mojej mamy to ty sie odpierdol:):) i patrz na swoja stara lampucere:):):) jebac cie w dupe ,bo tylko na to zaslugujesz :):):) i jeszce osrac cie na koniec:):) bo wlasnie na codzien wygladasz jak posraniec:):) ehheheheheh pierdolony psikutac !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 30.01.04, 01:01 Domyslam sie ze mnie widziales i masz na mnie chrapke. Widze ze lubisz walic facetow w dupe - w sumie masz prawo w koncu jest demokracja. Wstretny Kutasie niestety pomyliles adresy nie kazdy jest taki jak ty. Proponuje zebys kupil sobie slownik i wzbogacil swpje slownictwo bo teksty masz do dupy, zreszta caly jestes popierdolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 30.01.04, 13:30 ale ty durny jerrrrry, powinni twoje wypowiedzi wywalic bo nie trzymasz sie tematu, wogle ta wymiana zdań jest bezsensowna bo na forum, ukryci pod nikami nic nie zdziałacie, lepiej ustawcie sie i sobie powiedzcie to w twarz jak jesteście tacy odważni ha ha ha i nie mieszajcie do tego swoich matek ani pedałów, tolerancja musi być hahahaha bez obrazy maniutek :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialostocki Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 14:07 Straz miejska nareszcie bedzie was trzymac za mordy i to dobre bo to co sie dzieje w tym miescie to szkoda gadac Brawo wladza tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikus Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 14:21 Popieram protest i nie ide juz tam nigdy abym nie zostal ZAMORDOWANY ZAMORDOWANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewna gościówa Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.znet.pl 31.01.04, 17:44 Hmm .. zastanawiam się, co się dzieje z adminem? Mimo sypiących się tu i tam epitetów on nic nie robi.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu ha Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biatel.com.pl 31.01.04, 18:09 Daniel nie przewrocil sie, nie zacpal- poprostu wpierdolilo mu 3 typow (moze 2 ale 3 bylo) i skonczcie gadac ze sie zacpal i ze jakies inne bajery. Policja popierdoli glupoty i nie znajdzie winnego chociaz na miescie wiadomo kto to zrobil i tak. Takze polska policja jest taka jaka widzicie Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: protest . . .może zamkną Herkulesy 31.01.04, 20:10 No gosciu jak mowisz ze wiesz (znaczy ze na miescie wiedza) kto to zrobil to jakbys ukrywal sprawcow (jesli oni byli)...... Michal ps. admin chyba spi lub ma wolny weekend, dawno bym watek skasowal na jego miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forever Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 01.02.04, 12:12 jeśli wiesz kto to zrobił to może warto pomóc rodzinie i zgłosić to na policje... komisariat na lipowej lub na bema albo telefon 0-800-100-997; (85) 7410-588 policja nie jest w stanie sama poradzić z tym, potrzebują świadków i dowodów, tylko my możemy pomóc, jeśli ktoś coś widział lub wie kim są ci ludzie którzy go zabili dajcie znać... trzeba sobie pomagać, nie bójmy się bo strach jest sprzymierzeńcem tych zabójców, niech dosięgnie ich ręka sprawedliwości, Daniel zasłużył na ty by jego oprawcy zostali surowo ukarani ... a jeśli chodzi o protest to uważam że nie ma on sensu, w każdym klubie to się mogło stać, myśle żę kiedyś znów tam pójdziemy ale minie jeszcze sporo czasu, ci co go znali oddają mu hołd i nie uczęszczają tam a ci którzy go nie znali wogle to sobie dalej chodzą, to ich sprawa... nikogo nie potępiam... klub nie jest winny, jeśli już coś to najwyżej ochrona klubu która nie zareagowała należycie i zbagatelizowała sprawę... myślę że nie ma po co dyskutować na temat protestu czy temat Daniela, tym bardziej i nie ma co sie kłócić tutaj, wyzywać i obrażać jego kosztem... odszedł od nas i uszanujmy go, to nie jest temat do dyskusji... jeśli ktoś coś wie albo był świadkiem tego zdarzenia niech skontaktuje sie z policją lub rodziną... Daniel - na zawsze w naszych sercach+++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milimaniak Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.znet.pl 04.02.04, 21:35 Ponawiam pytanie.. GDZIE SIĘ PODZIEWA ADMIN?????? Przecież na tym wątku zaczęły się takie bluzgi, że szokers.. To chyba miało być kulturalne wypowiadanie się, a nie groźby, straszenie i wszystko w ten deseń :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek z moniek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 02:28 popieram zamknac ta ubojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HERKULES Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.tkb.net.pl 01.02.04, 14:32 ja ci dam wieśniaku ubojnię!!!ubojnia to chyba twój dom, te monki, a nie Herkulesy!!!Jakim prawem obrażasz wiochmenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 01.02.04, 14:45 buhahahahahahaahhahahaha buhahahahahhahahahaahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniutek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 02.02.04, 09:28 ty herkules normalnie,herki to ostra ubojna w ktorej sie kleja do poglogi buty i hujem tam smierdzi:)zreszta tak jak od ciebie :):)buhahhahaaha ..ja chcem tylko sprawiedliwosci dla tych ktorzy zamordowali Daniela:(:(:( nalezy sie to ś.p przyjecielowi aby ta sprawa zostala wyjasniona do konca i ci ktorzy to zrobili zostali odpowiednio ukarani:(:(!!!!!!!!! ...kurwa a kto chce chodzic to tej ubojni herkow to niech sobie chodzi.to jest wolny kraj i kazdy sie bawi gdzie uwaza za sluszne... i huj szanujmy kurwa to....ale nie znaczy ze sie zgadzajmy z tym..!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniutek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 02.02.04, 09:37 i jeszce jedno ,ochrona i klub jak zwykle umywaja rece od takich sprawa...kurwa dla nich to jest interes,pieniadze ,zarobek....ale w ich interesie jest rownierz dbac o bezpieczenstwo w klubie jak i pod nim!!!!!!! a nie pierdolenie glupot ze tego wieczoru bylo spokojnie i wszystko pieknie ladnie i nic sie nie stalo!!!!! jednak zginal czlowiek i kurwa stalo sie cos zlego...kto kolwiek cos widzial ,cos wie ludzie zglaszajcie sie... pomozcie w zatrzymaniu tych skurwieli!!!!! a herkulesy jako klub zachowal sie jak ostatnia pizda i niech kurwa zbankrutuje,huj mu w dupe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forever Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 02.02.04, 11:01 Danielku - na zawsze w naszych sercach, kochamy cię, pamiętaj o tym +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.dz.euro-net.pl 02.02.04, 11:14 Co tu sie dzieje ??? Chłopak zginął w niewyjaśnionych jak dotąd okolicznościach a WY próbujecie sobie nawzajem udowodnić kto tu ma więcej racji przez obrzucanie się epitetami ??? Normalnie scena jak z kabaret: " moja racja jest naprawdziwsza, bo jest najmojszejsza i najprawdziwiejsza..." - tylko ze to nie kabaret..... Protest ??? cytuje: "dołączam sie, nie chodzimy do herkulesów do konca kwietnia" - tez mi protest, skonczy sie post i znow pojdziesz co? Ze klub umywa ręcę ?? a co ma zrobic?? swoje sledztwo prowadzic?? A moze niech odpowie potomek Branickich, to w koncu ich park?? Czy w tym zapuszczonym sa jesce jacys trzezwo myslacy ludzie a nie banda cwaniaczków, która wypowiada sie na forum "mam nadzieje ze Ciebie taka sytuacja tez spotka..." Jesli tak wypowiadaja sie przyjaciele Ś.P. Daniela.... szkoda słów. Przyjaciele tez widocznie umywają ręcę skoro sledztwo trwa w martwym punkcie. Nie ma co ukrywać, kazdy zachowuje sie tak jakby to był nie jego interes. Obrzucanie sie pizdami i chujami napewno tu nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frizz. Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.iig.pl / *.iig.pl 02.02.04, 16:29 chlopaku z moniek--załosne te twoje wypociny. zgodzę sie z przedmówcą >abc<. potraficie tylko łacinę stosować i nic pozatym. prawda jest taka ze każdy "szczeka" przez net. też tak mogę.. obrzucić qrwami? hmm kogo? moze ciebie moze tego i tamtego. TYLKO PO CO? pojechaliście po ochronie, obsludze. a co zrobiłeś jeden z drugim by pomóc dojść do rozwiązania sprawy i zatrzymania sprawców. Osobiście nie znałem Daniela, a wy uważający się za przyjaciół lepiej wyjdzcie pod swoje bloki i popytajcie kolegów i innych- czy ktoś coś widział coś słyszał by pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: protest . . .może zamkną Herkulesy 02.02.04, 23:50 Gość portalu: abc napisał(a): Protest ??? cytuje: "dołączam sie, nie chodzimy > do herkulesów do konca kwietnia" - tez mi protest, skonczy sie post i znow > pojdziesz co? No może niezręcznie to wyszło. Bardziej szło o to że w obliczu śmierci będzie wszystkim zależało by winnych znalezć bez malutkich spektakularnych zysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forever Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 04.02.04, 17:15 Danielku - żyjesz w naszych sercach, nigdy nie zapomnimy o Tobie +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciele Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.biaman.pl 07.02.04, 16:41 nie pozwolimy o Tobie zapomnieć +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniutek Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.ld.euro-net.pl 12.02.04, 08:46 juz miesiac nie ma wsrod nas naszego przyjaciela,Ś.p Daniela !! :(:(:(a ochrona w herkulesach jest nic nie warta i nie odpowiednio zabezbiecza ten klub na imprezach...:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xdziadekx Re: protest . . .może zamkną Herkulesy IP: *.stnet.pl 17.02.04, 09:12 Odkąd pamiętam w herkulesach zawsze była najgorsza bramka w białymstoku. Od dawna już tam nie chodze, jednak kiedys to było moje ulubione miejsce. Te palanty na bramce po podstawówce ( przepraszam ludzi po podstawówce)którzy myslą ze sa pępkiem świata. Klub z takimi tradycjami, tylu ludzi tam sie wychowało a tu taka kicha. Popieram bojkot herkulesow!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś