Dodaj do ulubionych

Psychoterapia białystok

19.12.18, 14:46
Dzień dobry. Czy polecicie mi jakiegoś dobrego terapeutę w Białymstoku? Co sądzicie o ośrodkach takich jak np. Meandra czy na Leszczynowej? Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: rs Re: Psychoterapia białystok IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.01.19, 10:20
      prywatnie czy na nfz
      • Gość: rs Re: Psychoterapia białystok IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.01.19, 10:32
        Witam
        W nawiązaniu do pomocy psychoterapeutycznej, w odpowiedzi deklaruję pomoc w pracy mobilnej.
        Jestem psychoterapeutą i udzielam wsparcia prywatnie w miejscu zamieszkania.
        Cena wynagrodzenia do ustalenia po spotkaniu indywidualnym, nadmieniam, iż pierwsze spotkanie diagnostyczne za darmo.
        Nawiązując do pytania o Poradnie na NFZ:
        Pomoc specjalistyczna jest " dosyć " dobra i realizuje potrzeby pacjenta,
        jednakże jedną z " wad " tego rodzaju placówek jest długie oczekiwanie na terapie i kolejki nawet do dwóch lat
        Pozdrawiam
    • kapitanwidmo Re: Psychoterapia białystok 24.03.19, 12:57
      Ja chodzę do pana Macieja a dowiedziałem się o nim z jego strony abovo.bialystok.pl/czym-jest-psychoterapia/ i ogóle temacie psychoterapii. Ja szczerze polecam
    • Gość: Ania11 Re: Psychoterapia białystok IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.19, 13:00
      Polecam psychoterapiabialystok.pl
    • Gość: arturb Re: Psychoterapia białystok IP: 80.48.206.* 06.02.20, 12:09
      To kwestia do jakiego zaburzenia. Uważam, że np. w przypadku osobowości chwiejnej emocjonalne, to musi być terapeuta, który powinien mieć doświadczenie z tego typu pacjentami. Nurt terapii też jest ważny do danego zaburzenia.
      Pozdrawiam
      psychoterapiadysleksja.bialystok.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka