delle 19.12.18, 14:46 Dzień dobry. Czy polecicie mi jakiegoś dobrego terapeutę w Białymstoku? Co sądzicie o ośrodkach takich jak np. Meandra czy na Leszczynowej? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rs Re: Psychoterapia białystok IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.01.19, 10:20 prywatnie czy na nfz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Psychoterapia białystok IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.01.19, 10:32 Witam W nawiązaniu do pomocy psychoterapeutycznej, w odpowiedzi deklaruję pomoc w pracy mobilnej. Jestem psychoterapeutą i udzielam wsparcia prywatnie w miejscu zamieszkania. Cena wynagrodzenia do ustalenia po spotkaniu indywidualnym, nadmieniam, iż pierwsze spotkanie diagnostyczne za darmo. Nawiązując do pytania o Poradnie na NFZ: Pomoc specjalistyczna jest " dosyć " dobra i realizuje potrzeby pacjenta, jednakże jedną z " wad " tego rodzaju placówek jest długie oczekiwanie na terapie i kolejki nawet do dwóch lat Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanwidmo Re: Psychoterapia białystok 24.03.19, 12:57 Ja chodzę do pana Macieja a dowiedziałem się o nim z jego strony abovo.bialystok.pl/czym-jest-psychoterapia/ i ogóle temacie psychoterapii. Ja szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania11 Re: Psychoterapia białystok IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.19, 13:00 Polecam psychoterapiabialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturb Re: Psychoterapia białystok IP: 80.48.206.* 06.02.20, 12:09 To kwestia do jakiego zaburzenia. Uważam, że np. w przypadku osobowości chwiejnej emocjonalne, to musi być terapeuta, który powinien mieć doświadczenie z tego typu pacjentami. Nurt terapii też jest ważny do danego zaburzenia. Pozdrawiam psychoterapiadysleksja.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś