Dodaj do ulubionych

Mam pytanie

10.01.10, 19:50
Drogie Panie !
Gdyby ktoś słyszał że komus jest
potrzebna pomoc,Czy to sprzątanie,odśnieżanie,wymiana uszczelki, kranu,umywalki,kontaktu,drobny remont,rąbanie drewna,
To prosze dać mi znac,
U męża w pracy przestój,a my musimy przetrwać ten trudny okres.
Bardzo potrzebujemy pomocy w tej kwesti.
ania
Obserwuj wątek
    • ania222tlen Re: Mam pytanie 11.01.10, 19:44
      Jak coś bedę słyszeć na pewno dam znać
    • mari40 Re: Mam pytanie 11.01.10, 20:43
      Aniu będe ogromnie wdzieczna
    • mari40 Re: Mam pytanie 22.01.10, 12:42
      Żeby nie zaśmiecać forum kolejnym wątkiem,podrzucam do góry,
      Może akurat ktoś bedzie potrzebował pomocy w drobnym remoncie,naprawie,wymianie uszczelki i tym podobne.
      Piszcie.Przyjedziemy naprawimy.Każda praca mile widziana.
      Oby do wiosny :-)
      • felha Re: Mam pytanie 22.01.10, 18:39
        mari, ja mam maly remont do zrobienia (nie wiem czy z takim rzeczami maz da rade)
        chodzi o rozwalenie jednej malej scianki w domu (150c x 100cm) + pomalowanie
        niewielkiej powierzchni (scian) + diagnoza cieknacego sedesu :) i sprzatanie
        czasem...

bylabym wdzieczna za rzetelna pomoc, bo szukam kogos wlasciwego wlasnie. Jesli
        podejmiecie sie takiego zadania to daj mi znac tutaj lub na maila (wasz nr
        telefonu).

wszystkiego dobrego, oby do wiosny!:)
        • mari40 Re: Mam pytanie 22.01.10, 20:19
          pisze na pw,mąż chętnie podejmie sie tej pracy,a i sprzątanie też bardzo chętnie
    • kichigai_ushi Re: Mam pytanie 23.01.10, 09:31
      a czy Twój mąż będzie umiał np zamontować szafę do obudowy i przesunąć włącznik
      kontaktu o jakies 10cm?
      planuje montaz szafy-miał pomóć mój chłopak i mój brat- z facetem się rozstałam
      a brat zaczął pracować. z tą szafą to taki plan na najbliższy miesiąć (liczę na
      to ze uda mi się go zrealizować) i tak czy inaczej ktoś kontakt przesunąc i tak
      będzie musiał. więc jak już się zdecyduję ze robię to szafę (montuje) to mogę
      dać znać oczywiśćie.

....Her lips say no but her hormones say oh my god, yes more!!....
      • mari40 Re: Mam pytanie 23.01.10, 10:00
        kichigai_ushi,na oba pytania,Odpowiedż brzmi Tak,da sie to zrobić,wszystkie szczegóły na pw
        Pozdrawiam ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka