taleksander 04.11.11, 18:27 KOrzysta ktoś z jakiejś elektronicznej niani? Bardzo proszę o opinię. A może ktoś ma do sprzedania, najlepiej Avent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agas-30 Re: Elektroniczna niania 05.11.11, 11:00 ja ma i korzystałam zarówno przy starszej jak i przy młodszej córce. Mam taka najzwyklejszą Philipsa i jestem a raczej byłam bardzo zadowolona (już córki podrosły). Odpowiedz Link Zgłoś
nieaga Re: Elektroniczna niania 05.11.11, 21:32 Ja mam Fisher Price www.wszystko.dla.dziecka.pl/p6501,niania-elektroniczna-z-lampka-nocna-m7933-fisher-price.html w sumie moglibyśmy się już z nią rozstać. Mieszkam w piętrowym domu więc bardzo się przydawała gdy schodziłam na dół do kuchni gdy młoda spała albo gdy bawiła się ze starszym bratem i chciałam mieć nad nimi kontrolę. Zapłaciłam za nią 126 zł odstąpię za 60 zł. Jej stan oceniam na bardzo dobry- wygląda jak nowa mam oryginalne opakowanie i dowód zakupu. Teraz używana sporadycznie- zazwyczaj jako lampka nocna bo ma taka fajną opcję (daje delikatne światło przy którym mała chętnie zasypia). Odpowiedz Link Zgłoś
igua philips avent scd 520 12.11.11, 21:01 mamy model jak w temacie i jesteśmy zadowoleni. służy nam bardzo. trudno mi określić, jak duży ma zasięg, ale z piątego piętra na dół klatki na pewno :) samo działanie w sumie bez zarzutów, choć na początku po analogach miałam wrażenie, że słabo w niej słychać i że trzeba ją mieć przy uszach, żeby wiedzieć, co się dzieje w pokoju dziecka. w części stacjonarnej (tej, która jest u dziecka) ma m.in. termometr - nie brałam jej z tego powodu, ale potem okazało się wielokrotnie (np. na wyjazdach), że to przydatna rzecz. o i kołysanki, które służą raczej jako atrakcja, gdy 10-miesięczniak się dobiera do tej stacjonarnej części i sam niechcący włączy Odpowiedz Link Zgłoś