Dodaj do ulubionych

Czy Jaga się utrzyma w II lidze?

IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:30
Moim zdaniem na 100%, atut w postaci Łazarka i nowi zawodnicy (Danielewicz,
Szarnecki, Smoliński) powinień dać efekt w postaci pozostania w tej klasie
rozgrywek. Mam tylko obawę o kontuzje- runda rewanżowa trwa tylko 2 miesiące,
mecze sa rozgrywane systemem środa-sobota, wszystko to może spowodować
przetrzebienie składu ale jestem optymistą i wierze w Łazarka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kraqs Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: 217.98.233.* 12.03.02, 19:19
      Obys mial racje!!!!!

A rok pozniej spotkamy sie mam nadzieje na meczach przyjazni Jaga-Wisla w I
      lidze.

Pzdr
      • Gość: Ces Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.stok.bial.pl 13.03.02, 10:19
        Cześć.

Coraz bardziej zaczynam wątpić w utrzymanie. Po dzisiejszym meczu z
        Hutnikiem będzie wszystko jasne. Jeżeli przegramy , to można zapomnieć o II
        lidze. Zresztą jak tu wygrać , jak nasz zespół ma przeciw sobie wszystkich i
        wszystko . Nawet trener Łazarek gó... zrobi w takiej sytuacji.
        Jeżeli wygramy , to jakaś szansa jeszcze jest... , ale bardzo mała.

Uzdrawiam
        • Gość: MARCIN M Re: LAZAREK-OUT IP: 192.168.1.* 13.03.02, 13:01
          Jesli pan Lazarek nie wygra dwoch meczy powinien natychmiast zostac
          zwolniony.Jaga gra gorzej niz na jesien a w meczu z Arka i zaglebiem jedynym
          wyrozniajacym sie zawodnikem byl Szarnecki ktory doszedl do jagi w ostatniej
          chwili.Pan Lazarek ma w JADZE wszystko co sobie zarzyczy a efektow nie ma
          zadnych.
          • Gość: Ces Re: LAZAREK-OUT IP: *.stok.bial.pl 14.03.02, 10:54
            Cześć.

Zmiana trenera w tym wypadku nie pomoże , tu trzeba uzdrowic sędziowanie i
            wpajać piłkarzom ,że macz trwa 90 min ( nawet tylko 90 min ).Ci drudzy powinni
            dać z siebie wszystko , dosłownie "gryźć ziemie". Tymczasem sił starcza w
            większości na 45 min.
            To nie jest tylko problem piłkarzy - tak jest wszędzie - na Olimpiadzie,
            basenie czy nawet w Narodowych Reprezentacjach ,w kazdej prawie dziedzinie
            sportu.
            Jeżeli juz ktos nas gdzieś reprezentuje , to MUSI gryźć wspomnianą wczesniej
            ziemie.
            I takie jest moje zdanie na ten temat.
            Reasumując trener musi być z drużyną jak najdłużej, aczkolwiek powinien czuć
            presję ze jest do zastąpienia.

Uzdrawiam
            • slobod Re: LAZAREK-OUT 16.03.02, 10:16
              Gość portalu: Ces napisał(a):

> Cześć.
              >
              > Zmiana trenera w tym wypadku nie pomoże , tu trzeba uzdrowic sędziowanie i
              > wpajać piłkarzom ,że macz trwa 90 min ( nawet tylko 90 min ).Ci drudzy powinni
              >
              > dać z siebie wszystko , dosłownie "gryźć ziemie". Tymczasem sił starcza w
              > większości na 45 min.
              > To nie jest tylko problem piłkarzy - tak jest wszędzie - na Olimpiadzie,
              > basenie czy nawet w Narodowych Reprezentacjach ,w kazdej prawie dziedzinie
              > sportu.
              > Jeżeli juz ktos nas gdzieś reprezentuje , to MUSI gryźć wspomnianą wczesniej
              > ziemie.

_chociażby miał umrzeć po ostatnim gwizdku!

> I takie jest moje zdanie na ten temat.
              > Reasumując trener musi być z drużyną jak najdłużej, aczkolwiek powinien czuć
              > presję ze jest do zastąpienia.
              >
              > Uzdrawiam

• slobod Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? 16.03.02, 10:17
      Wierzyłem w niego jak trenował Widzew i się baaaaaardzo zawiodłem. Mam
      nadzieję, że II jednak pozostanie w Białym.
      • agro Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? 17.03.02, 13:43
        no ja myśłe że spadnie-choc bardzo tego nie chce:)jak chyba kazdy co tu sie
        wpisuje. Ten Łazarek to jeden wielki niewypał. Za tako kase jakos on dostaje i
        toco zrobil....Ja bym zajął to samo miejsce po rundzie jesiennej za friko niż
        on,za duzy szmal. Teraz byl mecz z lks i chuja dali dupy wszytscy, i lazarek i
        pilkarze
    • Gość: Ball Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: 192.168.2.* 17.03.02, 18:26
      pewnie ze sie utrzyma, i to nawet na dluzej niz myslicie...
      • Gość: Ces Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.stok.bial.pl 17.03.02, 18:58
        Cześć.
        Dzizas , ludzie co wy pisziecie? .Jaki out ? jaka kasa? .
        Jestescie tacy sami jak działacze Wisły , ktorzy wygonili Smude , zatrudniając
        Kasperczaka.
        Prawda jest taka , ze najgorsze mecze Wisła ma za sobą i teraz powinna wszystko
        wygrywac... przypiszecie pewnie zwycięstwa Kasperczakowi...
        Wracają do Łazarka , niech zostanie jak najdłużej , nie ma teraz czasu na
        zmiane trenera , w tym momecnie nikt nie zna lepiej zawodników niż on sam.
        Myśle ze wie co robi, z tym że chyba piłkarze nie bardzo wiedzą jakie sa ich
        poszczególne zadania...

Uzdrawiam i 3mam kciuki.
        • agro Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? 30.03.02, 10:57
          A ja powiem tylko to co sie spiewa na meczach-Jaga nie spadnie, ni chuja Jaga
          nie spadnie. i robimy fale:))))
          • Gość: Ces Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.stok.bial.pl 30.03.02, 12:59
            Czesc !

Nasza fala była GREJT!, moze nie na początku ,bo cieżko było co niektórym
            podniesc swoje siedziska :), ale jak sie rozkręciło to było bardzo super.
            Przyspiewka beznadziejna , pełno wulgaryzmu trzeba to zmienic.

P.S. Agro gdzie siedziałes ?

Uzdr.
            • Gość: Stasiek Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.biaman.pl 30.03.02, 22:55
              Witam !!!!
              Jestem pełen waszego optymizmu, też bym chciał, ,żeby Jaga była mistrzem
              Polski, ale czeba być realistami. Jak sportowcy moga być w dobrej formie, jeśli
              po każdym meczu ( nie istotne czy wygranym, czy też nie ), konczą w knajpie. Z
              tego co słyszałem bardzo lubią Vip, oraz że nigdy nie wychodzą z tamtąd o
              własnych siłach.
              • Gość: |Oka Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.04.02, 21:42
                Czesc, Stasiu,
                to znowu ja, Oka. Bardzo mi sie podoba slowo "trzeba" w Twoim wykonaniu,
                czyli "czeba".
                Zajebiste!!!
                Oka
                • Gość: Stasiek Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.biaman.pl 03.04.02, 14:40
                  Dzięki Oczku .
    • Gość: abc Re: Czy Jaga się utrzyma w II lidze? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 23:36
      oby
      • Gość: canemuto SYMULACJA by cane_muto IP: *.icpnet.pl 03.04.02, 00:38
        policzmy...

do konca sezonu zostalo 8 meczy. jaga ma 33 punkty, 35 to juz poza spadkowa -
        ale to przeciez nie koniec. chcialbym powiedziec, ze bedzie latwo, ale - to
        juz nie te czasy. wszyscy beda walczyc, no moza poza myszkowem... odra choc
        ostatnia, byc moze jeszcze sie wydzwignie - czyim kosztem???

moze mala symulacja - policzmy punkty...
        jaga gra (w-wyjazd, d-dom)
        1. w hetman 1/0 pkt.; d radzionkow 1/3 pkt.; w polar 1 pkt.; d gornik 3 pkt.;
        w Lech 0 pkt. (zadnych szans); d odra 3 pkt.; w tloki 1/3 pkt.; d swit (juz
        bez szans nawet na baraze) 3 pkt.
        sumujemy i o ile waszym graczom bedzie zalezalo, to zdobeda okolo 14 pkt.
        czyli na koniec 47 pkt.

a jak inni:
        odra - okolo 10 pkt. = 39 pkt.
        myszkow - tragedia, max. 5 pkt. = 35 pkt.
        arka:))) - okolo 10 pkt. = 42 pkt.
        polar - cienko gra, ale uciula okolo 8 pkt. = 42 pkt.
        hutnik - bida, okolo 10 pkt. = 44 pkt.
        lks - okolo 11 pkt. = 45 pkt.
        wlokniarz - okolo 12 pkt. = 47 pkt.

koncowka tabeli

13. jaga 47 pkt. (w meczach z wlokniarzem wygrana i remis)
        14. wlokniarz 47 pkt.
        15. lks 45 pkt.
        16. hutnik 44 pkt.
        17. Arka Gdynia 42 pkt. (w meczach z polarem wygrana i remis)
        18. polar 42 pkt.
        19. odra
        20. myszkow

wszystko pieknie tyle, ze to tylko teoria:))) no i Arka nie spadnie. nie wiem
        jak, ale zostanie w druiej lidze:))) jesli wasi zawodnicy zaczna grac, to
        uciulacie tyle pkt., zeby zostac w II lidze. ale chetnych jest wielu...
        pozdro:)
        • Gość: Ces Przychodzcie na meczyk w niedziele !!! IP: *.stok.bial.pl 04.04.02, 23:46
          Czołem Can!

Jak widzisz remisik w Zamościu " Tylko ;( " lekko obalił Twoje obliczenia ,
          Gramy lepiej z druzynami ktore sie nie bronią , a graja otwartą piłkę . Smię
          twierdzic , ze remis tam u was w Poznaniu to minimum . Pokuszę sie nawet o
          zwycięstwo. Sprawa sie komplikuje , jak ktos w ogole nie mysli o graniu tylko
          broni sie 11 zawodnikami . Dlatego z Radzionkowem bedzie cięzko. no ale nic
          zobaczymy moze w sumie wyjdzie na te Twoje 17 pkt .

Gorąco pozdrawiam i zapraszam na meczyk w niedziele przy ul. Jurowieckiej o
          godzinie 16:30 - bedziemy robić falę :))))

Uzdr.
          • Gość: canemuto szkoda 2 pkt. z tymi slaskimi paralitami... IP: *.icpnet.pl 07.04.02, 20:28
            sorry ces, ale w poznaniu nie wygracie... a jesli wygracie, to bedzie mi
            wstyd - z pewnych powodow (ja rozumiem - Lech ma juz awans, Baryla to swoj
            czlowiek ale...). z drugiej strony jak zremisujecie po uczciwym meczu to nie
            bede darl szat;))) moze nawet sie uciesze... (mam nadzieje, ze nikt z poznania
            tutaj nie zaglada!!!). pozdro.

patrze na tabele...remis z radzionkowem - byla chociaz jakas gra??? ciagle
            jest kontakt z bezpieczna strefa i powtarzam - macie dobry uklad
            meczy. "tylko" grac:)))
            • Gość: Ces Re: szkoda 2 pkt. z tymi slaskimi paralitami... IP: *.stok.bial.pl 07.04.02, 21:41
              Siemasz Can ;-)

Oj co sie działo , spokojnie moznaby to było wygrac , ale chłopaki jakoś nie
              wiem , tak jakby brakło im szczęscia. Szczerze to sędzia grał z nami , nie wiem
              dlaczego, może ktoś próbował go przekupić. To mi nie pasi. Gwizdał wszystko na
              naszą korzyść.
              Dziś gralismy dobrze i przy tej "szczerej" pomocy sędziego - bo starał sie
              chłopak jak mógł - 3 pkt powinny u nas zostać.

Moje odczucia :

Dzidek Zuberek - strzelaj chłopie i chciej za wszelką cenę wjechac do bramki z
              piłką, a bedzie dobrze. ( wyrózniający sie zawodnik w meczu )

Adam Grad - totalna trzoda , jak w ogole go dopuszczają do gry , toz moj tato
              jest chudszy. Ponoć Oli ma nadwage... hehe , więc co powiecie o naszym
              Gradzie ?

Łatka - nie pasuje do zespołu , za słaby strzał jak na 2 lige, trosze tez w
              moim odczuciu nie za bardzo wie co zrobić z piłką.

Rzeczycki - podoba mi sie koleś , czysci większośc niebezpiecznych piłek i
              gra! , GRA w piłę , swiętnie ustawia obrone , Dymek dzięki niemu ma naprawdę
              mało roboty. Jedny minus to czasmi sie kiwa jako ostatni, a to juz jest
              niedopuszczalne.

Danielewicz - technik od siedmiu boleści , wszystko ogolnie ok , ale przy
              ostatnim podaniu nie podnosi głowy - wbija piłki na pamięc, co jest naganne.

Czykier - Heh , no tak ,wygląda lepiej niz Grad , ale porusza się jakby był
              na "Kacu" . Trenerze , trzeba mu indywidualny trening wydolnościowy! , na pewno
              mu to pomoże.

Kobeszko - Super koleś, ambitny , waleczny poza brakiem szczęscia genialny!.

Reszta piłkarzy - nawet nieźle sie prezentują , Łągiewka jest naprawdę teraz
              stabilny , choć tez czasmi sie kiwa będąc ostatnim - zupełnie bez głowy.
              Dziwi mnie troche postawa piłkarzy , za pózno zaczynają grać. W tym przypadku ,
              gdy stracilismy brakme... a szkoda , bo mozna było szybko strzelic ze dwie i
              potem spokojnie kontrolowac przebieg meczu.
              Wiem , łatwo mi mówic , ale kto widział mecz , wie co mam na myśli .

Kibice - fajna atmosfera sie zaczyna robić , gdyby tylko cały stadion tak
              reagował to miód.

Uzdr.
              Ces

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka