Gość: cysters IP: *.csk.pl 20.08.04, 10:46 " Bardziej sie martwie sprawami zwiazanymi ze stella maris niż tym co sie dzieje na plebani u ks jankowskiego" wypowiedz z TVN 24 około 9,05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: giertych 20.08.04, 10:48 giertych to przykład cynicznego politykiera, który nie wierzy w nic, chce tylko osiągnąć sukces. Już popularność LPR zmniejsza się, a gietyczek wraca do swojego getta kilkuprocentowego... Jego plany były tam ambitne, że kuriozalne:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Michinik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:53 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040820/publicystyka/publicystyka_a_11.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Tzn. Michnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:53 Sorry za literówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: giertyczek 20.08.04, 11:07 giertych na szcęście w polityce zachowuje sie jak słoń w składzie porcelany. Miał sowje pięc minut, a teraz będzie wracał tam gdziej ejgo miejsce, na dno do rezerwatu:))))))))))))))))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ouagadougou Re: giertyczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:14 Pozdr! Dlaczego nie odniesiesz się do tematu rzuconego przez piecyka? Tylko swoim zwyczajem ciągle naokoło i nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: giertyczek 20.08.04, 11:44 tematem tego wątku jest Giertych. Więc piecyk nie po raz pierwszy wypowiada się nie na temat. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: giertyczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:57 A ja myślałem, że tematem jest hipokryzja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: giertyczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:39 No... Giertych też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary listonosz michnik listy pisze do samego siebie.... IP: 217.153.197.* 20.08.04, 11:48 alex.4 napisał: > giertych na szcęście w polityce zachowuje sie jak słoń w składzie porcelany. > Miał sowje pięc minut, a teraz będzie wracał tam gdziej ejgo miejsce, na dno do > > rezerwatu:))))))))))))))))))))))) > pozdr mówisz o geremku? hehe a propos linka wklejonego przez piecyka... gdy wczxoraj czytałem list do readckji GW od Zagozdy, nie wierzyłem własnym oczom...michnik pod pseudonimem pisze do siebie....padłem ze smiechu...ten facet juz się nie kontroluje! choc potem ogarnęły mnie wątpliwości ,ze może coś pokręciłem, ze Abdrzej Zagozda to nie jest michnik, moze hego pseudonim brzmiał jakoś podobnie.....przecież ludzi zdrowi psychicznie nie robią takich numerów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia z Zaspy Re: michnik listy pisze do samego siebie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:57 Do kościoła przyszła baba i do księdza tak powiada: "Słuchaj stary jest robota. Trzeba ochrzcić mego kota." "Kota nie chrzczę - nie ma duszy żadna siła mnie nie ruszy ! " Baba widząc,że ksiądz stary, poruszyła "sedno" wiary: "Jeśli chrzest będzie spełniony dam na kościół dwa miliony." Ksiądz nawrócił się migusiem, przeprowadził chrzest z kiciusiem. Dało mu to zmartwień kupę. Poszedł pogadać z biskupem. Biskup w ciemię bity nie był. Wie, że kler ma swe potrzeby. Więc powiada:"Jest robota. Do komunii szykuj kota ! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxpert2 Re: giertych IP: *.csk.pl 23.08.04, 17:22 ten 5% próg ogólnopolski zniszczył scenę polityczną. Jak prezydentem został Wałęsa to w wyborach można było na liście dopisywać swoich kandydatów i głosy takie były liczone, a teraz co? albo zapisujesz się do któregoś zoo albo jesteś wyautowany z zycia politycznego, czy oto nam chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oray Re: giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:35 Kto wie jaką ksywę ma Giertych w sejmie i nie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
gazovvy.piecyk Re: giertych 20.08.04, 12:37 Tutaj jest: www.sajuz.republika.pl/asy.html piąte zdjęcie od góry Odpowiedz Link Zgłoś
gazovvy.piecyk Re: giertych 20.08.04, 12:42 Jakby co to odcinam się od ogólnego przesłania tej strony. Czerwonym nie jestem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary do gabloty Re: giertych IP: 217.153.197.* 20.08.04, 12:43 ehhh gdzie są chłopcy z tamtych lat....(mam na myśli pięknego mariana) a tak na marginesie, czemu nie ma tam mojego zdjęcia? ehh? może trza poprosić ormonda albo alexa...oni mają doswiadczenie z czarnymi listami, z wywieszaniem zdjęc w sklpei, tych panów nie obsługujemy...pliss wiec o radę... a z innej beczki wiecie pod jaką ksywką romek giertych grasuje na forum??? ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oray Re: giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:11 Wiem tylko o jednej "KOŃSKI ŁEB" Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: zombi:) IP: 212.122.214.* 21.08.04, 14:31 napisz list do michnika....albo zagozdy hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zombi:) 22.08.04, 15:11 czas giertyczka się kończy. każdy demagog nie zdobywa popularności na długo:)))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: zombi:) IP: 212.122.214.* 22.08.04, 17:02 alex.4 napisał: > czas giertyczka się kończy. każdy demagog nie zdobywa popularności na długo:))) > ) > pozdr jasne! dlatego czas wujka bronka sie skończył...no ale to populista żydowski wiec jest OK dla niektórych.... (p.s. was w młodzieżówce wujek bronek brał na kolana? czy tylko wspólne narty uprawiailiscie?) Odpowiedz Link Zgłoś