wolfgang87 28.11.04, 13:07 No i piwko forumowe wypite. Tym razem w Krakowie. Atmosfera bardzo podniosła: koncert na rzecz Ukrainy ;)) Tak więc pozdrowienia dla TrujMiasta no i zapowiada się, że na Święta będzie następne spotkanie. Zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 29.11.04, 10:54 Komunikat napisany został w b. lakoniczny i enigmatyczny sposób. Domniemywać jednak należy, że doszło do spotkania na szczycie, czyli pomiędzy najbardziej płodnymi (mam na myśli, rzecz jasna, posty) forumowiczami naszego kochanego Forum. No i do jakich wniosków, dotyczących przyszłości forum, doszło nasze szacowne kierownictwo? „Walnie” w tym roku 12.000? No, chyba tak! A tak na marginesie: zdążyliście przed adwentem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Piwko forumowe 29.11.04, 10:56 adwent nie został poinformowany o piwnym spotkaniu więc nie przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:04 Przypomina mi to pewne kawały żydowskie, ale nie przytoczę ich, bo pamięć ma ulotna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:34 enigmatycznie stwierdzę, że tematy forumowe prawie że nie zostały poruszone. stoją jak stały. najbardziej płodne osoby nie podjęły żadnych wiążących decyzji ani ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:38 chciałabym zauważyć: forum jest wspólne a nie dwuosobowe tak więc zadne wiążące decyzje względem forum zapaść nie mogły a nawet nie powinne były bo uprawnień też było brak Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:39 ale bzdury dziś pierdzielę sorrki, zmęczona jestem nieziemsko Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:42 A ja jestem zmęczony ziemsko. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:40 Uuu, a to dlaczego nie podjęto żadnej uchwały?! No, ale myślę, że barierę dwunastu tysięcy wpisów przekroczymy w bieżącym roku kalendarzowym?! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:43 wspólnymi forumowymi siłami więc pisz Wojtku, pisz Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 29.11.04, 11:45 Rozumiem. Wespół w zespół, jak to było u Starszych Panów Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Piwko forumowe 29.11.04, 13:12 No niestety, na forum panuje demokracja (sterowana hehehe) więc decyzje zapaść nie mogły. Poza tym było mało czasu więc odbyła się tylk oczęść nieoficjalna, na tę oficjalną czasu zabrakło :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 29.11.04, 13:14 Coż za niedopatrzenie. Winnych zaniedbań (część oficjalna) pociągnąłbym do odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Piwko forumowe 01.12.04, 11:38 niniejszym wnoszę o rozpatrzenie propozycji piwka w najbliższy piątek/sobotę w samych suwaliszkach. istnieje wiele możliwości :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Piwko forumowe 01.12.04, 11:41 Niestety, ale chyba nic z tego nie będzie. Marta w 3-mieście, Wolf w Grodzie Kraka, a Kamaoka w stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Piwko forumowe 01.12.04, 12:09 woy napisał: > niniejszym wnoszę o rozpatrzenie propozycji piwka w najbliższy piątek/sobotę w samych suwaliszkach. istnieje wiele możliwości :) > w. no niestety terminarz mam napiety i nie dam rady dojechac :( woy a bedziesz w okresie miedzyswiatecznym w suwaliszkach? Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Piwko forumowe 01.12.04, 12:18 prawdopodobnie od 26 grudnia będę, może parę dni. zależy czy miejscówkę znajdę, czekam na decyzję gospodarzy. w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Piwko forumowe 01.12.04, 12:26 a jak moja mama tam mieszka to ja gospodarzem jestem czy już nie? Woy piwko forumowe koniecznie jak bedziesz w okolicy skład sie ustali na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Piwko forumowe 01.12.04, 12:31 wproszę się na siłę do tego składu....jak piwko to piwko... Odpowiedz Link Zgłoś