Dodaj do ulubionych

Wypadek pod Zabłudowem

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.05.05, 00:29
zna ktoś szczegóły??
Wiem, że na miejscu zginęła dziewczyna ... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: exxpert2 Re: Wypadek pod Zabłudowem IP: *.csk.pl 23.05.05, 00:32
      pewno znowu w okolicach cmentarza,
      nie mogę pojąć dlaczego akurat w tym miejscu dochodzi do takich tragicznych
      wypadków, przecież to łaqdny odcinek prostej drogi :/
      wczoraj tasmtędy przejeżdżałem, stąd moje zainteresowanie
      • Gość: Wojtek Re: Wypadek pod Zabłudowem IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.05.05, 00:35
        tak... zgadza się jadąc w kierunku Białegostoku nieco za cmentarzem
        • Gość: exxpert2 Re: Wypadek pod Zabłudowem IP: *.csk.pl 23.05.05, 00:43
          wiecie dlaczego?
          ja też tam mało nie dachowałem, łapnąłęm pobocze ale udało mi się wrócić na
          jezdnię, taqm jest wioska Kucharówka, ludzie mają pastwiska po drugiej stronie
          szosy, te palanty nie panują nad swoim dobytkiem, dla mnie wyskoczył cielak , z
          opowiadań wiem że gośc z pobliskiego domu ma (miał?) konia, jak go prowadził to
          źrebak nie raz lądował na zderzaku samochodu, ale ponoć dziaćka nic nie
          ruszało, czapka kapuza i kufajka a rozumu zero. Czay ktoś w tym miejscu równiez
          hamował przed koniem czy krową?
          • Gość: Wojtek Re: Wypadek pod Zabłudowem IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.05.05, 00:47
            No i jeszcze samochody potrafią się przy cmentarzu na jezdni zatrzymać... jest
            góreczka wyjeżdza się zza niej no i albo "bum" albo ucieczka na lewy pas no i
            jak jest wolny to jeszcze ok -gorzej jak cosik jedzie
    • Gość: Aśka Re: Wypadek pod Zabłudowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:20
      w tym wypadku zginęła moja siostra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka