Dodaj do ulubionych

Kiermusy - wesele

05.10.05, 12:22
Poszukuję osób, które były kiedykolwiek na weselu w Kiermusach w Dworku nad
Łąkami. Chcielibysmy zorganizować tam nasze wesele, ale nie wiem czy to dobry
pomysł :) NIestety nie znamy żadnej osoby, która by była tam na weselu. A
opinia takich osób jest dla nas bardzo cenna. Wiec prosze o Wasze opinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rodia Re: Kiermusy - wesele IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.10.05, 08:25
      Uprzejmosc obslugi jest wprost proporcjonalna do ilosci gosci.
    • Gość: ja Re: Kiermusy - wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:22
      W 2004r miałam wesele w Kiermusach ale na Zamku. Impreza była znakomita,
      obsługa wspaniała, jedzenie palce lizać no i warto skorzystać z usługi
      prowadzącego impreze aktora Teatru Lalek( niestety zapomniałam jego nazwisko).
      Jednym słowem jeżeli chcesz mieć wesele inne od wszystkich na łonie natury i z
      dala od typowo weselnych sal to gorąco polecam:)
      Pozdawiam
      • gamadz Re: Kiermusy - wesele 06.10.05, 14:53
        A co z noclegami dla gości?? Jakie były ceny za przyjęcie weselne?? Jak się
        bawili goście na imprezie, na której był wodzirej (bo tak to rozumiem)? Czy byl
        tam zespół, czy muzyka była odtwarzana z komputera?? Czy masz jakiś namiar na
        wodzireja??????
        • Gość: dada Re: Kiermusy - wesele IP: *.localdomain / 195.149.64.* 07.10.05, 10:50
          Byłam na weselu , przyjęcie odbywało sie w karczmie, fantastyczny wystrój sali,
          b.dobre jedzenie (meni ustalasz sam), noclegi można zamówić w
          czworakach,dworku lub w karczmie na górze tej opcji nie polecam, sypialnie
          znajdują się nad salą biesiadna i kuchnią więc o śnie nie ma mowy.Bardzo dobry
          zespół śpiewjący i grający do tańca oraz bawiący gości. Ceny jak wiadomo
          zmienne są ,dowiesz się dzwoniąc do Kiermus. Byłam później na innych weselach,
          ale tak fspaniale już nie było.
    • Gość: ewas110 Re: Kiermusy - wesele IP: *.gbp.pl / 212.160.105.* 07.10.05, 11:21
      No ja byłam i było bardzo fajnie. Powiem tak-organizacja wesela tam zapewne
      będzie drożej kosztować niż w zwykłej sali ale klimat jest naprawdę świetny,
      pod warunkiem że nie jest to wesele na 100 osób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka