Gość: daria IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.02.06, 21:27 SLD skamle że tak wiele zrobili dla POlski a Donald Tusk umiera z rozpaczy ani premier z Krakowa, ani Marszałek , ani Prezydent ... porażka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: PLatforma ukrzyżowana IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.02.06, 21:31 załamana jesteś Kaczor Donald miał być prezydentem - nie został to zieje jadem a teraz serce mu krwawi jak Jolancie od Aniołów jak Włałodia się MUSIAŁ wycofać z biegu o fotel kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: PLatforma ukrzyżowana 13.02.06, 21:34 SLD skamle, że tak dużo zrobiło dla Polski. PiS zrobi jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: PLatforma ukrzyżowana IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.02.06, 21:37 jak na razie to przynajmniej nie musimy głodni oglądac pani prezydentowej w kiecce przetykanej złotą nitką i wmawiającej że jej dziecko nie miało łyżew ( choć w tym czasie jej maż był ministerm sportu) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: PLatforma ukrzyżowana 13.02.06, 21:41 Przynajmniej miała prezencję godną Pierwszej Damy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptik Re: PLatforma ukrzyżowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:41 za to ogladamy cos w kiecce z bazaru.. które to cos wogle nic nie mówi(może i dobrze),a wygląda tak ,że może sie odechciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian Re: PLatforma ukrzyżowana IP: *.koba.pl / *.koba.pl 13.02.06, 21:47 Hej daria a może Daria! Tak jakos mętnie mówisz jak nie przymierzając Gosiewski. Ja jestem wdzięczny Tuskowi i Rokicie, że nie weszli w koalicję z tymi o rozdwojonej jaźni! A czerwone karzełki juz tak się opiły, że poszły spożywać owoce grabieży. Przyjdzie czas opamiętania i wtedy będzie czas Tusków i Tokit i normalności. Ale to jeszcze za 1 - 2 kadencje klienteli Ojca Rydzyka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: PLatforma ukrzyżowana 13.02.06, 22:21 A ja sądzę, że w Platformie nikt nie umiera z rozpaczy. Myślę, że pozostawanie w opozycji W Sejmie jest dość komfortową sytuacją. PiS był słabo przygotowany w sprawach gospodarczych (stąd - swietne zresztą - posunięcie z zaangażowaniem prof. Gilowskiej) a swoją popularność zdobył obiecując, że zabierze bogatym i da biednym oraz, że rozliczy wszystkich za wszystko. A co będzie jak już rozliczy? A co będzie jak nie uda się rozliczyć? I jak się okaże, że nie ma z kogo wycisnąć pieniędzy, żeby dać biednym? Żeby mieć pieniądze trzeba pracować. Nie BYĆ ZATRUDNIONYM tylko PRACOWAĆ. Darmozjad dostanie zasiłek, przeje go albo i przepije, a za kilka miesięcy jak już się skończą pieniądze zacznie PiSu żywiołowo nienawidzić. Wtedy też się okaże, że wszyscy w rządzie są "Żydami" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: PLatforma ukrzyżowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:04 amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Re: PLatforma ukrzyżowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:10 " Wtedy też się okaże, że wszyscy w rządzie są "Żydami" :)" Przecież oni naprawdę są Żydami ! Chcą rozkraść resztę Polski ! I niszczą LPR - jedyną polską partię. Odpowiedz Link Zgłoś