Dodaj do ulubionych

Egzamin na prawko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 21:20
Hejka! Mam pytanko: czy zdając egzamin w Białymstoku jeździ się jakąś
mniej-więcej tą samą trasą? Czy to zależy od egzaminatora? Jak w ogóle
zdawalność wygląda? Bardzo proszę o odpowiedź i, do tych którzy już zdali,
dzielcie się informacjami i odczuciami :)! Pozdrawiam i dziękuję z góry! W
piąteczek zdaję...
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Egzamin na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:05
      Nikt nie zdawał ostatnio ;>????
      • Gość: bb Re: Egzamin na prawko IP: 195.205.214.* 22.03.06, 09:40
        ostatnio jakos nie;):)ja zdawalam ponad rok temu wiec moze nieaktualne to co
        mowie bo chyba juz macie manewry na miescie! jezdzilam na lipowa, przy Farze,
        na rondzie pod filharmonia i mickiewicza na dojlidy , jakies rondo pewnie tez
        zaliczysz, niektorzy mieli po 2 ronda;) nie stresuj sie tylko za bardzo bo nie
        wyjdzie to na dobre! bez jakiejs presji ze koniecznie musisz zdac! jasne ze
        fajnie by bylo zdac od razu ale jak sie nakrecisz ze musisz to moze pojsc
        srednio! zalezy jaki egzaminator, ja u takiego wysokiego doroslego gfoscia w
        okularach zdawalam... za wiele nie mowil ale i sie nie czepial! no nic sama sie
        przekonasz! powodzenia!
    • Gość: possession Re: Egzamin na prawko IP: *.csk.pl 22.03.06, 17:40
      ja zdawalam 13 stycznia.. teraz juz nie ma jakis wyznaczonych tras, jezdzisz po
      miescie ok 45-50 min takze mozesz jezdzic doslownie wszedzie... jedyne czego
      mozesz byc prawie pewna to prakowania rownoleglego przy ESKAPADZIE (przy
      ul.Akademickiej) lub przy 11 LO.
      • Gość: Magda Re: Egzamin na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:57
        Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Stresuje się jednak trochę, bo Białystok znam
        tylko "z widzenia" (4 wyjazdy + wypady na zakupy od czasu do czasu :P).
        Trzymajcie kciuki :)!!!
        • Gość: zopa Re: Egzamin na prawko IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 22.03.06, 22:15
          No a ja za miesiac na autobus zdaje na miescie jestem ciekaw gdzie bede
          parkowal np: turystycznym niesmiertelnym "IKARUSEM" :)
          pewnie na lipowej albo na suraskiej hehehehe zobaczymy jak pojdzie
        • reallondoner Re: Egzamin na prawko 23.03.06, 20:23
          Taak, zapraszam na testy do Londynu :)

Tutaj egzaminator powie Ci, jedz na Wood Street. Ty za mapke sie zlapiesz, zeby
          zaplanowac trase, a tam... 4 takie same ulice w miescie ??? Pytasz: to o
          ktora CI chodzi, a on na to: Strzelaj :P

Haha
      • Gość: Na Pochybel Re: Egzamin na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:21
        Co to jest parkowanie przy ESKAPADZIE?? Czy to oznacza, że robimy sobie ESKAPADĘ, dzielimy się na dwie grupy i jedna grupa parkuje przy ESKAPADZIE drugiej?
        Z wypiekami czekam na odpowiedź, bo na tą chwilę parkowanie równoległe przy ESKAPADZIE... brzmi dla mnie tak jak ostry sex analny (pozamałżeński rzecz jasna) Dobrzyńskiego z Antypiuk. Dobrzyński pojętny gość. Skumał, że jak się stuka jais towar na boku to mozna sie dochapać do ministerstwa MSWiA
        • Gość: possession Re: Egzamin na prawko IP: *.csk.pl 22.03.06, 23:44
          to juz niczyja wina ze Ci sie wszystko z jednym kojarzy..
          • Gość: janek Re: Egzamin na prawko IP: *.pl 23.03.06, 15:42
            lokal eskapada przy akademickiej chwalipieto
    • Gość: Magda Re: Egzamin na prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:14
      ZDAŁAM!!!!! :)))
      • Gość: misia Re: Egzamin na prawko IP: *.koba.pl / *.koba.pl 01.04.06, 19:00
        Magda to podziel sie teraz wrazeniami z egzaminu ;) ja mam za 9 dni i kazda
        informacja sie przyda...zdaje 1st raz...
        • Gość: ona Re: Egzamin na prawko IP: 195.177.196.* 02.04.06, 11:08
          dokładnie jesli mozesz to podziel sie refleksja co i jak;)!ja zdaje juz jutro wiec prosze napisz cos szybciutko;)
          • raeb Re: Egzamin na prawko 02.04.06, 11:53
            Wygląda na to, że Magda po zdaniu egzaminu wpadła w cuk alkoholowy i jeszcze do
            tej pory nie odpaliła forum Gazety, a szkoda, bo ten temat jako jeden z
            nielicznych mógłby się do czegoś przydać.
            • Gość: janek Re: Egzamin na prawko IP: *.pl 02.04.06, 12:34
              ja sie zalapalem wczesniej, ale zdawalem motocykl. tylko zimno bylo:)
        • Gość: VrilYa Re: Egzamin na prawko IP: *.koba.pl / *.koba.pl 02.04.06, 22:52
          za 9 dni?:) tzn. 10 kwietnia? Ja tez mam egzamin 10 kwietnia o godzinie 12;]
          • Gość: misia Re: Egzamin na prawko IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.04.06, 14:28
            no cos ty ;) ja tez mialam do wyboru na 8,9 i na 12 ;)
            ale wybralam na 9 bo to najbardziej optymalna dla mnie godzina nie za wczesnie
            i nie za pozno ;).Masz laczony?ja wzielam od razu teorie plus praktyke bo tak
            szybciej.Mam nadzieje ze zdam oba hihi.Powodzenia zycze Tobie!

PS.Jestes moze z osiedla Piasta?
      • Gość: Stanisław Re: Egzamin na prawko IP: *.pools.arcor-ip.net 02.04.06, 12:41
        Gratuluję Magdo!
      • kalasanty76 Re: Egzamin na prawko 03.04.06, 14:30
        a dużo zapłaciłaś?
        ;-)
        powodzenia na drogach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka