Gość: kama IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.04.06, 21:02 Wielkanoc kojarzy mi się z ,,ukochaną,, teściową, bo jeden dzień z nią spedzam, a to stracony dzień. a z czym Wam się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: wielkanoc 13.04.06, 21:09 Gość portalu: kama napisał(a): > Wielkanoc kojarzy mi się z ,,ukochaną,, teściową, bo jeden dzień z nią > spedzam, a to stracony dzień. a z czym Wam się kojarzy. Mnie się kojarzy z lanym poniedziałkiem,tzn. z tym,że zazwyczaj ląduję w wannie pełnej zimnej wody...albo z wodą za ubraniem(o ile odważę się wyjść z domu na spacer...) A i z malowaniem jajuszek też mi się kojarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: wielkanoc 13.04.06, 21:22 lany poniedzialek mi sie kojarzy z siedzeniem w domu caly dzien bo po potworku lataja lyse wyrostki z kublami wody, ktora ta leja panny a panow leja w morde. no moze przesadzam mi wielkanoc sie kojarze ze spedzaniem czasu z rodzina wspominaniu starych czasow a takze mysleniu o przyszlosci w radosnej atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: wielkanoc 13.04.06, 21:30 > mi wielkanoc sie kojarze ze spedzaniem czasu z rodzina wspominaniu starych > czasow a takze mysleniu o przyszlosci w radosnej atmosferze a ja podczas Wielkanocy staram się nie myśleć o tym co było,jest i będzie...Żyję chwilą i przy okazji "wychowuję" moich kuzynów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: wielkanoc 14.04.06, 08:00 a mnie się kojarzy ze spacerami albo wycieczkami za miasto Odpowiedz Link Zgłoś