beniowski 16.05.06, 14:15 Będę w Białymstoku od dzisiaj do piątku. Gdzie można znaleźć jakieś fajne miejsce do potańczenia z dobrą muzyką (nie techno i disco), gdzie można się dobrze zabawić i które jest gdzieś w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodo Re: Miejsce do potańczenia w Białymstoku IP: *.neto.pl 07.06.06, 20:45 Idź do kręgu. Tam wszystkie ropuchy z całego miasta. jedno wielkie pomarszczenie. Starcze ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Miejsce do potańczenia w Białymstoku IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 08.06.06, 16:55 Bez zlosliwosci; zaintrygowal mnie jezyk owego "dodo" i mam mnostwo pytan do niego. Po pierwsze okreslenie "wszystkie ropuchy", czy to odnosi sie tylko do plci zenskiej? Dalej "ropucha" - czy to ktos wyjatkowo brzydki czy tylko ktos kto jest stary? Jeszcze jedno, od ilu lat on czy ona kwalifikuje sie do grupy co to ma "starcze ciala"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małżoraczek Re: Miejsce do potańczenia w Białymstoku IP: *.chello.pl 08.06.06, 10:57 Właściwie, to wszędzie możesz sobie potańczyć. A muzyka będzie taka jaką sobie zx Kasprzaka puścisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Miejsce do potańczenia w Białymstoku IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.06, 23:49 To zależy od muzyki. Ja jak usłyszę Kokodżambę to tańczę gdzie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś