Gość: Jagool IP: *.koba.pl 01.09.06, 07:32 Jaga nie pozostawi złudzeń. Nikomu nie udało się tej jesieni nawet zremisować w Białymstoku. Jest jedno pytanie, ile. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greenpi Derby Podlaskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:56 Niech wygra lepszy. Mam nadzieję że twierdza Białystok padnie juz wkrótce......... 3 września!!! ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Derby Podlaskie IP: *.koba.pl 01.09.06, 12:00 Przepraszam, czy będą się napier....ć? Bo chciałbym na ten mecz pójść z dzieckiem. Pytanie skierowane jest do kibiców zorientowanych w temacie, a więc szalikowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis_fis Re: Derby Podlaskie IP: *.d4.club-internet.fr 01.09.06, 13:33 nikt nie bedzie. bedzie to mecz przyjazni, a nie wiadomo nawet czy ktos z Lomzy przyjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Derby Podlaskie 01.09.06, 13:41 Napier...ć może nie, ale wyobraź sobie, że Jaga przegrywa te pierwsze derby. Wolałbym nie być tam z dzieckiem. Do burd nie trzeba będzie wtedy łomżyniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: Derby Podlaskie IP: 212.33.75.* 01.09.06, 13:46 Ja też chciałem z dzieckiem (a mój kolega z małżonką). U nas jest zawsze spokój (taki piknik) - dużo dziewczyn i dzieci przychodzi (nawet siedmiolatki). A jak jest u Was ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Derby Podlaskie IP: *.csk.pl 01.09.06, 13:55 Uomrzan u nas rodzice z dziećmi chodzą na trybunę vipów. Jeśli Cię stać na zapłacenie kilku złotych więcej to śmiało możecie przyjeżdżać. A pod wzgędem bezpieczeństwa to stadion w Białymstoku nie różni sięod innych w Polsce. Wszędzie (również w Łomży) znajdzie się grupa debili, którym tylko bijatyki w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: Derby Podlaskie IP: 212.33.75.* 01.09.06, 14:02 Nie widziałem u nas żadnej bijatyki (chodzę od 4 lat). Raz tylko Olsztyn wbiegł na boisko i chciał się bić ale nasi nie bardzo. Zdarzyło się też, że goście palili krzesełka i rzucali nimi na płytę/piknik. Do bójek kibiców jednak nie dochodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Derby Podlaskie 01.09.06, 14:05 To i u nas bijatyk na stadionie nie ma. Ostatnio pod stadionem się napier........ kibice ze skinami. A sezon wcześniej kibice Arki wbiegli na boisko, gdy płonęła flaga Cracovii. A jeszcze sezon wczesnie grupa debili z Legii sprowokowała rozróby na stadionie. Ale generalnie jest spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Derby Podlaskie IP: *.csk.pl 01.09.06, 14:06 U nas na stadionie ostatni raz bijatyka byla w 2002 roku na meczu z Legią w Pucharze Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne Re: Derby Podlaskie IP: 194.246.108.* 01.09.06, 17:34 > Ja też chciałem z dzieckiem (a mój kolega z małżonką). > U nas jest zawsze spokój (taki piknik) - dużo dziewczyn i dzieci przychodzi > (nawet siedmiolatki). > > A jak jest u Was ? Jak nie będziesz się pchał na siłę tam gdzie nie trzeba to nic Ci się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Derby Podlaskie 01.09.06, 13:39 Te pierwsze derby to będzie historia co jakiś czas wspominana. Jaja będą, jak w końcu ŁKS wygra na wyjeździe. Ostatnio postawa na boisku jednej i drugiej drużyny takiej historii nie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne Re: Derby Podlaskie IP: 194.246.108.* 01.09.06, 17:36 > Te pierwsze derby to będzie historia co jakiś czas wspominana. To są pierwsze derby na szczeblu centralnym, nie w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomzyniak Re: Derby Podlaskie IP: 217.16.214.* 01.09.06, 19:21 Cytat: 'Jaga nie pozostawi złudzeń. Nikomu nie udało się tej jesieni nawet zremisować w Białymstoku. Jest jedno pytanie, ile.' Jak to ile? 2:2 bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga_bia Derby Podlaskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 00:11 Na mecz Jagi z Łomżą w niedzielę o 16.30 zabieramy białe chusteczki, aby pożegnać trenera Tarasiewicza!!! Obecność obowiązkowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dean84 Re: Derby Podlaskie IP: *.elomza.pl 02.09.06, 00:46 a co do obecnosci kibicow z Łomży, beda dlugo oczekiwane derby -niech bedzie meczem przyjazni Odpowiedz Link Zgłoś