Gość: sierotka IP: *.csk.pl 10.11.01, 16:44 zamiast kobiety uwodzić to oni się gdzieś zamelinowali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akir Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 13.11.01, 10:37 No dobra to już cie uwiede: Masz ładne oczy Lala i takie romantyczne , a ja sam jak palec i nikt mnie nie rozumi to może bedziem ze sobą chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cute Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: 212.244.27.* 20.12.01, 21:14 Jestesmy tuz obok Ciebie. Moze tylko nie najlepsze szkoly uwodzenia konczylismy:) pozdrawiam Jeden z nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 21.12.01, 16:56 nieglupie pytanie Sierotko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialka Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.01, 17:04 to co masz problem!!! a moze jestes taka piekna?? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 27.12.01, 16:21 jak Bialka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.sympatico.ca 27.12.01, 18:56 Widocznie chlopaki maja jakies wazne zadanie do wypelnienia, dlatego znikneli na chwile. Powiem Ci jeden kawal a zapewne sie domyslisz co sie stalo z chlopakami. Otoz na ruskich manewrach Pietia z Grisza siedza w okopach i pija gorzale. Glowne zadanie maja zeby sie schowac, zamelinowac ( zamaskowac) tak azeby nikt ich nie widzial. Po wypiciu kilku butelek Pietia pyta Grisze: " Grisza, ty mnie widzisz?" Grisza odpowiada ze nie. Nastepnie on (Grisza) pyta swojego kolege Pietie: " a ty mnie widzisz?" Ten odpowiada ze tez nie. Po chwili jeden i drugi jednoznacznie stwierdzaja ze dobrze jest ze siebie nie widza co oznacza tez ze dobrze sie zakamuflowali a tym samym wypelnili swoje zadanie. To samo pewnie stalo sie z tymi Twoimi chlopakami. Nie przejmuj sie, oni ciagle nie beda sie ukrywac a Ty tez sierotka przestaniesz siebie nazywac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syko Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: 212.120.136.* 28.12.01, 12:35 Moim zdaniem - to po prostu szukasz ich w niewlasciwych miejscach...- moze powinnas pojsc sobie do pubu - nie koniecznie sama ale z kolezank-a -ami i wtedy napewno ktos predzej czy poznije zainteresuje sie wami...ale moze sie myle...po drugie nie za bardzo moge sie wypowiadac gdyz mnie nie ma w Bialymstoku...::)) ucieklem od Czarnej Mafii...:::))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 28.12.01, 14:13 w pubach mowisz? ale tam zza oparow piwa nic nie widac:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.csk.pl 28.12.01, 14:24 no właśnie, można faceta z babą pomylić i wtedy dopiero będzie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 28.12.01, 14:31 ale moze z tego wyjsc fajna babska przyjazn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.csk.pl 28.12.01, 14:37 też racja, no i też się gdzieś zamelinujemy, zamiast facetów uwodzić :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 28.12.01, 15:00 dobry pomysl!!! niech oni nas wtedy szukaja na forumach i nie tylko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.sympatico.ca 28.12.01, 20:00 I co byscie obie tam ze soba zamelinowane robily? Dopiero bylybyscie prawdziwe sierotki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 01:50 Co, myślicie że podrywanie to taki lekki kawałek chleba? A jakie ryzyko - co. jesli się okaże, że nie ma o czym z kobietą pogadać? Może tak zamiast narzekać która sama spróbuje chłopa poderwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.sympatico.ca 30.12.01, 20:04 Hej, zeby z kobieta pogadac wcale nie musze jej podrywac. Podrywam po to by wlasnie przestac gadac i zaczac cos w koncu robic. Musze Cie ostrzec ze duzo kobiet jest malomownych. Czasami sa nawet bardzo ciche. Zdarza sie tez ze sa piskliwe............. Moze Ty naprawde zostaw to podrywanie i czakaj niech ktoras Ciebie poderwie gdyz mozna czasem sie w tym zagubic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 31.12.01, 11:45 no prosze! Sierotka i inne Dziewczyny sprawa sie wyjasnila:) Panowie czekaja az my zaczniemy polowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.sympatico.ca 31.12.01, 19:19 No i jak to polowanie ma wygladac kiedy Wy strzelb nie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redi Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.biaman.pl 02.01.02, 01:08 Jakto nas niema rozejrzyj się i jak zobaczysz jakiegoś to się do niego uśmiechnij. Zobaczysz czasami wystarczy uśmiech... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 08:46 czasami. a jak nie wystarczy? to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redi Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.biaman.pl 05.01.02, 09:37 To podchodzisz do gościa i przejmujesz inicjatywe...Aniu sprawdz to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_ka Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: 217.98.84.* 02.01.02, 09:40 chyba wola normalne kobiety , a nie sierotki Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 09:47 Ja bym raczej zapytal co sie dzieje z kobietami ze tak potrzebuja Chlopakow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 09:52 sroga zima zapanowala pewnie dlatego:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 10:57 aniu to nie zima to zycie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 12:02 zima zima zycie zyciem. szukamy dalej:)nie tylko Panow. powodow dla ktorych ich szukamy tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 12:31 Oj mysle ze nie musisz szukac powodow , skup sie na szukaniu tego kogo ci brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 12:44 wlasnie sensownego Pana mi brakuje.o. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 12:56 ciekawe czy jestes sensowna Kobieta , ktora zaluguje na sensownego Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 13:08 ale mi cwieka zabiles:) od dzis sie zaczne zastanawiac nad tym. masz moje slowo! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 13:12 nie zastanawiaj sie , zostaw to mezczyznom , badz soba po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 13:28 z tym to ja raczej problemow nie mam. tylko czy jestem sensowna soba?:) zaraz mi glowa od myslenia spuchnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 13:33 niewiarygodne , spotkalem myslaca kobiete , przepraszam , tak mi sie wymsknelo , ale nie mysl o tym , wystarczy ze ja za duzo mysle , do niczego dobrego to nie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 13:42 cha cha potraktuje to jak komplement:) i mysl mysl. od tego najwyzej glowa boli:)a w koncu o czyms przyjemnym tez mozna myslec.i wtedy nie wychodzi to na zle. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 02.01.02, 13:57 o przyjemnosciach to sie raczej mazy lub przezywa , pozdrawiam , teraz musze wyjsc , do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 09:06 papatki ??? :))))) , calkiem calkiem pozegnanie jak na lowczynie facetow Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 09:11 alez gdziez tam lowczynie:) ja niesmiala jestem i polowan nie lubie bo zwierzakow mi szkoda:) witaj! bede dzis zjawiac sie z wiekszymi przerwami bo mam sporo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 09:40 hmmmm , to jak zamierzasz usidlic tego jedynego , umiesz gotowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 09:54 a uwazasz ze powinnam go usidlic np. tak : przemaszerowac sie po miescie krzyczac umiem gotowac!!!:) cha cha cha! jestes nieodrodnym synem meskiego gatunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: 217.98.84.* 03.01.02, 10:17 a jakie sa twoje sposoby ? jesli nie udalo Ci sie "usidlic " zadnego ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: 217.98.84.* 03.01.02, 10:18 a jakie sa twoje sposoby ? jesli nie udalo Ci sie "usidlic " zadnego ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 10:22 to jest moja slodka tajemnica:) nie powiem bo potem mi sie usidlanie nie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 10:43 lubie tajemnicze kobiety , tylko ze mnie nie da sie usidlic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 10:54 czy wygaladam na osobe ktora ma taki zamiar?:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 10:59 dokladnie :)) moze nie mnie , ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 11:25 czy ja ukrywalam swoje zamiary? raczej nie:) po to ten watek. to chyba powienienes sie na inny przeniesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 11:38 jesli juz o to chodzi to to jest watek sierotki ,a my chyba przypadkiem tylko zajelismy sie rozwinieciem tematu , biedaczka jak poczyta moje glupie mysli , ojej co ja pisze , mialas chyba dzis ciezko pracowac ? a nie udowadniac ze chcesz kogos uwiesc ps. kazdy lubi byc uwodzony :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 12:12 dobra to zabieram sie do pracy:) glupot nie wypisywales spoko. jak bede mogla to jeszcze tu zajrze zeby Cie pouwodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 12:41 moze tak , ale mialem na koncu klawiaturki , co do uwodzenia , wole takie real , zagladanie w oczeta , kolacja przy swiecach , spacer ( dzis nie , za zimno ) a Ty ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 12:51 kolacja przy swiecach ze spacerem na koncu klawiaturki?:) dlaczego nie! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 13:23 no i mogloby byc tak milo , ale Ty nie umiesz gotowac , ja potrafie tylko sniadanko podac do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob26 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.mst.gov.pl 03.01.02, 14:18 niezła częstotliwośc odpowiedzi... podziwiam i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 14:34 czy ja mowilam ze nie umiem?:) ale pewnie Ciebie juz nie ma a ja mam dzis klopoty z laczami. to papatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 14:37 to powyzej bylo do Korniego. a to bedzie do Roba:) lepsza taka niz zadna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob26 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.mst.gov.pl 03.01.02, 15:49 anka1 napisał(a): > to powyzej bylo do Korniego. > a to bedzie do Roba:) lepsza taka niz zadna:) To prawda... Zastanawiam się tylko, czy forumowiczów w Białymstoku można policzyć na palcach jednej ręki??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 15:55 niestety wyglada na to ze tak. cienko na naszym forum z iloscia postow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierotka Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.csk.pl 03.01.02, 16:01 wracam (z poszukiwań tych zamelinowanych facetów oczywiście) i własnym oczom nie wierzę - tyle postów sie narobiło :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 16:08 czesc Sierotka! i co znalazlas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierotka Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.csk.pl 03.01.02, 16:48 złe wieści, niestety, obeszłam wszystkie meliny musieli się gdzieś wyprowadzić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 16:55 o do licha bedziemy dwie Sierotki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierotka Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.csk.pl 03.01.02, 17:02 cóż, widać taki nam sierocy los pisany Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 03.01.02, 17:05 lepsze to niz bycie Dziewczynka z zapalkami:) pa Sierotko musze Cie opuscic ku mojemu wielkiemu ubolewaniu. ale zagladaj tu, bede jakies wiadomosci zostawiac. i pilnowac zeby watek nie zginal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 00:09 Anka! Korni! Weżcie się i umówcie gdzies na kawę, to będzie niezły happy end tego wątku. Być może byłby to pierwszy wątek forum zakończony rozwiązaniem problemu... Sierotko! Dziś był za duży mróz, żeby chłopy po knajpach łaziły. Dziś raczej zasiedliśmy w ciepłych kapciach przy farelkach i oglądaliśmy Ally McBeal. No i jeszcze popijaliśmy gorący geriavit - trzeba się na starość oszczędzać :) A, i jeszcze marzyliśmy o kowbojowaniu po Syberii, kenijskim safari, zdobywaniu K2 (dla minimalistów polecam K3, ja niektórzy zwą Trzy Korony...) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 08:22 ale Korni nie chce dac sie usidlic:) a Ally tez ogladalam siedzac przy kaloryferze, bo na szczescie jeszcze grzeja i popijajac herbatke z pradem. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 09:33 ale kawe chetnie bym wypil , i nie cierpie seriali , no moze oprocz czterech pancernych , archiwum x i przystanku alaska Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 09:36 a wakacje z duchami?:) kawa przy kaloryferze czy farelce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 09:52 za stary jestem na wakacje , a kawa najchetniej w dobrym towarzystwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 10:03 towarzystwo duchow jest bardzo wytworne:) a czasem lepsze od ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 10:34 a gdzie mozna znalezc takiego ducha ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 10:44 wytwornego? chyba beda z tym klopoty w B. tak jak ze znalezieniem Panow:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 10:52 sugerujesz ze lepiej znalezc jakas wytworna pania ? tez sa z tym klopoty , pozdrawiam , milego weekendu , musze jechac troche popracowac Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 11:10 dzieki! i wzajemnie milego. tradycyjnie papatki:) a w pomniedzialek bede miala zaszczyt nadal prowadzic z Toba rozmowe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 14:58 jesli chodzi o rozmowy to proponuje bardziej normalny sposob , gadu gadu , icq , ewentualnie przy kawie w oparach dymu , palisz ? pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 15:46 nie pale. ale czestotliwosc tutejszego gadu- gadu to mamy fajna:) to propozycja czy zapomniales znaczka :))) dodac? Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 16:16 propozycja , ja pale i to za duzo , zwlaszcza przy kawie i innych napojach ( herbaty nie lubie )wysle Ci moj numer GG mailem sprawdzasz poczte na gazeta pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 16:21 o To jeszcze jestes?:) sprawdzam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kerajd Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 04.01.02, 19:00 korni napisał(a): > a gdzie mozna znalezc takiego ducha ? trzeba po prostu dobrze poszukac - bez problemu sie dam znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: 24.43.77.* 07.01.02, 04:13 anka1 napisał(a): > szukamy dalej:)nie tylko Panow. powodow dla ktorych ich > > szukamy tez:) Wspolczuje wam dziewczyny. Bylem na swieta i nowy rok w Bialymstoku. Tyle fajnych lasek! Az zal wyjezdzac. Ci bialostoccy faceci to maja za dobrze. I do tego wielu za duzo pije i nie umie sie zachowac. Przyjezdzajcie diewczyny do Toronto! Tu was brakuje. P.S. W Chicago tez jest za malo lasek a za duzo facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? TO JEST FORUM CZY CHAT??? IP: 10.0.18.* 04.01.02, 16:54 Drogie dzieci czy wiecie co to jest CHAT albo Gadu Gadu??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 04.01.02, 17:00 nie. przeciez jestesmy dziecmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kerajd Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 04.01.02, 19:05 mysisz byc nieco upier.... zadajac takie pytania - tak milo mi sie czytalo ten dialog ze nigdy bym nie probowal przeganiac na GG czy czata - tam pewnie bardziej intymnie by to robili przez takich jak ty zamiera sztuka otwartej konwersacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 19:16 Poza tym - i tak gdzieś koło 15 wymiana zdań zamrze i na kontynuację trzeba będzie do poniedziałku poczekać. A dzięki takim osobom Białystok podnosi troszkę swą marną statystykę aktywności na forum -nawet Płock nas wyprzedza! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 07.01.02, 07:46 to ja sie zglaszam zeby statystyke podwyzszyc dla Bialego:) dzien dobry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 07.01.02, 11:06 to ja tez dla podwyzszenia statystyki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 07.01.02, 11:20 calkiem niezle idzie chociaz z przerwami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 07.01.02, 11:55 najwazniejsze sa intencje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 07.01.02, 12:07 tak.wiedza cos o tym w kosciele:) inaczej bryndza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 07.01.02, 19:15 do kosciola warto , a nawet trzeba chodzic , mnie tam mozna co niedziele spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 21:03 Niech i ja coś dodam od siebie: Dobry wieczór!. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 08:32 to ja tez dodam: dzien dobry! Korni mozna Cie w kosciele spotkac? chyba nie jestes ksiedzem?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 08:52 a podobaja Ci sie faceci w sukienkach ? mi kobiety w spodniach owszem :)) a ksiedzem nie zostalem bo wiesz , celibat :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 08:53 kamien spadl:) slyszales ten huk?:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 09:05 niemaly chyba byl ten kamyczek Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 09:09 niemaly chyba byl ten kamyczek Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 09:20 aha calkiem spory:) a co sie tak Ci posty dubluja? komp. Ci wariuje? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 09:46 takie ten kamyczek wywarl?:)chyba kompa Ci nie przygniotl?:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 15:55 no , i co Ty na to ? wrazenia wrazeniami a zycie sobie klopoty techniczne z sieca Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 15:58 mnie tez czasem trafia przez pania technike:) ale teraz to mozemy opic 100 post na tym watku! ja wpisuje sie jako 101:) nie dalmatynczyk rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 16:38 ja stawiam Ty placisz cha cha cha:) ok?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 17:09 dobra to pozostaje sie zastanowic kudy i kedy:)zajrzyj do poczty a ja sie chyba zmywac bede pomalu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST FORUM CZY CHAT??? 08.01.02, 09:21 niemaly chyba byl ten kamyczek Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 08.01.02, 16:51 Proponuję przyjechać do Łodzi. Tu z kolei ponoć nie ma fajnych kobiet (ja mam). Pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? 08.01.02, 17:10 w takim razie pozdrowienia dla Fajnej Dziewczyny z Lodzi i dla Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Co się dzieje z facetami w Białymstoku??? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 21:03 I tak, wspólnymi siłami, wiadomość do woiadomości, prześlignęliśmy Opole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida TO JEST CZATO-FORUM IP: *.csk.pl 08.01.02, 23:59 chyba staliśmy się świadkami narodzin nowego gatunku w, nie wiem jak to nazwać... komunikacji internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 09.01.02, 08:41 i bardzo dobrze , piszcie ludzie , podobno czytanie rozwija intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 09.01.02, 10:51 i pisanie do inteligentnych ludzi takich jak tu tez! dzin dybry:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: TO JEST CZATO-FORUM IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 16:42 No właśnie - ja na wszelki wypadek nie czytam tego co napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 09.01.02, 16:52 czytaj spokojnie:) niegupio piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: TO JEST CZATO-FORUM IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 18:17 Dzięki za słowa otuchy. Zacznę zatem rozwijać swój intelekt i przeczytam, co napisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 14.01.02, 09:54 a jak przecztasz to pisz nastepne posty!:)zebysmy mieli tez co czytac! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 14.01.02, 11:39 cos marnie z tym pisaniem , moze trzeba zaczac kilka nowych watkow Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 14.01.02, 12:40 ludzie nadaja o roznych porach:)a watki dlaczego nie ? mozna zalozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 14.01.02, 13:38 wlasnie , gzdies nam sie tylko sierotka zagubila w tym watku , ciekawe , moze juz nie jest sierotka Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 14.01.02, 13:52 a jak zjadl ja wilk ? ja ciagle mam czarne mysli , pewnie jakis ksiaze ja zabral na capri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: TO JEST CZATO-FORUM IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 01:43 Nadeszła pora nocna, więc czas, abym również ja zabrał głos. Bo na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi odezwać się pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 10:05 e chyba nie:) z tego wyglada ze Korni jestes drugi a ja trzecia:) a ogole to dzin dybry:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 10:12 tak , Dzien dobry , miejmy nadzieje ze taki bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 10:20 na razie zapowiada sie optymistycznie. nawet u nas tlum sie przerzedzil.tfu! odpukac:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 10:36 a ja mam mnostwo dziwnych telefonow ( nie do mnie , ale coz ) nie rozumiem jak mozma tak komus umilac poranna kawe . Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 10:50 u nas na szczesie odbiera je przewaznie szefowa:) musze sie wylaczyc na troche niestety. odezwe sie jak tylko bede mogla. na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 11:00 dobrze ze szefowa zagadana nie widzi jak niektore jej pracownice udzielaja sie na forum , pracuj spokojnie , na razie wszystko jest chyba dobrze i tak jakos mi sie chumorek poprawil po tej bezsennej nocy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: TO JEST CZATO-FORUM 16.01.02, 12:45 pewnie czekolada ze sniadania zaczyna dzialac:) Odpowiedz Link Zgłoś