Gość: gość IP: *.pb.bialystok.pl 13.12.06, 08:50 Gdziew Białymstoku fuhnkcjonująjeszcze stoiska/punkty z tanią prasą ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mvito Re: Tania prasa .... 13.12.06, 11:31 trzy różne punkty są na ul. Jurowieckiej. Jeden blisko stoisk z kwiatami, drugi przy wejściu na stadion od strony rz. Białej, trzeci blisko stoisk z rybami (strasznie tam wali) Michal Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tania prasa .... 13.12.06, 17:17 ul. Kopernika, w rzemieślniku za przystankiem Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Tania prasa .... 13.12.06, 22:24 i w pawilonie na Berlina też jest w najniższej kondygnacji :) i na madro w sklepie Ewa.... i w hali madro jest jedno takie stanowisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tania prasa .... IP: *.bsk.vectranet.pl 14.12.06, 14:35 a co trzeba? bo mam gazet od groma Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Tania prasa .... 14.12.06, 15:06 :)) też mogę się pozbyć się x egzemplarzy (np tzw. filmowe) a jedno stoisko jest na Zielonych Wzgórzach Odpowiedz Link Zgłoś