Dodaj do ulubionych

Kibole na wolnosci.

IP: *.phlapa.east.verizon.net 25.01.07, 02:47
Tych wszystkich bandytow, co teraz udaja swietoszkow, ukarac najlepiej obowiazkiem wykonania okreslonych prac na rzecz miasta. Miesca prac powinny znajdowac sie przed frontem publicznosci. Do tych prac ubrac ich w specjalne ubrania w bialo-czarne pasy pionowe z napisem :"Jestem bandyta kibolowym".
Gdyby pracy nie wykonali, albo wykonywali ja zle, zamieniac to na kare pobytu w zakladzie karnym. Chociaz to niehumanitarne, ale ja dla tych durni-samobojcow kibolowych polecilbym kare chlosty w miejscu publicznym.
Moze to ich nauczy,ze uszanuja siebie i innych uczestnikow udajacych sie na mecze Jagiellonii. I nie tylko Jagiellonii. Wezcie sie w garsc wy bezwstydne durnie !!! Bo zamiast chluby, przynosicie tylko wstyd i hanbe naszemu miastu i klubowi. Apeluje - opanujcie sie. Jestescie przeciez kulturalnymi ludzmi a nie zwierzetami. Ogladam Was na kazdym meczu i widze ze wygladzcie na ludzi zupelnie inteligentnych. Popatrzcie na siebie z bliska...
Obserwuj wątek
    • Gość: zaskoczony zastanawiajace IP: *.cnb.com.pl 25.01.07, 05:29
      Mnie intryguje tylko jedna sprawa- jakież to układy musi mieć Marcin Zimnoch,
      jeden z oskarżonych i do tego z tej ostatniej piątki ,co do tej pory siedziała,
      że wyszedł i odpowiada z wolnej stopy? Koleś jest notorycznym nazistą, do tego z
      trzykrotnym (!!!) wyrokiem w zawieszeniu za podobne sprawy i sądowym zakazem
      obracani się w towarzystwie grup o poglądach rasistowskich. Przecież to są jawne
      jaja w tym momencie. Tam musiała naprawdę konkretna kasa polecieć.

Co do wszystkich innych, którzy wygłaszaja tutaj swoje sądy na temat tego, jaka
      jest dla nich najlepsza kara. Nie znacie wogole mentalności tych gnojów- co nazi
      bandyci myślą , że są niezniszczalni i żadne tam publiczne ich ośmieszanie czy
      potępianie niewiele im robi. Jedyne co rozumieją to porżadny łomot, ewentualnie
      długi wyrok w więzieniu, ale tu też trzeba uważać, bo teraz niektórzy z nich w
      swoim środowisku to robia już za męczenników za idee wręcz...
    • Gość: GOŚC Re: Kibole na wolnosci. IP: *.zetobi.com.pl 25.01.07, 10:10
      Ty ta, zajmij się w tych stanach walką gangów latynosi vs. murzyni a nie pchasz
      nochal w nie swoje sprawy
      • Gość: zaskoczony Re: Kibole na wolnosci. IP: *.cnb.com.pl 25.01.07, 16:13
        że niby do mnie mówisz?
        • Gość: pirat Re: Kibole na wolnosci. IP: *.dhcp.gnvl.sc.charter.com 25.01.07, 16:33
          Ja też byłbym zaskoczony, gdybym tak nagle zgłupiał.

Gość portalu: Przyjaciel napisał(a):

> Tych wszystkich bandytow, co teraz udaja swietoszkow, ukarac najlepiej obowiazk
          > iem wykonania okreslonych prac na rzecz miasta. Miesca prac powinny znajdowac s
          > ie przed frontem publicznosci. Do tych prac ubrac ich w specjalne ubrania w bia
          > lo-czarne pasy pionowe z napisem :"Jestem bandyta kibolowym".
          > Gdyby pracy nie wykonali, albo wykonywali ja zle, zamieniac to na kare pobytu
          > w zakladzie karnym. Chociaz to niehumanitarne, ale ja dla tych durni-samobojcow
          > kibolowych polecilbym kare chlosty w miejscu publicznym.
          > Moze to ich nauczy,ze uszanuja siebie i innych uczestnikow udajacych sie
          > na mecze Jagiellonii. I nie tylko Jagiellonii. Wezcie sie w garsc wy bezwstydne
          > durnie !!! Bo zamiast chluby, przynosicie tylko wstyd i hanbe naszemu miastu
          > i klubowi. Apeluje - opanujcie sie. Jestescie przeciez kulturalnymi ludzmi a ni
          > e zwierzetami. Ogladam Was na kazdym meczu i widze ze wygladzcie na ludzi zupel
          > nie inteligentnych. Popatrzcie na siebie z bliska...

To Jagiellonia gra teraz w Filadelfii czy też może masz prywatny odrzutowiec i
          sobie latasz na mecze Jagi? Najgorzej, że w Białymstoku nie ma jeszcze dobrego
          lotniska, ale jak podejrzewam twój prywatny szofer zawsze czeka na ciebie na Okęciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka