Gość: Ptak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:37 .....Bo dwie niestety na długo nie wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacza Zupa Re: Ratujmy Dolinę Kaczek........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:58 Dolina Kaczek to unikat na skalę światową. Gdzie są zieloni??? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Ratujmy Dolinę Kaczek........ 19.02.07, 20:25 Tak jesteś debilem i trollem to oficjalna diagnoza, możesz już popełnić samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Ratujmy Dolinę Kaczek........ 19.02.07, 20:38 Wlasnie brakuje na forum drugiego admina czemu zrezygnowales .Jeden nie wystarczy .Wiec moze zglos sie ponownie do moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Ratujmy Dolinę Kaczek........ 19.02.07, 20:46 Mnie pytasz?? To proste, bo szły wakacje i wiedziałem, że mnie trochę nie będzie. Okazało się że polityka twardej ręki nie przynosi rezultatu, a jedynie dodatkowo prowokuje idiotów, jak Mikkelson. Liczyłem na to, że trolle szybko znikną i nie będę potrzebny, okazało się, że to nie takie proste. Na końcu najważniejsze, bo mi się nie chciało. N końcu dodam, że na szczęście obecnie nie mam szans na otrzymanie stanowiska z powrotem, dzięki moim wulgarnym wypowiedziom wobec takich indywiduów jak założyciel wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Ratujmy Dolinę Kaczek........ IP: 212.33.75.* 21.02.07, 11:25 Dwie kaczki rządzące i jeden kaczor w opozycji (Donald) Odpowiedz Link Zgłoś