Dodaj do ulubionych

Obwodnica Wasilkowa-ktoredy?

IP: *.bsk.vectranet.pl 03.03.07, 09:07
Jest jakis plan w necie pokazujacy przebieg obwodicy Wasilkowa? Nie moge
znalezc. Czy ta obwodnica bedzie przebiegała blisko osielda "Lisia Góra" czyli
tam gdzie sa nowe bloki???
Obserwuj wątek
    • Gość: antena Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 09:23
      Mapek poszukaj tu:
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?
      t=428982&page=2&highlight=wasilkowa
      • Gość: antena Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 09:24
        tiny.pl/cd2k
        • skoropis Re: Lepszy adres 03.03.07, 17:06
          Jak poczytałem te pierdoły wypisywane przez vampi_r'a vel siskom, to rzygać się
          chce.
          1. Były różne warianty brane pod uwagę - ale oczywiście trzeba kłamać, że ich
          nie było.
          2. Trasa zaproponowana przez siskom NIE OMIJA terenów N2000, a znajduje się na
          tych terenach i jej przebieg na terenach chronionych ma podobną długość, jak
          zaproponowana trasa przez drogowców.
          3. Obwodnica północna Białegostoku pomiędzy Białymstokiem i Wasilkowem nie
          spełniałaby warunku usunięcia ciężkiego ruchu z Wasilkowa. Dlatego zaczyna się
          tak daleko od Białegostoku.
          4. Wariant wzdłuż torów kolejowych jest dobry do momentu kiedy trzeba odbić na
          zachód - nie ma dobrej kontynuacji.
          5. Wariant pomiędzy Jurowcami i Sochoniami - odpada. Kto nie wierzy proponuję
          wycieczkę krajoznawczą.
          Posumowując: vampi_r to kolejne dziecko zagubione we mgle, bawiące się w
          stawianie kolorowych kresek na mapach i rozpowszechnianie kłamstw. Bardzo mi
          przykro.
          • koczisss Re: Lepszy adres 03.03.07, 18:23
            Mam podobne odczucia do Twoich po przeczytaniu jego bredni!
            Człek nigdy nie był w tych okolicach, ale oczywiście ma rację i chciałby
            wybudować obwodnicę między Jurowcami i Białymstokiem na ujęciu wód!
            • Gość: antena Re: Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:12
              Cały ten siskom to funta kłaków wart. Nie wychodzi im ulepszanie ruchu w
              Warszawie to poszli doradzać greenim w Rospudzie, a ci naiwni nabrali się na
              miraż trasy alternatywnej. W międzyczasie zaczęli mącić przy obwodnicy
              Wasilkowa. Tutaj jednak nie odważyli się na wytyczenie trasy alternatywnej bo
              chyba musiałaby iść w dolinie Supraśli.
              • koczisss Re: Lepszy adres 03.03.07, 19:22
                Może estakada środkiem rzeki:)?
                • Gość: antena Re: Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:55
                  Most wzdłuż rzeki to chciał budować sołtys w Goniądzu:)
                  Ciekawe czy też za radą siskomu?
                  • koczisss Re: Lepszy adres 03.03.07, 19:59
                    O tym nie słyszałem, może coś więcej na ten temat zapodasz?
                    Kiedy to było?
                    • Gość: antena Re: Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:15
                      Znajdziesz info w necie. Niektórzy twierdzą że to chodziło o Wąchock a inni
                      znowu że o Poraż.
          • www.zieloni-bialystok.w.pl www.zm.org.pl 03.03.07, 19:31

TREŚĆ ZASTRZEŻEN UNII EUROPEJSKIEJ Z 12.12.2006r.-OBWODNICE WASILKOWA,AUGUSTOWA
            SA SPRZECZNE Z PRAWEM,DLATEGO NIE FINANSUJE ICH UNIA EUROPEJSKA I NAKAŻE ICH
            ROZBIÓRKĘ,A PRZEZ TĘ ZAŚCIANKOWĄ GŁUPOTĘ CAŁA POLSKA STRACI WSZYSTKIE DOTACJE UE

www.zm.org.pl/?a=bruksela-06c
    • skoropis Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? 03.03.07, 16:53
      Nie martw się. Obwodnica będzie przebiegała jakieś 1,5km na północ od osiedla,
      za lasem.
      • skoropis Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? 03.03.07, 18:03
        Trochę przesadziłem. Nie 1,5, a lekko ponad kilometr od osiedla.
    • Gość: gosc Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? IP: *.bsk.vectranet.pl 03.03.07, 18:00
      dziekuje :)
    • Gość: r.... jeszcze więcej informacji ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:12
      portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html
      KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE
      ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO
      ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ

slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...tylko ciągle brakuje tej o
      PLACACYCH, w jaki sposób wydajesz pieniądze inaczej niż sobie życzą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka