Gość: gosc IP: *.bsk.vectranet.pl 03.03.07, 09:07 Jest jakis plan w necie pokazujacy przebieg obwodicy Wasilkowa? Nie moge znalezc. Czy ta obwodnica bedzie przebiegała blisko osielda "Lisia Góra" czyli tam gdzie sa nowe bloki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antena Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 09:23 Mapek poszukaj tu: www.skyscrapercity.com/showthread.php? t=428982&page=2&highlight=wasilkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 09:24 tiny.pl/cd2k Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Lepszy adres 03.03.07, 17:06 Jak poczytałem te pierdoły wypisywane przez vampi_r'a vel siskom, to rzygać się chce. 1. Były różne warianty brane pod uwagę - ale oczywiście trzeba kłamać, że ich nie było. 2. Trasa zaproponowana przez siskom NIE OMIJA terenów N2000, a znajduje się na tych terenach i jej przebieg na terenach chronionych ma podobną długość, jak zaproponowana trasa przez drogowców. 3. Obwodnica północna Białegostoku pomiędzy Białymstokiem i Wasilkowem nie spełniałaby warunku usunięcia ciężkiego ruchu z Wasilkowa. Dlatego zaczyna się tak daleko od Białegostoku. 4. Wariant wzdłuż torów kolejowych jest dobry do momentu kiedy trzeba odbić na zachód - nie ma dobrej kontynuacji. 5. Wariant pomiędzy Jurowcami i Sochoniami - odpada. Kto nie wierzy proponuję wycieczkę krajoznawczą. Posumowując: vampi_r to kolejne dziecko zagubione we mgle, bawiące się w stawianie kolorowych kresek na mapach i rozpowszechnianie kłamstw. Bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Lepszy adres 03.03.07, 18:23 Mam podobne odczucia do Twoich po przeczytaniu jego bredni! Człek nigdy nie był w tych okolicach, ale oczywiście ma rację i chciałby wybudować obwodnicę między Jurowcami i Białymstokiem na ujęciu wód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena Re: Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:12 Cały ten siskom to funta kłaków wart. Nie wychodzi im ulepszanie ruchu w Warszawie to poszli doradzać greenim w Rospudzie, a ci naiwni nabrali się na miraż trasy alternatywnej. W międzyczasie zaczęli mącić przy obwodnicy Wasilkowa. Tutaj jednak nie odważyli się na wytyczenie trasy alternatywnej bo chyba musiałaby iść w dolinie Supraśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena Re: Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:55 Most wzdłuż rzeki to chciał budować sołtys w Goniądzu:) Ciekawe czy też za radą siskomu? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Lepszy adres 03.03.07, 19:59 O tym nie słyszałem, może coś więcej na ten temat zapodasz? Kiedy to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena Re: Lepszy adres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:15 Znajdziesz info w necie. Niektórzy twierdzą że to chodziło o Wąchock a inni znowu że o Poraż. Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl www.zm.org.pl 03.03.07, 19:31 TREŚĆ ZASTRZEŻEN UNII EUROPEJSKIEJ Z 12.12.2006r.-OBWODNICE WASILKOWA,AUGUSTOWA SA SPRZECZNE Z PRAWEM,DLATEGO NIE FINANSUJE ICH UNIA EUROPEJSKA I NAKAŻE ICH ROZBIÓRKĘ,A PRZEZ TĘ ZAŚCIANKOWĄ GŁUPOTĘ CAŁA POLSKA STRACI WSZYSTKIE DOTACJE UE www.zm.org.pl/?a=bruksela-06c Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? 03.03.07, 16:53 Nie martw się. Obwodnica będzie przebiegała jakieś 1,5km na północ od osiedla, za lasem. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? 03.03.07, 18:03 Trochę przesadziłem. Nie 1,5, a lekko ponad kilometr od osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Obwodnica Wasilkowa-ktoredy? IP: *.bsk.vectranet.pl 03.03.07, 18:00 dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.... jeszcze więcej informacji ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:12 portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...tylko ciągle brakuje tej o PLACACYCH, w jaki sposób wydajesz pieniądze inaczej niż sobie życzą... Odpowiedz Link Zgłoś