Dodaj do ulubionych

szukam kotka

IP: *.244.149.114.ostrow2.tnp.PL 05.03.07, 13:21
Wiecie może gdzie w Białymstoku można kupić kociaka (małego - 3-4 miesiące)?
Marzy mi się brytyjczyk ale w ostateczności może być jakiś zwyczajny
rudzielec lub burasek (jeśli przypadniemy sobie do serca). Będę w weekend w
Białym i chciałabym się "zakocić" :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: szukam kotka IP: *.bsk.vectranet.pl 05.03.07, 14:47
      Witam, mamy bardzo ładnego kotka, którego w połowie pazdziernika przynieslimy z
      podwórka. jest zabawny, ułożony, przyzwyczajony do mieszkania i jeszcze
      dziecinny, ma około 6 miesiecy. Mieszkamy w centrum Białegostoku. Czekam na
      odpowiedz.
      • Gość: beatus Re: szukam kotka IP: *.244.149.25.ostrow2.tnp.pl 05.03.07, 18:58
        Prawdę mówiąc to szukam raczej maluszka i do tego z większej kociej rodzinki :-
        ) taki kociak wychowując się przy kotce i rodzeństwie więcej się uczy, jest
        bardziej uspołeczniony :-). Ale jeśli możesz to wrzuć kilka fotek na
        bunkowa@gazeta.pl - może ma to coś i będzie to miłość od pierwszego wejrzenia?
        Poza tym mam pytania: czy to kot czy kotka?, czy jest odrobaczony, szczepiony?
        czy nie choruje? co je itp.
        • nubijska Re: szukam kotka 06.03.07, 09:38
          w schronisku dla zwierząt są nie tylko psy, ale też i koty. może tam się udasz,
          będzie tanio i przy okazji uratujesz zwierzęciu życie.
          • Gość: ... Re: szukam kotka IP: *.elpos.net 06.03.07, 11:49
            Beatu w niedziele pod halą Włókniarza na Antoniuku jest giełda zologiczna,
            czasem ludzie takie zwykłe dachowce oddają tam za darmo, warto się przejść, a na
            pewno coś sobie znajdziesz.
            • Gość: beatus Re: szukam kotka IP: *.244.149.114.ostrow2.tnp.pl 06.03.07, 14:24
              brałam pod uwagę schronisko ale niestety nie mam dostępu do takiego które
              opiekowałoby się kotami. Pod halę mam ochotę się wybrać ale powiedzcie mi - czy
              w każdą niedzielę jest ta giełda? jeśli tak to w jakich godzinach najlepiej
              pojechać?
              • Gość: ... Re: szukam kotka IP: *.elpos.net 06.03.07, 14:51
                W każda niedziele, a co do godzin to proponowałbym tak od 7 do 10
                • Gość: beatus Re: szukam kotka IP: *.244.149.114.ostrow2.tnp.pl 06.03.07, 14:54
                  dzięki, coś mi mówi że wczesnym rankiem niedzielnym spać nie będę mogła :-)
          • abranova Re: szukam kotka 06.03.07, 11:55
            to ciekawa rada, bo białostockie schronisko dla zwierząt nie zajmuje się kotami,
            autorka wątku musiałaby się udac do innego miasta a chyba nie o to jej chodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka