Dodaj do ulubionych

Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:15
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • www.zieloni-bialystok.w.pl Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat 05.04.07, 21:16
      wybiórcza wyborcza :)

miala i ciemne strony jak np. kampania przeciwko poszerzenia parku narodowego
      na obszar całej Pusczy - jak gazeta sasiadowala na lipowej z dyrekcja lasów
      Panstwowych zainteresowana jak najwieksza wycinka drzew
      www.zieloni.osiedle.net.pl/puszcza-bialowieska.htm
      www.zieloni.osiedle.net.pl/puszcza-bialowieska-klamstwa.htm
      dzisiaj w porownaniu do POronnego i wspolczesnje (ten sam wlasciciel) to
      jakas przeciwwaga

sczegolnie forum inyternetowe :) bez cenzury jak np. POronny
      • Gość: r.... jak tam twoje... IP: 80.54.13.* 05.04.07, 21:32
        portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html
        KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE
        ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO
        ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ

slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...sprawki, np. traktowanie kasy od
        PLACACYCH ci?
        • Gość: rujawi Re: jak tam twoje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:37
          wszystkiego najlepszego... czyli bądźcie jeszcze lepsi
          Nasz Nocnik
      • Gość: Czyte Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:56
        Najpierw cytat z pana Janka: „Chodziłem po śródmieściu sam jak palec i
        przyglądałem się, gdzie by tu założyć redakcję i biuro ogłoszeń, aż wypatrzyłem
        budynek Ruchu przy Lipowej”.
        Pan Janek nie musiał zbytnio się wysilać, bo często spacerował w czasie pracy.
        Był wówczas – o czym wstydliwie milczy – pracownikiem jednej z białostockich
        gazet, chyba Porannego. Pamięć bywa wybiórcza......
        I znów cytat:” Lokalne gazety zareagowały nerwowo na nasz dodatek”. Oj,
        rzetelność nie zawsze jest siłą Redaktorów Seniorów. Nie - „lokalne gazety” ,
        lecz jedna lokalna gazeta – „Kurier Podlaski”.
        Mimo wszystko – Wszystkiego Dobrego i Więcej Rzetelności w następnych 15 latach!
    • Gość: J-23 Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.bsk.vectranet.pl 05.04.07, 21:20
      Tak tendencyjnej Gazety jak białostocki dodatek wyborczej nigdy nie widziałem.
      Jej dziennikarze nawet nie usiłują zachować pozory obiektywnego dziennikarstwa,
      np. niejaki medek, który w sprawie rospudy kłamał jak najęty
      • www.zieloni-bialystok.w.pl Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat 05.04.07, 23:49

Gość portalu: J-23 napisał(a):

> Tak tendencyjnej Gazety jak białostocki dodatek wyborczej nigdy nie
        widziałem.
        > Jej dziennikarze nawet nie usiłują zachować pozory obiektywnego
        dziennikarstwa,
        >
        > np. niejaki medek, który w sprawie rospudy kłamał jak najęty

jAKUB MEDEK JEST BARDZO OBEKTYWNY

w przeciwienstwie do totalnego kłamcy ktory zyskal miasno "rzecznika prasowego
        GGDIA' niejakoe Malinowksiego z POronnego

Radio Bialystok_TV Bialystok siedzaca w kieszeni lokalnych politykow (kiedys
        SLD, teraz Samoobrona , PIS, i Glowacki ktory wybudował dom kolo suprasla
        dzieki PO klamia jak najeci - przez ile czasu twoerdzili ze Komisja europesjak
        nie skieruje sprawy Rospudy do Europejskiego Trybunalu ?

jak teraz skierowala klamia ze Polska nie przegra i kar nie bedzie

otoz beda, a potem rozbiorka

i wiezienie dla tych oszustow
      • osemek Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 13:15

> np. niejaki medek, który w sprawie rospudy kłamał jak najęty

Kurde, czytuje się te gazetę niemalże codziennie. Bez sensu zupełnie czasami
        również forum. A tu co chwila - w sprawie Rospudy wyborcza klamie...
        No, nie ładnie jest kłamać, ale to dość poważny zarzut. A poważne zarzuty
        trzeba jeszcze jakoś udowadniać. Jak na razie to nie zauważyłem by na forum, w
        sprawie obwodnicy Augustowa ktoś wyborczej jakieś kłamstwa udowodnił. Ale np.
        ty - J-23, masz niepowtarzalną szansę by być pierwszym. Nie daj się prosić.
        pokaż że potrafisz udowodnić to co napisałeś
        • Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 16:09
          Ty "osemek" - czy ty może jesteś drugim pidlaszukiem, że używasz takiej samej
          retoryki jak tamten debil ?
          A propos tendencyjnośći wyborczej - zobacz już jest usunięty z forum pierwszy
          tekst w tym temacie, tekst helmuta, który skrytykował wyborczą.
          Typowe esbeckie metody działania
          • osemek Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 16:42

> Ty "osemek" - czy ty może jesteś drugim pidlaszukiem, że używasz takiej samej
            > retoryki jak tamten debil ?

Nie, nie jestem. Zadałem proste pytanie. Sformułowałeś dośc radykalną myśl a ja
            cię poprosiłem żebyś ja podparł dowodami. To chyba normalne oczekiwanie

> A propos tendencyjnośći wyborczej - zobacz już jest usunięty z forum pierwszy
            > tekst w tym temacie, tekst helmuta, który skrytykował wyborczą.

Nie wiem co tam helmut napisał. Jesli rzucał jobami, to zadziałał po prostu
            regulamin. Cały szerg innych wpisów w tym watku też jest nieprzychylnych a nikt
            ich nie cenzuruje. Zresztą, g... mnie to obchodzi - jestesmy na forum gazety,
            ona jest tu gospodarzem, ona ustala reguły. Jakby zrobić statystykę postów
            przychylknych i nie przychylnych, to wyszło by że to najbardziej tolerancyjne
            forum w poslce.

> Typowe esbeckie metody działania

Typowo esbecką metodą działania jest oskarżenie kogoś/czegoś o kłamstwo w
            momencie w którym się tego nie udowadnia. Szczerze mówiąc więc, póki nie
            przytoczysz dowodów na swoją tezę (wyborcza w sprawie rospudy kłamie) -
            zachowujesz się jak esbek. To banalnie proste.
            • Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 18:02
              Jestem pewien, te pod ksywką "ósemek" kryje się pidlaszuk. Taki sam p...ny styl
              myślenia, taka sama demagogia polegająca na tym, żeby udowodnić że nie jest się
              wielbłądem.

Pozdrawiam ciebie pidlaszuk vel ósemek vel jak tam się jeszcze w swoim chorym
              umyśle będziesz nazywać.

• osemek Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 18:14

> Jestem pewien, te pod ksywką "ósemek" kryje się pidlaszuk. Taki sam p...ny
                styl
                >
                > myślenia, taka sama demagogia polegająca na tym, żeby udowodnić że nie jest
                się
                >
                > wielbłądem.

To ty chcesz ode mnie, żebym udowodnił że nie jestem wielbładem, tfu -
                pidlaszukiem. Jeśli moje zapewnienie ci nie wystarczy, to nic na to nie poradzę.

Natomist sorry wielkie, ale ja nie chcę od ciebie żebys udowadniał że nie
                jestes wielbładem, ja tylko chce, żebyś przytoczył konkretne przykłady na
                podparcie postawionej przez siebie tezy, że wyborcza kłamie w sprawie doliny
                rospudy. Skoro napisałeś coś takiego, to wierzę że umiesz to jakoś
                udokumentować. To dość poważne oskarżenie i jako takie wymaga chyba dowodów.

Gdybym napisał, że jesteś kłamcą to musiałbym to jakoś udowodnić - nieprawdaż?
                Pokazać gdzie i w jakiej sprawie skłamałeś. W przeciwnym wypadku byłbym zwykłym
                ujadającym i sikajacym na buty kundelkiem, czyli nikim fajnym.
                Ale ty chyba nie jesteś takim kundelkiem i przytoczysz tu jakies konkrety na
                podparcie stwierdzenia że wyborcza kłamie w sprawie rospudy. Prawda?
                • Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 18:26
                  Pidlaszuk-ósemek, czy jak ciebie tam zwą, możesz mi naskoczyć
                  • osemek Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 18:32

> Pidlaszuk-ósemek, czy jak ciebie tam zwą, możesz mi naskoczyć

Ty mi również, mały, żałosny ujadający kundelku.

Widzisz pajacu, obrzucanie kogoś gównem swiadczy tylko i wyłacznie o
                    obrzucającym. Wszak to on we własne łapy bierze kupę. A ty właśnie tak
                    zrobiłeś - napisałeś: wyborcza kłamie w sprawie rospudy, ale udowodnić tego już
                    nijak nie potrafiłeś.

Tym się człowieka od gnoja odróżnia, że ten pierwszy potrafi brać
                    odpowiedzialność za własne słowa. Gdy coś mówi, to potrafi to udowodnić, gdy
                    sie pomyli, umie przeprosić.

Oskarżenia bez pokrycia zaś rzuca z lubością gnój. Ty jasno okresliłeś, do
                    której grupy należysz.

A ja z gnojami nie dyskutujkę. Bo najpierw zniżą cię do swojego poziomu a potem
                    pokonają doświadczeniem.
                    Adieu
                    • Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 18:37
                      Spadaj do swojego chorego świata pidlaszukowato-osemkowatego
    • Gość: gość Nie takie to różowe IP: *.koba.pl 05.04.07, 22:31
      Kiedyś białostocka GW została napuszczona przez "życzliwych" na lekarza z
      Szudziałowa, że niby źle leczy, ma schizofrenię itp. Po przeczytaniu
      szkalującego go artykułu ów lekarz zapadł w śpiączkę, po czym wkrótce zmarł.
      Gazety to już jednak nie interesowało. Zaraz po tym wydarzeniu zadzwoniłem do
      dziennikarza dyżurnego, powiadomiłem go o tym i na tym sprawa skończona.
      Ś.p. lekarz był już bliski przejścia na emeryturę. Pobudował dom w pobliskiej
      wsi z żoną, również lekarzem. Chciał tam odpocząć. Uczynił wiele dobrego dla
      ludności mieszkającej w tej gminie. Mnie leczył wiele razy, moich bliskich.
      Wszyscy byli zadowoleni.
      Gazeta jednak nie była.
      Z okazji urodzin życzę Wam, byście więcej nie krzywdzili ludzi, a im pomagali i
      obyście rzetelnie sporządzali swoje artykuły.
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Nie takie to różowe IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.04.07, 23:33
        Errare humanum est.
        Lubię gazetę nawet pomimo jej drobnych błędów i wpadek. przez moment
        zastanawiałem się nawet - dlaczego poza kilkoma tekstami wydrukowanymi w
        lokalnym dodatku Gazety, nigdy bliżej nie współpracowałem z redkacją? ano
        zawsze miałem zajęcie w innych redakcjach. we współczesnej, radiu, telewizji,
        porannym. ale gdzieś ta gazeta zawsze obok była. nie wspomnę o gulu który mi
        wyskoczył, gdy wprowadziliście akcje i z dnia na dzień zostaliście
        miliarderami! ależ byłem wtedy na siebie wściekły, że u Was nie pracuję. ale po
        latach mi przeszło. może to i dobrze się stało? leżałbym pewnie teraz gdzieś
        pod palmami i kijem małpy trącał. albo leczył się z uzależnień w szpitalu w
        choroszczy.
        macie kilka fajnych rubryk. m.in. zasłyszane na mieście. no i fotoreporterów
        fajnych macie. zdjęcia się ogląda z prawdziwą przyjemnością. a grzegorz
        dąbrowski - zasłużył już w Białymstoku na pomnik. i za Augustisa i za EX
        Oriente Lux. nie stać Was na spiże, to moglibyście mu choć wydać album.
        forum macie największe i najbardziej czytelne. i bufet w centrali na czerskiej
        niczegowaty.
        w ogóle fajni jesteście. choć pewnie nie jestem obiektywny, gdyż w kilku
        Waszych redaktorkach się niegdyś podkochiwałem. a miłość jak wiadomo jest ślepa.
        pozdrawiam Was zatem serdecznie.
        Wojciech Ślepiec Koronkiewicz
    • Gość: Biskup Diecezji O piętnaście za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:36
      O piętnaście za dużo
      • Gość: idzikczortu Re: O piętnaście za dużo IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 05.04.07, 23:47
        Do "Biskupa Diecezji":
        A czy moze byc biskupem duchowny zarzadzajacy np., tylko dekanatem?
    • Gość: Kotek Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 00:01
      Stronniczość, nieobiektywizm, sprzyjanie pedałom i agentom. Oto wasz 15-letni
      pożal się Bożę dorobek
    • Gość: grazz Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.04.07, 00:48
      Panie Boże dlaczego ten Kraj posiada takich synów i córki których głupota musi
      się wylewać na to forum. Fajnie że jest ale niech będzie głosem dyskusji a nie
      krzykiem zakompleksionych kretynów którzy już od piątego pokolenia mają przes
      rane życie przez Żydów i masonów(jak to mówił mój kolega ze studiów - słyszałem
      że ktoś przejechał staruszkę traktorem na pasach -to musi Żydzi Panie, pewnie
      Żydzi i masoni)A dla Gazety najlepszego... oby była lepsza... bo mogłaby być
      dużo lepsza
    • Gość: von Barszczewo Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.elpos.net 06.04.07, 07:22
      Stworzył Pan gazetę obywatelską ? To dlaczego w sposób skrajnie tendencyjny GW
      zawalcza kupców Placu Inwalidów torpedując ich starania w zakresie wzniesienia
      na placu inwestycji handlowych ? Czy dla Pana pan S. i jego zamierzenia
      inwestycyjne to obywatel a kupcy zwani pogardliwie handlarzami to chyba III
      kategoria homo sapiens ?
      • spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat 06.04.07, 09:16
        Bo woli w sposób nietendencyjny popierać całą resztę mieszkańców, którzy nie
        chcą bazaru w centrum miasta.

Tak wiec nie masz co wyskakiwać z głupimi pytaniami.
    • spiacy_z_otwartymi_oczami To byl wasz błąd ten artykuł 06.04.07, 09:12
      Tylko się wystawiliście na ataki, często słuszne. Biorąc pod uwagę poziom wkładki.

P.S. Jaka szybka reakcja i usunięcie wątku łamiącego regulamin, zupełnie nie jak
      na tym forum
    • Gość: Sławek Jak ten czas leci IP: *.publikator.com.pl 06.04.07, 09:40
      Wszystkiego Gazeto ...:)
    • Gość: wujek i żeby więcej nie było IP: *.koba.pl 07.04.07, 13:27
      • Gość: stryjek Re: i żeby więcej nie było IP: *.csk.pl 09.04.07, 16:17
        ...chłamu, bylejakości, ignorancji i niekompetencji tych harcerzyków i harcerek
        udających żurnalistów także wówczas, gdy rzecz dzieje się na głębokiej prowincji
        czyli w Białymstoku i okolicach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka