Gość: helmut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.zieloni-bialystok.w.pl Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat 05.04.07, 21:16 wybiórcza wyborcza :) miala i ciemne strony jak np. kampania przeciwko poszerzenia parku narodowego na obszar całej Pusczy - jak gazeta sasiadowala na lipowej z dyrekcja lasów Panstwowych zainteresowana jak najwieksza wycinka drzew www.zieloni.osiedle.net.pl/puszcza-bialowieska.htm www.zieloni.osiedle.net.pl/puszcza-bialowieska-klamstwa.htm dzisiaj w porownaniu do POronnego i wspolczesnje (ten sam wlasciciel) to jakas przeciwwaga sczegolnie forum inyternetowe :) bez cenzury jak np. POronny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.... jak tam twoje... IP: 80.54.13.* 05.04.07, 21:32 portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...sprawki, np. traktowanie kasy od PLACACYCH ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rujawi Re: jak tam twoje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:37 wszystkiego najlepszego... czyli bądźcie jeszcze lepsi Nasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyte Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:56 Najpierw cytat z pana Janka: „Chodziłem po śródmieściu sam jak palec i przyglądałem się, gdzie by tu założyć redakcję i biuro ogłoszeń, aż wypatrzyłem budynek Ruchu przy Lipowej”. Pan Janek nie musiał zbytnio się wysilać, bo często spacerował w czasie pracy. Był wówczas – o czym wstydliwie milczy – pracownikiem jednej z białostockich gazet, chyba Porannego. Pamięć bywa wybiórcza...... I znów cytat:” Lokalne gazety zareagowały nerwowo na nasz dodatek”. Oj, rzetelność nie zawsze jest siłą Redaktorów Seniorów. Nie - „lokalne gazety” , lecz jedna lokalna gazeta – „Kurier Podlaski”. Mimo wszystko – Wszystkiego Dobrego i Więcej Rzetelności w następnych 15 latach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.bsk.vectranet.pl 05.04.07, 21:20 Tak tendencyjnej Gazety jak białostocki dodatek wyborczej nigdy nie widziałem. Jej dziennikarze nawet nie usiłują zachować pozory obiektywnego dziennikarstwa, np. niejaki medek, który w sprawie rospudy kłamał jak najęty Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat 05.04.07, 23:49 Gość portalu: J-23 napisał(a): > Tak tendencyjnej Gazety jak białostocki dodatek wyborczej nigdy nie widziałem. > Jej dziennikarze nawet nie usiłują zachować pozory obiektywnego dziennikarstwa, > > np. niejaki medek, który w sprawie rospudy kłamał jak najęty jAKUB MEDEK JEST BARDZO OBEKTYWNY w przeciwienstwie do totalnego kłamcy ktory zyskal miasno "rzecznika prasowego GGDIA' niejakoe Malinowksiego z POronnego Radio Bialystok_TV Bialystok siedzaca w kieszeni lokalnych politykow (kiedys SLD, teraz Samoobrona , PIS, i Glowacki ktory wybudował dom kolo suprasla dzieki PO klamia jak najeci - przez ile czasu twoerdzili ze Komisja europesjak nie skieruje sprawy Rospudy do Europejskiego Trybunalu ? jak teraz skierowala klamia ze Polska nie przegra i kar nie bedzie otoz beda, a potem rozbiorka i wiezienie dla tych oszustow Odpowiedz Link Zgłoś
osemek Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 13:15 Gość portalu: J-23 napisał(a): > np. niejaki medek, który w sprawie rospudy kłamał jak najęty Kurde, czytuje się te gazetę niemalże codziennie. Bez sensu zupełnie czasami również forum. A tu co chwila - w sprawie Rospudy wyborcza klamie... No, nie ładnie jest kłamać, ale to dość poważny zarzut. A poważne zarzuty trzeba jeszcze jakoś udowadniać. Jak na razie to nie zauważyłem by na forum, w sprawie obwodnicy Augustowa ktoś wyborczej jakieś kłamstwa udowodnił. Ale np. ty - J-23, masz niepowtarzalną szansę by być pierwszym. Nie daj się prosić. pokaż że potrafisz udowodnić to co napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 16:09 Ty "osemek" - czy ty może jesteś drugim pidlaszukiem, że używasz takiej samej retoryki jak tamten debil ? A propos tendencyjnośći wyborczej - zobacz już jest usunięty z forum pierwszy tekst w tym temacie, tekst helmuta, który skrytykował wyborczą. Typowe esbeckie metody działania Odpowiedz Link Zgłoś
osemek Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 16:42 Gość portalu: J-23 napisał(a): > Ty "osemek" - czy ty może jesteś drugim pidlaszukiem, że używasz takiej samej > retoryki jak tamten debil ? Nie, nie jestem. Zadałem proste pytanie. Sformułowałeś dośc radykalną myśl a ja cię poprosiłem żebyś ja podparł dowodami. To chyba normalne oczekiwanie > A propos tendencyjnośći wyborczej - zobacz już jest usunięty z forum pierwszy > tekst w tym temacie, tekst helmuta, który skrytykował wyborczą. Nie wiem co tam helmut napisał. Jesli rzucał jobami, to zadziałał po prostu regulamin. Cały szerg innych wpisów w tym watku też jest nieprzychylnych a nikt ich nie cenzuruje. Zresztą, g... mnie to obchodzi - jestesmy na forum gazety, ona jest tu gospodarzem, ona ustala reguły. Jakby zrobić statystykę postów przychylknych i nie przychylnych, to wyszło by że to najbardziej tolerancyjne forum w poslce. > Typowe esbeckie metody działania Typowo esbecką metodą działania jest oskarżenie kogoś/czegoś o kłamstwo w momencie w którym się tego nie udowadnia. Szczerze mówiąc więc, póki nie przytoczysz dowodów na swoją tezę (wyborcza w sprawie rospudy kłamie) - zachowujesz się jak esbek. To banalnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 18:02 Jestem pewien, te pod ksywką "ósemek" kryje się pidlaszuk. Taki sam p...ny styl myślenia, taka sama demagogia polegająca na tym, żeby udowodnić że nie jest się wielbłądem. Pozdrawiam ciebie pidlaszuk vel ósemek vel jak tam się jeszcze w swoim chorym umyśle będziesz nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
osemek Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 18:14 Gość portalu: J-23 napisał(a): > Jestem pewien, te pod ksywką "ósemek" kryje się pidlaszuk. Taki sam p...ny styl > > myślenia, taka sama demagogia polegająca na tym, żeby udowodnić że nie jest się > > wielbłądem. To ty chcesz ode mnie, żebym udowodnił że nie jestem wielbładem, tfu - pidlaszukiem. Jeśli moje zapewnienie ci nie wystarczy, to nic na to nie poradzę. Natomist sorry wielkie, ale ja nie chcę od ciebie żebys udowadniał że nie jestes wielbładem, ja tylko chce, żebyś przytoczył konkretne przykłady na podparcie postawionej przez siebie tezy, że wyborcza kłamie w sprawie doliny rospudy. Skoro napisałeś coś takiego, to wierzę że umiesz to jakoś udokumentować. To dość poważne oskarżenie i jako takie wymaga chyba dowodów. Gdybym napisał, że jesteś kłamcą to musiałbym to jakoś udowodnić - nieprawdaż? Pokazać gdzie i w jakiej sprawie skłamałeś. W przeciwnym wypadku byłbym zwykłym ujadającym i sikajacym na buty kundelkiem, czyli nikim fajnym. Ale ty chyba nie jesteś takim kundelkiem i przytoczysz tu jakies konkrety na podparcie stwierdzenia że wyborcza kłamie w sprawie rospudy. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 18:26 Pidlaszuk-ósemek, czy jak ciebie tam zwą, możesz mi naskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
osemek Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? 06.04.07, 18:32 Gość portalu: J-23 napisał(a): > Pidlaszuk-ósemek, czy jak ciebie tam zwą, możesz mi naskoczyć Ty mi również, mały, żałosny ujadający kundelku. Widzisz pajacu, obrzucanie kogoś gównem swiadczy tylko i wyłacznie o obrzucającym. Wszak to on we własne łapy bierze kupę. A ty właśnie tak zrobiłeś - napisałeś: wyborcza kłamie w sprawie rospudy, ale udowodnić tego już nijak nie potrafiłeś. Tym się człowieka od gnoja odróżnia, że ten pierwszy potrafi brać odpowiedzialność za własne słowa. Gdy coś mówi, to potrafi to udowodnić, gdy sie pomyli, umie przeprosić. Oskarżenia bez pokrycia zaś rzuca z lubością gnój. Ty jasno okresliłeś, do której grupy należysz. A ja z gnojami nie dyskutujkę. Bo najpierw zniżą cię do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem. Adieu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Gazeta kłamie - gdzie dowody???? IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 18:37 Spadaj do swojego chorego świata pidlaszukowato-osemkowatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nie takie to różowe IP: *.koba.pl 05.04.07, 22:31 Kiedyś białostocka GW została napuszczona przez "życzliwych" na lekarza z Szudziałowa, że niby źle leczy, ma schizofrenię itp. Po przeczytaniu szkalującego go artykułu ów lekarz zapadł w śpiączkę, po czym wkrótce zmarł. Gazety to już jednak nie interesowało. Zaraz po tym wydarzeniu zadzwoniłem do dziennikarza dyżurnego, powiadomiłem go o tym i na tym sprawa skończona. Ś.p. lekarz był już bliski przejścia na emeryturę. Pobudował dom w pobliskiej wsi z żoną, również lekarzem. Chciał tam odpocząć. Uczynił wiele dobrego dla ludności mieszkającej w tej gminie. Mnie leczył wiele razy, moich bliskich. Wszyscy byli zadowoleni. Gazeta jednak nie była. Z okazji urodzin życzę Wam, byście więcej nie krzywdzili ludzi, a im pomagali i obyście rzetelnie sporządzali swoje artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Nie takie to różowe IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.04.07, 23:33 Errare humanum est. Lubię gazetę nawet pomimo jej drobnych błędów i wpadek. przez moment zastanawiałem się nawet - dlaczego poza kilkoma tekstami wydrukowanymi w lokalnym dodatku Gazety, nigdy bliżej nie współpracowałem z redkacją? ano zawsze miałem zajęcie w innych redakcjach. we współczesnej, radiu, telewizji, porannym. ale gdzieś ta gazeta zawsze obok była. nie wspomnę o gulu który mi wyskoczył, gdy wprowadziliście akcje i z dnia na dzień zostaliście miliarderami! ależ byłem wtedy na siebie wściekły, że u Was nie pracuję. ale po latach mi przeszło. może to i dobrze się stało? leżałbym pewnie teraz gdzieś pod palmami i kijem małpy trącał. albo leczył się z uzależnień w szpitalu w choroszczy. macie kilka fajnych rubryk. m.in. zasłyszane na mieście. no i fotoreporterów fajnych macie. zdjęcia się ogląda z prawdziwą przyjemnością. a grzegorz dąbrowski - zasłużył już w Białymstoku na pomnik. i za Augustisa i za EX Oriente Lux. nie stać Was na spiże, to moglibyście mu choć wydać album. forum macie największe i najbardziej czytelne. i bufet w centrali na czerskiej niczegowaty. w ogóle fajni jesteście. choć pewnie nie jestem obiektywny, gdyż w kilku Waszych redaktorkach się niegdyś podkochiwałem. a miłość jak wiadomo jest ślepa. pozdrawiam Was zatem serdecznie. Wojciech Ślepiec Koronkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskup Diecezji O piętnaście za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 23:36 O piętnaście za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: O piętnaście za dużo IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 05.04.07, 23:47 Do "Biskupa Diecezji": A czy moze byc biskupem duchowny zarzadzajacy np., tylko dekanatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.bsk.vectranet.pl 06.04.07, 00:01 Stronniczość, nieobiektywizm, sprzyjanie pedałom i agentom. Oto wasz 15-letni pożal się Bożę dorobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazz Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.04.07, 00:48 Panie Boże dlaczego ten Kraj posiada takich synów i córki których głupota musi się wylewać na to forum. Fajnie że jest ale niech będzie głosem dyskusji a nie krzykiem zakompleksionych kretynów którzy już od piątego pokolenia mają przes rane życie przez Żydów i masonów(jak to mówił mój kolega ze studiów - słyszałem że ktoś przejechał staruszkę traktorem na pasach -to musi Żydzi Panie, pewnie Żydzi i masoni)A dla Gazety najlepszego... oby była lepsza... bo mogłaby być dużo lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Barszczewo Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat IP: *.elpos.net 06.04.07, 07:22 Stworzył Pan gazetę obywatelską ? To dlaczego w sposób skrajnie tendencyjny GW zawalcza kupców Placu Inwalidów torpedując ich starania w zakresie wzniesienia na placu inwestycji handlowych ? Czy dla Pana pan S. i jego zamierzenia inwestycyjne to obywatel a kupcy zwani pogardliwie handlarzami to chyba III kategoria homo sapiens ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Białostocka "Gazeta" ma piętnaście lat 06.04.07, 09:16 Bo woli w sposób nietendencyjny popierać całą resztę mieszkańców, którzy nie chcą bazaru w centrum miasta. Tak wiec nie masz co wyskakiwać z głupimi pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami To byl wasz błąd ten artykuł 06.04.07, 09:12 Tylko się wystawiliście na ataki, często słuszne. Biorąc pod uwagę poziom wkładki. P.S. Jaka szybka reakcja i usunięcie wątku łamiącego regulamin, zupełnie nie jak na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Jak ten czas leci IP: *.publikator.com.pl 06.04.07, 09:40 Wszystkiego Gazeto ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stryjek Re: i żeby więcej nie było IP: *.csk.pl 09.04.07, 16:17 ...chłamu, bylejakości, ignorancji i niekompetencji tych harcerzyków i harcerek udających żurnalistów także wówczas, gdy rzecz dzieje się na głębokiej prowincji czyli w Białymstoku i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś