Gość: zzzz IP: *.csk.pl 19.05.03, 23:31 ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: dobry psychiatra w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:05 Ja znam!! dr. Jan Szafraniec!! senator członek LPR b czł KRRiTV ..psecjalisuje się w psychiatrii dziecięcej, badał też wpływ mediów na psychikę ludzką w tym psychikę dzieci. To za jego sprawą zaczęto oznaczać programu TV znaczkami zielonymi żółtymi i czerwonymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: dobry psychiatra w Białymstoku IP: *.ld.euro-net.pl 20.05.03, 09:26 ja tez poszukuje, ale nie potrzebny mi zaden dzieciecy albo spec od telewizji... taki normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: dobry psychiatra w Białymstoku IP: 38.112.0.* 22.05.03, 16:09 Gość portalu: Gosiak napisał(a): > ja tez poszukuje, ale nie potrzebny mi zaden dzieciecy albo spec od telewizji.. > . > taki normalny... masz racje - ten nie byl najlepszym lekarzem i dlatego zostal poslem - do tego wiele nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: dobry psychiatra w Białymstoku IP: *.csk.pl 22.05.03, 16:10 Gość portalu: Gosiak napisał(a): > ja tez poszukuje, ale nie potrzebny mi zaden dzieciecy albo spec od telewizji.. > . > taki normalny... Co ty, normalny psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: dobry psychiatra w Białymstoku IP: *.piasta.pl 22.05.03, 15:58 no pewnie, zajrzyj na ulice Białostoczek 13A, przyjmuje tam bardzo miła pani dr, gorąco polecam. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś