IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 13:34
proponuje zamiast budowy linii tramwajowej budowę linii metra pod ulica
Lipową.
Przynajmniej od Dworca PKP do Hotelu Gołebiewski
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: metro IP: *.ld.euro-net.pl 28.05.03, 22:10
      Krzyż na drogę.Cię popierdoliło??Chyba prędzej się tramwaje przydadzą niż
      jakiś krótki odcinek metra.W stolicy patrz ile lat budowali a myślisz że u nas
      by było szybciej?
      • Gość: rowerzyk Re: metro IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 28.05.03, 23:05
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Krzyż na drogę.

Zostaw czlowieka. bo nawet jezeli zastanowil sie nad tekstem ktory napisal, to
        napewno nie zrobil tego przed jego wyslaniem.
        A potem nazekania, ze malo ludzi na forum zaglada. I wcale niedziwne, bo
        niejeden po przeczytaniu takich bredni juz tu wiecej nie zajzy...

• Gość: nikt Re: metro IP: *.tkb.net.pl 29.05.03, 18:31
      Gość portalu: anduu napisał(a):

> proponuje zamiast budowy linii tramwajowej budowę linii metra pod ulica
      > Lipową.
      > Przynajmniej od Dworca PKP do Hotelu Gołebiewski

Mysle, ze to wspanialy plan
      Mam pomysl na drugą linie metra
      Jurowiecka - Kawaleryjska
      a na calej dlugosci metra postawic stragany
      Niech to wszystko zejdzie pod ziemie...
      • Gość: wow Re: metro IP: *.tkb.net.pl 30.05.03, 11:02
        a ja proponuje kolejkę linową :)))
        • Gość: kupa Re: metro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 11:50
          a ja proponuję stałą komunikację helikopterową z częstotliwością 30 sekund
          wzdłuż ulicy Lipowej.
        • Gość: susu Re: metro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 09:02
          kolejka linowa to niezły pomysł pod warunkiem że będzie jeździć w tunelu.
    • Gość: gumbas Re: metro IP: *.duna.pl 31.05.03, 10:43
      Ludzie obudźcie się!!!!!!!!!!
    • Gość: anduu Re: metro IP: *.somfy.net.p / 192.168.0.* 17.06.03, 15:59
      z tym metrem to był żart tylko szkoda że niektórzy się na nich nie znają.
      A którzy są ci niektórzy? - wystarczy przeczytać odpowiedzi.
      Ich słowa mówią same za siebie o ich kulturze.
      Pozdrawiam
      anduu - mieszkaniec Warszawy
      (p.s. jak to dobrze że u nas jest metro)
      • alex.4 Re: metro 18.06.03, 19:47
        z tym metrem w wawie to był zart jak sądzę.... bo te pół linii trudno nmazwać
        metrem. To zbyt okazała nazwa.
        A na poważnie. O budowie metra decyduje ekonomia. ceny gruntu w Białym są takie
        ze nie opłaca się. I metra nie bedzie. Na pewno nie w najbliższych 50 latach...
        Pozdr
        • Gość: anduu Re: metro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:59
          oczywiście że to był żart.
          Pozdrawiam
      • Gość: pig bucu!!! IP: *.in.tarnow.pl 14.07.03, 14:50
        hahaha masz zajebiste poczucie humoru bucu warszawski!!Co zwaliłeś se konia że
        macie metro,a my nie?? wyskocz sobie z takim żartem do mieszkańców chociażby
        Budapesztu,to z ciebie bucu będą jaja robić.wiem bo byłem tam niedawno i
        jeżdziłem ich metrem,jest zajebiste.I wiesz co jeszcze bucu??Oni tam mają trzy
        linie metra i każda jest dośc długa i na jednej stacji te trzy linie się
        krzyżują.A i wiesz co jeszcze bucu??U nich też był komunizm,ale oni metro mają
        juz od ponad 100 lat a trzecią jego linię to otwarli 30 lat temu,a w Warszawce
        to jest jedna krótka linia która ma może 10 lat albo mniej i budowali ją chyba
        ze 20 lat!! hahaha i co ty na to bucu warszawski??!!!odpisz prędko.
        • rowerzyk Re: bucu!!! 14.07.03, 15:20
          / \ | Dziękuję. |
          / \ \| |
          / _ \ \--------------------+
          / |\__\ \ ||
          / |\|_|\_../ ||
          / \|_|_|/ \ _||
          / / \ |____| ||
          / | | | --|
          | | | |____ --|
          *_ | |^|^|^| | \-/
          *--_-\ _ \ ^ ^ ^ / ||
          / _ \\ | | `+
          * / \_ /- | | |
          * c_c_c_C/ \C_c_c_c

Dziekuje za uwage.
        • Gość: andu Re: bucu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 12:50
          Gość portalu: pig napisał(a):

> hahaha masz zajebiste poczucie humoru bucu warszawski!!Co zwaliłeś se konia
          że
          > macie metro,a my nie?? wyskocz sobie z takim żartem do mieszkańców chociażby
          > Budapesztu,to z ciebie bucu będą jaja robić.wiem bo byłem tam niedawno i
          > jeżdziłem ich metrem,jest zajebiste.I wiesz co jeszcze bucu??Oni tam mają
          trzy
          > linie metra i każda jest dośc długa i na jednej stacji te trzy linie się
          > krzyżują.A i wiesz co jeszcze bucu??U nich też był komunizm,ale oni metro
          mają
          > juz od ponad 100 lat a trzecią jego linię to otwarli 30 lat temu,a w
          Warszawce
          > to jest jedna krótka linia która ma może 10 lat albo mniej i budowali ją
          chyba
          > ze 20 lat!! hahaha i co ty na to bucu warszawski??!!!odpisz prędko.
          --------------------------------------------------------------------------------
          Drogi Pig
          Dziękuję serdecznie za szczere uwagi pod moim adresem.
          Jednakże nie mam zamiaru odpowiadać na twoją wypowiedź bo jeszcze nie zniżyłem
          sie do twego poziomu ( poziomu szamba mam na myśli ) by chcieć z tobą prowadzić
          dyskusję.
          Pa - pozdrawiam mieszkańców twego miasta
          • Gość: pig Re: bucu!!! IP: *.in.tarnow.pl 18.07.03, 15:38
            cmyrknij pompkę,a teraz na poważnie to powiem ci że to prawda co napisałem że
            sobie nie rób jaj z tych co nie maja metra bo inni(tzn np z Budapesztu)sobie
            mogą z waszego metra się śmiać że jest gówniane i że tak długo je budowali i że
            oni już dawno mieli metro.odpisz warszawiaku
            • Gość: nikt Re: bucu!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.07.03, 18:59
              a ty anduu nie rob z siebie wielkiego warszawiaka
              bo niby skad masz takie rozeznanie o Bialymstoku
              pewnie z miesiac temu wyjechales za chlebem do wawy i tam buty ludziom czyscisz
              bo tu nie dales sobie rady
              heheh
              pozdrawiam
              • Gość: anduu Re: bucu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:58
                Gość portalu: nikt napisał(a):

> a ty anduu nie rob z siebie wielkiego warszawiaka
                > bo niby skad masz takie rozeznanie o Bialymstoku
                > pewnie z miesiac temu wyjechales za chlebem do wawy i tam buty ludziom
                czyscisz
                >
                > bo tu nie dales sobie rady
                > heheh
                > pozdrawiam
                ------------------------------------------------------------------------------
                1) Od urodzenia mieszkam w Warszawie.
                2) nie czyszczę ludziom butów
                3) moja rodzina pochodzi z okolic Biłegostoku

A propos Białegostoku to przyznasz Drogi Przyjacielu iż jest to piękne miasto.
                tylko by się przydało metro.
                ( ok. dobra nie wk....aj się - z tym metrem to tylko żart.
                Jak łatwo wyprowadzić ludzi z rónwowagi co nie?)

• Gość: anduu Re: bucu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:53
              Gość portalu: pig napisał(a):

> cmyrknij pompkę,a teraz na poważnie to powiem ci że to prawda co napisałem że
              > sobie nie rób jaj z tych co nie maja metra bo inni(tzn np z Budapesztu)sobie
              > mogą z waszego metra się śmiać że jest gówniane i że tak długo je budowali i
              że
              >
              > oni już dawno mieli metro.odpisz warszawiaku
              --------------------------------------------------
              Dzięki za list,
              Nie poznaję Ciebie bo jakoś teraz używasz mniej przekleństw niż w Twojej
              poprzedniej wypowiedzi (no ale zobaczymy to przy następnej naszej rozmowie)
              Ok a teraz do rzeczy:
              Nie chodzi mi o to ile linni metra jest w Warszawie czy Budapeszczcie.
              Temat metra mnie nie interesuje.
              Interesujący jest jednak sam fakt pisania o tym pomyśle w Białymstoku i
              poznawanie opinii ciekawych ludzi (takich jak np. Ty).
              Żal tylko iż mało kto zna się na żartach tylko wszystko biereze sobie do serca.
              Nie jestm żadnym bucem warszawswkim, dodam iż Warszawa jako stolica została
              bardzo zniszcznoa przez wojnę i komunizm. Dla wielu jest to syfne miasto (taka
              wielka wiocha) ok i je się z tym zgadzam lecz nie mam z tego powodu kompleksów.
              Zal tylko iż tacy ludzie jak Ty biorą sobie wszystko do serca - Człowieku
              wyluzuj się.
              A propos to jesteś z Tarnowa?
              • Gość: pig Re: bucu!!! IP: *.in.tarnow.pl 21.07.03, 18:32
                to był super żart i jestem wyluzowany tylko denerwuje mnie to że ludzie piszą o
                rzeczach niemożliwych (przynajmniej przez 100 lat),gdybyś poparł pomysł
                tramwajów w Białymstoku to nic bym nie miał bo sam jestem za ty m a poza tym to
                tramwaje naprawdę można zrobić tylko nasze białostockie władze takie są że mają
                wiele planów a potem na planach się kończy.A nie jestem z Tarnowa tylko akurat
                jestem tam na wakacjach,ale gratuluje ci ciekawości i dociekliwości skąd to
                napisałem.pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka