Gość: anduu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 13:34 proponuje zamiast budowy linii tramwajowej budowę linii metra pod ulica Lipową. Przynajmniej od Dworca PKP do Hotelu Gołebiewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: metro IP: *.ld.euro-net.pl 28.05.03, 22:10 Krzyż na drogę.Cię popierdoliło??Chyba prędzej się tramwaje przydadzą niż jakiś krótki odcinek metra.W stolicy patrz ile lat budowali a myślisz że u nas by było szybciej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: metro IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 28.05.03, 23:05 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Krzyż na drogę. Zostaw czlowieka. bo nawet jezeli zastanowil sie nad tekstem ktory napisal, to napewno nie zrobil tego przed jego wyslaniem. A potem nazekania, ze malo ludzi na forum zaglada. I wcale niedziwne, bo niejeden po przeczytaniu takich bredni juz tu wiecej nie zajzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: metro IP: *.tkb.net.pl 29.05.03, 18:31 Gość portalu: anduu napisał(a): > proponuje zamiast budowy linii tramwajowej budowę linii metra pod ulica > Lipową. > Przynajmniej od Dworca PKP do Hotelu Gołebiewski Mysle, ze to wspanialy plan Mam pomysl na drugą linie metra Jurowiecka - Kawaleryjska a na calej dlugosci metra postawic stragany Niech to wszystko zejdzie pod ziemie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: metro IP: *.tkb.net.pl 30.05.03, 11:02 a ja proponuje kolejkę linową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa Re: metro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 11:50 a ja proponuję stałą komunikację helikopterową z częstotliwością 30 sekund wzdłuż ulicy Lipowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susu Re: metro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 09:02 kolejka linowa to niezły pomysł pod warunkiem że będzie jeździć w tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumbas Re: metro IP: *.duna.pl 31.05.03, 10:43 Ludzie obudźcie się!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anduu Re: metro IP: *.somfy.net.p / 192.168.0.* 17.06.03, 15:59 z tym metrem to był żart tylko szkoda że niektórzy się na nich nie znają. A którzy są ci niektórzy? - wystarczy przeczytać odpowiedzi. Ich słowa mówią same za siebie o ich kulturze. Pozdrawiam anduu - mieszkaniec Warszawy (p.s. jak to dobrze że u nas jest metro) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: metro 18.06.03, 19:47 z tym metrem w wawie to był zart jak sądzę.... bo te pół linii trudno nmazwać metrem. To zbyt okazała nazwa. A na poważnie. O budowie metra decyduje ekonomia. ceny gruntu w Białym są takie ze nie opłaca się. I metra nie bedzie. Na pewno nie w najbliższych 50 latach... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anduu Re: metro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:59 oczywiście że to był żart. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pig bucu!!! IP: *.in.tarnow.pl 14.07.03, 14:50 hahaha masz zajebiste poczucie humoru bucu warszawski!!Co zwaliłeś se konia że macie metro,a my nie?? wyskocz sobie z takim żartem do mieszkańców chociażby Budapesztu,to z ciebie bucu będą jaja robić.wiem bo byłem tam niedawno i jeżdziłem ich metrem,jest zajebiste.I wiesz co jeszcze bucu??Oni tam mają trzy linie metra i każda jest dośc długa i na jednej stacji te trzy linie się krzyżują.A i wiesz co jeszcze bucu??U nich też był komunizm,ale oni metro mają juz od ponad 100 lat a trzecią jego linię to otwarli 30 lat temu,a w Warszawce to jest jedna krótka linia która ma może 10 lat albo mniej i budowali ją chyba ze 20 lat!! hahaha i co ty na to bucu warszawski??!!!odpisz prędko. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzyk Re: bucu!!! 14.07.03, 15:20 ____________________ |\ /| | | ||__|| | Proszę Nie karmić | / 0 0 \ | Trolla. | / \ | Dziękuję. | / \ \| | / _ \ \--------------------+ / |\__\ \ || / |\|_|\_../ || / \|_|_|/ \ _|| / / \ |____| || / | | | --| | | | |____ --| *_ | |^|^|^| | \-/ *--_-\ _ \ ^ ^ ^ / || / _ \\ | | `+ * / \_ /- | | | * c_c_c_C/ \C_c_c_c Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andu Re: bucu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 12:50 Gość portalu: pig napisał(a): > hahaha masz zajebiste poczucie humoru bucu warszawski!!Co zwaliłeś se konia że > macie metro,a my nie?? wyskocz sobie z takim żartem do mieszkańców chociażby > Budapesztu,to z ciebie bucu będą jaja robić.wiem bo byłem tam niedawno i > jeżdziłem ich metrem,jest zajebiste.I wiesz co jeszcze bucu??Oni tam mają trzy > linie metra i każda jest dośc długa i na jednej stacji te trzy linie się > krzyżują.A i wiesz co jeszcze bucu??U nich też był komunizm,ale oni metro mają > juz od ponad 100 lat a trzecią jego linię to otwarli 30 lat temu,a w Warszawce > to jest jedna krótka linia która ma może 10 lat albo mniej i budowali ją chyba > ze 20 lat!! hahaha i co ty na to bucu warszawski??!!!odpisz prędko. -------------------------------------------------------------------------------- Drogi Pig Dziękuję serdecznie za szczere uwagi pod moim adresem. Jednakże nie mam zamiaru odpowiadać na twoją wypowiedź bo jeszcze nie zniżyłem sie do twego poziomu ( poziomu szamba mam na myśli ) by chcieć z tobą prowadzić dyskusję. Pa - pozdrawiam mieszkańców twego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pig Re: bucu!!! IP: *.in.tarnow.pl 18.07.03, 15:38 cmyrknij pompkę,a teraz na poważnie to powiem ci że to prawda co napisałem że sobie nie rób jaj z tych co nie maja metra bo inni(tzn np z Budapesztu)sobie mogą z waszego metra się śmiać że jest gówniane i że tak długo je budowali i że oni już dawno mieli metro.odpisz warszawiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: bucu!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.07.03, 18:59 a ty anduu nie rob z siebie wielkiego warszawiaka bo niby skad masz takie rozeznanie o Bialymstoku pewnie z miesiac temu wyjechales za chlebem do wawy i tam buty ludziom czyscisz bo tu nie dales sobie rady heheh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anduu Re: bucu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:58 Gość portalu: nikt napisał(a): > a ty anduu nie rob z siebie wielkiego warszawiaka > bo niby skad masz takie rozeznanie o Bialymstoku > pewnie z miesiac temu wyjechales za chlebem do wawy i tam buty ludziom czyscisz > > bo tu nie dales sobie rady > heheh > pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------ 1) Od urodzenia mieszkam w Warszawie. 2) nie czyszczę ludziom butów 3) moja rodzina pochodzi z okolic Biłegostoku A propos Białegostoku to przyznasz Drogi Przyjacielu iż jest to piękne miasto. tylko by się przydało metro. ( ok. dobra nie wk....aj się - z tym metrem to tylko żart. Jak łatwo wyprowadzić ludzi z rónwowagi co nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anduu Re: bucu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:53 Gość portalu: pig napisał(a): > cmyrknij pompkę,a teraz na poważnie to powiem ci że to prawda co napisałem że > sobie nie rób jaj z tych co nie maja metra bo inni(tzn np z Budapesztu)sobie > mogą z waszego metra się śmiać że jest gówniane i że tak długo je budowali i że > > oni już dawno mieli metro.odpisz warszawiaku -------------------------------------------------- Dzięki za list, Nie poznaję Ciebie bo jakoś teraz używasz mniej przekleństw niż w Twojej poprzedniej wypowiedzi (no ale zobaczymy to przy następnej naszej rozmowie) Ok a teraz do rzeczy: Nie chodzi mi o to ile linni metra jest w Warszawie czy Budapeszczcie. Temat metra mnie nie interesuje. Interesujący jest jednak sam fakt pisania o tym pomyśle w Białymstoku i poznawanie opinii ciekawych ludzi (takich jak np. Ty). Żal tylko iż mało kto zna się na żartach tylko wszystko biereze sobie do serca. Nie jestm żadnym bucem warszawswkim, dodam iż Warszawa jako stolica została bardzo zniszcznoa przez wojnę i komunizm. Dla wielu jest to syfne miasto (taka wielka wiocha) ok i je się z tym zgadzam lecz nie mam z tego powodu kompleksów. Zal tylko iż tacy ludzie jak Ty biorą sobie wszystko do serca - Człowieku wyluzuj się. A propos to jesteś z Tarnowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pig Re: bucu!!! IP: *.in.tarnow.pl 21.07.03, 18:32 to był super żart i jestem wyluzowany tylko denerwuje mnie to że ludzie piszą o rzeczach niemożliwych (przynajmniej przez 100 lat),gdybyś poparł pomysł tramwajów w Białymstoku to nic bym nie miał bo sam jestem za ty m a poza tym to tramwaje naprawdę można zrobić tylko nasze białostockie władze takie są że mają wiele planów a potem na planach się kończy.A nie jestem z Tarnowa tylko akurat jestem tam na wakacjach,ale gratuluje ci ciekawości i dociekliwości skąd to napisałem.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś