Dodaj do ulubionych

Tomek Wiśniewski padł i płacze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:47
Tomek Wiśniewski padł i płacze jako "osemka" i "bongo" bo gdzie teraz
znajdzie fuche co tyle płacą, nic nie trzeba robic nawet do roboty Wisniewski
przychodził później niż wszyscy

płacz Tomek, płacz idz do porannego zobaczymi ile popracujesz wynosząc
dokumenty z firmy do konkurencji:)

płacz Tomek, płacz....
Obserwuj wątek
    • osemek Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze 18.05.07, 16:54
      Gość portalu: olek K napisał(a):

> Tomek Wiśniewski padł i płacze jako "osemka" i "bongo" bo gdzie teraz
      > znajdzie fuche co tyle płacą, nic nie trzeba robic nawet do roboty Wisniewski
      > przychodził później niż wszyscy
      >
      > płacz Tomek, płacz idz do porannego zobaczymi ile popracujesz wynosząc
      > dokumenty z firmy do konkurencji:)
      >
      > płacz Tomek, płacz....

Dobre. Gratuluję Sherlocku... fantazji. Jak już hunbejwini pana doradcy nie
      wiecie co powiedzieć, to mówicie że każdy komu nie podobają się jego i
      komisarza porządki w urzędzie muszą być koniecznie Tomkiem Wiśniewskim. Bo cala
      reszta narodu jest z pewnością wami zachwycona...
      • Gość: czesław Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:16
        nie widzisz że sie z ciebie nabija Tu możesz napisac że jesteś bushem i putinem
        w jednym - jaja z Ciebie robi:)
        • pawlozsiul Obserwuję nową jakość na forach 18.05.07, 17:47
          Pojawili się ostatnio "funkcyjni" komentatorzy. Szybcy, pilni, głupawi i
          bezczelni. Dbają głównie o to, by w dyskusjach zawsze było "na wierzchu"
          stanowisko rządzących. Autor tego wątku do nich niechybnie należy.

Myślę, że to młody narybek partii rządzącej poupychany po rozmaitych
          instytucjach. Nie mają może zakresu czynności [czytaj - nic do roboty], za to
          szybkie łącze internetowe i owszem.
          • Gość: Olek K Re: Obserwuję nową jakość na forach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:55
            a wiesz głąbie że nic nie wiesz, w durmej pale Ci się nie mieści że nie należę
            do parti i pisze co chcę i kiedy chcę i że widziałem syf na wrotach podlasia i
            mam swoje zdanie

a Cie Tomeczku parchawy nie bolą łapki od przelogowywania się
            • bromden1 Re: Obserwuję nową jakość na forach 18.05.07, 18:48
              uderz w stół a nożyce się odezwą pisiorku
      • Gość: kogot Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.bsk.vectranet.pl 18.05.07, 23:30
        osemek, a kiedy takie pedały jak ty chodzą spać ?
      • Gość: kogot Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.bsk.vectranet.pl 19.05.07, 10:01
        osemek - dzisiaj pedały będą maszerować przez warszawę. czy będziesz szedł w
        pierwszym szeregu ?
        • Gość: osemek Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:21
          Naprawdę boskie. Już "awansowałem" na pedała. Czekać tylko kiedy mnie żydem
          nazwiesz. Ciekawe skąd się tacy bolszewicy biorą? Kilkadziesiąt lat komuny
          realnej nie wyleczyło z tych chwytów godnych dzierżyńskiego?
          Idź spać komuszku, ale najpierw zmów paciorek w intencji swoich mistrzów:
          dzierżyńskiego, jagody i berii a także tych współczesnych, co to z dawno
          wypróbowanych wzorców czerpią. Bo godzien jesteś swoich bolszewickich mentorów.
          Na wyżyny wyniosłeś komuszą sztukę plucia, jadu, rzucania różnych absurdalnych
          oskarżeń i pomówień bez jakiegokolwiek pokrycia.
          • Gość: kogot Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.bsk.vectranet.pl 20.05.07, 00:18
            Spadaj na zero sld-owski, pedalski pomiocie.
            • Gość: osemek Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 08:46
              Powtarzasz się bolszewiku. Zacięła ci się płyta? Instrukcje nie przyszły na
              czas?
              • Gość: kogot Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.bsk.vectranet.pl 20.05.07, 11:13
                Na takiego sld-owskiego debila jak ty, nie będę tracił energii, więc...spadaj
                na dwa zera pedale
                • Gość: osemek Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:46
                  ale to przecież ty jesteś mentalnym bolszewikiem i komuchem. Metody stosujesz
                  identyczne.
                • Gość: rafa Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.koba.pl 20.05.07, 13:40
                  Nie umiesz merytorycznie dyskutować? Waszą umiejętnością jest tylko wyzywanie i obrażanie ludzi?
    • Gość: pisDU Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:44
      a być redaktorem od przepisywania newsów ? przeciez to zniewaga sam powinien
      odejść
    • bogo2 Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze 18.05.07, 17:46
      smaruj julek, smaruj... na kopernika juz czekaja na ciebie...

Gość portalu: olek K napisał(a):

(...)
      > płacz Tomek, płacz....
      • Gość: olek K płacz Tomek płacz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:56
        donosicielu jeden , i kaspusiu
        • Gość: wkoronkiewicz Re: płacz Tomek płacz:) IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.05.07, 18:28
          znam Tomasza Wiśniewskiego jeszcze z czasów hen hen. studentem byłem, a już mu
          sie w pas kłaniałem. potem kiedy zaproponował mi pracę w Porannym - ha ze
          szczęsścia trzy dni spac nie mogłem. pamiętam jak dziś, co powiedział wtedy do
          mnie "Pisz o czym chcesz, ja Cię cenzurować nie zamierzam. tylko nie wchodź na
          tematy Kościelne". i tego się trzymałem. nigdy mnie w porannym nie cenzurował.
          potem Tomasz Wiśniewski założył portal "www.szukamypolski.pl" i znów
          zaproponował współpracę. i znów dał wolną rękę. można było pisac co się chce i
          kiedy się chce. to wlaśnie na tym portalu ludzire zamieszczali setki zdjęć
          dotyczących codziennego życia naszego miasta. niby proste, a do tej pory poza
          tym portalem, żadna z miejscowych redakcji niczego podobnego nie rozkręciła.
          parę razy miałem z Tomkiem spięcia. parę razy żeśmy sobie powiedzieli kilka
          gorzkich słów. ale zawsze będę miał dla tego człowieka szacunek.
          i czytam dzisiaj na forum, że oto Tomasz Wiśniewski został zwolniony z pracy.
          ktoś kto to napisał równiez musi być zatrudniony w urzędzie marszałkowskim. bo
          tam się mieści siedziba "wrót podlasia" gdzie ostatnio zatrudniony był Tomasz.
          odnoszę wrażenie, że o jego zwolnieniu naspisał ktoś, kto go spotyka
          codziennie. kolega z pracy. i z niedowierzaniem patrzę na ton wypowiedzi.
          szyderczy, pełen jakiejś satysfakcji. ale z czego owa radość? z tego że
          zwolnili człowieka z pracy? mamy temu przyklasnąć? radować się z czyjegoś
          nieszczęścia?
          to po prostu niepojęte! nie wiem, gdzie swe kroki skieruje Tomasz Wiśniewski.
          wiem jedno, jest to super facet i na swym fachu zna się jak mało kto. jestem
          przekonany, że robotę znajdzie bez problemu. Tomku! jestem z Tobą! nie przejmuj
          się palantami!
          • bernard46 Tomasz Wisniewski....daleko wam palanci do niego 20.05.07, 06:36
            trzymaj sie!
            Bernard
            • Gość: Wąsaty Re: Tomasz Wisniewski....daleko wam palanci do ni IP: *.bsk.vectranet.pl 20.05.07, 11:16
              O co chodzi z tym wiśniewskim ?
              Tyle szumu wokół niego. Jeszcze trochę, a będzie bardziej sławny niż
              Kononowicz ?
          • Gość: messa Re: płacz Tomek płacz:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:31
            tak jest!
            ten protal szukamy polski to prawdziwy skarb dla interesujacych się historią
            białegostoku i nie tylko. ponadto www.bagnowka.com tez niczego sobie. do tego
            trza dodać jego książki o historii białego. no kur.a rewela.
            nie znam wisniewskiego osobiście ale zycze powodzenia. 3m sie tom!
    • Gość: ela Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 18:46
      kto to jest Tomek Wiśniewski ? Jakaś znana postać w B-stoku ? Może to dyre-
      ktor pogotowia ratunkowego ?
      • Gość: gaba Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:15
        Dziennikarz.
        • Gość: znikitorowicz Od Zbyszka do Koronkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:56
          Wojtuś, to do Ciebie

Tomek Wiśniewski był jednym z 21 białostockich studentów oskarżonych w stanie
          wojennym o próbę obalenia komuny. Przesiedział kilkanaście miesięcy
          w "pierdlu". Dzisiaj zwolniła go IV RP.

Tomka znam też z pracy w "Kurierze Porannym". Był moim kierownikiem i bardzo go
          cenię za kreatywność, wiedzę, znajomość świata i tych kilka książek, które
          napisał. Jest bodaj najlepszym na Podlasiu znawcą judaiców i posiadaczem
          wielkiej kolekcji starych pocztówek i zdjęć. Ma rozległe kontakty w całym
          świecie. Taki człowiek to kapitał w każdym urzędzie, zwłaszcza samorządzie
          wojewódzkim.

Jednak nie dziwię się, że został zwolniony. Dzisiaj w Urzędzie Marszałkowskim
          rządzą ludzie o inteligencji pantofelka i psychice hien cmentarnych. Nienawidzą
          każdego, kto ich przerasta, kto jest niezależny i czuje się wolny. Wcześniej,
          czy później ich czas się skończy i wylądują tak jak komuna na śmietniku
          historii. A Tomek? Tomek sobie poradzi i bez posady u "komisara", bo ma
          charakter i jaja.

• Gość: K.S. Re: Od Zbyszka do Koronkiewicza IP: *.bsk.vectranet.pl 18.05.07, 23:38
            Hej zbyszku nikitorowicz. A ja pamiętam Ciebie, jak zanim trafiłeś do Kuriera
            Porannego, terminowałeś u nas - w Kurierze Podlaskim.
            Miałeś wtedy inteligencję na poziomie pierwotniaka i psychikę grabarza. I jak
            widzę - masz te atrybuty nadal.
            P.S. Ale co wódy razem wypiliśmy, no nie.
            • www.zieloni-bialystok.w.pl partia oszustów 22.05.07, 16:20
              A TERAZ NIKITOROWICZ KRYJE PRZEKRETY po=PARTII OSZUSTOW JAKO RADNY MIEJSKI

tURA, tRUSKOLASKIEGO ITP.

www.zasciankowosc.w.pl
          • Gość: Jad Re: Od Zbyszka do Koronkiewicza IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.05.07, 08:35
            Jest źle gdy polityka niszczy takich ludzi jak Tomek Wiśniewski i Andrzej
            Jarosz. Ich odejście boli, a styl zwolnienia z pracy szokuje. O tym, że idą na
            bruk dowiedzieli się gdy Tomek odwiedzał ojca w szpitalu, a Andrzej świętował
            swoje imieniny i 50-te urodziny. Lepszego prezentu Jarosław PISiorek nie mógł
            im zrobić.
            Trzymajcie się - chłopaki nie płaczą !!!
            • Gość: gnoje hieny cmentarne IP: *.elpos.net 19.05.07, 11:01
              O tym, że idą na
              bruk dowiedzieli się gdy Tomek odwiedzał ojca w szpitalu

ojej jaka tragedia bebbebebbbebbcu płaczę razem z nimi:), a jak gnoje
              sku..rwysyn.owe wynosili teczki i dane na kolegów z pracy by hiena cmentarna
              nikita miał czym rodziny polityków dowalić to jakoś nikogo nie obchodziło kto
              miał kogo w szpitalu i kiedy urodziny.
              • Gość: Wujo Re: hieny cmentarne IP: *.bsk.vectranet.pl 19.05.07, 15:52
                popieram
          • Gość: czesiek Od Cześka do Nikitorowicza IP: *.elpos.net 19.05.07, 10:56
            I kto Ci tera hieno cmentarna będzie w zębach wykradzione materiały przynasił,
            teczki na pracowników UW, dlaczego Wiśniewski obrońca i bohater siedział
            cichutko jak przekręty robiła ekipa SLD? głupi? ślepy? może za dobrze opłacany?

ps
            Nikita przestań chlać bo smród wódy niesie 3 ławki dalej
            • Gość: zbyś Zbysiu Nikito odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 16:28
          • bernard46 Bialostoccy "zwalniacze"...wstydzcie sie! 20.05.07, 06:39
            chyba za Kurowskiego bylo lepiej....
          • Gość: abc Re: Od Zbyszka do Koronkiewicza IP: *.csk.pl 21.05.07, 13:10
            Przesadziłeś Zbyszku z tym charakterem i jajami u T. W. On zwykle w tym
            kierunku żagiel nadstawiał,skąd wiatr wiał.- Wot i wsio! - jak mawiają starzy
            białostoczanie ( sam szajs - jak mówili po białostocku jeszcze starsi, pejsaci
            mieszkańcy tego zadupia, na których historii ślizgał się ten znawca judaizmu za
            pięć fałszywych groszówek).
    • Gość: dd Buraki się odezwały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:08
      cóż, sępy i hieny nad trupem też hałasu robią wiele. a wy buraki sznurówki
      Tomkowi wiązać godne nie jesteście
      • Gość: wieluko Re: Buraki się odezwały IP: *.bsk.vectranet.pl 20.05.07, 00:19
        Tomku, nie męczysz się zmienianiem co chwila swojego pseudonimu ?
    • Gość: Kama Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze IP: *.koba.pl 19.05.07, 17:06
      Aż strach czytać te komentarze. Ludzie skąd Was tyle goryczy, nienawiści i żalu? Założę się, że zdecydowana większość z Was nie zna osób, które opluwa. To jedno udało się naszym rządzacym - skłócić społeczeńśtwo i wybudzić najgorsze instynkty...
      • jdbad Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze 19.05.07, 17:15
        Te instynkty rzeczywiście tylko drzemały.
      • bogo2 Re: Tomek Wiśniewski padł i płacze 19.05.07, 17:15
        dlaczego strach....? przeciez to wszystko z mrozka....
        a ten, nie obcy...

Gość portalu: Kama napisał(a):

> Aż strach czytać te komentarze.(...)
    • Gość: poli35 bez honoru IP: *.elpos.net 20.05.07, 09:09
      tak sobie czytam to wypowiedzi za i przeciw i myślę że nie macie honoru
      człowiek dobry sam odchodzi od "złych polityków" znajdule lepszą pracę a nie
      płacze na forum - Panie Wiśniewski & CO macie honor? Skoro jest taki boski
      Tomek to pewnie kolejka do niego stoi i pracodawcy sami go proszą. A koledzy
      popierający zamiast płakać na forum - sami powinni odejść z rozpolitykowanego
      urzędu.
      • Gość: stara czas pokaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:07
        stara prawda jak dobry to sobie poradzi:) niech ci co go zwolnili płaczą a
        jeśli będzie np. prze pól roku bezrobotny i będzie tylko rozpaczał to znaczy że
        dobrze zrobili że go pogonili - bo jest do niczego:) czas pokaże
    • Gość: misia tylko koledzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:09
      mam wrazenie że piszą tu tylko koledzy/wrogowie z pracy owego Tomasza, którego
      przyznaję nie znam, ale wrogów to sobie narobił i ciekawa jestem czym ? uczciwą
      pracą?
      • Gość: szukamypolski Re: tylko koledzy IP: *.euro-net.pl 20.05.07, 21:41
        Czym?
        Że wszedł w układy,
        że nie wszedł w układy,
        że chciał za dużo,
        że chciał za mało,
        że obiecał,
        że nie obiecał,
        że zrobił,
        że nie zrobił...
        • Gość: informator NIKITY donosił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:06
          donosił, wynosił, wykradał
          ot taki szpion
    • Gość: jaro do z. nikitorowicza IP: *.elpos.net 21.05.07, 17:55
      nikitorowicz, za swoje "zasługi" w Porannym, siedzisz teraz na politycznym
      etacie i jakos nikt nie kwapi sie zatrudnic takiego fachowca. sam pokaz jaja i
      znajdz sobie jakos uczciwa prace i pochwal sie tu na forum.
      • Gość: olek sami wybitni bezrobotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:58
        zapomnieli że teraz rynek weryfikuje i jak ktoś ma jaja to z politycznej łaski
        chleba nie je
      • Gość: mis do z. nikitorowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:00
        uczciwa i godna praca dla nikity:
        - szperanie w teczkach UM
        - dożywotni członek komisji sledczej ws Hryniewicz
        - tester wódek w polmosie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka