dokb 14.08.07, 20:17 to wyjdę na ulicę i zacznę zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serdeczna sraczka Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. IP: *.koba.pl 14.08.07, 21:06 to PiS-iory Cię szybko dorwą , osądzą i zapierdlują na wiele lat . Nie ryzykuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokb Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. 14.08.07, 21:11 Serdeczna sraczka została już zastraszona przez kaczy chód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 14.08.07, 21:15 A co moga miec kaczki do "Serdecznej sraczki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokb Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:31 Jak wiadomo, wszyscy są z natury podejrzani... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow nitr się ciebie nie boi, lewaku 14.08.07, 21:52 Poza tym jeżeli czujesz się zagrożony, to zgłoś się do lekarza, bo to mogą być wczesne objawy manii prześladowczej lub delirki. Normalni ludzie nie czują się wcale podejrzani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Kojot, posłuchaj, to do ciebie. IP: *.bsk.vectranet.pl 14.08.07, 22:05 Kojot, jak tam Twoje żółte zęby? Ludzie nie mogą zgłaszać się do lekarza głupciu, bo twój marszałek zamyka szpitale, albo funduje obniżki płac pielęgniarkom, poprzez tolerowanie idiotycznych zapisów prawnych. Ale ty tego nie zrozumiesz, bo jesteś prawak z krwi i honoru, przepraszam krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. IP: *.bsk.vectranet.pl 14.08.07, 22:01 Serdeczna sraczka z natury rzeczy jest czymś pozytywnym, bowiem niesie ze sobą ukojenie, uwolnienie i ujarzmienie żywiołu.Jednakowoż żywioł na literkę "k" ,może zostać ujarzmiony tylko poprzez uświadomienie większości ludzi nieuświadomionych, że dopóki spadek bezrobocia nie będzie tłumaczony genialną polityką rządu, a zwyczajnym wypie..niem ludzi do Anglii, a jedyną metoda na poskromienie strajków nie jest zamykanie szpitali przez rolników spod Łomży, albo zatrudnianie Kaszpirowskich ze wschodu, dopóty tamci Panowie, machający dyktafonami, z magicznym słowem "układ", które zastępuje swojskie "ku..", będą naprawdę czuli, że "do wyższych rzeczy są powołani i dla nich pragną żyć". A prawda jest taka, że są zwyczajni. I nie mają kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczna sraczka Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. IP: *.koba.pl 14.08.07, 22:26 mam nadzieję , że zagłosujecie na mnie w najbliższych wyborach Gwarantuję przyjemniejszą jakość życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. 14.08.07, 23:19 Na cześć gżdacza przypomnę starą zagadkę, bo wiem, że on jej bardzo nie lubi: pyt: Dlaczego starzy komuniści mają żółte zęby? odp: Od wieloletniego lizania duupy swoim sowieckim towarzyszom. Co do jakiejś serdecznej sraczki, to śmieszy mnie żałosna próba jego promocji i jego sztucznie udawane poczucie humoru. Obchodzi mnie on tyle co przyjazny_syfilis, wesołe_rzyganie czy dobrotliwe_szczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczna sraczka Re: Jak jeszcze raz zobaczę reklamę PIS-dy w TV.. IP: *.koba.pl 14.08.07, 23:25 Doznałeś chyba wielkiego kulturalnego szczytowania , z płcią przeciwną i z jedynie słuszną opcją polityczną , takie zjawiska są szeroko znane specjalistom ze szpitala w Choroszczy . Nie będę Cię tam wysyłał , bo kolejka jest 6-miesięczna , chorych oszołomów nam nie brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow ordynarna biegunka lewacka 14.08.07, 23:55 I tak to serdeczna sraczka okazała się uciążliwą ordynarną lewacką biegunką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: ordynarna biegunka lewacka IP: *.bsk.vectranet.pl 15.08.07, 11:20 Kojot, powtarzasz się. Pamiętasz, jak Ci udowodniłem, że z tymi zębami to Twój mały fetysz? Lubisz takie zapaszki. Potwierdza to fakt, że teraz ostro najeżdżasz na sraczkę. Chciałbyś miec pewnie monopol, bo te klimaty Ci najwyraźniej pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca pogromcy Re: ordynarna biegunka lewacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 11:31 Pogromca kojotów nie ma zębów- a zatem nie myje ich a zatem śmierdzi mu z gęby a zatem lubi te zapaszki. Brak zębów tłumaczy te kompleksy przejawiające się w uporczywym wracaniu do tematów związanych z uzębieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: ordynarna biegunka lewacka IP: *.bsk.vectranet.pl 15.08.07, 11:37 czyli smrodliwy pogromca. Pogromca zapachów.W sumie biedny koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
dokb Re: ordynarna biegunka lewacka 15.08.07, 11:56 idąc dalej tym tropem - pogromca zapachów = pogromca śmierdzącego "rządu" = wyzwoliciel "narodu" Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: ordynarna biegunka lewacka 15.08.07, 16:23 Bardzo lubię jak stare komuchy o żółtych zębach i ich lewackie synki squ..synki zaczynają pluć bluzgać i kłamać. Z bydła, które wypłynęło niczym góvno na powierzchnię tylko dzięki zdradzeniu polskich ideałów i przejściu na stronę sowieckich okupantów, ludzi nie zrobisz. Oni nazywali to awansem społecznym ale lud polski miał prostsze określenie - zdrada. Najbardziej mnie cieszy jak taki młody synek komucha wstydzi się przyznać, że jego tatuś był politrukiem, aparatczykiem czy innym ubeką i wymyśla różne historyjki. Jak stare żółtozębne komuchy udają nawet na tym forum różnych liberałów, bo się wstydzą swojej przeszłości. Zastanawiam się co czuje takie żyjące kłamstwem czerwone bydło gdy patrzy w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptik Re: ordynarna biegunka lewacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:23 Ja tez sie zastanawiam.Jak wybitny dzialacz pis-u ,plujacy na postkomunoliberalow,Michnikow i innych ,wymazal(?),zapomnial(?) o dzialalnosci w SZSP,czy nominacji PRON-owskiej. Jak wspolpracownik premiera staje sie przebrzydlym komuchem zatajajacym swoja przeszlosc,ale.. dopiero wtedy gdy przestal byc wspolpracownikiem. Jak "ucziwy do bolu" minister Z. wywala ze swojej pamieci dzialalnosc PZPR-owska ojca.Itp... Odpowiedz Link Zgłoś