Gość: wkoronkiewicz IP: 85.232.247.* 19.09.07, 13:46 nareszcie coś sensownego w tej kampanii: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4500927.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: partia kobiet 19.09.07, 14:07 2 pytania... 1.jezeli nie maja nic do ukrycia, dlaczego skrywaja sie za wyborcza plansza...? :) 2. czy beda zbierac podpisy nago...? :) Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a): > nareszcie coś sensownego w tej kampanii: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4500927.htmla Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: partia kobiet 19.09.07, 16:33 a moze posunac sie krok dalej i dawac ciala w zamian za glos? moze po prostu nie lapie co startowanie nago ma reprezentowac? wyzsze podatki na ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: partia kobiet 19.09.07, 19:29 ha :) ...więc ku radości proponuję pomóc dziewczynom podpisy zbierać ...jeszcze 3000 im brakuje :)... jakieś kilka minut temu wziąłem od nich jeden egzemplarz list ...a co ..a czemu mam nie pomóc ;) ... i od UPRu dziś wezmę ...a co :) ...i od Podlasia XXI w. nawet dostałem ..każdemu pomogę ..a czemu nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux do bstoczanina pytanie z innej beczki 19.09.07, 20:26 czy planujesz moderowac to forum lub zrezygnowac z tej funkcji na korzysc kogos kto ma na to czas/ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: do bstoczanina pytanie z innej beczki 21.09.07, 08:12 Zdziwiłeś się brakiem odpowiedzi? :-) Pan moderator Bialostoczanin jest za bardzo zalatany, żeby jeszcze zajmować się tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: partia kobiet 19.09.07, 19:31 Mam nadzieję, że dostaną się do Sejmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: partia kobiet 19.09.07, 19:34 śmiechem żartem o ostatnich sondażach bodajże 4 % ... ale mam kilk znajomych co takimi badaniami się zajmują i trochę owym badaniom nie ufam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: partia kobiet IP: 82.160.179.* 19.09.07, 20:44 W Sejmie była Polska Partia Przyjaciół Piwa (PPPP) to czemu nie PK - popieram Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: partia kobiet 20.09.07, 09:01 po latach rzadow kolesiow-idiotow Partia kobiet to chyba jedyna rozsadna alternatywa w tym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Tak na wyrost ... 20.09.07, 09:21 ... z wyprzedzeniem przyszlosci. Mam na uwadze babskie rzady. ......................................... Jest wiele wzorow do skopiowania ze Szwecji, np. budowa tanich i bezpiecznych drog. Ale babskie rzady jak tam, nie daj nam Panie Boze! Nie zapominajmy ze ONE chodza na wysokich, ostrych szpilkach a MY mamy bardzo delikatne jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: partia kobiet IP: *.csk.pl 20.09.07, 12:51 Mają mój głos.Chyba, że w ich szeregach znajdzie się taka Łybacka, jakaś Sandra taka od cepów, czy choćby Zina S. Mają mój głos wszyscy w miarę normalni, żeby tych dwóch, którzy najpierw zachachmęcili Księżyc potem wzięli ten ciemny naród na hasła, dobrali sobie podobnych yntelygentów o zakazanych, pokręconych, cbytrych facjatach i rozbieganych oczach i rządzą sobie, bo lubią, jak prawdziwa bolszewia, tyle, że cwańsza, wygadana. Te z Partii Kobiet może będą mniej mówiły, więcej robiły. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: partia kobiet 21.09.07, 12:04 Gość portalu: . napisał(a): > W Sejmie była Polska Partia Przyjaciół Piwa (PPPP) to czemu nie PK - popieram Wtedy była inna ordynacja. Bez progu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: partia kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 23:29 No super. A jakiś program gospodarczy? Polityka transportowa? Czy przez 4 lata będą zajmować się tylko równouprawnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
lindown1 Re: partia kobiet 21.09.07, 08:16 Oczywiscie, jest wiele do nadrobienia O karierze w Polsce zapomnij, jak juz to w UK: www.gazetawyborcza.pl/1,82709,4504821.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: partia kobiet IP: 85.232.247.* 21.09.07, 10:08 pan mocniak napisał: "No super. A jakiś program gospodarczy? Polityka transportowa? Czy przez 4 lata będą zajmować się tylko równouprawnieniem?" szanowny panie Karolu! nie chcę tu byc rzecznikiem partii kobiet i wypowiadać się na temat ich programu. o kilku rzeczach chciałem natomiast wspomnieć: - po pierwsze - niech mi pan powie jaki jest program gospodarczy obecnego rządu i jaka jest jego polityka transportowa? - po drugie - jakie ustawy podjął ostatni sejm w w/w tematach? - po trzecie - dlaczego przez ostatnie 3 lata powstało tylko 7 kilomentrów autostrad? - po czwarte - w jaki sposób ludzie z PSL-u realizują swoje hasło wyborcze "TIRY NA TORY"? - po piąte - jaki program gospodarczy i politykę transportową mają inne patie polityczne? - po szóste - czym się różnią w sposób znaczący owe programy? - po siódme - dlaczego owe programy nie są realizowane? - po ósme- dlaczego mamy wierzyć tym, którzy już po iwlekroć nas okłamali? - po dziewiąte - dlaczego sądzi pan, że kobiety będą zajmować się "tylko równouprawnieniem"? - po dziesiąte - bardzo proszę o konkretną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
lindown1 Re: partia kobiet 21.09.07, 10:37 Po jedenaste glosujcie na partie zielonych i partie kobiet a wszystkie powyzsze punkty beda zrealizowane. Powstana setki kilometrow ekologicznych autostrad. Tiry trafia na tory, dzieci do szkol, robotnicy do fabryk, studenci do szkol a papier do dupy. Do pelni szczescia potrzeba jeszcze polskiej partii przyjaciol piwa. Wszyscy tworzyliby zgrana trojke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: partia kobiet IP: *.euro-net.pl 21.09.07, 10:45 Najśmieszniejsze jest to ,że te oświecone emancypantki już poprzez samą nazwę partii tworzą sobie swoiste getto.Ciekawe czy są tego świadome? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: partia kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 21:40 > - po pierwsze - niech mi pan powie jaki jest program gospodarczy > obecnego rządu i jaka jest jego polityka transportowa?[...] Mnie nie obchodzą inne partie polityczne. Pytam o Partię Kobiet a nie o dokonania poprzedniej władzy. > - po ósme- dlaczego mamy wierzyć tym, którzy już po iwlekroć nas > okłamali? A czy mamy wierzyć Partii Kobiet tylko dlatego, że jest nowa i są w niej same kobiety? > - po dziewiąte - dlaczego sądzi pan, że kobiety będą zajmować > się "tylko równouprawnieniem"? Bo jakoś żadne inne informacje na ich stronie głównej się w oczy nie rzucają. > - po dziesiąte - bardzo proszę o konkretną odpowiedź. Ależ proszę bardzo :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczkis Pajac?? - czy hipokryta?? IP: *.telia.com 21.09.07, 14:44 Autor: Gość: wkoronkiewicz IP: 85.232.247.* 19.09.07, 13:46 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz nareszcie coś sensownego w tej kampanii: ------------------------------------ O tak.. - Rownie "sensowne" dla lewaka jak i ci kryminalisci w teatrze ktorymi zes sie tak zachwycal i propagowal, a ktorzy uczyli jak "gonic suke rowem".. - Ciekaw jestem co na to "Gretkowskie".. "Kazie Szczuki" - e tutti quanti.. - Nie ma protestow?? - Jakos ich to nie uraza i nie obraza?? - A wrzask podnosisz pod niebiosa o sformulowanie "wyniesc sie" - wrzeszczac wlasnie o... "szacunku" ??? Pajac?? - hipokryta?? - Czy jedno i drugie??? Odpowiedz Link Zgłoś