Dodaj do ulubionych

Atak na klienta za butelkę soku

08.03.08, 08:24
Faktycznie nius, zwlaszcza na pierwsza strone. Za chwile gazeta pl bedzie
pisac niusy, o tym ze pies zrobil siku na hydrant. :>
Obserwuj wątek
    • realny.esteta Re: Atak na klienta za butelkę soku 08.03.08, 08:33
      A gdzie niby na Bema jest sklep ?
      • Gość: zamknijmordeku.. Powninien jej odpowiedzieć tak:>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 10:08
        A jak jest pierdoła to już jego sprawa...
    • Gość: asd Społem - najbardziej wieśniacki i komunistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 08:38
      sklep. Pomimo tego, że komuna dawno się skończyła w Społem panują obyczaje rodem z filmów Barei. Kasjerka zanim podejdzie do kasy (przy której stoi 5 osób) musi jeszcze napić się kawy i pogawędzić z koleżankami.
      • Gość: lopez Re: Społem - najbardziej wieśniacki i komunistycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 10:31
        5? to ona dopiero wtedy film wyłącza w dziale RTV, który oglądała z innymi..;)p
      • Gość: king Re: Społem - najbardziej wieśniacki i komunistycz IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 08.03.08, 14:03
        przeciez to te same wiesniackie baby tylko troche starsze ;-)
    • Gość: ole PRL IP: *.devs.futuro.pl 08.03.08, 08:54
      ze to jeszcze funkcjonuje?
    • Gość: ZNIESMACZONY Atak na klienta za butelkę soku IP: *.aster.pl 08.03.08, 08:55
      To nic, w Społem na rogu Solec i Dobrej oszukują powielajądz towary
      na kasie.Kupiłeś jeden produkt na paragonie są dwa. Codziennie ktoś
      robi awanturę.
    • Gość: wawka-131 Społem IP: 212.127.91.* 08.03.08, 09:07
      Społem=PRL
      Czy to jest naj więkrzy hipermarket w Białymstoku?
      • koczisss Re: Społem 08.03.08, 09:30
        Już nie:)
    • Gość: cibula co za sensacyjna wiadomość! godna tabloidu IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.08, 09:10
      gw to tabloid
      • Gość: Dante Re: co za sensacyjna wiadomość! godna tabloidu IP: *.net-htp.de 08.03.08, 09:16
        jak sie niema tego co sie chce, to sie pisze to co sie ma.

• frant3 Re: co za sensacyjna wiadomość! godna tabloidu 08.03.08, 09:36
          A gawdziedź czyta to z wypiekami na twarzy i jeszcze komentuje.

--
          ♥ Nieboska satyra
    • Gość: Głupi Atak na klienta za butelkę soku IP: *.elpos.net 08.03.08, 09:27
      To ja byłem tym klientem!! W imieniu mojej rodziny która przeżywa prawdziwy
      koszmar oraz moich opluwanych przyjaciół i sąsiadów chciałbym podziękować GW
      Białystok za zajęcie sie moją sprawą. Wiem, że nie jestem sam. Wiem że prawda
      zatriumfuje, że nas wyzwoli. PRECZ Z SOKOBIJCO-ŚCIGACZAMI!!! Niech żyje
      opakowanie kartonowe!!
      • polaknormalny Re: Atak na klienta za butelkę soku 22.03.08, 12:24
        Gość portalu: Głupi napisał(a):

> To ja byłem tym klientem!! W imieniu mojej rodziny która przeżywa prawdziwy
        > koszmar oraz moich opluwanych przyjaciół i sąsiadów chciałbym podziękować GW
        > Białystok za zajęcie sie moją sprawą. Wiem, że nie jestem sam. Wiem że prawda
        > zatriumfuje, że nas wyzwoli. PRECZ Z SOKOBIJCO-ŚCIGACZAMI!!! Niech żyje
        > opakowanie kartonowe!!
        a co łatwiej ci będzie kraść
    • Gość: świadek zdarzenia to nie był sok IP: *.koba.pl 08.03.08, 09:28
      To niebył sok tylko rozwodniony napój widziałem
      • frant3 Re: to nie był sok 08.03.08, 09:35
        Jak się potłukł - to się rozwodnił.

--
        frant.one.pl
        • Gość: mis-swinia kara śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 09:39
          sok czy nie sok - powinien za to zostać surowo ukarany!!!
          • frant3 Re: kara śmierci 08.03.08, 09:41
            Tylko jak ukrać sok?
    • Gość: Alozy Mrówa Re: Atak na klienta za butelkę soku IP: *.aster.pl 08.03.08, 09:45
      Nius to by był, gdyby hydrant narobił na psa ! :-)))
    • Gość: bolek i lolek Ale ten klient uciekał ? Czy wyjął 2.5 zł ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 09:50
      Czy usiadł i zrobił kupe ? Czy wezwał milicję ? Czy wezwał CBŚ i
      CBA ?
    • tia666 hehe,konserwtywne spolem kultuwuje tradycje 08.03.08, 10:00
      i zadna odwilz, przemiany tego nie zmienia
    • Gość: jahur Atak na klienta za butelkę soku IP: *.centertel.pl 08.03.08, 10:05
      buraków w tym narodzie jednak nie brakuje... tak nas w świecie piszą jak nas widzą.
    • Gość: ja Atak na klienta za butelkę soku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 10:22
      Warto bylo to zajscie w Spolem opisac W tych sklepach panie obsluguja jak za
      komuny!kiedys zrobilam tam zakupy,stalam w dlugiej kolejce,kiedy w koncu
      wylozylam towar na lade sprzedawczyni zamknela kase i powiedziala'Niech pani
      sobie przejdzie do innej kasy',gdzie kolejki byly rownie dlugie!Zrobilam
      awanture,w koncu obsluzyla mnie inna sprzedawczyni,wiecej tam zakupow nie
      zrobie!!!Sklep'Spolem'we Wroclawiu,rog Powstancow Slaskich i Hallera Komunie i
      chamstwu dziekujemy
      • Gość: Donavan Re: Atak na klienta za butelkę soku IP: *.wro.vectranet.pl 08.03.08, 12:30
        Znam ten sklep. Kiedyś byłem w nim świadkiem następującej sceny: niedziela, więc
        czynna tylko jedna kasa, stoi kolejka, kasjerka grzebie się niemożliwie, w końcu
        obsługiwany klient nie wytrzymał i zapytał ją, czy mogłaby się pospieszyć. Na co
        ona zamarła w bezruchu i po długim namyśle odparła z kamienną twarzą: Jest
        niedziela. Ma pan czas...

Bareja na żywo po prostu.
      • Gość: ola Re: Atak na klienta za butelkę soku IP: *.toya.net.pl 08.03.08, 15:15
        Mialam podobnie.Zostawilam towar w koszyku i wyszlam.Wiecej zakupow
        tam robic nie bede.
      • polaknormalny Re: Atak na klienta za butelkę soku 22.03.08, 12:28
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Warto bylo to zajscie w Spolem opisac W tych sklepach panie obsluguja jak za
        > komuny!kiedys zrobilam tam zakupy,stalam w dlugiej kolejce,kiedy w koncu
        > wylozylam towar na lade sprzedawczyni zamknela kase i powiedziala'Niech pani
        > sobie przejdzie do innej kasy',gdzie kolejki byly rownie dlugie!Zrobilam
        > awanture,w koncu obsluzyla mnie inna sprzedawczyni,wiecej tam zakupow nie
        > zrobie!!!Sklep'Spolem'we Wroclawiu,rog Powstancow Slaskich i Hallera Komunie i
        > chamstwu dziekujemy
        ty chanyska tu Białystok nie hitlerowski Wrocław nie wtrącaj sie
    • Gość: ddd Re: Atak na klienta za butelkę soku IP: *.compower.pl 08.03.08, 10:22
      Pare lat temu kupowałem w jednym z tych sklepów. Włożyłem ręke do kieszeni po pieniądze, żeby sprawdzić czy mi funduszy wystarczy. Nagle słysze krzyk na cały sklep "ŁAPAĆ ZŁODZIEJA !". Kiedy popatrzyła do koszyka, sprawdzić czy czegoś nie schowałem - nawet nie przeprosiła.
      • Gość: zaraz zaraz zaraz, gdzie spojrzala?? IP: *.telprojekt.pl 08.03.08, 11:16
        do koszyka czy do kieszeni?
    • Gość: chestanczyk OKleić sklep: Bojkot! Personel jest chamski! IP: *.chello.pl 08.03.08, 10:28

U nas poskutkowało - po tygodniu zmniejszonych obrotów ( obok są 2 inne sklepy)
      wymieniono załogę na młodszą i uśmiechniętą, aha i wywieszono na drzwiach
      stosowną informacje(!!!).ot,konkurencja...
      Ps pewnie te chamowate uszczęśliwiają klientów w innym miejscu.
    • Gość: sok coż za wstrząsająca wiadomość IP: *.bagu.cable.ntl.com 08.03.08, 10:38
      • Gość: hrb Uszaszowski O tyl e,o ile... IP: *.VIC.netspace.net.au 08.03.08, 10:52
        W DEMOKRATYCZNYM PANSTWIE KAZDY JEGO OBYWATEL JEST POTENCJALNYM
        PRZESTEPCA.
    • slmako Helou cwiaki !!! i panie kierowniczki WSS- ow 08.03.08, 10:51
      Kazdy sklep zwlaszcza spozywczak ma prawo odpisac se 8 % wartosci
      dochodu (rocznego)na :na tzw, rozkusz czyli towary ktore sie
      popsuly,przedawnily, podgnily (zob. padlinki, miesko i owoce)
      torebki sie rozerwaly te z cukre,maka itp, Pozatym wlasnie na straty
      jak ten soczek cholerny, ktorego szlak trafil, wreszcie na towary
      podpieszczone (ukradzione) oprocz tego maja na w/w wzmiankowane
      przypadlosczi UBEZPIECZENIE od takich nastepst.
      Jesli kierowniczka jest lebska to takie straty odprowadza do wlasnej
      kieszeni i to jest fakt. Ta draka za te 2,5 zlp to dochod wyrwany z
      jej kieszeni, A poniewaz to zdarza sie prawie codzien wiec dochod
      kierowniczki topnieje, Te WSS sprywatyzowac bo tam w dalszym
      ciagu ..."czy sie stoi zcy sie lezy...." no i chamstwo kwitnie, a
      gdzie mila OBSUGA KLIJENTA - zostala na drugim peronie.
      Taka "obsluge to za morde i na ulice. Kiepsko nam idzie w tej
      materii. Jak za komuny w MHD - jak leszczu juz zawzmiankowal. Do
      Europy w kulturze handlu to brakuje nam 50 lat!!!
    • grogreg Pewnie pijak! A, kazdy pijak to zlodziej! 08.03.08, 10:55
      "Spolem".
      Jak moi zagraniczni znajomi pytaja sie jak sie zylo w komunizmie to zabieram ich
      do najblizszego sklepu "spolem".
      • Gość: hrb Uszaszowski Zmien swoich zagranicznych znajomych... IP: *.VIC.netspace.net.au 08.03.08, 11:07
        bo albo ty ,albo ci znajomi sa glupi.
        • grogreg A pozdrow kangury i koale! 08.03.08, 14:01

:)
    • Gość: marek Re: eSBecy : jestes NUDNY czlowieku IP: *.range86-131.btcentralplus.com 08.03.08, 11:01
      to nie na temat!
    • Gość: dek Nie "Społem" tylko jedna ekspedientka IP: *.fdk.airbites.pl 08.03.08, 11:09
      Robicie aferę z głupiej sytuacji jakich wiele... wiadomo że pracują
      rózni ludzie, reakcja może miła nie była, babka może miała kiepski
      dzień, ale czy coś się stało? z większym chamstwem spotykam się na
      co dzień... powinniśmy być bardziej przyjażni dla siebie i mili...
      ale taka reakcja oburzonej klientki która zaraz pisze do gazety z
      oskarżeniami jak dla mnie bardziej wpisuje się właśnie w chamstwo...
    • Gość: MaD Kolejny zadowolony klient - na 100% wróci IP: 79.97.40.* 08.03.08, 11:16
      Polecam moją książkę: "Perspektywiczne myślenie dla mieszkańców ściany
      wschodniej". Aż strach pomyśleć co by było jakby klient rozbił butelkę Richarda
      Hennessy albo 30-letniego Middletona.
    • Gość: Stanisław Re: Atak na klienta za butelkę soku IP: *.pools.arcor-ip.net 08.03.08, 11:19
      Codziennie wychodząc z domu trzeba liczyć się z możliwością spotkania takiej
      ekspedientki. Trzeba, chodząc po mieście, bez przerwy powtarzać o konieczności
      opanowania nerwów bo kłopot gotowy.
    • Gość: Protest! Do Bydgoszczy będę jeździł, a nie w Społem kupował IP: *.bsk.vectranet.pl 08.03.08, 11:36
      Do Bydgoszczy będę jeździł, a nie w Społem kupował!!!!
    • Gość: Arek99 Re: Atak na klienta za butelkę soku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:54
      Szkoda że na mnie nie trafiło. Ten babsztyl dostał by taki opierdziel, że na
      przyszłość kłaniał by się w pas każdemu klientowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka