olma_o 07.04.11, 22:18 Od niemal poczatku ciazy bardzo bola mnie zebra - szczegolnie to odczuwam siedzac lub lezac. Spie z kojcem ale i tak mam nieprzespane noce Tez tak macie/mialyscie? Czy cos moze mi pomoc? Nawet ten pas ortopedyczny nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa33 Re: Bolace zebra:( 07.04.11, 22:58 Uroki ciąży bliźniaczej ja przeleżałam plackiem całą ciąże (zagrożoną od początku) ale po czasie teraz jak o tym myślę to wiem, że wyleżałam się przynajmniej za wszystkie czasy o dotrwałam Powodzenia i wypoczywaj ile się da Odpowiedz Link Zgłoś
tansavea Re: Bolace zebra:( 08.04.11, 07:29 Ja mialam okropny bol zeber gdzies od 30 tyg, potem na chwile zniknal ale znowu sie pojawil, nie pomoga srodki przeciwbolowe ja nawet ketonal bralam tak strasznie bolalo az plakalam, moj lekarz powiedzial ze xzebra od powiekszajacego brzucha sie poszerzaja robiac na niego miejsce, do tej pory mi odstaja i jak leze to mam miedzy zebrami taki mega dolek, mi pomagalo lezenie nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
olma_o Re: Bolace zebra:( 08.04.11, 09:19 Uroki ciazy pocieszam sie, ze mam juz blizej niz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
zdunia1979 Re: Bolace zebra:( 09.04.11, 19:56 Ja np miałam niezmiernie uroczy ból pośladka i całej nogi. Do tego stopnia, że traciłam w niej czucie! ah te uroki Ale minie Odpowiedz Link Zgłoś