kasiako6 11.04.06, 18:55 Mam pytanie o zakup pieluch. Czy któraś z Was kupuje pieluszki od producenta? Zwazywszy na liczbę zużywanych pieluszek przy bliźniętach może gdzieś można zakupić większą ilość w cenie hurtowej, czy zostają hipermarkety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ice-tea Re: Pieluchy taniej 12.04.06, 15:33 Czesc,ja jestem ze Szczecina i mam podobny problem Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gosiajanda Re: Pieluchy taniej 12.04.06, 19:42 czesc, ja mam pytanie czy juz od poczatku kupujecie pieluszki firmowe tzn Pampers etc. czy raczej na pierwszy miesiac lub dwa takie mniej znanej formy? bo wiadomo, ze na poczatku co 3 godzuiny bedizemy musialy zmieniac i to podwojnie? co radzicie? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasiako6 Re: Pieluchy taniej 13.04.06, 14:23 Ja właśnie na początku używam tych "lepszych" Mam większą pewność, że pieluszka nie przemięknie na wylot, że pupcia się nie odparzy bo pampers lepiej chłonie wilgoć. Mam dwuletną córeczkę przy niej na początku używałam pampersów, a z czasem jak była starsza, mniej sikała to zaczęłam próbować tańszych mniej chłonnych pieluch. Przerobiłam większość z tych tańszych ale znanych pieluch i uważam, że najlepsze sa pieluszki Tesco fioletowe. W mojej klasyfikacji znalazły się zaraz za pampersami ale to sprawa idywidualna bo moja szwagierka dla córki kupowała hugiess bo wg. niej były najlepsze, a moja mała była na nie uczulona. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuleks Re: Pieluchy taniej 13.04.06, 17:29 My na poczatku uzywalismy pampersa, bo uwazalam ze sa najlepsze i nie chcialam zeby moje maluchy sie odparzyly. A teraz zdecydowanie moge polecic pieluszki z Lidla firmy Cien (sa rownie dobre jak pampersy, bardzo chlonne) oraz pieluszki z biedronki Dada Odpowiedz Link Zgłoś
rundawid Re: Pieluchy taniej 14.04.06, 09:12 Zdecydowanie Hipermarkety i korzystaniez promocji. Zgodze sie z poprzednikami ze Cienie z LIDLA lub Dady z BIEDRONKI, czy fioletowe TESCO tez nie są złe ale zwróccie uwage ze on są niejednokrotnie droższe niz Pampersy które często są w promocji i płace za nie np. po 42,95 za Jumbo Packa, Huggesy sprzedawali niedawno w promocji gdzie za cene 2 paczek dawali 3 - wychodziły bardzo korzystnie, a przy jednakowej cenie wole miec Pampersy i gdy trafiam promocje to staram sie zakupic ich tyle ile pozwoli mi portfel i aby starczyło do nastepnej promocji o któe dosyc łatwo maja do około tyle marketów. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Re: Pieluchy taniej 18.04.06, 21:25 Hej, Jestem mama trojaczkow, wiec wyobraz sobie zuzycie u nas, hi, hi... Jakis czas temu tez pytalam o pieluchy. Po przetestowaniu rynku popieram poprzedniczki w kwestii fioletowach pieluch z Tesco i Dada z Biedronki. Sa tak dobre jak Pampersy, a duzo tansze. Dada 0,5 PLN za szt. Co do odparzen to moja Krysienka wlasnie w Pampersie tak sobie odparzyla pupcie, ze do teraz sa slady. Wymieniam co 4-5 godz, a mimo to...hm... O zakupie od producenta nie slyszalam. Pozdrawiam, Karolcia z Natalka, Krysia i Zosia ur. 10.10.2005. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34599210&a=34599210 Odpowiedz Link Zgłoś