Dodaj do ulubionych

www.blizniaki.net

IP: *.* 01.04.03, 20:26
Tych wszystkich, którzy jeszcze o tym nie słyszeli, zapraszam na naszą nową stronę internetową. Zapraszam do jej współtworzenia. Może uda nam się razem napisać internetowy poradnik dla rodziców bliźniąt? Strona jest w ciągłej budowie i ciągłym udoskonalaniu, mamy nadzieję, że będzie super działać. A dzięki Wam - może być bardzo ciekawa. Mam nadzieję, że nie skończy się na moich wypocinach... :-)Pozdrawiam i zapraszamasiaT
Obserwuj wątek
    • mikimi1 Re: www.blizniaki.net 03.04.03, 12:57
      Strona jest bardzo ładna, wasze dzieciaczki sa poprostu suuuper, bardzo lubie
      ogladac ich zdjecia i czytac pamietnik.Gratuluje swietnej stronki i pozdrawiam.
      Mama pojedynczego
    • kontoani_d Re: www.blizniaki.net 05.04.03, 18:44
      Asia - tu Ania_D - mama listopadowa choc nie bliżniakowa wink) Nie wiem jak tam
      wasze sukcesy w chodzeniu ale pociesze cie,z e moja Gabi ur. 27.11. zaczęła
      chodzić dopiero 3,4 dni temu.. Za to teraz chodzi bardzo fajnie, prawie wcale
      się nie przewraca ale jeszcze przechodzi na czworaki.. Pierwsze kroki zrobiła
      ok. miesiące temu ale potem chyba się nie czuła jeszcze pewnie i wolała ćwiczyć
      chodzenie za rączkę.. No i dopiero pare dni temu taka niespodzianka.. A twoi
      chłopcy nie dosc że wcześniaki to szczupli z tego co widzę ..Moja to naprawde
      jest chudzina... Wazy 8300.. Więc dawałam jej prawo do "niwechodzenia" bo jak
      te chude nogi ją miały utrzymac?? smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka