zoska7777 30.09.08, 00:40 ma ktoś takie? Nadaje się dla trójki bobasów? Zmieszczą się z tyłu trzy foteliki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doublejoyandtrouble Re: Auto - renault laguna 30.09.08, 11:21 Witam my mamy renault megane grandtour - jest mniejsze od laguny, ale na tylnym siedzeniu jest miejsce na trzy foteliki, wiec jak sadze w lagunie - tym bardziej. Nie masz mozliwosci sprawdzenia ile jest zapiec w lagunie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoska7777 Re: Auto - renault laguna 01.10.08, 11:19 no z tylu są na bocznych siedzeniach isofixy, na wszystkich trzech - trzypunktowe pasy bezpieczenstwa. Wstepnie zmierzylismy jeden fotelik po srodku postawiony i nosidelko 0-13 z jednej i z drugiej strony (to samo przenoszone - bo jeszcze nie mamy dwoch) Bez wpinania w zaczepy czy przypinania pasami. Powiem tak - wygladalo to tak, ze jkbysmy zdusili to powinny sie zmiescic. Teraz mamy golfa 4 - i w tej lagunie z tylu wyglada ze jest duzo więcej miejsca. Mamy dylemat czy wymienic auto czy nie .. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Auto - renault laguna 05.10.08, 21:24 A my nie mamy ) Za to jeżdzę VW Sharanem. I miejsca tyle że aż za dużo ) Polecam z czystym sumieniem jeśli nie macie określonego modelu auta.I wózek z łatwością się mieści(jeden tylny fotel wyjeliśmy a więc jest teraz 6 miejsc a było 7).I ja lubię nim jeździc bo czuję sie jak w Startreku.Tyle ze ja zawsze lubiłam duże samochody... Brat mój ma VW Tourana.Też fajny ale ciutke mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś