adluga79 16.08.09, 11:49 mam pytanie czy wozek trojkolowec sprawdza sie przy blizniakch,musze kupic nowy bo stary sie rozklekotal i teraz mysle o troj kolowym dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia29 Re: trojkolowiec wózek 17.08.09, 22:51 witam ja mam wozek trojkołowy i jak dla mnie jest rewelacyjny łatwo mi sie go prowadzi pomimo tego ze maluchy maja juz 2,5 roku i do najlzejszych nie naleza (duze chłopaki) Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: trojkolowiec wózek 19.08.09, 02:34 witaj, jesli mialabys ochote, moge odsprzedac Ci swoj, mam dosc wysluzony ABC Design, sama go kupilam w sumie tylko na probe, a troche mi sluzyl jezdzilsmy nim ponad rok; duzo nie dalam i sama nie sprzedalabym go za duze pieniadze! ma granatowa tapicerke z zoltymi obramowkami, wiec kolory juz "niemodne" ale jeszcze posluzy! stelaz jest bardzo solidny! dla mnie jedynym mankamentem bylo nieskretne kolo (stare wersje nie maja skretnego kolka), ale mozna nauczyc sie i tym manewrowac jesli bylabys zainteresowana, to napisz na maila: a.fryczke@gmail.com (gazetowego nie czytam) Odpowiedz Link Zgłoś
magda292 Re: trojkolowiec wózek 19.08.09, 21:14 Ja też mam na sprzedaż trójkołowca Urban Dethour. Pisz na maila jari72@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś