Gość: BARY IP: 63.115.175.* 09.01.04, 18:15 uciekal maluchem a i tak nie mogli go zlapac... totalna kompromitacja lubelskiej policji..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ik Re: Znikający maluch IP: *.symboliczna.net / *.symboliczna.net 10.01.04, 12:34 mogli sie chociaz nie przyznawac, ze nie mogli go wyprzedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optyk Re: Znikający maluch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 17:01 no tak, gdyby podczas pościgu maluchem wyrżnąłby w drzewo, to zaraz były lament, że policjanci go zabili. Nie chcę bronić policji, ale jestem za tym, żeby prawo u nas zezwalałoby na większe uprawnienia dla policji. Ja nie mam się czego obawiać. Niech się boja bandyci. Nie dziwię się tez policjantom, bo za każde użycie broni staja przed jakąs komisja i mnusza się tłumaczyc. to jakas paranoja. W USA radiowozy maja specjalnie wzmacniane zderzaki, żeby spychać uciekinierów do rowu. U nas za takie coś policjant poszedłby za kratki. Nie mam wysokiego mniemania o naszej policji, ale wiem, że dopóki prawo będzie chronić bandytów, to oni niewiele mogą zrobić. Taka jest prawda, Odpowiedz Link Zgłoś