Dodaj do ulubionych

Zmęczenie materiału

12.01.04, 06:42
Nie sądzicie, że całokształt poddał się ogólnemu zmęczeniu? Nawet świat,
kraj, politycy i "orzeły", gazeta i to nasze całe forum?? Ja - z pewnością.
Obserwuj wątek
    • swojadroga Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 06:52
      W sobote chyba takie zmeczenie dopadlo tez i mnie... ale powoli wracam do
      wlasciwego poziomu :)
    • Gość: Angolia Re: Zmęczenie materiału IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 12:07
      Nie mam czasu na zmęczenie, muszę zaliczyć jutrzejsze klokwium z angielskiego.
    • vv_vv_vv Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 14:34
      nareszcie, może inni zechcą tu zajrzeć wtedy.
      zdrowia.
      • Gość: Z:Đ Re: Zmęczenie materiału IP: *.resetnet.pl 12.01.04, 14:57
        Tylko po co skoro nic nie będzie się działo. Przy większej mnogości
        tak "ciekawych" wypowiedzi jak Twoje na pewno będą na tym forum kwitły
        niesamowite dysputy. Tę ciszę dedykuję Twojej osobie.
        Ustępuję pola, proszę bardzo może teraz zobaczymy co Ty potrafisz. Czekam na
        to wielkie objawienie. I bez obaw stworzysz coś ciekawego to pierwszy zgotuję
        Twojej osobie owację na stojąco ... bo na razie jedyne co potrafisz to
        krytykanckie mydło-powidło. Zobaczymy co zostanie z tego nadymanego balonika
        jak ujdzie z niego powietrze.

Bywaj zdrów ... nie tylko w sensie cielesnym.
        • Gość: angolia Re: Zmęczenie materiału IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 20:30
          Zoh napisał:
          "bo na razie jedyne co potrafisz to krytykanckie mydło-powidło"
          Kolega www nauczył się od Leppera i wie, że własnie to najlepiej się srzedaje.
          Nie wziął tylko poprawki na audytorium.
          • vv_vv_vv Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 21:46
            krytykanckie mydło powidło to panuje na tym forum, to tylko Was ożywia i
            jednoczy. Nie daj Boże jakiejś krytyki pod Waszym adresem, urażona zaraz duma.
            Sami wiecie najlepiej o tym jacy jesteście, postrzeganie Was przez innych nie
            ciekawi. Nie jest Wam potrzebne. Jestem już trochę w Polsce, po trosze w
            Lublinie i cieszę się, że Wy na szczęście nie reprezentujecie ogółu.
            zdrowia.
            -szopka Wasza naprawdę jest piękna!!!
            • hm` Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 22:05
              Hm, o czym Ty do mnie rozmawiasz???
              pozdr. hm`
              • ryza_malpa1 Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 22:28
                Nasz bufonek ma jakieś frustracje...każdy normalny człowiek nie pakuje się tam,
                gdzie mu sie nudzi...chyba , ze chce sobie poużywać na innych bo coś go w
                du..szy gryzie:)
                • hm` Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 22:32
                  Madra Kobieta, dojrzala nam Nasza Malpka... ;]
                  pozdr. hm`
            • Gość: Z:Đ Re: Zmęczenie materiału IP: *.resetnet.pl 12.01.04, 22:35
              Nie bój jak mówiłem ustępuję Tobie pola wycofuję się z forum zostawiając swej
              pamięci jeden wątek który odwiedzać będę zawsze . Przeanalizuj swoje wątki i
              zobacz co w nimi wniosłeś na forum ... poza tym błotem które było na Twoich
              kaloszach.
              Jeszcze jedno mnie tylko ciekawi - jakie masz oczekiwania, bo ciągle gdzieś
              gubisz się w meandrach swej krytyki nie postulując zmian. Okreś jakie wedle
              twego mniemania powinno być to forum. Daj Boże doczekać się tego od Ciebie ...
              Co do ogółu, nigdy nie chciałem nim być i całe szczęście że nim nie jestem.

Z poważaniem
              • czarna33 Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 22:57
                Gość portalu: Z:Đ napisał(a):

> wycofuję się z forum zostawiając swej
                > pamięci jeden wątek który odwiedzać będę zawsze .
                >
                Mam nadzieję,że myslimy o tym samym wątku...
              • vv_vv_vv Re: Zmęczenie materiału 12.01.04, 23:46
                Gość portalu: Z:Đ napisał(a):

> Nie bój jak mówiłem ustępuję Tobie pola wycofuję się z forum zostawiając
                swej
                > pamięci jeden wątek który odwiedzać będę zawsze . Przeanalizuj swoje wątki i
                > zobacz co w nimi wniosłeś na forum ... poza tym błotem które było na Twoich
                > kaloszach.
                > Jeszcze jedno mnie tylko ciekawi - jakie masz oczekiwania, bo ciągle gdzieś
                > gubisz się w meandrach swej krytyki nie postulując zmian. Okreś jakie wedle
                > twego mniemania powinno być to forum. Daj Boże doczekać się tego od
                Ciebie ...
                > Co do ogółu, nigdy nie chciałem nim być i całe szczęście że nim nie jestem.
                >
                >
                > Z poważaniem

nie jest moim zamiarem aktywnie uczestniczyć na tym forum w obecnej jego
                postaci. Jak widzicie sami i na co sami narzekacie, nudą wieje. Ożywiła
                aktywistów tylko moja ponowna krytyka co potwierdza moją wcześniejszą opinie o
                jednoczącym Was świętym oburzeniu na przejawy jakiejkolwiek krytyki.
                Oczekujecie propozycji wkładu w to forum?. Od początku sygnalizowałem moją
                chęć poznania poprzez Was Lublina. Powiedziałem swoje rozczarowania i nadzieje
                i co?. Co się od Was dowiedziałem o Lublinie?.Nic dobrego, sam magiel na
                okrągło i paplanina. Czy Wy to miasto jeszcze kochacie? Może przydałby sie
                znowu post Julii "Nienawidzę Lublina" tęskniącej do gejowskich klimatów?. Czy
                Wy myślicie, że to miejsce to ma być księgą gości z możliwością wpisu
                komplementów dla gospodarzy? Przeczytałem wszystkie dotychczasowe swoje posty
                na tym forum, przeczytałem także Wasze odpowiedzi, dokładnie i bez emocji.
                Radzę Tobie też to zrobić. Zacytuj choć jedno słowo którym Wam ubliżyłem, ja
                nie chce cytować Waszych obelg do lublinianina który tu się urodził i zanim
                stąd wyjechał coś dla tego miasta zrobił, było to powodem emigracji.
                Wymuszony wyjazd i wielki ból, za rok nastała inna Polska. Ból nie za starą
                Polską lecz złość na samego siebie, że nie mogłem poczekać. Teraz wracam i
                porównuję. Przypominam sobie miejsca i ludzi. Miejsca łatwiej, ludzi trudniej.
                Dużo nienawiści do innych, zawiści także. Państwo korupcji i braku ideałów.
                Najlepiej opluwać wszystko to zawsze będzie się miało rację. Pochwalić kogoś?.
                Księdza naprzykład? Przeciez oni wszyscy to katabasy przecież. Żaden z nich
                nikomu nie pomógł w stanie wojennym ani potem?. Żaden z nich nie przyczynił
                się do obecnej wolności z której to tak chętnie korzystacie?.Może przykład o
                takim jednym I sekretarzu POP w jednej z firm który anonimowo opiekował się
                rodzinami internowanych a teraz jest spluty przez ważnych demokratów jako
                komuch?. Wtedy jednak było łatwiej liczyć na prosty ludzki odruch. Chciałem
                widzieć w Polsce ludzi mądrych, tolerancyjnych, twórczych. Takich znalazłem i
                to dużo. Niestety tam gdzie wchodzi w gre bezkarna anonimowośc jest pełno
                nienawiści, brak tolerancji, tupeciarstwo itd. Zaraz odezwiecie się chórem i
                oplujecie mnie za te słowa, biorąc je do siebie. Wy wszystko tu już wiecie, o
                innych a o sobie najwięcej.
                bądźcie zdrowi.
                • Gość: irysz Re: Zmęczenie materiału IP: *.lublin.mm.pl 13.01.04, 01:18
                  vv_vv_vv napisał:

> nie jest moim zamiarem aktywnie uczestniczyć na tym forum w obecnej jego
                  > postaci. Jak widzicie sami i na co sami narzekacie, nudą wieje.

To co ty tutaj jeszcze kurna robisz i po co się tu ładujesz? Totalna
                  niekonsekwencja!

Ożywiła
                  > aktywistów tylko moja ponowna krytyka co potwierdza moją wcześniejszą opinie
                  o
                  > jednoczącym Was świętym oburzeniu na przejawy jakiejkolwiek krytyki.
                  > Oczekujecie propozycji wkładu w to forum?. Od początku sygnalizowałem moją
                  > chęć poznania poprzez Was Lublina. Powiedziałem swoje rozczarowania i
                  nadzieje
                  > i co?. Co się od Was dowiedziałem o Lublinie?.Nic dobrego, sam magiel na
                  > okrągło i paplanina. Czy Wy to miasto jeszcze kochacie? Może przydałby sie
                  > znowu post Julii "Nienawidzę Lublina" tęskniącej do gejowskich klimatów?. Czy
                  > Wy myślicie, że to miejsce to ma być księgą gości z możliwością wpisu
                  > komplementów dla gospodarzy? Przeczytałem wszystkie dotychczasowe swoje posty
                  > na tym forum, przeczytałem także Wasze odpowiedzi, dokładnie i bez emocji.
                  > Radzę Tobie też to zrobić. Zacytuj choć jedno słowo którym Wam ubliżyłem, ja
                  > nie chce cytować Waszych obelg do lublinianina który tu się urodził i zanim
                  > stąd wyjechał coś dla tego miasta zrobił, było to powodem emigracji.
                  > Wymuszony wyjazd i wielki ból, za rok nastała inna Polska. Ból nie za starą
                  > Polską lecz złość na samego siebie, że nie mogłem poczekać. Teraz wracam i
                  > porównuję. Przypominam sobie miejsca i ludzi. Miejsca łatwiej, ludzi
                  trudniej.
                  > Dużo nienawiści do innych, zawiści także. Państwo korupcji i braku ideałów.
                  > Najlepiej opluwać wszystko to zawsze będzie się miało rację. Pochwalić
                  kogoś?.
                  > Księdza naprzykład? Przeciez oni wszyscy to katabasy przecież. Żaden z nich
                  > nikomu nie pomógł w stanie wojennym ani potem?. Żaden z nich nie przyczynił
                  > się do obecnej wolności z której to tak chętnie korzystacie?.Może przykład o
                  > takim jednym I sekretarzu POP w jednej z firm który anonimowo opiekował się
                  > rodzinami internowanych a teraz jest spluty przez ważnych demokratów jako
                  > komuch?. Wtedy jednak było łatwiej liczyć na prosty ludzki odruch. Chciałem
                  > widzieć w Polsce ludzi mądrych, tolerancyjnych, twórczych. Takich znalazłem i
                  > to dużo. Niestety tam gdzie wchodzi w gre bezkarna anonimowośc jest pełno
                  > nienawiści, brak tolerancji, tupeciarstwo itd. Zaraz odezwiecie się chórem i
                  > oplujecie mnie za te słowa, biorąc je do siebie. Wy wszystko tu już wiecie, o
                  > innych a o sobie najwięcej.
                  > bądźcie zdrowi.

Spuść troszki powietrza z tego balona w który zamieniła ci się głowa. Jak
                  tymczasem, to robisz za zarozumiałego i bezczelnego ważniaka. Za takiego, co to
                  ma wyłączne prawo do oceniania innych i nie przyjmuje do siebie ani odrobiny
                  krytyki. Nie jesteś prezydentem USA, a takich jak ty,
                  sfrustrowanych "końbatantów" - emigrantów jest w kraju na kopy.

Rada
                  Nie narzucaj światu
                  Swojego formatu.

J.Sztaudynger
                  • swojadroga Re: Zmęczenie materiału 13.01.04, 05:22
                    Widać, że jeden "materiał" się nie zmęczył i nadal czyni swoje. Albo i się
                    zmęczył? Ciągle ta sama paplanina. Odnoszę wrażenie, że dyskusja się tu
                    tocząca przypomina trochę rozmowę pijanego z trzeźwym. Tylko kto tu jest
                    pijany, a kto trzeżwy w tym towarzystwie?
                    • halevi propozycje dla Lublina 13.01.04, 08:43
                      Ale przyznacie, że ostatnio na forum mało rzeczy konstruktywnych? Propozycja
                      dyskusji sprzed paru tygodni na temat zespołu miejskiego Lublin-Świdnik
                      przeszła prawie bez echa. Już więcej postów na ten sam temat było na forum
                      świdnickim. właściwie ostatnim takim wątkiem to był temat odbudowy Podzamcza.
    • ejno Re: Zmęczenie materiału 14.01.04, 19:26
      Zwymiotuje zaraz czytaja wciaz w kolko to samo, to sie tyczy ciebie gosciu
      prowadzacy nadal ta sama dyspute, normalnie zwymiotuje:) Mam prosbe, nie wlaz
      tu, nie irytuj porzadnych ludzi. Piszesz ze nie masz ochoty sie tu udzielac to
      sie nie udzielaj, daj se siana co??? Bo to nudne juz jest!!!
      • Gość: homo1 Re: Zmęczenie materiału IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 20:41
        Do wszystkich "porządnych ludzi" na tym forum. Gratuluję taktu, kultury bycia
        i słowa, naprawdę, jestem pod wrażeniem. Podziwiam szczególnie "gościnność po
        lubelsku" - ewenement w skali kraju.
        P.S. Proszę o nieskładanie podziękowań.
    • ejno Re: Zmęczenie materiału 14.01.04, 21:00
      Nie wiem czy zauwazyliscie ze temat brzmi inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!A ty homo
      zwroc uwage na to co pisze kolega a bedziesz wiedzial czyja jaka jest kultura.
      To nie jest pierwsze wystapienie tego goscia. Jezeli za kazdym razem zamierza
      tu wpisywac sie i w kazdym zdaniu uzywac krytyki no to wybacz!!!Inaczej
      przyjety nie bedzie!!! Koniec tematu. A co do zmeczenia materialu to moj
      zmeczyl sie straszliwie. Choram ale sie wspomagam wszelkiego rodzaju prochami
      zaleconymi przez lekarza. Zmeczenie materialu fizycznego, na szczescie nie
      konicznie psychicznego:)
      • kicio Re: Zmęczenie materiału 14.01.04, 22:24
        radzę wszystkim posłużyć się jednak wyszukiwarką na forum i prześledzić
        dyskusję od początku, parę tygodni sprzed świąt. Gość wraca do kraju,
        krytykuje forum bo oczekiwał ideałów, odzew to wulgaryzmy, chamstwo. Gość się
        zwierza, ma nadzieje i obawę przed rozczarowaniem, czeka na zachętę, krytykuje
        też Was, ma przecież prawo. Robi to o wiele kulturalniej niż mało kto z Was.
        Podejmuje dyskusję z ludźmi których poznał tu jako aktywnych, wcześniej
        śledząc to forum. Uważa ich jakby za gospodarzy, ale zachowuje sobie prawo do
        krytyki. Wy zaś co? Tylko wrzask obrażenia, arogancja itp.. , z malutkimi
        wyjątkami.Poczekajmy, zmęczenie materiału następuje, wykruszacie się, wielu z
        Was popyskuje pomądrzy się i znika. Wielu ludzi Was czyta nie biorąc udziału w
        dyskusjach, czekając na coś mądrzejszego. Ja się za Was wstydzę i mówię Wam to
        chociaż wiem z jaką spotkam się reakcją.
        pozdrawiam.
      • mloda_komunistka Re: Zmęczenie materiału 14.01.04, 23:06
        "Jezeli za kazdym razem zamierza
        tu wpisywac sie i w kazdym zdaniu uzywac krytyki no to wybacz!!!Inaczej
        przyjety nie bedzie!!! "

otototo tow. ejno, nas krytykować? To my mamy krytykować! On zaś powinien
        złożyć samokrytykę. Tak jest po naszemu, komunistycznemu. To my jesteśmy
        kolektyw, on i jemu podobni zaś to klika.
        Ja tam nie będę wymiotować, to takie burżuazyjne, mnie chce się rzygać!!!
        Wasza Musia-Komusia.
        • mloda_komunistka Re: Zmęczenie materiału 19.01.04, 23:25
          temat podciągam do góry bo należy mu się dalszy ciąg. Może kogoś ożywi i zmusi
          do refleksji.
          Wasza Musia-Komusia.
          • dociek Re: Zmęczenie materiału 20.01.04, 00:46
            mloda_komunistka napisała:

> temat podciągam do góry bo należy mu się dalszy ciąg. Może kogoś ożywi i
            zmusi
            > do refleksji.
            > Wasza Musia-Komusia.

Ja też czekam i czekam i czekam... na genialne myśli z daleka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka