Dodaj do ulubionych

Stypa, baby, stypa!!!!!

06.02.02, 12:03
Coraz mniej porządnych facetów zostaje dla nas! Jak właśnie przeczytałam, nawet
taki Eor postanowił się w końcu zaobrączkować! A taki był rozsądny:o))) Zostają
sami sfrustrowani i zbłąkani. Albo z odzysku. Kilku porządnych pewnie jeszcze
jest, ale wybór coraz mniejszy, cholercia.

A to jeszcze wrobię Eora i powiem Wam, że on chce się z forum zmyć!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: Stypa, baby, stypa!!!!! IP: 212.244.252.* 06.02.02, 12:37
      Ale chce się zmyć, bo co:
      a) nie kocha nas już, świnia:)
      b) odłączają mu internet w pracy
      c) wraca do Polski
      d) robi swojej wybrance ofiarę z nas w postaci porzucenia sierotek?:)

E, Freon, zostaje jeszcze troche fajnych facetów na tym świecie:)))))
      • Gość: lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! IP: 192.168.0.* 06.02.02, 13:10
        Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Ale chce się zmyć, bo co:
        > a) nie kocha nas już, świnia:)
        > b) odłączają mu internet w pracy
        > c) wraca do Polski
        > d) robi swojej wybrance ofiarę z nas w postaci porzucenia sierotek?:)
        >
        Jeżeli to zrobi to jest, patrz punkt a:((((((((((((
        Eor:))) Nie rób nam tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • freon Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 13:24
          Lucy - Małpą to on jest i tak, bo mu takie pomysły przez głowę przechodzą.

Ronja - 1. Podobno brakuje mu czasu. Kiepski powód sobie wymyślił. 2. Wiem, że
          jeszcze są porządni faceci - przecież mówiłam. Po co inaczej miałabym się z
          kimkolwiek umawiać:o))) Ale coraz mniej ich jest.
          • lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 13:33
            freon napisał(a):

> Lucy - Małpą to on jest i tak, bo mu takie pomysły przez głowę przechodzą.
            >
            Niech się sam wypowie!!!!!!! Inaczej......;(((((

Freon:))))) Ty też mało bywasz????????
            • ronja Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 13:52
              Na nas brakuje mu czasu????? Na nas??????
              Ta zniewaga itd...;)

No, co do facetów mamy więc podobne zdanie! Super!:)
              • eor Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 15:10
                Ale sie narobilo. Poczekaj Freon, juz ja Ci dam:))))

Wyjasniam:

1. Nie uciekam!
                2. Czasu mam malo
                3. Pracy duzo
                4. Wpasc tutaj zawsze sie staram
                5. I bede sie staral
                6. Bo jak juz pisalem
                7. Lubie Was
                8. Czestotliwosc mojego pojawiania sie bedzie moze mniejsza
                9. Ale niewatpliwe walory moich postow pozostana niezmienne (i po tej
                deklaracji zaczniecie sie wszyscy modlic, zebym sobie jednak poszedl:))))))

A z Freon to ja sie policze! Watpliwosciami sie takimi z Toba dzielilem.
                Mowilem: nie wiem, czy nie bede zmuszony opuscic forum, mowilem: bedzie mi
                bardzo przykro.... A tu prosze... Poczekaj Ty, poczekaj:)))))))))))))))))
                • ronja Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 15:16
                  hihihi
                • Gość: lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! IP: 192.168.0.* 06.02.02, 15:19
                  eor napisał(a):

> Ale sie narobilo. Poczekaj Freon, juz ja Ci dam:))))

I całe szczęście Eorku, że jesteś:)))))))
                  Wątpliwości każdy czasami ma ale nie opuszczaj nas:(((((
                  Jest sympatycznie i wesoło:) Prawda koleżanki???????
                  Miałam już ronić łzy ale /wybacz/ w pewnym momencie otworzyłam pocztę a Pola
                  przysłała mi coś śmiesznego i mało nie spadłam ze śmiechu z krzesła:)))))
                  No to dobrze, że nie zaczęłam płakać :)))))))
                  Pracuj, pracuj i nie przejmuj się nami:))))))))))))
                  • eor Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 15:47
                    Jesli przyslala Ci nowy model klawiatury, to naturalnie wybaczam:)))))) Tylko
                    nie kupuj sobie takiej klawiatury:)))))))
                    • lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 15:52
                      eor napisał(a):

> Jesli przyslala Ci nowy model klawiatury, to naturalnie wybaczam:)))))) Tylko
                      > nie kupuj sobie takiej klawiatury:)))))))

Ha, ha, ha:))))))))) Właśnie tak było;))))))))
                      A ja już mam nowiuteńką klawiaturkę i myszkę też, dopiero trzy dni tak, że nie
                      będę zmieniać:)))))))
                      • eor Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 15:56
                        Mysze tez mam nowa - wszystkim sie chwale - bezprzewodowa optyczna! Ale
                        sliczna....... Hmmm, bez sensu. Tez nie mam sie czym chwalic...... Wracam do
                        pracy.:)))))))))))))
                        • lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 15:58
                          eor napisał(a):

> Mysze tez mam nowa - wszystkim sie chwale - bezprzewodowa optyczna! Ale
                          > sliczna....... Hmmm, bez sensu. Tez nie mam sie czym chwalic...... Wracam do
                          > pracy.:)))))))))))))

Ja bym też się chwaliła:)) Bezprzewodowa to rozumiem a optyczna to nie bardzo???
                          • eor Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 16:01
                            Bez kulki. W srodku swieci sie takie male czerwone i ono analizuje gdzie sie
                            mysza porusza:)))) Lepsze od myszy z kulka. I fajniej wyglada:)))))))

A teraz juz powaznie wracam do pracy:))
                            • lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 06.02.02, 16:04
                              eor napisał(a):

> Bez kulki. W srodku swieci sie takie male czerwone i ono analizuje gdzie sie
                              > mysza porusza:)))) Lepsze od myszy z kulka. I fajniej wyglada:)))))))
                              > Eorku:))))) Proszę, napisz jeszcze ze dwa posty!!!!!!!!!:)))))))))))
                              > A teraz juz powaznie wracam do pracy:))

• Gość: lucy_z Re: Stypa, baby, stypa!!!!! IP: 192.168.0.* 07.02.02, 00:28
                                lucy_z napisał(a):

> > Eorku:))))) Proszę, napisz jeszcze ze dwa posty!!!!!!!!!:)))))))))))

Odezwał się tylko raz a ja prosiłam dwa razy:((((((
                                Teraz pewno już śpi:((((((
                                • usmiechnietakaska Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 26.04.02, 12:25
                                  Dzisiaj to stypę zrobimy, ale chyba z innego powodu......
                                  Lucy, czy dopadło cię już to żelazko?
                                  • eor Re: Stypa, baby, stypa!!!!! 26.04.02, 13:14
                                    Dobrze, ze wyciagnelas ten watek, Kasiu:)) Lucy powinna sobie poczytac swoje
                                    wypowiedzi odnoszace sie do znikania z forum. Tyle razy na mnie "krzyczala", a
                                    teraz co? Oj, niedobrze.....
                                    • Gość: lucy_z Eor!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 26.04.02, 14:56
                                      eor napisał(a):

> Dobrze, ze wyciagnelas ten watek, Kasiu:)) Lucy powinna sobie poczytac swoje
                                      > wypowiedzi odnoszace sie do znikania z forum. Tyle razy na mnie "krzyczala", a
                                      > teraz co? Oj, niedobrze.....

No dobrze Eor!!! Nakrzycz na mnie a później ja nakrzyczę na Ciebie i będziemy
                                      kwita;))) Miałam i mam trochę kłopoty z choróbstwem co się przyczepiło i dopiero
                                      wróciłam z Lublina od lekarza. To trzecia wizyta w ciągu tygodnia. Ale to nie
                                      jest ważne, jest lepiej, będzie dobrze. A trochę byłam też no może nie w sosie a
                                      dlaczego to się dowiesz jak otworzysz pocztę. To tak na marginesie;)
                                      • eor Re: Eor!!!!! 26.04.02, 15:04
                                        Gość portalu: lucy_z napisał(a):
                                        >
                                        > No dobrze Eor!!! Nakrzycz na mnie a później ja nakrzyczę na Ciebie i będziemy
                                        > kwita

Krzyku, krzyku, wrzasku, wrzasku....:))) Juz!
                                        • lucy_z Re: Eor!!!!! 26.04.02, 15:06
                                          eor napisał(a):

> Gość portalu: lucy_z napisał(a):
                                          > >
                                          > > No dobrze Eor!!! Nakrzycz na mnie a później ja nakrzyczę na Ciebie i będ
                                          > ziemy
                                          > > kwita
                                          >
                                          > Krzyku, krzyku, wrzasku, wrzasku....:))) Juz!

:))))))) No dobrze!!!!!! Buzi, buzi:)))))
                                          • eor Re: Eor!!!!! 26.04.02, 15:08
                                            I co dalej? Palimy to forum czy nie:)))))

PS. Kasia - dzieki za czujnosc w sprawie Lucy:)))))))))
                                            • lucy_z Re: Eor!!!!! 26.04.02, 15:12
                                              eor napisał(a):

> I co dalej? Palimy to forum czy nie:)))))
                                              >
                                              > PS. Kasia - dzieki za czujnosc w sprawie Lucy:)))))))))

Jaka czujność????? Co się dzieje????? Jakie palenie?????
                                              Muszę już iść, bo dopiero wróciłam z Lublina i trzeba coś zrobić ostatecznie w
                                              domu;) Będę później może, ale parę osób nie będzie w i ę c:

Życzę bardzo miłego weekendu:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka