Gość: cz.barbara IP: *.vlan132.architor.lubman.net.pl 09.11.09, 00:24 Szukam informacji nt.zabiegów zmniejszania biustu w Lublinie-lekarz, cena,efekt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: duży biust IP: 84.201.210.* 09.11.09, 20:23 Sorki,ale faceci przeciez lubią duże biusty:)))wszyscy powiększaja, a Ty chcesz zmniejszyć??Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz.barbara Re: duży biust IP: *.chello.pl 10.11.09, 09:00 Myślałam że to forum dotyczy zdrowia,a nie męskich upodobań.Mam 156cm.wzrostu i 154cm.obwodu w biuście.Boli mnie kręgosłup i ramiona.Liczyłam na odzew kobiet mających podobny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: duży biust 10.11.09, 13:36 a moze zainwestuj w dobrze dobrany biustonosz?? jest na Krasnickich www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej NA TEMAT:)Może jeszcze tu zajrzysz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 17:11 Miałam podobny problem i rozumiem Cie doskonale!Zdecydowałam sie na zabieg i nie żałuję.Miałam go pierwszy 3 a drugi, 1,5 roku temu. Byłam u dr. W.Chromińskiego w MEDICOS na UL.Wieniawskich 12b, koszty zabiegu to łacznie 4,5 tys. za pierwszym razem było ok,żadnych kompliakcji ale po wygojeniu trzeba było powtórzyc- w wyniku zaniedbania ranki przerosły, oraz w pewnym miejscu potrzebna była korekta(ale to juz na zywca- mały szew) Teraz jest super- nie za małe nie za duże:) piekny kształt 80 C:) CZY WARTO POCIERPIEĆ?TAK!:) Jakbyś potrzebowała wiecej szczegółow pytaj śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
tuonetar Re: NA TEMAT:)Może jeszcze tu zajrzysz:) 24.12.09, 05:45 80C to rozmiar odpowiedni na niejedną męską sylwetkę. Dobrze byłoby jednak wybrać się do tego sklepu na Kraśnickich i zweryfikować, czy owe 80C jest prawidłowo dobrane. Cierpieć nie warto. Warto nosić dobrze dopasowaną bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anaa Re: NA TEMAT:)Może jeszcze tu zajrzysz:) IP: *.nplay.net.pl 04.01.10, 11:07 Ja tam też jestem tego zdania ze warto pocierpieć a h.. z dobrze dopasowaną bielizna jak cały kręgosłup łupie a krzyż bokiem wychodzi cycki do asfaltu ciągną a i tak jestem niestety niską osobą Ja bym poszła na zmniejszenie piersi z chęcią tylko kasy nie mam buuu Odpowiedz Link Zgłoś
tuonetar Re: NA TEMAT:)Może jeszcze tu zajrzysz:) 05.01.10, 03:09 > a h.. z dobrze dopasowaną > bielizna jak cały kręgosłup łupie a krzyż bokiem wychodzi cycki do asfaltu > ciągną W dobrze dopasowanym biustonoszu nic nie boli, nie łupie i nie ciągnie do asfaltu. Cierpieć nie trzeba, a i koszt nieporównywalnie niższy niż w przypadku operacji. Polecam forum: forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cz.barbara Re: duży biust 27.02.10, 11:22 Byłam w body.sklep ,mierzyłam ok. 10 różnych fasonów .Owszem kupiłam ,wydałam 200zł,Wytrzymuję w nim nie więcej niż 4 godz.Jedyna korzyść to poznanie swojego aktualnego rozmiaru-95/J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: duży biust IP: 80.54.47.* 28.02.10, 02:21 Jako że stanik nówka, to poeksperymentowałabym z przedłużką i jeszcze z najwygodniejszymi stanikami na świecie ;) Nasze, polskie i sporo tańsze: www.ewa-michalak.pl/ Mają przede wszystkim świetną konstrukcję. Odpowiedz Link Zgłoś