beacia56 09.12.09, 18:13 głównie chodzi mi o Centrum i Sławinek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oregano1 Re: Które przedszkole wybrac?????? w Lublinie? 16.01.10, 23:32 NIe wiem,czy odpowiadałoby Ci prywatne(opłaty w tym roku niezbyt wygórowane),polecam ,chociazby na1/2 etatu ,przedszkole "Bajkolandia"przy Warszawskiej(vis a vis kościoła) nazwa ulicy przy ktorej sie znajduje brzmi inaczej,ale łatwo trafic,polecam,fajne opiekunki, nauka angielskiego,katecheza,mała (jak na razie )ilosc dzieciaczków w grupie,swieżutkie wnętrza.Zawsze aktualne fotki po zajęciach,naprawdę ,warte polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chjar Re: Które przedszkole wybrac?????? w Lublinie? 19.01.10, 17:27 Ja proponuję przedszkole Piotrus Pan na ulicy Struga-jest to przedzszkole prywatne ale naprawde dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
aniac1 Re: Które przedszkole wybrac?????? w Lublinie? 21.01.10, 14:36 na Lipowej!! jest rewelacyjne :) wejście między blokami naprzeciwko Plazy Odpowiedz Link Zgłoś
lubeczka Re: Które przedszkole wybrac?????? w Lublinie? 22.03.10, 00:10 wybybrać to sobie można... a gdzie się dziecko dostanie to inna rzecz. JEszcze inna czy zostani kolejny rok w tym przedszkolu. Bo jak sie okazuje, każdego roku składasz dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaidaniel do Aniac1 :) 22.03.10, 13:20 Aniu napisz proszę czy to państwowe na ul. Lipowej? Jakie jest podejście do dzieci, które nie śpią w dzień i za nic nie będą leżeć podczas leżakowania? Zmuszają do tego czy jest jakaś opcja alternatywna? Odpowiedz Link Zgłoś
aniac1 Re: do Aniac1 :) 23.03.10, 14:55 hej, jest to przedszkole państwowe. jeśli chodzi o spanie/leżakowanie - polega to na tym, że maluchy na dywaniku układają swoje podusie. kładą się i słuchają jak Pani czyta ksiazeczkę albo słuchają bajki z płyty. dzieci mogą przynosić swoje bajki :) dyrektorka tego przedszkola jest osobą niezwykle ciepłą, symaptyczną i życzliwą. o wszystko można poprosić, przemyśli i da odpowiedź. i bądź pewna, najlepszą!! dla DZIECKA, oczywiście. nie dla Ciebie, czy dla Niej. szkoda, że nia ma juz takich ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: do Aniac1 :) 29.03.10, 19:23 To ja po sasiedzku polecę przedszkole na kruczej - wprawdzie córka chodziła tam przez przypadek, bo blisko domu jej nie przyjęli, ale przedszkole blisko miejsca pracy okazało się trafem w 10;) Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: do Aniac1 :) 30.03.10, 06:28 a ja odradzam dla odmiany przedszkole nr.4 na Narutowicza Odpowiedz Link Zgłoś