papla3 15.12.09, 10:00 Mi najbardziej brakuje krasnoludków. Bardzo się zawiodłam. Wszyscy mówili, że są, a ich nie ma. Na dokładkę nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albatroskus Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 15.12.09, 15:12 A mi św. Mikołaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: *.chello.pl 15.12.09, 15:47 Mnie brakuje jasnej, klarownej podpowiedzi w niektórych momentach mojego życia, np w sytuacji dokonywania jakiegoś poważnego wyboru,podejmowania decyzji, a także akceptacji j u ż dokonanych wyborów i sposobów postępowania. Brakuje mi też czasu na spokojne rozważania o życiu, moich bliskich, brakuje czasu na pomoc tym, dla których mogłabym coś zrobić. Bardzo brakuje mi gromadki dzieci w mojej rodzinie. Co do Mikołaja i krasnoludków, to wymieniłam ich (w odpowiednim wieku) na Aniołów Stróżów, i - jak dotąd - nie jest najgorzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
albatroskus Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 15.12.09, 15:58 > Brakuje mi też czasu na spokojne rozważania o życiu Dobrze, że nie brakuje ci czasu na pisanie postów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: *.chello.pl 15.12.09, 20:11 Oj, brakuje, brakuje. Aktywność spadła do 0,001 w skali 1-10:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: *.lublin.mm.pl 15.12.09, 20:59 Brakuje czasu, jego uplyw zbliza mnie do krawędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman tobie porabany ptaku IP: *.lublin.mm.pl 15.12.09, 20:58 brakuje lekarza. Idź do psychiatry jołopie. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 15.12.09, 21:18 księdza na KRUSie pędzącego 150km/h zdezelowanym busem kursowym przerobionym z dostawczaka bez świateł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: *.lublin.mm.pl 15.12.09, 21:29 www.tvn24.pl/-1,1633815,0,1,kancelaria-prezydenta-odpowiada- rosjanom,wiadomosc.html Nie mam gdzie tego wkleic,ale kiedy w latach siedemdziesiątych dostawalam odznaczenie bulgarskie, to nasze MSZ musialo wyrazic zgode na to,by mi je w bulgarskiej ambasadzie przypieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: *.lublin.mm.pl 15.12.09, 21:31 rosjanom,wiadomosc.html Trzeba to dodac, jesli ktos zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 15.12.09, 22:45 sothink napisał: > księdza na KRUSie pędzącego 150km/h zdezelowanym busem kursowym przerobionym z > dostawczaka bez świateł I jak tu Arona z jakimś księdzem skrzyżować? Przychodzą mi na myśl pewne rozwiązania, lecz to takie "nie po bożemu";) A najbardziej mi brakuje chyba dystansu do niektórych rzeczy. Za dużo ostatnio zaś mam cynizmu... na zbyci, gdyby ktoś reflektował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 16.12.09, 08:09 papla3 napisała: > Mi najbardziej brakuje krasnoludków. ...A mi PINIENDZYYYYYYYY.:P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 16.12.09, 08:40 Mi też bardzo brakuje pieniędzy, najlepiej by się zdało kilka milionów, choćby i złotych. Jak też, większej przychylności - gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: 83.238.139.* 18.12.09, 13:34 Teraz przydało by się za oknem kilka palm i nieco ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 16.12.09, 08:41 Przede wszystkim: zdrowia, kondycji, siły i młodości. Aha - urody. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. 16.12.09, 08:50 Z tych rzeczy chwilowo nic nie potrzebuję, gdyż jestem piękny, młody, zdrowy i inteligentny, ale kasa zawsze się przyda. Na przykład, odkupiłbym Turkę od zmałpowanego i urządził tam Międzynarodowe Centrum Byznesu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Czego wam w życiu najbardziej brakuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 08:49 tajnosie, do byznesu to głowa jest potrzebna - a pieniądze i Turka się wtedy znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Magicznej rozdzki... 16.12.09, 10:34 ...ktora pozwolilaby te Wasze braki usunac... Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Magicznej rozdzki... 16.12.09, 13:30 Mi bardzo brakuje umiejetności koncentracji, systematyczności i zdyscyplinowania. Przez to niczego nie mogę doprowadzic do końca. Słabo gram na gitarze, słabo maluję i rysuję i tak dalej. Dobrze że chociaz studia skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Magicznej rozdzki... 16.12.09, 13:38 Nie przejmuj się. Ja w ogóle nie umiem grać na skrzypcach i też żyję.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ja też nie gram na fortepianie..... IP: *.centertel.pl 17.12.09, 08:00 bo się za bardzo karty ślizgają. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: ja też nie gram na fortepianie..... 17.12.09, 08:39 Na fortepianie najlepiej wychodzi rypanie. W karciochy lepiej w kameralnym otoczeniu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Wadzy mi brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 08:58 mówią, że jak masz maturę to wszystko potrafisz nie martw sie folkotko! tajnos nie ma matury, nie umie grac na skrzypcach i jeszcze głowy do byznesu nie ma - ja ci tajnosie szczerze wspóczuję ja np. nie mam "wadzy", tak mi jej często brakuje, nawet w sklepie, gdy płacę przy kasie w banku bym chciał miec wadzę, odprawę bym wział , jakies 4-5 milionów na zimę bym do Peru pojechał Wadza, Wadza , Wadza! najważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wadzy mi brakuje 17.12.09, 09:05 Nawet na wycieczkę do Peru byznezmena z Turki nie stać... Nie martw się małpa, Boże Narodzenie idzie, czas powszechnej życzliwości a w wigilię to nawet małpy potrafią ludzkim językiem przemówić jak im się zechce... Toja Ci zasponsoruję wycieczkę do Mongolii - na kumys. Możesz nie wracać.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Wadzy mi brakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 23:03 a to cię zaskoczę, w Mongolii też byłem teraz organizuję wyjazd do Australii, ale myślę o nowym samolocie, poczekam czy się te cudeńka sprawdzą może bys tak pierwszy poleciał ? ja poczekam a pod choinkę ci życze , żebyś chociaż jakąś bidulę w Turce dostał , taką bidulę , no wiesz...... co to ci nie padnie pod fortepian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul W Australii bylem. Tam nic nie ma. n/t IP: *.nwrknj.east.verizon.net 17.12.09, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: W Australii bylem. Tam nic nie ma. n/t 18.12.09, 07:46 Jak to nie ma??? A kangury? I nie wierz zmałpionemu. On a była, ale tylko w Ameryce: www.mapymap.pl/szukaj/Ameryka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Kangur jaki jest kazdy widzi. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 18.12.09, 13:57 Najciekawsi sa ludzie, ale leciec 12 godzin plus przesiadka i jeszcze 3 zeby poznac kilku nieznajomych z dziwnym akcentem? Chyba ze lecisz w konkretnym celu, a przyslowiowy kangur dopadnie cie "przy okazji"...;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kangur jaki jest kazdy widzi. 18.12.09, 14:30 A co mi tam akcent, nie jestem rasistą. Poza tym, mają podobno niezłe piwo. Zmałpiony tam się nie wybierze, bo on pije tylko kumys. Sprowadza go do turki statkami prosto z Mongolii.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Kangur jaki jest kazdy widzi. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 18.12.09, 14:52 tajnos.agentos napisał: > A co mi tam akcent, nie jestem rasistą. Poza tym, mają podobno >niezłe piwo. I zajebiscie drogie fajki! Kilkanascie $ australijskich za paczke marlboro, za to 25 fajek w paczce. Oni pala jakies swoje, o polowe tansze. Akcent ... "filmowy", przyjemny. Ludzie biedniejsi ale nieslychanie dumni z siebie i faktu ze sa Ausralijczykami. O upodobaniu Ausies do hazardu pisano juz w wielu ksiazkach. "Zawzieci" i oddani kumple. Tyle. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: "Swojej" Ejno.....;-). IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.12.09, 21:23 empi napisał: > To Ty? :) > pzdr. We wlasnej osobie. Przyjechalem do domu na swieta. Jak zwykle cos "kazalo mi" zajrzec na forum...;-). Wszystkiego najlepszego swiatecznie i noworocznie! I tak zwyczajnie, "po ludzku" tyz;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: "Swojej" Ejno.....;-). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:24 pierwszy cud nocy wigilijnej? Paul wrocil? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: "Swojej" Ejno.....;-). 16.12.09, 21:28 hm.. dopóki nie walnie pary błędów ortograficznych i nie zabluźni poczekajmy z jego identyfikacją :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: "Swojej" Ejno.....;-). 16.12.09, 21:37 empi napisał: > hm.. dopóki nie walnie pary błędów ortograficznych i nie zabluźni > poczekajmy z jego identyfikacją :) > pzdr. Wszystko w swoim czasie. Na razie ma byc milo do ch... pana, bo tak postanowilem, no...;-). Pozdrawiam serdecznie. Uszanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: "Swojej" Ejno.....;-). 16.12.09, 21:35 Gość portalu: hm... napisał(a): > pierwszy cud nocy wigilijnej? Paul wrocil? ;-) Nie, to drugi. Nie widzisz, ze przemawiam juz ludzkim glosem;-)? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: "Swojej" Ejno.....;-). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:38 Juz... Co to sie z ludzmi na starosc robi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Wesole jest zycie staruszka, ho, ho....;-)n/t 16.12.09, 23:24 No i zostałam prawie przywłaszczona.....wrrrr:) Dobrze, że prawie robi wielką różnicę:) Kupa czasu Paul.... A mi brakuje....hmmmm życzliwości ludzkiej....no i tego Mikołaja, krasnoludki i kasa też by się przydała:) Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wesole jest zycie staruszka, ho, ho....;-)n/t 16.12.09, 23:32 O, Paul... Jak fajnie, że zajrzałeś. Mnie to brakowało Ciebie na tym forumie, ale już jesteś. Super. Wszystkiego naj na te Święta i Nowy Rok :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Wesole jest zycie staruszka, ho, ho....;-)n/t IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.12.09, 23:39 Czesio;-)! Dziekuje. Jak mawial moj s.p. ojciec - "nie ma ludzi niezastapionych". Ale ja jestem, mieszkam w Lublinie, jesli nie ma mnie na starowce (sensu largo), to jestem w Kazimierzu. A Swieta sa raz w roku...;-0. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Wesole jest zycie staruszka, ho, ho....;-)n/t IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.12.09, 23:33 Czesc Ejnuska;-)! If u love somebody - set them free;-). Jesli masz cos "konkretnego" to napisz na maila. U mnie same kolezanki a obiady dalej sam jadam. Moj problem - kobiety sa na tyle ciekawskie by mnie lubic, ale sa zbyt madre zeby kochac;-). Pewnie maja racje. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Wesole jest zycie staruszka, ho, ho....;-)n/t 16.12.09, 23:36 Idę w kimę, dam znać, fajnie, że piszesz, będzie weselej:) a na bank ciekawiej....:) Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Forum mi uswiadomilo... IP: *.nwrknj.east.verizon.net 18.12.09, 14:08 Brakuje mi tylko loga nieistniejacego portu lotniczego Lublin w klapie marynarki! Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś