Dodaj do ulubionych

MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!!!!!!!

IP: *.bin-laden.cc 30.01.04, 08:09
z KURIERA
"Dzisiaj o godzinie 14.30 przed wejściem do ratusza odbędzie się demonstracja
mieszkańców niezadowolonych z polityki cenowej MPK realizowanej przez
prezesa. Organizatorem protestu jest Młodzież Wszechpolska. Protest jest
legalny, został zgłoszony w Wydziale Spraw Administracyjnych Urzędu Miasta
Lublin."

co to kurde ma być !!!!!! MW to pachołki LPRu (powiązania z Pruszonem i
Miłoszem)!!!!!! a ja nie mam zamiaru być z nimi utożsamiany bo to wstyd.
Chyba pójdę zrobić jednoosobową pikietę na Kraśnickiej z dala od bojówek MW.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ironia Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: *.umcs.lublin.pl / *.umcs.lublin.pl 30.01.04, 09:01
      Dziwisz się?! Przecież tylko "swoim" wolno legalnie manifestować, pozostali
      uznani by zostali za przestępców i zgarnęłaby ich straż Pruszkowskiego do
      spółki z policją. Coraz bardziej odnoszę wrażenie, że ten obecny
      udział "Młodzieży" i LPR-u w oprotestowaniu MPK, jednakże nie za bardzo samego
      Pruszkowskiego, to gierka polityczna, zwyczajna socjotechniczna prowokacja
      uzgodoniona wcześniej z prezydentem i prezesem.
      • Gość: o ironio losu Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 30.01.04, 09:24
        poobserwowac z boku zawsze mozna, szkoda ze to nie lato moznaby usiasc z piwem
        w jakims ogordku i posluchac sobie co geniusze z MW skanduja ? Ciekawe ile im
        dal odsypu za zorganizowanie czegos takiego ? pewnie wyjdzie przed ratusz
        powie ze wszystko juz zalatwione a MW zacznie skandowac "dzie-ku-jemy, dzie-ku-
        jemy, dzie-ku-jemy" :D pozniej prezydent wyglosi krotka gadke od mediow ze
        konflikt zostal zazegnany i sytuacja wraca do normalnosci czyli "prezes dalej
        prowadzi do upadku MPK, za pol roku ceny znowu skocza w gore bo sie subwencja
        skonczy, za rok MPK sie sprywatyzuje i wowczas pruszon i milos beda mogli
        przejsc na zasluzony odpoczynek". Ale jak mawia przyslowie "NIE MOW HOP, ZANIM
        NIE PRZESKOCZYSZ" ...
      • Gość: ws Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: 62.233.189.* 30.01.04, 09:24
        Nie wiem kto to jest Młodzież Wszechpolska ,ale pójdę.Poszedłbym gdyby
        zorganizowł to Kurier, Wyborcza, ktokolwiek ,kto chce zamanifestowć swoje
        niezadowolenie.Proszę stwórzcie jakies lobby ,które się tym zajmie i będzie
        wiarygodne.Jeśli nie ma nic innego do wyboru to niech będzie chociaż MW.
        Jeśli organizacją wszystkiego zajmie się Gość Ironia -obiecuję ,że też pójdę.Do
        roboty.
        • Gość: Kadafi Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: *.bin-laden.cc 30.01.04, 11:44
          Gość portalu: ws napisał(a):

> Nie wiem kto to jest Młodzież Wszechpolska ,ale pójdę.Poszedłbym gdyby
          > zorganizowł to Kurier, Wyborcza, ktokolwiek ,kto chce zamanifestowć swoje
          > niezadowolenie.Proszę stwórzcie jakies lobby ,które się tym zajmie i będzie
          > wiarygodne.Jeśli nie ma nic innego do wyboru to niech będzie chociaż MW.
          > Jeśli organizacją wszystkiego zajmie się Gość Ironia -obiecuję ,że też
          pójdę.Do
          >
          > roboty.

otóż jak zaznaczyłem wcześniej Młodzież Wszechpolska to młodzieżowa bojówka
          Ligi Polskich Rodzin, a ta sama LPR to prawie ten sam twór co rządzące w Radzie
          Miejskiej Prawo i Rodzina, z której wywodzi się bufon Pruszkowski. Coś tam
          jeszcze PiS ma do powiedzenia ale to mało istotne. Chodzi oto że wszystko to są
          ludzie dawnej AWS, której cztery "wielkie" reformy doprowadziły Polskę na skraj
          przepaści (SLD zrobiło tylko krok naprzód). Teraz zmieniają tylko nazwę partii
          i dalej wciskają biednym szarym ludziom kity.
          Więc protest Młodziezy Wszechpolskiej to jakby protest przeciwko ich
          własnej "górze", czyli np jakby syn protestował przeciwko ojcu.
          Więc zgadzam się z Ironią że to pachnie grą polityczną pod publiczkę...

Może więc przyjdę jednak pod Ratusz pośmiać się z tych dzieciaków, bo może być
          zabawnie :D

PS. Co się dzieje z inną równie popapraną bojówką prawicowej AWS - Ligą
          Republikańską i jej szefem M. Kamińskim???
    • Gość: student Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: *.umcs.lublin.pl 30.01.04, 11:37
      po co jest organizowany ten protest MW skoro juz sa ulgi i darmowe przejazdy ?
      chyba ze to tylko taki pokazowy protescik, ktory zadziala jak wentyl
      bezpieczenstwa, ludzie pomysla ze juz wszystko jest, ze ktos ich reprezentuje i
      walczy o normalnosc w MPK, tylko ze tak nie jest o czym wszyscy wiemy, ale
      pojde na protest, bo ja naprawde mam juz dosc tego co sie tu dzieje
      • Gość: iwan Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 30.01.04, 11:47
        www.mpk.protest.prv.pl-dowiesz sie o co jeszcze chodzi
    • mlody_komunista Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! 30.01.04, 22:30

Tez mowie nie, zawsze brzydzilem sie faszyzmem w wydaniu katolickim i narodowym, pod plaszczykiem mysli konserwatywnej.Choc sam pomysl na akcje, oplakatowanie miasta jest godny uwagi. Niestety organizatorzy nie ci, co powinni. Sam zebralem 100 podpisow za odwolaniem Milosza w ramach inicjatywy obywatelskiej Kuriera Lubelskiego.
    • Gość: nieryba Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 14:04
      To też są PiRwy!!!
    • shawman Re: MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ MÓWIĘ NIE !!!!!!! 02.02.04, 15:05
      Toteż właśnie... W jednym z wcześniejszych wątków pisałem, że to trochę dziwne -
      młodzieżówka protestuje przeciwko samorządowcom z własnej partii. :? Niestety,
      użytkownik 'mwlublin' nie raczył wtedy odpisać. Prawdopodobnie odpowiedź byłaby
      zbyt trudna i niewygodna.
      Niemniej na protest bym przyszedł, bo wszystko co przeciwko Miłoszowi, to ja
      też! ;) Niestety, w tym czasie siedziałem pod drzwiami profesora i czekałem na
      egzamin...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka