zagubiony.monte 10.01.10, 17:02 Nie mogę odpowiadać cytując, bo jak chcę coś niecoś wykasować, to przenosi mnie znów do posta, na który próbuję odpowiedzieć. To na portalu coś szwankuje, czy jedynie słuszna przeglądarka znów nawala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Empi... 10.01.10, 17:04 To pytałem ja, wampir tylko zapomniałem się przelogować, sorki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Ahahaha!!! 10.01.10, 17:06 wampir-wampir napisał: > To pytałem ja, wampir tylko zapomniałem się przelogować, sorki :- ))) A to "pomysłowy Dobromir". Mamy Cię!:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ahahaha!!! 10.01.10, 17:09 tajnos.agentos napisał: > A to "pomysłowy Dobromir". Mamy Cię!:PPP Iii tam, żadna tajemnica. Czasem mi się mylą fora. Nieuważny jestem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ahahaha!!! 10.01.10, 17:11 Nie łam się. Nie tylko Tobie to się zdarza...:P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Empi... 10.01.10, 20:16 To jest niebo trolli? A toś mnie zastrzelił... Postrzelonym celnie, gdyż broczę i brocząc oddalam się w kierunku alkowy... a Państwo się miziajcie, nie dla mnie te rozkosze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś