grudzien_marek 02.02.10, 13:51 czy ktoś z was zna gdzie takiego lekarza można znaleźć? gdzie takie badania są wykonywane np. do klubów sportowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasota123 Re: lekarz sportowy 02.02.10, 14:05 mój mąż robił badania do klubu piłkarskiego w Luxmedzie na Królewskiej, tam przyjmuje dr Wieleba raz w tygodniu która się tym zajmuje, może spróbuj tam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_krol Re: lekarz sportowy 04.02.10, 15:31 jeżdżę na łyżwach rekreacyjnie i przed ciążą też byłam tam u nich w Luxmedzie o ile pamiętam u dr Wieleby, fajna babka konkretna i poleciła mi zrobienie konkretnych badań, u niej badania załatwiłam bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
laparyna91 Re: lekarz sportowy 02.03.10, 15:18 mój mąż korzystał z badań w Luxmed u lekarza sportowego i przyznaję że załatwił to w miarę szybko i w krótkim czasie, zrobili mu tam wszystkie niezbędne badania i załatwił wszystko w ciągu jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
grudzien_marek Re: lekarz sportowy 04.03.10, 16:56 dzięki wielkie to dla mnie bardzo cenne informacje:) rozumiem ze muszę wcześniej zrobić jakieś badania przed taką konsultacja? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_985 Re: lekarz sportowy 15.06.10, 15:11 ostatnio miałem przyjemność skorzystać z badań do klubu żużlowego w Luxmedzie na Królewskiej i muszę przyznać że to świetna placówka pod tym katem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś