Dodaj do ulubionych

Jak rzucic urok

14.02.02, 12:42
Kazdy, nie tylko milosny, o czym zaraz bedzie. Nie chce, zeby wyszlo, ze
czepilem sie tej milosci, jak kto glupi. Kazdy urok mozna rzucic....

A milosny tak:

"Super Express" zamieszcza sposoby na miłość polecane przez wróżkę Regelindę.

Jej zdaniem, szczególnie dobry dla miłosnej magii dzień przypada w tym roku
właśnie... 14 lutego, gdyż Księżyc jest w nowiu.

Samotni, którzy marzą o miłości, mogą przygotować cebulkę tulipana, narysować
na niej serduszko i wsadzić do doniczki z ziemią. Należy myśleć, że hoduje się
miłość. O tulipana trzeba dbać i wierzyć, że kiedy zakwitnie, zjawi się
wymarzony partner. I często rzeczywiście tak się dzieje.

Najważniejsze jest jednak to, by naprawdę zakończyć stare związki, wybaczyć
dawnym partnerom i zrobić miejsce na nową miłość.

Warto rozdawać kartki z serduszkami, najlepiej narysowanymi przez siebie. Jeśli
mamy kogoś upatrzonego, kto jeszcze nas nie zauważył, można narysować dwie
kartki - bliźniaczki, jedną zatrzymać sobie, a drugą osobiście wręczyć wybranej
osobie. Przy dawaniu kartki trzeba myśleć, że ofiarowuje się ciepło, miłość i
pragnie się wzajemności.

Sluchajcie wrozki Regelindy. Skad ona takie imie wytrzasnela:)))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Jak rzucic urok 14.02.02, 12:59

Też to czytałam!!!!! Ona jeszcze coś wspomina o znakach zodiaku, ale nic dalej
      o tym nie ma. A to jest ważne!!!
      Gdzieś o tym kiedyś czytałam... jakie znaki mają szanse ze sobą być:)))
      • eor Re: Jak rzucic urok 14.02.02, 13:12
        No, to koniecznie daj znac jesli znajdziesz ten tekst o znakach zodiaku.:))))
        • lucy_z Re: Jak rzucic urok 14.02.02, 13:42
          Eorku:))) To może nie związane jest tak bezpośrednio z tematem wątku ale bardzo
          gorąco polecam Ci książkę Antoniego Libery -Madame, o zafascynowaniu kobietą itd
          Świetna!!!!!! W Polsce stała się bestsellerem. Ukazała się już w Stanach i na
          Węgrzech a obecnie jest tłumaczona na j. niemiecki, włoski, hiszpański i
          szwedzki. Tak tu jest napisane na okładce:))
          • eor Re: Jak rzucic urok 14.02.02, 13:51
            Dziekuje bardzo, Luciu. Rekomendacja warta tego, zeby siegnac po ksiazke, a
            ksiazka faktycznie swietna - czytalem ze dwa lata temu:))))) Mam ja chyba nawet
            tutaj......
            • lucy_z Re: Jak rzucic urok 14.02.02, 14:11
              eor napisał(a):

> Dziekuje bardzo, Luciu. Rekomendacja warta tego, zeby siegnac po ksiazke, a
              > ksiazka faktycznie swietna - czytalem ze dwa lata temu:))))) Mam ja chyba nawet
              >
              > tutaj......

Mnie teraz ktoś polecił i ją kupiłam. Prawda, że fascynująca????? Tak myślałam,
              że Tobie się spodoba:)))))
              • Gość: lucy_z Re: Znalazłam....... IP: 192.168.0.* 14.02.02, 14:39

Znalazłam horoskop partnerski. U mnie się nie zgadza. i jak tu wierzyć w
                horoskopy???

rozrywka.onet.pl/horoskopy/16,lista.html
                • eor Re: Znalazłam....... 14.02.02, 14:50
                  Dzieki, Luciu. U mnie pasuje jak ulal. Zwiazek szczesliwy i udany. Szczegolnie
                  podobalo mi sie stwierdzenie, ze:

Osoby spod znaku Ryb są najspokojniejszymi i najbardziej zrównoważonymi ludźmi
                  ze wszystkich znaków

i ze dzialam jak balsam:))))))))))) I jak tu nie wierzyc horoskopom:)))))))))
                  • lucy_z Re: Znalazłam....... 14.02.02, 14:58
                    eor napisał(a):

> Dzieki, Luciu. U mnie pasuje jak ulal. Zwiazek szczesliwy i udany. Szczegolnie
                    > podobalo mi sie stwierdzenie, ze:
                    >
                    > Osoby spod znaku Ryb są najspokojniejszymi i najbardziej zrównoważonymi ludźmi
                    > ze wszystkich znaków
                    >
                    > i ze dzialam jak balsam:))))))))))) I jak tu nie wierzyc horoskopom:)))))))))

:))))))))))
                    No, coś w tym jest, zapewne prawda;)))
                    Ale znam jedną rybę co wcale nie pasuje do znaku, do tego co napisałeś, też nie:
                    ((( Wszystko na odwrót. Pewno to też zależy od dnia i godziny.....urodzenia ;)))
                    • eor Re: Znalazłam....... 14.02.02, 15:07
                      Zawsze znajdzie sie ktos kto opinie popsuje..... Wsrod braranow nazywa sie to
                      czarna owca, a wsrod ryb?????? Moze glonojad....:))))))

A moze powinienem zmienic nicka na Balsam:))))))
                      • Gość: lucy_z Re: Znalazłam....... IP: 192.168.0.* 14.02.02, 15:33
                        eor napisał(a):

> Zawsze znajdzie sie ktos kto opinie popsuje..... Wsrod braranow nazywa sie to
                        > czarna owca, a wsrod ryb?????? Moze glonojad....:))))))
                        >
                        > A moze powinienem zmienic nicka na Balsam:))))))

Już nie zmieniaj;))))) Ty nasz /i nie nasz/ balsamiku, ha, ha, ha :)))))))
                        • lucy_z Re: Znalazłam....... 15.02.02, 19:14
                          W horoskopie, który czytam jest napisane, że jestem osobą pełną uroku, któremu
                          mało kto się oprze, hmmmmm?????? ;)))))
                          Powinnam zmienić nick?????
                          • silverstone Re: Znalazłam....... 15.02.02, 21:48
                            zafascynowana waszymi opowiesciami ide przeczytac swoj zapewne upojny
                            horoskop:)))
                            • silverstone Re: Znalazłam....... 15.02.02, 21:51
                              eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... horoskop! moze jednak sprzatne
                              ten burdel na biurku :))))
                • Gość: ryżymałp Re: Znalazłam....... IP: 195.116.167.* 16.02.02, 10:17
                  Gość portalu: lucy_z napisał(a):

>
                  > Znalazłam horoskop partnerski. U mnie się nie zgadza. i jak tu wierzyć w
                  > horoskopy???

Może się zgadza tylko jeszcze o tym nie wiesz?

A co do rzucania uroków to znam tylko zły sposów ze zdjęciem i szpilkami . Nie
                  próbowałam, bo nie mam nikogo , komu aż tak źle życzę. a możę pokujemy Osame i
                  tym prostym sposobem zwalczyme terroryzma. I dostaniemy medale! I ordery! I
                  odznaczenie! I szarfę kolorową! I uścisk dłonie Georgea dabelju busza?
                  ( sorry za literówki. wczorajsza tekila mnie rozpiera)
                  >
                  > <a href="http://rozrywka.onet.pl/horoskopy/16,lista.html">rozrywka.onet.pl/h
                  > oroskopy/16,lista.html</a>

• eor Re: Znalazłam....... 16.02.02, 12:56
                    Czy jest jeszcze ktos kto pil tequile wczoraj??? Bo ja juz znam 5 osob, ktore
                    robily to niezaleznie od siebie.... jakies cieply prad znad Meksyku przybyl,
                    czy co:)))))))))))
                    • lucy_z Re: Znalazłam....... 18.02.02, 18:29
                      Wiecie co???????? Dzisiaj w gazecie papierowej jest przedruk tego wątku!!!
                      Dobrze, że mam nick i nie wszyscy wiedzą, że ja to ja ;)))))
                      • eor Przedrukowali to???!!!!! 18.02.02, 18:59
                        Co Ty Luciu - ten watek? Zartujesz... Nie dosc, ze zaczalem od cytatu z
                        konkurencyjnej gazety to jeszcze sameglupoty tu pisalismy:))) Ile wypowiedzi
                        zacytowali?? I ktore??? I dlaczego akurat te... Nie lepszym watkiem byl ten
                        BEST OF LUBLIN??? Albo trolejbusy?? Albo Przybytki uciech cielesnych? Albo
                        Grodzka 8? Albo 100 innych???

Ale mi glupio teraz, ze takie bzdury tu wypisywalem......
                        • lucy_z Re: Przedrukowali to???!!!!! 18.02.02, 19:13
                          eor napisał(a):

> Co Ty Luciu - ten watek? Zartujesz... Nie dosc, ze zaczalem od cytatu z
                          > konkurencyjnej gazety to jeszcze sameglupoty tu pisalismy:))) Ile wypowiedzi
                          > zacytowali?? I ktore??? I dlaczego akurat te... Nie lepszym watkiem byl ten
                          > BEST OF LUBLIN??? Albo trolejbusy?? Albo Przybytki uciech cielesnych? Albo
                          > Grodzka 8? Albo 100 innych???
                          >
                          > Ale mi glupio teraz, ze takie bzdury tu wypisywalem......

Eorku:))) To jeszcze nic. Dużymi literami jest tytuł: Jak rzucano urok na Lucy
                          buuuuuuuuuuu:((( Wszystko jest od początku do wypowiedzi Silver. Jej już nie.
                          Wątek jest zabawny, żartobliwy.... nic złego w nim nie ma, same głupotki tylko
                          chyba zmienię nick ;)))
                        • Gość: ryżymałp samiście tego chcieli.... IP: 195.116.167.* 19.02.02, 21:41
                          A kto wysłał donos do Gazet Głównej, że nikt Was nie kocha? Kto płakał i
                          zawodził, że Was nie drukują , co? Teraz za karę ( pewnie oberwali od szefa)
                          będą drukować największe bzdury , jaki tylko znajdą. A macie za karę
                          fermenciarze!!!!!
                          • silverstone juz sobie wyobrazam kolejny przedruk 19.02.02, 21:52
                            "jak freon zostala ostrą laską"
                            "wojskowy eor dręczy nianię"
                            "silver malpa rozpustna"
                            "lucy zmienia orientacje"
                            it itd itd :)))

POWODZENIA GAZETO!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka