kocica92 31.03.10, 17:13 Mam ogromną prośbę czy może ktoś wie w jakim z Zamojskich sklepów mogę dostać spodnie Haremki poluje na nie od dłuższego czasu ale nigdzie nie mogę ich znaleźć:( Proszę o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Haremki 31.03.10, 17:16 Udaj się z tym pytaniem na forum Zamość :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Re: Haremki 31.03.10, 18:09 empi napisał: > Udaj się z tym pytaniem na forum Zamość :) > pzdr. A niby dlaczego? -- www.janostrzyca.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Haremki 31.03.10, 18:16 Bo szansa na to, że mieszkańcy Zamościa lepiej znają asortyment zomojskich sklepów niż mieszkańcy Lublina jest większa? :P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Haremki 31.03.10, 22:17 wampir-wampir napisał: > Bo szansa na to, że mieszkańcy Zamościa lepiej znają asortyment > zomojskich sklepów niż mieszkańcy Lublina jest większa? Nie jest to takie oczywiste. Przyszywana rodzina podpoznańska niegdy nie może wyjść z podziwu, że ja wiem lepiej gdzie sie u nich fajne ciuchy kupuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Haremki 31.03.10, 22:23 No bo Ty to w ogóle wiesz, gdzie się fajne ciuchy kupuje, jak gdzieś bywasz. Spójrzmy prawdzie w oczy - jesteś zakupoholiczką. Czy chcesz o tym porozmawiać, czy chcesz sobie pomóc? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Haremki 31.03.10, 22:31 wampir-wampir napisał: > No bo Ty to w ogóle wiesz, gdzie się fajne ciuchy kupuje, jak gdzieś > bywasz. Spójrzmy prawdzie w oczy - jesteś zakupoholiczką. Czy chcesz > o tym porozmawiać, czy chcesz sobie pomóc? > > ;-))) Kurka, no. Ja nie jestem holiczka, żadna. Ja po prostu lubię wiedzieć i mam ku temu stosowne talenty oraz wiedzę. O! I tak, w Zamościu wieki nie byłam, ale...hmmm, sklepu RESERVED tez tam nie mają, bo w nim te portki akurat są, wczoraj ogladałam. Co prawda na dziale dziecięco młodziezowym, ale moze zainteresowana nie jest dużą kobietą. Poza tym, od czego jest allegro?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Haremki 31.03.10, 22:36 Na allegrze jest mało i takie jakieś niewydarzone. Empi słusznie polecał forum Zamość. Wszystko co robi Empi jest słuszne i sprawiedliwe, piękne i esencjonalne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Haremki 31.03.10, 22:41 wampir-wampir napisał: > Na allegrze jest mało i takie jakieś niewydarzone. Empi słusznie > polecał forum Zamość. Wszystko co robi Empi jest słuszne i > sprawiedliwe, piękne i esencjonalne ;P A czy znasz wampirze anegdotę o jakże ekscentrycznym panie Jasiu Himilsbachu, jak to pawia na elektroluksie zostawił? To dopiero esencja i nie wiem czy empi by tak umiał:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Haremki 31.03.10, 22:43 wampirze, czy podoba Ci się taka moda gdy nie można zobaczyć jakie kobieta ma kształty i powaby?. Paranoja, by zdobyć taką wiedzę należy tak ubraną kobietę rozebrać. No i co? Jeśli jej brak tego na czym nam zależy to co mamy zrobić wtedy? Wycofać się, brnąć dalej, wbrew sobie a ku uciesze takiej modliszki? To jest wbrew naturze i jej ucziwym zasadom. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Haremki 31.03.10, 22:47 empi napisał: > wampirze, czy podoba Ci się taka moda gdy nie można zobaczyć jakie > kobieta ma kształty i powaby?. Paranoja, by zdobyć taką wiedzę > należy tak ubraną kobietę rozebrać. No i co? Jeśli jej brak tego na > czym nam zależy to co mamy zrobić wtedy? Wycofać się, brnąć dalej, > wbrew sobie a ku uciesze takiej modliszki? To jest wbrew naturze i > jej ucziwym zasadom. :) > pzdr. empi, a gdzie wyobraźnia i ślepa wiara?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Haremki 31.03.10, 22:49 > empi, a gdzie wyobraźnia i ślepa wiara?:))) i tak z taką całe życie potem po omacku? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Haremki 31.03.10, 22:57 Empi, po ciemku jest bardzo przyjemnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Haremki 01.04.10, 11:15 wampir-wampir napisał: Empi, po ciemku jest bardzo przyjemnie :-))) Ale nie zawsze zdrowo ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Haremki 31.03.10, 23:01 empi napisał: > > empi, a gdzie wyobraźnia i ślepa wiara?:))) > i tak z taką całe życie potem po omacku? > pzdr. Wszak wiara czyni cuda. Może tak jak u małego Hanyska będzie, trzecie oko na ciuliku wyrośnie? - Gustek, a czemu na ciuliku??? - No bo go sobie w dziure po sęku wsadze i bede mecz na darmo ogladał. - A to nie może ono wyrosnąć na palcu? - No jak na palcu? Na czem bede wtenczas gwizdoł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a jakie są te spodnie Haremki? IP: *.centertel.pl 01.04.10, 11:35 bo ja znam tylko pończochy - burdelówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman już wiem!!! IP: *.centertel.pl 01.04.10, 11:37 to takie które kończą się tam gdzie zaczyna się wzgórek łonowy! Odpowiedz Link Zgłoś