latarnik123456 22.04.10, 10:41 czy wiecie gdzie prywatnie można wykonać takie badanie jak pole widzenia??bo wiem że nie każdy okulista to wykonuje, zależy mi na czasie także może być i badanie prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grulaska Re: pole widzenia-Lublin 22.04.10, 11:52 pole widzenia wykonuje już teraz prywatnie Luxmed na Zwycięskiej, potrzebowałam takiego badania i tam znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
skarabeusz_p Re: pole widzenia-Lublin 23.04.10, 07:31 wykonywałam to badanie w poniedziałek na Zwycięskiej, bardzo sprawnie wszystko dało się wykonać do tego miła obsługa, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
websajd Re: pole widzenia-Lublin 23.04.10, 08:51 prywatnie byłam w Luxmedzie na Zwycięskiej na tym badaniu, wykonują to praktycznie codziennie, więc nie ma problemu z dostaniem się na to badanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
barakudas1983 Re: pole widzenia-Lublin 28.04.10, 13:41 polecam te badanie na Zwycięskiej:), szybko można się dostać, niedrogie i do tego bez kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-ragoneska85 Re: pole widzenia-Lublin 29.04.10, 14:13 wykonywałam to badanie na Zwycięskiej, szybko sprawnie i jak na Lubelskie ceny niedrogo:) Odpowiedz Link Zgłoś