zubelz 13.05.10, 20:06 policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7873398,Pieszy_mial_6_promili___Wypowiadal_sie_sensownie_.html Ma się dobrą głowę lub zepsuty alkomat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:30 He, he... Przemyślacy mają mocne głowy, ale to nie ja. Ja jestem 10 lat starszy, a mandat zarobiłem w Przemyślu za przełażenie na czerwonym. Nie mają co robić te policmajstry... Kamera śledzi każdą myśl Zobaczy jak się zbierasz i Jak na czerwonym walisz na skrót... Śpiewał dawno temu Jacek Skubikowski :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:35 Pieszy miał 6 promili! "Wypowiadał się sensownie" ..."28-latek obrzucił policjantów przekleństwami" Rozumiem, że sens wypowiedzi polegał na tym, że młodzian użył właściwej formy męskiej inwektyw i policji od qurew się nie dostało?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:37 Się dostało od p.... s....wieli zapewne ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:43 Jakiś sens w tym jest zatem. I nieprawdą jest, jakoby alkohol miał wpływ na wzrost pozytywnego odbiuru otoczenia...nawet e sześciu promilach policja nadal była brzydka. Jakaś rozprawka naukowa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:49 _aaa_ napisała: > Jakaś rozprawka naukowa?:))) Bitte: www.youtube.com/watch?v=vk_PIuSZQHc Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:41 _aaa_ > Rozumiem, że sens wypowiedzi polegał na tym, że młodzian użył właściwej formy m > ęskiej inwektyw i policji od qurew się nie dostało?:))) Też by mnie nerwy poniosły, gdyby na pustej ulicy policjanty chciały mnie przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:44 Się nie wiadomo czym zajmują i obywatelów zaczepiają, zamiast się na oglądaniu gołych panienek w tv w komendzie skupić. A może oszczędności spowodowały, że telewizorni nie mają, buuuuuuu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 20:47 To o gołych panienkach pisałem ja, wampir tylko mi system montego wrzucił, bo pisałem też z depresiakami pod tym nickiem. Do chrzanu ten portal jest. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 21:11 Ajajaj, a jaki sliczny obrazeczek ma wizytówka. Taki picidzidzi na dodatek:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 21:18 Mam jeszcze taki nick i wizytówkę. Głupi moherowy upiór też już się dorobił :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 21:31 Phiiii. A ja mam za to nowe fotke, ładną, okazyjną i o!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_upior_w_moherze Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 21:38 Tylko chłopy Ci w głowie, a sama w tunice zagramaniczny jakiś i gryckim wzorkiem na łbie. Zamiast do puszki po smuleńskich rybach si pomudlić i ślub przed ołtarzem wziąć. Ty bezbużnico jedna, Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 21:57 drugi_upior_w_moherze napisał: > Tylko chłopy Ci w głowie, a sama w tunice zagramaniczny jakiś i > gryckim wzorkiem na łbie. Zamiast do puszki po smuleńskich rybach si > pomudlić i ślub przed ołtarzem wziąć. Ty bezbużnico jedna, Ty! krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7870993,Stawiaja_krzyz_na_Bloniach__choc_nie_maja_zezwolenia.html tu się będą modlić. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_upior_w_moherze Re: Wampirku myślałem że to ty 13.05.10, 22:01 Na Błoni si cały naród żemsko patulicki nie zmnieści. Do puszki po rybach si trza mudlić zastępczo, póki smuleński blachy z tupolewa na relikwi nie potną. Ty bezbużniku nimoralny, Ty! Odpowiedz Link Zgłoś