Dodaj do ulubionych

Ostra babka

19.02.02, 10:20
Tak mnie dzisiaj na ulicy nazwano. Stało takich dwóch "byznesmenów", przeszłam
obok i wówczas usłyszałam powyższe słowa wypowiedziane teatralnym szeptem. I do
tej pory nie wiem o co im chodziło. Panowie - ostra babka to jaka to babka?
Obserwuj wątek
    • eor Re: Ostra babka 19.02.02, 11:11
      Pewnie wystarczy jesli staniesz przed lustrem, skoro tak Cie nazwano:))

A skoro juz przy tym jestesmy: czy powiedzenie o kims "wdechowa babka" byloby
      komplementem?????
      • silverstone Re: Ostra babka - freon 19.02.02, 11:16
        to i tak nieżle - mi zazwyczaj schodzą z drogi i tylko burcza cos pod nosem!
        widocznie ja juz nawet nie mieszcze sie w kategoriach ostrosci!!! :))))))

poza tym freon - co to za fałszywa skromność??? :)))) po takiej reklamie jaką
        strzelił Ci eor, brzmi to naprawde dziwnie :))))

pozdr

silver
        • eor Re: Ostra babka - freon 19.02.02, 11:19
          Jakaz to skromnosc - toz ona wlasnie wszystki wokol mowi, ze uznano ja za ostra
          babke (cokolwiek to znaczy, ale chyba dobrze znaczy:)))))) A ja nie strzelalem
          zadnej reklamy...... wrecz przeciwnie:)))))
          • silverstone Re: Ostra babka - freon 19.02.02, 11:23
            strelałeś, strzelałes - biedny Paul nie moze spac po nocach!!! ha ha!
            skromne babki nie głoszą wokół, ze są ostre, bo doskonale wiedza, ze nie jest to
            skromne :)))) to taka podpucha moim zdaniem.
            Freon -do raportu!!!!!! :)))) Jestes blondynką????

eor napisał(a):

> Jakaz to skromnosc - toz ona wlasnie wszystki wokol mowi, ze uznano ja za ostra
            >
            > babke (cokolwiek to znaczy, ale chyba dobrze znaczy:)))))) A ja nie strzelalem
            > zadnej reklamy...... wrecz przeciwnie:)))))

• eor Re: Ostra babka - freon 19.02.02, 11:29
              No wiec wlasnie mowie, ze skromnosc zadna. Przechwala sie paskudnie i tyle:))))
              A Paul spac nie moze, bo ciagle usiluje dopiec Freon:))) Sam zreszta chcial,
              zeby mu ja opisac. A ja raptem ze dwa slowa powiedzialem....

A co do koloru wlosow niech sama sie wypowie - jeszcze przefarbowala, albo
              obciela na lyso. Wtedy dopiero bylaby ostra babka:))))))
              • silverstone freon!!! 19.02.02, 11:31
                Freon dlaczego jestes blondynką i jeszcze sie tym chwalisz???? :))))
                Ja nie mam szans na bycie takową,,,,,,,, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........
                tylko daltonisci mnie zaczepiają!!!!!

eor napisał(a):

> No wiec wlasnie mowie, ze skromnosc zadna. Przechwala sie paskudnie i tyle:))))
                >
                > A Paul spac nie moze, bo ciagle usiluje dopiec Freon:))) Sam zreszta chcial,
                > zeby mu ja opisac. A ja raptem ze dwa slowa powiedzialem....
                >
                > A co do koloru wlosow niech sama sie wypowie - jeszcze przefarbowala, albo
                > obciela na lyso. Wtedy dopiero bylaby ostra babka:))))))

• freon Re: silver!!! 19.02.02, 11:44
                  A czym Ty się przejmujesz? Czy to już tylko blondynki mają mieć facetów, czy
                  co? Ustawa jakaś była w tej sprawie??? Jak chłop tylko na kolor włosów patrzy
                  to debil i nie ma co sobie takim głowy zawracać.
                  • silverstone Re: silver!!! 19.02.02, 11:52
                    ale ja lubie debili!!!!!! :)))

freon napisał(a):

> A czym Ty się przejmujesz? Czy to już tylko blondynki mają mieć facetów, czy
                    > co? Ustawa jakaś była w tej sprawie??? Jak chłop tylko na kolor włosów patrzy
                    > to debil i nie ma co sobie takim głowy zawracać.

• freon Re: silver!!! 19.02.02, 11:55
                      To wylej sobie dwa litry perhydrolu na głowę i już. Jak debil, to nawet nie
                      zauważy, że to farbowane:o)))))
                      • silverstone Re: silver!!! 19.02.02, 11:59
                        To było by zbyt proste :))))) ja lubie takich debili inaczej co nie oznacza, ze
                        slepych :)))

freon napisał(a):

> To wylej sobie dwa litry perhydrolu na głowę i już. Jak debil, to nawet nie
                        > zauważy, że to farbowane:o)))))

• freon Re: silver!!! 19.02.02, 12:09
                          A nie ma już takich debili, którzy się brunetkami interesują???? Mam koleżankę
                          psychiatrę, mogę ją spytać, czy nie ma kogoś odpowiedniego:o))
                          • silverstone Re: silver!!! 19.02.02, 12:18
                            psychiatre to juz mam - z Towarzyskiego :))) jest facetem nawet wiec na co mi
                            kobieta???? no ale dzieki :)))
                            poza ty to chodzi o to, ze mnie najbardziej podobaja sie ci, ktorym z kolei
                            podobaja sie blondynki! Nie moge zaczac umawiac sie z tymi, ktorym podobaja sie
                            brunetki -sama rozumiesz - calkowita rozbieznosc interesów :))))

freon napisał(a):

> A nie ma już takich debili, którzy się brunetkami interesują???? Mam koleżankę
                            > psychiatrę, mogę ją spytać, czy nie ma kogoś odpowiedniego:o))

• lucy_z Re: Ostra babka 19.02.02, 11:17
        eor napisał(a):

> Pewnie wystarczy jesli staniesz przed lustrem, skoro tak Cie nazwano:))
        >
        > A skoro juz przy tym jestesmy: czy powiedzenie o kims "wdechowa babka" byloby
        > komplementem?????

Komplementem może nie jest ale stwierdzeniem, że jest "równa", ze "można z nią
        konie kraść" itd :))
        • eor Re: Ostra babka 19.02.02, 11:21
          Rowna i mozna z nia konie krasc????? No to ladnie - jednym slowem wdechowa
          babka to malo zgrabna kryminalistka.:))))))) A ja juz myslalem, ze to taka co
          wdycha:)))
      • Gość: sa Re: Ostra babka = Baabaa Jaaaaagaaaaaaa IP: *.proxy.aol.com 20.02.02, 02:39
    • lucy_z Re: Ostra babka 19.02.02, 11:19
      freon napisał(a):

> Tak mnie dzisiaj na ulicy nazwano. Stało takich dwóch "byznesmenów", przeszłam
      > obok i wówczas usłyszałam powyższe słowa wypowiedziane teatralnym szeptem. I do
      >
      > tej pory nie wiem o co im chodziło. Panowie - ostra babka to jaka to babka?

W tym stwierdzeniu jest i podziw i trochę obawy.....;)))))))))
      • lucy_z Re: Silver!!!!!!! 19.02.02, 11:23

Dopiero teraz jeszcze raz przeczytałam, że Freon pyta się mężczyzn a my baby
        od razu...ble, ble, ble
        Niech wypowiadają się oni.......:))))))
        • silverstone Re: Silver!!!!!!! lucy 19.02.02, 11:24
          Mówiłam, ze to podpucha :)))))))

lucy_z napisał(a):

>
          > Dopiero teraz jeszcze raz przeczytałam, że Freon pyta się mężczyzn a my baby
          > od razu...ble, ble, ble
          > Niech wypowiadają się oni.......:))))))

• lucy_z Re: Silver;))))))) 19.02.02, 11:29
            Silver????? A masz coś przeciw blondynkom, hmmmmm??????
            Blondynkom, w pozytywnym znaczeniu?????
            • ronja Re: Silver;))))))) 19.02.02, 11:30
              Właśnie, Silwer!!!!
              Przy okazji, co z kliszą?:)
              Spotkamy sięjakoś bym ją wreszcie zdobyła!!!
              Chce wreszcie mieć te zdjęcia w albumie!
              • silverstone Re: Silver;))))))) ronja 19.02.02, 11:33
                ronju prawda jest taka,ze ta klisza lezy u fotografa i nie mam kiedy jej
                odebrac!!!! na 100% zrobie to w ta sobote i jakos wtedy mozemy sie spotkac. Ci
                fotografowie pracuja do 18 a to jest srodek mojej pracy!

ronja napisał(a):

> Właśnie, Silwer!!!!
                > Przy okazji, co z kliszą?:)
                > Spotkamy sięjakoś bym ją wreszcie zdobyła!!!
                > Chce wreszcie mieć te zdjęcia w albumie!

• ronja Silver! 19.02.02, 11:47
                  Biedaku! Ty się kurcze, strasznie przepracowujesz!!!!!
                  Podziwiam i wspólczuję!
                  Poczekam na klisze, tylko się tak przypominam od czasu do czasu!
                  Buziaki!
            • silverstone Re: Silver;))))))) 19.02.02, 11:32
              nie no skąd :)))) ustalmy tylko definicje tej pozytywnosci, zebym nie palnela
              czegos okropnego :)))

ucy_z napisał(a):

> Silver????? A masz coś przeciw blondynkom, hmmmmm??????
              > Blondynkom, w pozytywnym znaczeniu?????

• lucy_z Re: Silver;))))))) 19.02.02, 11:45
                silverstone napisał(a):

> nie no skąd :)))) ustalmy tylko definicje tej pozytywnosci, zebym nie palnela
                > czegos okropnego :)))
                >
                :)))))))))))

Myślę o tych blondynkach z dowcipów i nie chcę, żebym się z takimi kojarzyła,
                ha, ha, ha;))))))))))) Chociaż nieraz różne głupoty się mówi i robi i czasami
                trudno nie kojarzyć siebie samej z taką blondynką ;)))))))
          • ronja Re: Silver!!!!!!! lucy 19.02.02, 11:29
            Im ostrzejsza, tym lepiej dla forum - od czasu do czasu rzuci jakimś granatem i
            się rozerwiemy:))))
            • lucy_z Re: Ronju:))))) 19.02.02, 11:31
              ronja napisał(a):

> Im ostrzejsza, tym lepiej dla forum - od czasu do czasu rzuci jakimś granatem i
              >
              > się rozerwiemy:))))

Masz rację!!!!!!! I już mądrala sobie poszła, a forum się ożywiło;)))
              • ronja Re: Ronju:))))) 19.02.02, 11:33
                Która mądrala?
                Przeciez my wszystkie to mądrale!:)))
                • freon BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:42
                  Owszem, jestem blondynką!!! I to na dodatek naturalną, a nie przefarbowaną z
                  odrostami. Co więcej uważam, że blond to ładny kolor.

Ja się nie przechwalam, na litość boską. Czym się tu chwalić? Tym, że jakiś
                  bałwan pogwizduje na kobiety na ulicy???? Toż takiego powinno się plasnąć w
                  buzię. I gdyby do mnie były kierowane słowa owych biznesmanów, to przyłożyłabym
                  jak nic. A przynajmniej odszczeknełabym im coś. Pytam czym dla facetów jest
                  ostra babka - to wszystko. No, może troche w tym prowokacji.:o))))
                  • lucy_z Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:48
                    freon napisał(a):

> Owszem, jestem blondynką!!! I to na dodatek naturalną, a nie przefarbowaną z
                    > odrostami. Co więcej uważam, że blond to ładny kolor.
                    >
                    Bardzo, bardzo ładny Freon bo i ja taki mam;)))))
                    • freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:51
                      Cieszy mnie, że nie jestem jedyna tutaj:o))))) Ja tam nie rozumiem tego
                      zamieszania z kolorem włosów. Jaka to różnica? Chyba się faktycznie na łyso
                      obetnę:o)))))

Czy mam rozumieć, że ostra babka to znaczy blondynka????
                      • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:53
                        nie freon - ostra to taka, o ktorej se mozna pomarzyc, ale nie mozna trzymac jej
                        w domu, bo zona nie uwierzy, ze od urodzenia ma powolanie na nianie :))))

freon napisał(a):

> Cieszy mnie, że nie jestem jedyna tutaj:o))))) Ja tam nie rozumiem tego
                        > zamieszania z kolorem włosów. Jaka to różnica? Chyba się faktycznie na łyso
                        > obetnę:o)))))
                        >
                        > Czy mam rozumieć, że ostra babka to znaczy blondynka????

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:57
                          Na nianię?? Ostre babki bierze się na nianię? Zdecydowanie będę musiała zmienić
                          image:o)))))

A żonaci mnie nie interesują!!!
                          • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:58
                            zonaci sa najfajniesi!!!!!!!! co Ty mowisz freon!!! :))) zawsze im ktos koszule
                            wyprasuje, do lekarza posle i kanapki zrobi do pracy :)))))

freon napisał(a):

> Na nianię?? Ostre babki bierze się na nianię? Zdecydowanie będę musiała zmienić
                            >
                            > image:o)))))
                            >
                            > A żonaci mnie nie interesują!!!

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:08
                              Jak to najfajniejsi - jak się żoną nie interesują i za innymi babami oglądają
                              to zwykłe łachudry! Oni mają być najfajniesi dla żony, a nie dla innych pań.
                              Zgodnie z prawem rynku dopóki będzie jakikolwiek choćby minimalny popyt na
                              takich dopóty będą zdradzać żony:o))))))))))))))))))))))))
                              • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:12
                                nie przesadzaj! czego oczy nie widza, tego sercu nie zal! Zreszta pomysl inaczej -
                                jak taki ma wyrzuty sumienia, to od razu bardziej docenia :)))))

freon napisał(a):

> Jak to najfajniejsi - jak się żoną nie interesują i za innymi babami oglądają
                                > to zwykłe łachudry! Oni mają być najfajniesi dla żony, a nie dla innych pań.
                                > Zgodnie z prawem rynku dopóki będzie jakikolwiek choćby minimalny popyt na
                                > takich dopóty będą zdradzać żony:o))))))))))))))))))))))))

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:17
                                  Za sezonowe docenianie to ja dziękuję. Może ogłosimy jakiś sezon godowy? Na
                                  codzień niech się łajdaczą, a w sezonie godowym kupią żonie kwiatka i wykonają
                                  obowiązek małżeński. Za takie przyjemności to ja dziękuję. Jak ma nie doceniać
                                  codziennie, to niech się goni. Ja już wolę sama się doceniać. Stać mnie jeszcze
                                  na kwiatka:o)))
                                  • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:19
                                    dzien kobiet na horyzoncie - ale bedzie fajnie!!!! na co mam sama kupowac sobie
                                    kwiatki, jesli moge je dostac od faceta???? Wiesz jak niektorzy przy tym patrza w
                                    oczy???? mozna umrzec z wrazenia.........:))

freon napisał(a):

> Za sezonowe docenianie to ja dziękuję. Może ogłosimy jakiś sezon godowy? Na
                                    > codzień niech się łajdaczą, a w sezonie godowym kupią żonie kwiatka i wykonają
                                    > obowiązek małżeński. Za takie przyjemności to ja dziękuję. Jak ma nie doceniać
                                    > codziennie, to niech się goni. Ja już wolę sama się doceniać. Stać mnie jeszcze
                                    >
                                    > na kwiatka:o)))

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:28
                                      A niech sobie patrzą. Codziennie patrzą i co z tego. A jak mi któryś przyjdzie
                                      w dzień kobiet z kwiatkiem, to choćby nie wiem jak patrzył - oberwie. Słowo
                                      daję, oberwie:o))
                                      • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:32
                                        no ale dlaczego??????????????? ja juz pogodzilam sie z myslą, ze to kretynskie
                                        swieto! :))
                                        daj im szanse :))

freon napisał(a):

> A niech sobie patrzą. Codziennie patrzą i co z tego. A jak mi któryś przyjdzie
                                        > w dzień kobiet z kwiatkiem, to choćby nie wiem jak patrzył - oberwie. Słowo
                                        > daję, oberwie:o))

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:36
                                          Nie da rady. Daję im szansę codziennie. Jak się mają starać to nie od święta!
                                          Taką mam filozofię. Jak się nie podoba, albo brak wytrwałości - droga wolna:o)))

Dobra idę, bo będę ostrą, ale bezrobotną babką:o))))))
                                          • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:38
                                            tak naprawde tez tak uwazam :)))) ale to nie oznacza, ze mam sie obrazac na
                                            kwiatki, nie???

freon napisał(a):

> Nie da rady. Daję im szansę codziennie. Jak się mają starać to nie od święta!
                                            > Taką mam filozofię. Jak się nie podoba, albo brak wytrwałości - droga wolna:o))
                                            > )
                                            >
                                            > Dobra idę, bo będę ostrą, ale bezrobotną babką:o))))))

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 15:03
                                              Silver - ja się tam na kwiatki nie mam zamiaru obrażać. Ja mogę sobie co
                                              najwyżej źle o wręczającym kwiaty pomyśleć:o)) Co mi kwiatki zawiniły? One nie
                                              mają wpływu na to kiedy akurat ktoś je komuś do ręki wetknąć zapragnie:o))
                                              • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 15:11
                                                tak naprawde, to nie lubie kwiatków....

freon napisał(a):

> Silver - ja się tam na kwiatki nie mam zamiaru obrażać. Ja mogę sobie co
                                                > najwyżej źle o wręczającym kwiaty pomyśleć:o)) Co mi kwiatki zawiniły? One nie
                                                > mają wpływu na to kiedy akurat ktoś je komuś do ręki wetknąć zapragnie:o))

• silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:50
                    ale dlaczego w buzie????? czy to wina tych biedakow, ze maja ograniczoną
                    kompetencje komunikacyjną???? tacy sie juz urodzili. Zreszta podejrzewam, ze
                    gdyby powiedzieli cos na odwrot, to dopiero mialabys ochote im przylozyc :)))))

freon napisał(a):

> Owszem, jestem blondynką!!! I to na dodatek naturalną, a nie przefarbowaną z
                    > odrostami. Co więcej uważam, że blond to ładny kolor.
                    >
                    > Ja się nie przechwalam, na litość boską. Czym się tu chwalić? Tym, że jakiś
                    > bałwan pogwizduje na kobiety na ulicy???? Toż takiego powinno się plasnąć w
                    > buzię. I gdyby do mnie były kierowane słowa owych biznesmanów, to przyłożyłabym
                    >
                    > jak nic. A przynajmniej odszczeknełabym im coś. Pytam czym dla facetów jest
                    > ostra babka - to wszystko. No, może troche w tym prowokacji.:o))))

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:53
                      Może masz i rację, Silver. Faktycznie wolałabym, żeby się do mnie nie
                      odzywali:o))) Ale trafia mnie kiedy niektórzy faceci uznają, że wystarczy
                      chrząknąć, czy zagwizdać i już każda za nimi poleci. Władca dżungli niedomyty!
                      • lucy_z Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:56
                        freon napisał(a):

> Może masz i rację, Silver. Faktycznie wolałabym, żeby się do mnie nie
                        > odzywali:o))) Ale trafia mnie kiedy niektórzy faceci uznają, że wystarczy
                        > chrząknąć, czy zagwizdać i już każda za nimi poleci. Władca dżungli niedomyty!

Ha, ha, ha, ha, has:)))))))))))))))
                        Już nie mogę!!!!!!! ha, ha, ha :))))))))
                      • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 11:57
                        Freon - uwierz mi - ci ktorzy tak robią, licza na to, ze taka na 100% nie
                        pojdzie :)))) Wiem bo sprawdzalam hahahahahahaha!!!!! To tacy erotomani
                        gawedziarze, ale gdyby im przyszlo przejsc od słow do czynu - szkoda gadac. Było
                        sie odwrócic, zamiauczeć i wymruczec "kochanie..... zostan moja papryczką
                        chili...dopiero bedzie ostro....!!" Padliby trupem na miejscu!!!! Mowie
                        Ci!!! :))))

freon napisał(a):

> Może masz i rację, Silver. Faktycznie wolałabym, żeby się do mnie nie
                        > odzywali:o))) Ale trafia mnie kiedy niektórzy faceci uznają, że wystarczy
                        > chrząknąć, czy zagwizdać i już każda za nimi poleci. Władca dżungli niedomyty!

• eor Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:02
                          No, ladnie, ladnie - ja tu tak cichutko czytam Was sobie, bo czyta sie to
                          znakomicie.:)))))))))))))))))))))) A pomyslec, ze to faceci mieli sie
                          wypowiadac:)))

PS. Ostrej babki to ja bym nie bral na nianie, bo by mi dziecko pokaleczyla:))
                          • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:04
                            eor Ty sie najpierw pomartw o dzieci, a nie juz do niani sie slinisz!!!!!!:)))
                            skandal!

eor napisał(a):

> No, ladnie, ladnie - ja tu tak cichutko czytam Was sobie, bo czyta sie to
                            > znakomicie.:)))))))))))))))))))))) A pomyslec, ze to faceci mieli sie
                            > wypowiadac:)))
                            >
                            > PS. Ostrej babki to ja bym nie bral na nianie, bo by mi dziecko pokaleczyla:))

• lucy_z Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:06
                              silverstone napisał(a):

> eor Ty sie najpierw pomartw o dzieci, a nie juz do niani sie slinisz!!!!!!:)))
                              > skandal!
                              >
                              Tylko odeszłam na sekundę, no może pięć a już muszę czytać od początku bo się
                              połapać nie mogę, ha, ha, ha :)))))))))))
                              • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:13
                                no bo eor chce zatrudnic żylete do dzieciakow !!!!!!

lucy_z napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                                >
                                > > eor Ty sie najpierw pomartw o dzieci, a nie juz do niani sie slinisz!!!!!!
                                > :)))
                                > > skandal!
                                > >
                                > Tylko odeszłam na sekundę, no może pięć a już muszę czytać od początku bo się
                                >
                                > połapać nie mogę, ha, ha, ha :)))))))))))

• lucy_z Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:16
                                  silverstone napisał(a):

> no bo eor chce zatrudnic żylete do dzieciakow !!!!!!
                                  >
                                  Eor?????? Ty jesteś z rodziny wojskowych?????? Znam to!!! Dzieci i żona na
                                  baczność!!!!!!! W mojej, dość bliskiej rodzinie :(((((
                                  • eor Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:20
                                    Skad takie przypuszczenia? Ja wlasnie nie chce zadnej ostrej babki do dzieci.
                                    Wole ostra zone:))))))))
                                    • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:22
                                      A co Ty bys zrobil ostra zoną eor????? tylko koledzy mieliby o czym myslec, jak
                                      znam zycie...eh....

eor napisał(a):

> Skad takie przypuszczenia? Ja wlasnie nie chce zadnej ostrej babki do dzieci.
                                      > Wole ostra zone:))))))))

• lucy_z Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:39
                                      eor napisał(a):

> Skad takie przypuszczenia? Ja wlasnie nie chce zadnej ostrej babki do dzieci.
                                      > Wole ostra zone:))))))))

Ostrą żonę??????? Żeby Ciebie tresowała????? Tego Ci nie radzę!!!!!!
                                      • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! lucy 19.02.02, 12:46
                                        No mowilam juz przeciez - kazdy chce taka, kazdy!!!!! a potem nie wie co z nia
                                        zrobic hahahaha!!! Marzenie milionow, a jak dojdzie co do czego, to kaza jej
                                        koszule prasowac i pomidorwa gotowac calymi dniami!

lucy_z napisał(a):

> eor napisał(a):
                                        >
                                        > > Skad takie przypuszczenia? Ja wlasnie nie chce zadnej ostrej babki do dzie
                                        > ci.
                                        > > Wole ostra zone:))))))))
                                        >
                                        > Ostrą żonę??????? Żeby Ciebie tresowała????? Tego Ci nie radzę!!!!!!

• lucy_z Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! lucy 19.02.02, 12:54
                                          silverstone napisał(a):

Silver:)))))) Jak będzie ostra to on będzie to wszystko robił, ha, ha ;))))))

• silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! lucy 19.02.02, 12:59
                                            hahahaha!!! no widzisz - jestem za maloostra, zeby takie rozwiazania brac pod
                                            uwage... Ja bym pewnie jak glupia prosila, a nie zaraz żelazkiem w leb :))))

lucy_z napisał(a):

>
                                            > Silver:)))))) Jak będzie ostra to on będzie to wszystko robił, ha, ha ;))))))
                                            >

• eor Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! lucy 19.02.02, 13:11
                                              Alez o co Wam chodzi... Co mnie podkusilo. Trzeba bylo siedziec cicho w kacie i
                                              przygladac sie, jak kobiety rozmawiaja. A tak - musze sie teraz tlumaczyc.:))

Jak sie ludziom charaktery zgadzaja, to nikt nikogo nie tresuje. Nikt mi nie
                                              kaze niczego prac, ani gotowac. Oczekuje w zwiazku partnerstwa i nie
                                              przywiazywania wagi do glupawych drobiazgow - jak na przyklad kto pozmywa, albo
                                              kto wyprasuje. Razem mozna zmywac. Na zmiane mozna prasowac. W zwiazku trzeba
                                              sie uzupelniac. To troche tak jak praca w zespole. Trudno stworzyc dobry
                                              zespol, ale czasem udaje sie. Mnie sie udalo.:)))
                                              • ronja Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! lucy 19.02.02, 13:15
                                                Misie, dlaczego wy piszecie o związku jak o walce????
                                                Znam wiele związków gdie ludzie wręcz prześcigują sie które pozmywa posprząta
                                                zrobi coś dla tego drugiego, by mu ulżyć!!!! I bardzo sie z tego cieszy!
                                              • silverstone eor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pilne :)) 19.02.02, 13:15
                                                Ożenisz sie ze mną?????????????????? Bo to co czytam, to chyba bajka....

eor napisał(a):

> Alez o co Wam chodzi... Co mnie podkusilo. Trzeba bylo siedziec cicho w kacie i
                                                >
                                                > przygladac sie, jak kobiety rozmawiaja. A tak - musze sie teraz tlumaczyc.:))
                                                >
                                                > Jak sie ludziom charaktery zgadzaja, to nikt nikogo nie tresuje. Nikt mi nie
                                                > kaze niczego prac, ani gotowac. Oczekuje w zwiazku partnerstwa i nie
                                                > przywiazywania wagi do glupawych drobiazgow - jak na przyklad kto pozmywa, albo
                                                >
                                                > kto wyprasuje. Razem mozna zmywac. Na zmiane mozna prasowac. W zwiazku trzeba
                                                > sie uzupelniac. To troche tak jak praca w zespole. Trudno stworzyc dobry
                                                > zespol, ale czasem udaje sie. Mnie sie udalo.:)))

• eor RONJA I SILVER!!!!!! 19.02.02, 13:25
                                                  Ronja - no wlasnie mowie, ze w zwiazku nie musi byc walki i ze powinno byc
                                                  partnerstwo.

Silver - :)))))) Dobre. Ostre, powiedzialbym nawet:))))) To nie zadna bajka -
                                                  tak ma byc i jak sie chce, to tak jest:)))
                                                  • silverstone eor 19.02.02, 14:05
                                                    srutututututututu....słowa nic nie kosztuję eor :))))) gdyby zycie bylo takie
                                                    proste, jak usilujesz tu nam wcisnąć.... eh, szkoda gadać:)))
                                                    ja takie bajki znam tylko i wyłącznie z teorii.... Jak kazdą bajkę zresztą.

No i pewnie, ze dobre - ale to odpowiedż nie na ten wątek! Pamiętasz ten o
                                                    ślubie? Tam pasowałaby bardziej.

> Silver - :)))))) Dobre. Ostre, powiedzialbym nawet:))))) To nie zadna bajka -
                                                    > tak ma byc i jak sie chce, to tak jest:)))

• lucy_z Re: Eor!!!!!!!! 19.02.02, 13:27
                                                eor napisał(a):

> Alez o co Wam chodzi... Co mnie podkusilo. Trzeba bylo siedziec cicho w kacie i
                                                >
                                                > przygladac sie, jak kobiety rozmawiaja. A tak - musze sie teraz tlumaczyc.:))
                                                >
                                                > Jak sie ludziom charaktery zgadzaja, to nikt nikogo nie tresuje. Nikt mi nie
                                                > kaze niczego prac, ani gotowac. Oczekuje w zwiazku partnerstwa i nie
                                                > przywiazywania wagi do glupawych drobiazgow - jak na przyklad kto pozmywa, albo
                                                >
                                                > kto wyprasuje. Razem mozna zmywac. Na zmiane mozna prasowac. W zwiazku trzeba
                                                > sie uzupelniac. To troche tak jak praca w zespole. Trudno stworzyc dobry
                                                > zespol, ale czasem udaje sie. Mnie sie udalo.:)))

Eorku:))))))) Nie bierz tego tak poważnie!!! Masz rację, ze trzeba się
                                                uzupełniać. I są takie związki, zapewniam!!!!! Inaczej nie było by mnie tu gdzie
                                                jestem:))))))) I trwa to baaaardzo długo:))))))
                                                • eor Re: Lucy!!!! 19.02.02, 13:32
                                                  No, wiec wlasnie o tym mowie! Sa takie zwiazki i do takich zwiazkow trzeba
                                                  dazyc. Czesciej sie slyszy o nieudanych, bo sensacje i nieszczescia sa bardziej
                                                  interesujace:))))

Luciu, az tak bardzo serio to ja Waszego nabijania sie ze mnie biore:)))))

• eor Re: Lucy!!!! - suplement 19.02.02, 13:33
                                                    Powinno byc - NIE BIORE TEGO SERIO. Teraz choroba wyjdzie, ze biore to
                                                    serio:))))))
                                                  • eor Re: Lucy!!!! - suplement 2 19.02.02, 13:35
                                                    Ale namieszalem - sam juz nie wiem co chcialem powiedziec.:))))) Pojde sobie
                                                    lepiej, bo bzdury gadam:))
                                                  • lucy_z Re: Lucy!!!! - suplement 2 19.02.02, 13:41
                                                    eor napisał(a):

> Ale namieszalem - sam juz nie wiem co chcialem powiedziec.:))))) Pojde sobie
                                                    > lepiej, bo bzdury gadam:))

Ha, ha, ha:))))))))

Nie odchodź, nie odchodź!!! My tak z sympatii się nabijamy;)))))))
                                                  • silverstone Re: Lucy!!!! - suplement 2 lucy i eor 19.02.02, 14:38
                                                    ale namieszałes eor!!!! :)))) i kto to teraz rozwiąze????? prasowac i prac to
                                                    niby zbiorowo, ale jak namotał to ucieka!!!!:)))
                                                    łap go lucy - niech sie nie miga!!! :))

eor napisał(a):

> Ale namieszalem - sam juz nie wiem co chcialem powiedziec.:))))) Pojde sobie
                                                    > lepiej, bo bzdury gadam:))

• eor Re: Lucy!!!! - suplement 2 lucy i eor 19.02.02, 15:48
                                                    Uciekal, bo prasowac i prac musial. Zbiorowo:))) Choc to prawda, ze sie troche
                                                    zawstydzilem tym namieszaniem...
                                                  • silverstone Re: Lucy!!!! - suplement 2 lucy i eor 19.02.02, 20:04
                                                    chyba solo, a zbiorowo to tylko Ci sie nazbieralo :))))

eor napisał(a):

> Uciekal, bo prasowac i prac musial. Zbiorowo:))) Choc to prawda, ze sie troche
                                                    > zawstydzilem tym namieszaniem...

• silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!!! 19.02.02, 12:21
                                    Tak on jest wojskowy i powiedzial, ze wsio ma byc jak w szufladzie i ze on
                                    (ojciec) da im (dzieciakom) popalic!!! Rozumiesz???? A takmu dobrze z nicka
                                    patrzylo...

lucy_z napisał(a):

>
                                    > > no bo eor chce zatrudnic żylete do dzieciakow !!!!!!
                                    > >
                                    > Eor?????? Ty jesteś z rodziny wojskowych?????? Znam to!!! Dzieci i żona na
                                    > baczność!!!!!!! W mojej, dość bliskiej rodzinie :(((((

• freon Re: BLOND AND PROUD OF IT!!! 19.02.02, 12:12
                            Ty nie siedź w kącie osiołku jeden, tylko się wyypowiadaj. Albo faktycznie tymi
                            dziećmi się zainteresuj. Już dwoje się na forum urodziło.:o)

Jeśli jest tam gdzieś jeszcze jakiś facet - niech coś mówi, bo wyjdzie na to,
                            że się baby na ploteczki przy kawie zebrały.
                            • silverstone Re: BLOND AND PROUD OF IT!!! 19.02.02, 12:15
                              ...niech on sie lepiej nie interesuje - jakzacznie pieluchy zmieniac, to zginie
                              dla ludzkosci!!!!!! teraz to przynajmniej masz ploty przy kawie - chcesz miec
                              ploty przy kawie o rzadkich kupkach??????? :)))

freon napisał(a):

> Ty nie siedź w kącie osiołku jeden, tylko się wyypowiadaj. Albo faktycznie tymi
                              >
                              > dziećmi się zainteresuj. Już dwoje się na forum urodziło.:o)
                              >
                              > Jeśli jest tam gdzieś jeszcze jakiś facet - niech coś mówi, bo wyjdzie na to,
                              > że się baby na ploteczki przy kawie zebrały.

• ulv Re: GENIALNE !!!!! 19.02.02, 12:18
                          Genialne z tą papryczką chili !!!!
                          Jako mężczyzna potwierdzam : 98 % padłoby trupem po takim tekście.
                          Co innego mówić o ostrych babkach i czasami pofantazjować a co innego trafić na taką
                          w szczytowej formie intelektualnej.

A ostra babka może to być np babka (miedzy innymi taka) która rano na biurku
                          zostawia "złowionemu" facetowi karteczkę "mogłeś być lepszy"

Ale to taka dość ostra ostrość
                          • silverstone Re: GENIALNE !!!!! 19.02.02, 12:24
                            wiem ulv, wiem :))) I to w tych facetach jest najpiekniejsze :)))))))) mozna go
                            potem zadreczyc jesli jest to wersja pt kolega z biura!!!

ulv napisał(a):

> Genialne z tą papryczką chili !!!!
                            > Jako mężczyzna potwierdzam : 98 % padłoby trupem po takim tekście.
                            > Co innego mówić o ostrych babkach i czasami pofantazjować a co innego trafić na
                            > taką
                            > w szczytowej formie intelektualnej.
                            >
                            > A ostra babka może to być np babka (miedzy innymi taka) która rano na biurku
                            > zostawia "złowionemu" facetowi karteczkę "mogłeś być lepszy"
                            >
                            > Ale to taka dość ostra ostrość

• eor Re: GENIALNE !!!!! 19.02.02, 12:24
                            Papryczka chili jest niezla, ale najgorzej, gdyby okazalo sie, ze koles wcale
                            nie speszy sie i wezmie to na powaznie. Wtedy dopiero wstyd!!!

Jesli ostra kobieta to taka ktora zostawia wspomniane przez Ulva karteczki, to
                            trace niniejszym zainteresowanie ostrymi. A zawsze lubilem, no:)))))))))
                            • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:27
                              ale dlaczego wstyd??????????????????????????????
                              Moim zdaniem, dopiero byłby ubaw!!!!!!!! ja zawsze mialam sklonnosci do hazardu :)
                              I nie złosc sie na ulva -ostrosc to pojecie wzgledne; macie po prostu rozne
                              definicje...

eor napisał(a):

> Papryczka chili jest niezla, ale najgorzej, gdyby okazalo sie, ze koles wcale
                              > nie speszy sie i wezmie to na powaznie. Wtedy dopiero wstyd!!!
                              >
                              > Jesli ostra kobieta to taka ktora zostawia wspomniane przez Ulva karteczki, to
                              > trace niniejszym zainteresowanie ostrymi. A zawsze lubilem, no:)))))))))

• eor Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:33
                                A, no to chyba, ze tak. To juz nie mam wiecej pytan:)))

Dlaczego ja mialbym sie Ulva zloscic. W zyciu..... Nie ma mowy.

I jeszcze jedno - nie rozumiem tego z ostra zona. Czym to niby koledzy mieliby
                                sie martwic?
                                • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:36
                                  wrecz przeciwnie - to TY mialbys zmartwienie, a nie koledzy :)))))
                                  I dlaczego nie masz wiecej pytań????? Mialam napisac, ze ucieklabym z placzem???
                                  Wrecz przeciwnie - rzucilabym mu sie na szyje hehehehehe.... Bo bylby to jeden na
                                  milion- mnie niestety takie okazy sie nie trafiają....:)))))

eor napisał(a):

> A, no to chyba, ze tak. To juz nie mam wiecej pytan:)))
                                  >
                                  > Dlaczego ja mialbym sie Ulva zloscic. W zyciu..... Nie ma mowy.
                                  >
                                  > I jeszcze jedno - nie rozumiem tego z ostra zona. Czym to niby koledzy mieliby
                                  > sie martwic?

• eor Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:41
                                    Dlaczego mialbym zmartwienie? Nie rozumiem. Czuje cos, ze mamy rozne definicje
                                    ostrej babki.:)))) I w ten sposob wracamy do sedna watku:))
                                    • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:43
                                      ja nie mam zadnej - tak sie zlozylo, ze wole facetow :)))))) I w zadnym wypadku
                                      ostrych :))))) Lubie wersje miłą i udomowioną.

eor napisał(a):

> Dlaczego mialbym zmartwienie? Nie rozumiem. Czuje cos, ze mamy rozne definicje
                                      > ostrej babki.:)))) I w ten sposob wracamy do sedna watku:))

• Gość: ulv Re: GENIALNE !!!!!eor IP: 212.160.210.* 19.02.02, 12:47
                                        to nie była definicja tylko przykład na jeden z objawów tzw ostrości.

Ale zawsze takiej ostrej w tej sytuacji mozna wysłać SMS-a "może nie byłaś warta"

Ale od takiej ostrości do granic powiedzmy braku kultury już niedaleko
                                        • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:58
                                          tak bo najgorzej jest jak trafi swoj na swojego :))))) choc w przyrodzie to
                                          naprawde sie rzadko trafia. Na szczescie zreszta.
                                          Dla mnie ostrosc oznacza cos zupelnie innego - po takim sms-ie wyjęlabym ze
                                          skarbonki ostatnie pieniadze, zeby ktos z fantazja przewiozł delikwenta po
                                          lesie :)))) Wolę ostre umysły bez odchyleń emocjonalnych,jeśli tak mozna napisac.,

Gość portalu: ulv napisał(a):

> to nie była definicja tylko przykład na jeden z objawów tzw ostrości.
                                          >
                                          > Ale zawsze takiej ostrej w tej sytuacji mozna wysłać SMS-a "może nie byłaś war
                                          > ta"
                                          >
                                          > Ale od takiej ostrości do granic powiedzmy braku kultury już niedaleko

• eor Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 12:59
                                          Ja nie powiedzialem, ze przyklad z karteczka byl definicja. Ale definicje, czy
                                          chocby mglista koncepcje posiadasz, bo przeciez egzemplifikujesz.

Stwierdzenie o roznicy w definicji bylo skierowane do Silver. Wyczulem bowiem,
                                          ze w jej ocenie ostra kobieta jest jednoczesnie rozwiazla. W moim zas pojeciu -
                                          nie musi wcale tak byc. Ostra kobieta - i tu odpowiem na pytanie poczatkowe -
                                          to dla mnie przede wszystkim silna i niezalezna osobowosc. Jesli samemu ma sie
                                          odpowiedni charakter, to mozna cudownie z kims takim ulozyc sobie zycie.
                                          • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 13:07
                                            bzdura!!!! jak mogles tak pomysleć?? i co rozwiazłośc ma wspolnego z ostroscia??
                                            moim zdaniem, taka definicję podsunela Ci Twoja podswiadomosc hehehehe... Nawet
                                            słowa nie wspomnialam o seksie, a Ty -prosze... hmmmmmmmm,,,,,,
                                            zastanawiające :))))))))
                                            I nie zgadzam sie z Tobą - znam wiele niezaleznych i samodzielnych kobiet, ktore
                                            w zadnym wypadku nie sa odbieranie jako ostre

eor napisał(a):

> Ja nie powiedzialem, ze przyklad z karteczka byl definicja. Ale definicje, czy
                                            > chocby mglista koncepcje posiadasz, bo przeciez egzemplifikujesz.
                                            >
                                            > Stwierdzenie o roznicy w definicji bylo skierowane do Silver. Wyczulem bowiem,
                                            > ze w jej ocenie ostra kobieta jest jednoczesnie rozwiazla. W moim zas pojeciu -
                                            >
                                            > nie musi wcale tak byc. Ostra kobieta - i tu odpowiem na pytanie poczatkowe -
                                            > to dla mnie przede wszystkim silna i niezalezna osobowosc. Jesli samemu ma sie
                                            > odpowiedni charakter, to mozna cudownie z kims takim ulozyc sobie zycie.

• eor Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 13:20
                                              No pewnie, ze sie nie zgadzasz, bo inaczej rozumiesz to "pojecie". Mowilem
                                              przeciez, ze roznimy sie w ocenie.

Nie kazda niezalezna osoba musi byc "ostra". Podobnie jak nie trzeba miec blond
                                              wlosow, zeby miec powodzenie. Nie trzeba, ale to pomaga, jak sama kiedys
                                              mowilas. Tak samo jest z niezaleznoscia i silnym charakterem. Latwiej jest
                                              zdobyc sie na ostrosc (cokolwiek ona by nie znaczyla) jesli posiada sie silny
                                              charakter. Co wcale nie jest rownoznaczne z twierdzeniem, ze kazdy czlowiek z
                                              silnym charakterem ma byc ostry (cokolwiek to oznacza:))))
                                              • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 13:24
                                                eor musisz chyba czesciej sie upiajc :))))
                                                z tym blondem to jest zart - wiesz przeciez, ze lubie siebie taka, jaka jestem i
                                                nie ma to wplywu na ilosc, a juz tym bardziej jakosc moich znajomosci. Mnie
                                                ostrosc kojarzy sie raczej negatywnie; z czyms sztucznie wykreowanym. Rzucajac
                                                tekst o papryczce robie to tylko wtedy gdy jestem pewna, ze nikt mi nie
                                                odszczeknie :)))) Niezaleznosc, charakter, upor - to cechy pozytywne, ale nijak
                                                nie kojarza mi sie z ostroscia....

eor napisał(a):

> No pewnie, ze sie nie zgadzasz, bo inaczej rozumiesz to "pojecie". Mowilem
                                                > przeciez, ze roznimy sie w ocenie.
                                                >
                                                > Nie kazda niezalezna osoba musi byc "ostra". Podobnie jak nie trzeba miec blond
                                                >
                                                > wlosow, zeby miec powodzenie. Nie trzeba, ale to pomaga, jak sama kiedys
                                                > mowilas. Tak samo jest z niezaleznoscia i silnym charakterem. Latwiej jest
                                                > zdobyc sie na ostrosc (cokolwiek ona by nie znaczyla) jesli posiada sie silny
                                                > charakter. Co wcale nie jest rownoznaczne z twierdzeniem, ze kazdy czlowiek z
                                                > silnym charakterem ma byc ostry (cokolwiek to oznacza:))))

• eor Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 13:29
                                                  A widzisz - mowilem, ze mamy inne definicje ostrosci:)))))

Uciec musze na chwile. Usciski:))

A przy okazji - ten watek pobil chyba rekord w przyroscie postow na godzine:))))
                                                  • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 14:00
                                                    jestem krótkowidzem, a tacy miewają problemy z ostrością:)))) Nie uciekaj - to
                                                    takie niemęskie...... :))))

eor napisał(a):

> A widzisz - mowilem, ze mamy inne definicje ostrosci:)))))
                                                    >
                                                    > Uciec musze na chwile. Usciski:))
                                                    >
                                                    > A przy okazji - ten watek pobil chyba rekord w przyroscie postow na godzine:)))
                                                    > )

• laser_ Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 14:07
                                                    No,wreszcie dotarłem do ostatniej wypowiedzi.
                                                    Ja myślę,że freon tak się ci faceci spodobali,że mimowoli zrobiła taką minkę,że
                                                    facetom dech zaparło i stąd ten komentarz.
                                                  • silverstone Re: GENIALNE !!!!!eor 19.02.02, 14:14
                                                    no coz,nie wiem jak Freon, ale ja wierzę w teorię prowokacji :)))) za wyjątkiem
                                                    nawalonych ekip budowlanych, takie komentarze zazwyczaj padają z ust, na ktorych
                                                    z chęcia wycisnęłabym buziaka!!!!

laser_ napisał(a):

> No,wreszcie dotarłem do ostatniej wypowiedzi.
                                                    > Ja myślę,że freon tak się ci faceci spodobali,że mimowoli zrobiła taką minkę,że
                                                    >
                                                    > facetom dech zaparło i stąd ten komentarz.

• laser_ Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:14
                                                  • silverstone Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:14
                                                    nie laser!!!!!!!! im wiecej tym wiecej :)))))))

laser_ napisał(a):

• laser_ Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:17
                                                    ...bo już myłałem. Silver jak tak wciskasz buziaki,to jak Ciebie określano ?
                                                    Ostra to chyba zbyt mało powiedziane. (:o)
                                                  • silverstone Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:22
                                                    laserku -mnie do gustu przypada jeden na milion, w zwiazku z tym jak do tej pory
                                                    nie bylo klopotow z nazewnictwem :))) Poza tym miło pomarzyc,nie? :)))

laser_ napisał(a):

> ...bo już myłałem. Silver jak tak wciskasz buziaki,to jak Ciebie określano ?
                                                    > Ostra to chyba zbyt mało powiedziane. (:o)

• silverstone i po raz kolejny 19.02.02, 14:24
                                                    wyszło na to, ze "ostra" ma jednak scisły związek z sexem :)))) Ja nie
                                                    napisałam,ze wyciskam te buziaki, tylko ze mialabym ochotę...Laser oczywiscie
                                                    zobaczył mnie w swojej szalejącej wyobrazni, jak podcinam faceta na ulicy,
                                                    rzucam sie na niego i całuję :)))) hehehehehe.... dobre... powiedzialabym
                                                    nawet - ostre :))))
                                                  • laser_ Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:27
                                                    Ostra kobieta,żyleta -to taka, że faceci wolą pomarzyć o niej niż się z nią
                                                    zadawać, no chyba,że to macho jakiś... Nie wiem co ta freon ma w sobie.
                                                  • laser_ Re: Co widzę oczami wyobrażni... 19.02.02, 14:29
                                                    ...to lepiej dla siebie zostawię. (:o)
                                                  • silverstone Re: Co widzę oczami wyobrażni... 19.02.02, 14:34
                                                    no daj spokój - my tu przeciez sami swoi :)))) podziel sie swoimi odczuciami!!!
                                                    nie załuj sobie - tłumienie emocji w sobie jest bardzo niezdrowe!!! Nie wiesz o
                                                    tym??? Zrób to dla higieny psychicznej :)))

laser_ napisał(a):

> ...to lepiej dla siebie zostawię. (:o)

• silverstone Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:32
                                                    dla mnie macho to uosobienie braku męskości normalnie pojmowanej :)))))
                                                    ja tam wole takich nie - macho, a Freon z tego co pisze, chyba tez.

laser_ napisał(a):

> Ostra kobieta,żyleta -to taka, że faceci wolą pomarzyć o niej niż się z nią
                                                    > zadawać, no chyba,że to macho jakiś... Nie wiem co ta freon ma w sobie.

• freon Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 14:57
                                                    Pozostaje pytanie - co to takiego ten macho. Bo jeśli mamy na mysli mięśniaka z
                                                    jednym zwojem mózgowym - to lepiej kupić sobie chomika:o)))) Tym bardziej, że
                                                    sterydy potencję odbierają. Jeśli mamy na myśli zarośniętego brutala a'la Clint
                                                    Eastwood, który mówi do Ciebie per "mała" - to jest to chyba najprawdziwszy
                                                    samiec, bo gruczoły pracują mu zwykle na tyle intesywnie, że na odległość czuć.
                                                    Lubię facetów pogodnych i inteligentnych. Łagodnych i spokojnych, a
                                                    jednocześnie dobrze zbudowanych i wysportowanych. Takich właśnie uważam za
                                                    męskich. I mam chyba szczeście bo trafiają mi się tacy czasami:o))))
                                                  • silverstone Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 15:02
                                                    ostre babki tak samo jak macho kojarza mi sie negatywnie! jesli facet kojarzy mi
                                                    sie wlasnie w ten sposob, to trace nim zainteresowanie... macho to ktos kto
                                                    potrzebuje nianki do leczenia wlasnych kompleksow, a nie kobiety...

freon napisał(a):

> Pozostaje pytanie - co to takiego ten macho. Bo jeśli mamy na mysli mięśniaka z
                                                    >
                                                    > jednym zwojem mózgowym - to lepiej kupić sobie chomika:o)))) Tym bardziej, że
                                                    > sterydy potencję odbierają. Jeśli mamy na myśli zarośniętego brutala a'la Clint
                                                    >
                                                    > Eastwood, który mówi do Ciebie per "mała" - to jest to chyba najprawdziwszy
                                                    > samiec, bo gruczoły pracują mu zwykle na tyle intesywnie, że na odległość czuć.
                                                    >
                                                    > Lubię facetów pogodnych i inteligentnych. Łagodnych i spokojnych, a
                                                    > jednocześnie dobrze zbudowanych i wysportowanych. Takich właśnie uważam za
                                                    > męskich. I mam chyba szczeście bo trafiają mi się tacy czasami:o))))

• freon Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 15:07
                                                    No to dzięki, Silver. Wychodzi na to, że albo ci panowie chcieli mnie obrazić,
                                                    albo Ty przyrównujesz mnie do macho. Jeśli to pierwsze, to żałuję, że nie
                                                    nakrzyczałam na nich, jeśli to drugie, to mi smutno. Ech!
                                                  • silverstone Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 15:10
                                                    no coś Ty?????????? jak na mój gust nie masz nic z macho i chwala Ci za to!!!!
                                                    macho to okropny gatunek, wierz mi! poza tym baba - macho???? :)))
                                                    i raczej nie sadze, aby Ci panowie chcieli Cie obrazic - nie mozna winic
                                                    prostaka, ze urodzil sie prostakiem, wiec ich olej.

freon napisał(a):

> No to dzięki, Silver. Wychodzi na to, że albo ci panowie chcieli mnie obrazić,
                                                    > albo Ty przyrównujesz mnie do macho. Jeśli to pierwsze, to żałuję, że nie
                                                    > nakrzyczałam na nich, jeśli to drugie, to mi smutno. Ech!

• freon Re: Czyżby do mnie należało ostatnie słowo ??? 19.02.02, 15:15
                                                    To już mi lepiej. Mogę w spokoju oddalić się do dalszych zajęć.:o)

A co byś wolała - typ macho, czy softie? - mając do wyboru tylko tych dwóch:o))
                                                    A ciekawe co panowie by woleli - typ ostra babka, czy kura domowa? Bo nie wiem
                                                    już, czy ta ostra babka to dobrze, czy źle:o)))
                                                  • silverstone :)))))))))))) 19.02.02, 15:17
                                                    no jasne, ze macho :))))))) ale tylko wtedy, gdyby do wyboru było tylko dwoch!
                                                    macho to bym jeszcze jakos obezwładniła, ale tego drugiego - w zyciu :))))

freon napisał(a):

> To już mi lepiej. Mogę w spokoju oddalić się do dalszych zajęć.:o)
                                                    >
                                                    > A co byś wolała - typ macho, czy softie? - mając do wyboru tylko tych dwóch:o))
                                                    > A ciekawe co panowie by woleli - typ ostra babka, czy kura domowa? Bo nie wiem
                                                    > już, czy ta ostra babka to dobrze, czy źle:o)))

• freon Re: :)))))))))))) 19.02.02, 15:24
                                                    No, ja to nie wiem - chyba jednak zdecydowałabym się na chomika:o))))) Albo na
                                                    kurę domową:o)))

Ostatnio w jakimś filmie słyszałam następujący tekst: Nie pojdę z Tobą do łóżka
                                                    choćbyś był ostatnim facetem na ziemi, a ja nie miałabym wibratora.
                                                  • silverstone Re: :)))))))))))) 19.02.02, 15:26
                                                    znam kilku takich, ale zaden z nich nie jest macho! to mnie usprawiedliwia :))))

freon napisał(a):

> No, ja to nie wiem - chyba jednak zdecydowałabym się na chomika:o))))) Albo na
                                                    > kurę domową:o)))
                                                    >
                                                    > Ostatnio w jakimś filmie słyszałam następujący tekst: Nie pojdę z Tobą do łóżka
                                                    >
                                                    > choćbyś był ostatnim facetem na ziemi, a ja nie miałabym wibratora.

• Gość: Pola Re: Ostra babka IP: *.extern.kun.nl 19.02.02, 14:50
      Wprawdzie panem nie jestem, ale pokusze sie o wlasna interpretacje i wyobrazenie
      tej sytuacji.
      Przeszla freon jak burza swoim pewnym krokiem z rozwianym gaszczem blond wlosow,
      a za nia zapach jakichs pieknych perfum. Ot i cala filozofia :)Wrazenie
      pozytywne, uwazam, ze komentarz rowniez :) Kobitka z klasa z tej naszej freon :)
      A wogole to ostatnio bywam tu tak rzadko, ze nadazyc za Wami nie moge, kochani :(
      • freon Re: Ostra babka 19.02.02, 15:00
        No to bywaj częściej, Pola. Byłam niedawno u fryzjera i trochę przycięłam
        włosy, więc gąszcz nie jest już aż tak wielki:o)))))

• Gość: Pola Re: Ostra babka IP: *.extern.kun.nl 19.02.02, 15:14
          freon napisał(a):

> No to bywaj częściej, Pola. Byłam niedawno u fryzjera i trochę przycięłam
          > włosy, więc gąszcz nie jest już aż tak wielki:o)))))

No tak, ale reszta sie zgadza, no prosze jaka intuicja ;))
          >
          >

• freon Re: Ostra babka 19.02.02, 15:17
            Nie na darmo kobieca intuicja ma taką dobrą renomę:o)))) A może sądziłaś po
            sobie, Polu? Czyżbyś też była nazwana kiedyś ostrą babką???? Jeśli tak, to
            powiedz czy to dobrze, czy źle:o)))))))
            • silverstone Re: Ostra babka 19.02.02, 15:21
              freon ja Ci mowie, ze to dobrze!!!!!!!!! fajniej by Ci bylo, gdyby panowie
              rzucili " jeeeeeeeeeeeeeezuuuuu....ale melepeta!!"????
              ja tam lubie zaspokajac swoja próżnośc na różne sposoby i jak ktos za mna
              gwizdze, to wcale nie mam ochoty go zamordowac! Uwazam zreszta, ze tak naprawde
              zadna sie nie obraza, tylko wszystkie tak gadają!
              :)))
              freon napisał(a):

> Nie na darmo kobieca intuicja ma taką dobrą renomę:o)))) A może sądziłaś po
              > sobie, Polu? Czyżbyś też była nazwana kiedyś ostrą babką???? Jeśli tak, to
              > powiedz czy to dobrze, czy źle:o)))))))

• Gość: Pola Re: Ostra babka IP: *.extern.kun.nl 19.02.02, 15:22
              > Nie na darmo kobieca intuicja ma taką dobrą renomę:o)))) A może sądziłaś po
              > sobie, Polu? Czyżbyś też była nazwana kiedyś ostrą babką???? Jeśli tak, to
              > powiedz czy to dobrze, czy źle:o)))))))

jaaa?? ee, ten tego, nie :) chyba, ze nie doslyszalam tego teatralnego szeptu
              hahaha ;))))))
              Ale mysle, ze gdyby to byl wlasnie szept, a nie gwizd czy jakies inne cholera
              cmokniecie, to nie mialabym nic przeciwko ;)))

• freon Re: Ostra babka 19.02.02, 15:30
                Niesamowite. A ja nie lubię żadnego pocmokiwania, pogwizdywania i zaczepek. Jak
                mają podziwiać to po cichu:o)))))) Mnie nie są potrzebne żadne porykiwania:o)

• eor Re: Ostra babka 19.02.02, 15:46
                  Czego my sie tu dowiadujemy? Mamy juz dwie ostre babki na forum - Freon i
                  Pola:))))) Ale nam dobrze.

Freon, ale Pola ma chyba racje. Nie ma co sie obruszac na szeptem wypowiedziane
                  slowa. Gwizdy i cmokniecia to co innego. Nawet w galeriach, czy muzeach ludzie
                  wyrazaja swoj zachwyt slownie. No, w teatrze siedza cicho. Ale potem
                  klaszcza.:)))) Wybieraj wiec - wolisz byc dzielem sztuki, czy
                  przedstawieniem.:)))))))
                  • Gość: Pola Re: Ostra babka IP: *.extern.kun.nl 19.02.02, 16:17
                    > Czego my sie tu dowiadujemy? Mamy juz dwie ostre babki
                    na forum - Freon i Pola:))))) Ale nam dobrze.

e tam eor, jesli juz, to ja jestem "zimna i
                    nieprzystepna" ;)))))))))))))

probowalam wyslac te filmiki i bez rezultatu, wracaja :(
                    >

• lucy_z Freon!!!!!!! Zobacz 117 postów !!!!!!! 19.02.02, 16:46
                      Gość portalu: Pola napisał(a):

> > Czego my sie tu dowiadujemy? Mamy juz dwie ostre babki
                      > na forum - Freon i Pola:))))) Ale nam dobrze.
                      >
                      > e tam eor, jesli juz, to ja jestem "zimna i
                      > nieprzystepna" ;)))))))))))))
                      >
                      Temat jak widać trafił na grunt, to znaczy że był dobry!!!!!!
                      Nie trzeba było nikogo ciągnąć za język:)))))))))
                      • eor Re: Freon!!!!!!! Zobacz 19.02.02, 17:19
                        Nie zamykaj jeszcze watku, Luciu:)))))) Moze jeszcze nasi wieczorni przyjaciele
                        zechca pomoc Freon w okresleniu ostrosci babek:))))

Pola zimna i nieprzystepna? Super. Brzmi ostro:)))))))
                        • Gość: Pola Re: Freon!!!!!!! Zobacz IP: *.extern.kun.nl 19.02.02, 17:26

> Pola zimna i nieprzystepna? Super. Brzmi ostro:)))))))

Eor, Ty.. Ty... Ty...uwazaj sobie!!!!!!! :))))))))))))))

• eor Re: Freon!!!!!!! Zobacz 19.02.02, 17:30
                            To ja bede uwazal:))))))) Co to jeszcze chcialem powiedziec..... yyyyyyy... no
                            to...... ja bede uwazal. Ide:)
                            • laser_ Kobiety... 19.02.02, 18:38
                              Kobiety, jeśli facet mówi "ostra babka" to napewno nie miał nic negatywnego na
                              myśli,zapewniam Was. Jest tyle określeń negatywnych,że jeżeli byłoby coś nie
                              tak, to by ich użyli. Jeśli powiedzieli "ostra" to właściwie można być tylko
                              dumnym i zaspokojonym w swej próżności. (:o)
                  • Gość: Paul Freon - dzielo sztuki sakralnej! IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 19:02
                    • laura! Re: Silver - najostrzejsza !!!!! 19.02.02, 19:30
                      Silver jak zwykle ma rację, chodzi o zwykłą kokieterię...
                      chyba tylko pruderyjnej lub kompletnie zahukanej kobiecie nie sprawiają
                      przyjemności męskie wyrazy podziwu i adoracji...

i niech mi żadna nie mówi, że jej nie biorą te pogwizdywania i cmokania na
                      ulicy, nawet w wykonaniu robotników na budowie...bleble w życiu nie uwierzę
                      pamiętacie kiedyś była taka reklama soczewek kontaktowych, o kobiecie która w
                      końcu ląduje w dziurze z wodą zaaferowana gwiżdżącymi na nią
                      robotnikami ?????? rewelacja....
                      Silver Ty masz tu największe jaja i wiesz o co biega, a Twoja ripostę z
                      papryczką chili proponuje jako kandydaturę na Złote Usta, moim zdaniem
                      znakomite....;)))))))))))))))))
                      • Gość: Paul Re: Silver - najostrzejsza !!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 19:37
                        Och, ja tez to kocham, drogie kolezanki. Czasem specjalnie paraduje
                        rozneglizowana/ny w parny, sloneczny dzien przed robotnikami, zgrabnie
                        przebierajac nozkami na wysokich, czerwonych szpilkach. Czasem tylko peruka
                        sie przekrzywia i pot zalewa misternie podretuszowane oko. Ale to nic w
                        porownaniu z przyjemnoscia radosnych gwizdow, okrzykow i niewybrednych epitetow
                        ze strony tych muskularnych, opalonych mezczyzn w kaskach. To pa, pa, ta, ta...
                        Pawelek
                        • laura! Re: Silver - najostrzejsza !!!!! 19.02.02, 19:39
                          uuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuu
                          niezłe masz ciałko Pawełku ;))))))))))))
                          • Gość: lucy_z Re: Silver - najostrzejsza !!!!! IP: 192.168.0.* 19.02.02, 19:49
                            laura! napisał(a):

> uuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuu
                            > niezłe masz ciałko Pawełku ;))))))))))))

Ha, ha, ha:)))))))
                            No na szczęście żyje nasz Pawełek i ma się dobrze!!!!!!!!!:)))))))))))
                            • silverstone hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 20:14
                              Dajcie spokoj bo:

1.od zawsze jestem lepsza w teorii niz w praktyce i gdyby nie to, ze facet po
                              papryczkach prawie dostal wylewu, a jego kumple tarzali sie po asfalcie, to jak
                              zauwazyl Eor mialabym lekki problem :)))
                              2. gwizdanie lekko mnie wkurza i sama nigdy nie wiem, czy juz nadszedl ten
                              moment gdy w koncu przestalo mnie bawic, czy tez jeszcze nie
                              3.zaczynam wychodzic na wyuzdanego potwora
                              4. nie jestem potworem :))))
                              5.wole podrywac fajne towary na skrzyzowaniach i slyszec trąbienie zamiast
                              gwizdania :))))) zwlaszcza po fantazyjnym przejechaniu na czerwonym swietle:)))

buziaki dla wszystkich

silver;)
                              • laura! Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 20:21
                                silverstone napisał(a):

> Dajcie spokoj bo:
                                >
                                > 1.od zawsze jestem lepsza w teorii niz w praktyce i gdyby nie to, ze facet po
                                > papryczkach prawie dostal wylewu, a jego kumple tarzali sie po asfalcie, to jak
                                >
                                > zauwazyl Eor mialabym lekki problem :)))
                                > 2. gwizdanie lekko mnie wkurza i sama nigdy nie wiem, czy juz nadszedl ten
                                > moment gdy w koncu przestalo mnie bawic, czy tez jeszcze nie
                                > 3.zaczynam wychodzic na wyuzdanego potwora
                                > 4. nie jestem potworem :))))
                                > 5.wole podrywac fajne towary na skrzyzowaniach i slyszec trąbienie zamiast
                                > gwizdania :))))) zwlaszcza po fantazyjnym przejechaniu na czerwonym swietle:)))
                                >
                                > buziaki dla wszystkich
                                >
                                > silver;)

Silver daj spokój, ja też wiem co mówię więc :
                                1. Nie jesteś wyuzdanym potworem
                                2. Predzej jesteś wygadanym potworem
                                3. Jeszcze predzej jesteś wygadanym... nie potworem
                                4. Uważam że jesteś "facetem z jajami", więc szkoda ze nie jesteś facetem
                                5. A może w druga strone szkoda że ja nie jestem facetem, bo wtedy mogły(li)byśmy
                                się poczarować
                                6. A w ogóle to wszyscy jesteśmy wariaci co pisza odpowiedzi w punktach ;)))))
                                • laura! Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 20:24
                                  dodam jeszcze, ze dzisiejszą moja wypowiedź sponsorowało również forum
                                  towarzyskie ;))))))))))))))))))
                                  • silverstone Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 20:42
                                    1.poczekaj laura! - w nastepnym wcieleniu na pewno za kare bede czym duzym i
                                    owlosionym :))) jesli chwilowa zwloka w amorach Ci nie przeszkadza...
                                    2. przed chwilą dowiedzialam sie ze dostane w prezencie 120 sztuk czegos
                                    truskawkowego i czerwonego i nie bedzie to prezent od Chupa Chups
                                    3.jednak jestem potowrem :)))))
                                    4. a co ja zrobie z tym prezentem ??
                                    5. rzuce na Towarzyskie :)))))))

laura! napisał(a):

> dodam jeszcze, ze dzisiejszą moja wypowiedź sponsorowało również forum
                                    > towarzyskie ;))))))))))))))))))

• laura! Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 20:47

1.no wiesz zwłoki w amorach niezbyt mnie rajcują, wolę tych za życia, nawet
                                      owłosionych :))))
                                      2. słynna metoda podrywu na truskawki.... uważaj na pesteczki
                                      3.jesteś potworem tam i z powrotem...
                                      4. i pewnie dlatego dają Ci potworną ilość prezentów ;))))
                                      • eor Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 20:57
                                        Chcialem jedynie zauwaqzyc, ze metoda podrywania na truskawki (o ktorej
                                        dowiedzialem sie dopiero teraz) jest skuteczna pod warunkiem, ze wybrance
                                        (wybrankowi:))) podrzuci sie prawdziwe truskawki, a nie jakies podrabiane
                                        badziewia o smaku ziemniakow:))))))
                                        • laura! Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 21:00
                                          ... a wiesz ile oni się namęczyli na skupie ziemniaków żeby tak rónomiernie w
                                          te ziemniaki pesteczki powbijać... i na dodatek ręcznie malowali sokiem z
                                          buraków... tyle wysiłku na nic...
                                          a to były hand made amory ;))))
                                          • eor Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 21:04
                                            A u mnie sie wlasnie zaczal cudny film. Jeden z moich ulubionych. Y no hablas
                                            una paralbla en Espanol? Hahahahahaha. Men in Black:)))))))))))))))

Hahahahaha:))) Mikey? Political refugee, right. Hide your flippers:))))
                                            • silverstone Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 21:17
                                              juz ja wole nawet nie myslec co to bedzie to to truskawkowe :))))))
                                              ma przyjsc do Vikinga na impreze 8 marca!! blagalam tylko co by przylazlo na
                                              nazwisko barmana, a nie moje :))) Laura a Ty bedziesz??????
                                              • laura! Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 21:21

Silver, poopowiadaj o tym truskawkowym jeszcze, to na pewno przyjadę...;))))))
                                                postaram się.... bo juz mnie ciekawość zżera żeby zobaczyć niektóre mordeczki
                                                tylko nie idź do kina 8 marca :))))

• eor Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 21:24
                                                  Czy mamy jakies spotkanie w realu 8-go marca?????? Powiedzcie, to moze i ja sie
                                                  zjawie:)))))) Tez chetnie zerknalbym w niekote mordeczki:))))) Szczegolnie te
                                                  kubusiowe:)))))
                                                  • silverstone Re: hahahahahahahaha!!!!! eor 19.02.02, 21:48
                                                    jak to?????? bedziesz w Polsce w marcu????? naprawde????? naprawde???? bo mamy
                                                    spotkanie w naszym Vikingu 8 marca!!!! BĄDŹ!!!!! Przybywaj!!! Nooooooooo
                                                    prooooooooooooooooooooooooooooszę :))))))

eor napisał(a):

> Czy mamy jakies spotkanie w realu 8-go marca?????? Powiedzcie, to moze i ja sie
                                                    >
                                                    > zjawie:)))))) Tez chetnie zerknalbym w niekote mordeczki:))))) Szczegolnie te
                                                    > kubusiowe:)))))

• silverstone Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 21:47
                                                  ide do Vikinga !!!!!!!!!! bedzie kupa ludzi mowie Ci!!!!!!! :))) a to truskawkowe
                                                  to od Bachuu :))) zostal moim rybkiem wiec moze to dlatego :)))) hehe... no
                                                  dobra... ja jestem zabką, a do zielonego czerwony pasuje, prawda??? wiecej nic
                                                  nie powiem!

laura! napisał(a):

>
                                                  > Silver, poopowiadaj o tym truskawkowym jeszcze, to na pewno przyjadę...;))))))
                                                  > postaram się.... bo juz mnie ciekawość zżera żeby zobaczyć niektóre mordeczki
                                                  > tylko nie idź do kina 8 marca :))))
                                                  >

• laura! Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 22:10
                                                    pewnie, że pasuje
                                                    a po co truskawka ma szypułke ??? bo zielony pasuje do czerwonego
                                                    a żabka pasuje do rybki
                                                    i dobrze że w tym stawie tyle fauny i flory ;))))
                                                  • silverstone Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 22:12
                                                    nooooooooooooooooo....:)))) rybki jeszcze w kolekcji forumowej nie bylo! byl
                                                    piesek i kotek i kurczaczek i owieczka i inne takie! I wszystkie marnie
                                                    skonczyly :)) hehehe... zartowalam!!! koniec ze zwierzetami!!!

laura! napisał(a):

> pewnie, że pasuje
                                                    > a po co truskawka ma szypułke ??? bo zielony pasuje do czerwonego
                                                    > a żabka pasuje do rybki
                                                    > i dobrze że w tym stawie tyle fauny i flory ;))))

• eor Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 22:18
                                                    Jak to rybki nie bylo?? A ja to co?:))))))))))))))
                                                  • silverstone Re: hahahahahahahaha!!!!! 19.02.02, 22:20
                                                    Ty jestes OSIOLKIEM!!!!!!! Osiolkiem! Zwierzatka braly sie z zupelnie innej
                                                    motywacji niz zodiakalna :)))) Uwierz mi osiolku :)))

eor napisał(a):

> Jak to rybki nie bylo?? A ja to co?:))))))))))))))

• eor Silver! Laurka!! 19.02.02, 22:23
                                                    Niech Ci bedzie, Silver - jestem spod znaku osla (to by wiele tlumaczylo;)))))
                                                    SI JU TAMARA, Siverku:))))))))))))

Laurka - bedziesz jutro rowniez, mam nadzieje? O godz. 20.02
                                                  • laura! Re: 20.02.... 20.02... 20.02 19.02.02, 22:27
                                                    próba mikrofonu, próba mikrofonu
                                                    sprawdzam jak to będzie
                                                    oczywiście ze postaram się być
                                                    do jutra ;)))))
    • freon Re: Ostra babka 19.02.02, 23:58
      Ale sie ciekawych rzeczy dowiedzialam. Byznesmeni byliby pewnie dumni z siebie,
      ze jednym teatralnym szeptem taka dyskusje wywolali:o))) Ja powiem jedno -
      szept owszem, choc wolalabym westchnienia. Pozostale odglosy dyskwalifikuja
      facetow. A ostrosc jest jak widze fajna cecha, skoro w tak dobrym towarzystwie
      (Poli) przyszlo mi przebywac:o)))))
      • Gość: Pola Re: Ostra babka IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 01:38
        freon napisał(a):

> Ale sie ciekawych rzeczy dowiedzialam. Byznesmeni
        byliby pewnie dumni z siebie,
        >
        > ze jednym teatralnym szeptem taka dyskusje
        wywolali:o))) Ja powiem jedno -
        > szept owszem, choc wolalabym westchnienia. Pozostale
        odglosy dyskwalifikuja
        > facetow. A ostrosc jest jak widze fajna cecha, skoro w
        tak dobrym towarzystwie
        > (Poli) przyszlo mi przebywac:o)))))

I jeszcze raz powtorze - zadnych gwizdow!!! I prosze nie
        wmawiac, ze KAZDA kobieta bedzie wniebowzieta, gdy
        uslyszy pogwizdywania robotnikow na budowie, okropnosc!
        Zreszta, nie tylko robotnikow, ale nawet tych...jak im
        tam...byznesmenow :)
        ok...chyba czas juz spac ;)

• Gość: Valdi Re: Ostra babka IP: *.globaldial.com 20.02.02, 05:22
      freon napisał(a):

> Tak mnie dzisiaj na ulicy nazwano. Stało takich dwóch
      "byznesmenów", przeszłam
      > obok i wówczas usłyszałam powyższe słowa wypowiedziane
      teatralnym szeptem. I do
      >
      > tej pory nie wiem o co im chodziło. Panowie - ostra
      babka to jaka to babka?

Z zaciekawieniem przeczytalem wszystkie wypowiedzi.
      Z rosnacym zaskoczeniem (w miare czytania) takze.
      Odpowiedz na pytanie postawione przez Freon jest tak
      oczywista, ze naprawde dziwnym jest fakt, ze do konca nie
      zostala sformulowana, choc "obwachiwana" byla z wielu stron.
      Droga Freon, "ostra babka", inaczej mowiac "niezly towar",
      "fajna laska" czy tez zupelnie dzisiejsze "ale dupa" to
      synonimy.
      Odnosza sie one tylko i wylacznia do Twego wygladu
      zewnetrznego i wyrazaja komplement.
      Dorabianie do tego jakiejkolwiek filozofii, ktora mialaby
      uzasadniac walory charakteru badz intelektu "pozwanej"
      jest absurdem (i tylko poboznym zyczeniem).
      Opiniodawcy bowiem, widzac swoja "ofiare" mijajaca ich na
      ulicy, nie maja zielonego pojecia o jej osobowosci (w
      skrajnym przypadku moze to byc nawet ktos, kto jest
      psychicznie uposledzony).
      Do glosu dochodzi tu jedynie nasz stary znajomy - zdrowy
      poped seksualny. I NIC wiecej...
      Widzac atrakcyjna dla oka "sztuke", teatralny szept jest
      tylko srodkiem wyrazu porownywalnym z gwizdnieciem,
      usmiechem, czy zaczepka innego typu. Rozni sie jedynie
      forma, a ta zalezna jest od poziomu opiniodawcy.
      Dobor slownictwa jest w tym przypadku rowniez od niego
      uzalezniony.
      Dziwi mnie wobec tego sformulowanie "ostra babka", jako,
      ze brzmi to raczej archaicznie, z czasow np Marilyn Monroe.
      Ona byla wlasnie "ostra babka" w swojej epoce.
      Mastepne okreslenia, ktore przytoczylem na poczatku, sa
      bardziej na czasie.
      Slyszac dzisiaj "ostra babka", podejrzewalbym raczej o
      autorstwo leciwych juz dzentelmenow, ktorym krew zupelnie
      jeszcze nie wystygla, a wspomnienia pozostaly zywymi.
      Ale jak mowia - co kraj to obyczaj.

Klaniam sie pelen uznania
      Valdi
      • Gość: Valdi Re: Ostra babka IP: *.globaldial.com 20.02.02, 05:31
        Ps. A swoja droga zaciekawila mnie ta sprawa i chetnie
        przekonalbym sie osobiscie, jaki tez gust maja
        "byznesmeni" lubelscy.
        Droga Freon, gdybys kiedys byla w szampanskim humorze i
        miala ochote na troche ekshibicjonizmu wsrod forumowych
        przyjaciol - ustawiam sie w kolejce po Twoja podobizne.

Widzicie dziewczyny co robi reklama?

Valdi
    • Gość: Valdi Re: Ostra babka IP: *.globaldial.com 20.02.02, 05:33
      freon napisał(a):

> Tak mnie dzisiaj na ulicy nazwano. Stało takich dwóch
      "byznesmenów", przeszłam
      > obok i wówczas usłyszałam powyższe słowa wypowiedziane
      teatralnym szeptem. I do
      >
      > tej pory nie wiem o co im chodziło. Panowie - ostra
      babka to jaka to babka?

Z zaciekawieniem przeczytalem wszystkie wypowiedzi.
      Z rosnacym zaskoczeniem (w miare czytania) takze.
      Odpowiedz na pytanie postawione przez Freon jest tak
      oczywista, ze naprawde dziwnym jest fakt, ze do konca nie
      zostala sformulowana, choc "obwachiwana" byla z wielu stron.
      Droga Freon, "ostra babka", inaczej mowiac "niezly towar",
      "fajna laska" czy tez zupelnie dzisiejsze "ale dupa" to
      synonimy.
      Odnosza sie one tylko i wylacznia do Twego wygladu
      zewnetrznego i wyrazaja komplement.
      Dorabianie do tego jakiejkolwiek filozofii, ktora mialaby
      uzasadniac walory charakteru badz intelektu "pozwanej"
      jest absurdem (i tylko poboznym zyczeniem).
      Opiniodawcy bowiem, widzac swoja "ofiare" mijajaca ich na
      ulicy, nie maja zielonego pojecia o jej osobowosci (w
      skrajnym przypadku moze to byc nawet ktos, kto jest
      psychicznie uposledzony).
      Do glosu dochodzi tu jedynie nasz stary znajomy - zdrowy
      poped seksualny. I NIC wiecej...
      Widzac atrakcyjna dla oka "sztuke", teatralny szept jest
      tylko srodkiem wyrazu porownywalnym z gwizdnieciem,
      usmiechem, czy zaczepka innego typu. Rozni sie jedynie
      forma, a ta zalezna jest od poziomu opiniodawcy.
      Dobor slownictwa jest w tym przypadku rowniez od niego
      uzalezniony.
      Dziwi mnie wobec tego sformulowanie "ostra babka", jako,
      ze brzmi to raczej archaicznie, z czasow np Marilyn Monroe.
      Ona byla wlasnie "ostra babka" w swojej epoce.
      Mastepne okreslenia, ktore przytoczylem na poczatku, sa
      bardziej na czasie.
      Slyszac dzisiaj "ostra babka", podejrzewalbym raczej o
      autorstwo leciwych juz dzentelmenow, ktorym krew zupelnie
      jeszcze nie wystygla, a wspomnienia pozostaly zywymi.
      Ale jak mowia - co kraj to obyczaj.

Klaniam sie pelen uznania
      Valdi
      • silverstone Valdi is the best 20.02.02, 11:01
        nic dodac nic ująć :))))))
        A kobiety sie wkurzają o to gwizdanie, bo dotyczy ono tylko i wyłącznie tego co na wierzchu, a to przecież nie tak łatwo
        pogodzic sie z myslą, że na kilometr nie bije z nas intelektem!!! :))) zwlaszcza, gdy przecież mamy na nogach te cudowne,
        nowe czerwone szpilki i jeszcze cudowniejszą kieckę!!! hahaha... No jak to możliwe????
        • Gość: Valdi Re: Valdi is the best IP: *.globaldial.com 21.02.02, 06:54
          silverstone napisał(a):

> nic dodac nic ująć :))))))
          > A kobiety sie wkurzają o to gwizdanie, bo dotyczy ono
          tylko i wyłącznie tego co
          > na wierzchu, a to przecież nie tak łatwo
          > pogodzic sie z myslą, że na kilometr nie bije z nas
          intelektem!!! :))) zwlaszcz
          > a, gdy przecież mamy na nogach te cudowne,
          > nowe czerwone szpilki i jeszcze cudowniejszą kieckę!!!
          hahaha... No jak to możl
          > iwe????

Jedynie wrodzona skromnosc i dobre wychowanie nie pozwala
          mi zaprzeczyc tytulowi, ktory nadalas swej wypowiedzi,
          droga Silver.
          Jednak jak to milo spotkac kogos, kto mysli podobnie i
          czuje podobny zapach otaczajacego nas swiata. Lzej bedzie
          umierac...
          A skoro przy temacie...
          Czy istnieje gdzies jakies udokumentowane potwierdzenie,
          ze blondynki sa atrakcyjniejsze?
          Czy to po prostu kolejny mit, stworzony przez pospolstwo
          na skutek narzuconych wzorcow ("Mezczyzni wola blondynki"
          jest zdaje sie tego poczatkiem).
          Z punktu widzenia natury jest to niewytlumaczalne, a
          nawet wrecz nielogiczne, skutkiem czego mozna smialo
          zalozyc sztuczna ingerencje.
          Ocena czyjejkolwiek urody wydaje sie byc sprawa
          indywidualnego gustu, a ten jak wiadomo jest
          nieprzewidywalny.
          Tworzenie pewnych wzorcow, ktore nastepnie sa akceptowane
          jako obowiazujaca norma znajduje potwierdzenie w calej
          historii ludzkosci. Dotyczy to nie tylko ubioru.
          Sa na swiecie spolecznosci, ktore np wydluzaja sobie
          szyje lub wargi, znieksztalcaja czaszki, czy tez dokonuja
          setek innego rodzaju zabiegow w celu dorownania takim
          wlasnie wzorcom.
          Jednostka, ktora takiego zachowania nie akceptuje,
          zostaje automatycznie napietnowana w taki lub inny sposob.
          Jeszcze nie tak dawno dzisiejsza sylwetka zgrabnej
          kobiety bylaby wlasnie nie do zaakceptowania. Tzw
          ksztalty "rubensowskie" byly ogolnie przyjeta i wymagana
          norma.
          Dowody na to wisza w kazdym muzeum.
          Kobieta "rubensowska" jest z kolei wyszydzana przez
          dzisiejsza mode jako gruby babsztyl. (Ach, te biedne
          glodujace modelki).
          Czy wiec naprawde mozna twierdzic, ze blondynki sa
          atrakcyjniejsze?
          Nizej podpisany, kierujac sie jedynie swoim niedoskonalym
          gustem smie twierdzic, ze nie.

Valdi
          • freon Re: Valdi is the best 21.02.02, 10:00
            Valdi! Kilka wyjaśnień.

Oczywiście, że masz dużo racji w tym co napisałeś. Czy myślisz, że jestem aż
            tak głupia, żeby nie zrozumieć o co chodziło byznesmenom? No, nie ubliżaj mi,
            proszę. Zadając to pytanie liczyłam na nieco poczucia humoru przyjaciół
            forumowiczów i jak widać nie przeliczyłam się. Cieszę się, że dyskusja w tym
            wątku nie skończyła się na lakonicznym: "spodobałaś im się", bo rozmowa była
            całkiem ciekawa i co ważniejsze zabawna. Poważna odpowiedź na moje pytanie nie
            ma przecież sensu - bowiem samo pytanie niewiele go miało. Podejdź do problemu
            z uśmiechem, Valdi.:o))

To nie moja wina, że nie nazwano mnie niezłym towarem, ani laską. Wydaje mi
            się, że to ostatnie akurat wychodzi właśnie z użycia. Widocznie owi młodzieńcy
            (bo nie byli to starsi panowie) uznali, że termin ostra babka lepiej pasował.
            Nie wiem, może określenie to przeżywa renesans. Skąd ja mogę wiedzieć. Nazwali
            to powtórzyłam. Byznesmeni nie byli lubelscy, tylko warszawscy, bowiem w tym
            właśnie mieście mieszkam obecnie. Nie będę więc siebie opisywać, bo nie
            interesował Cię gust Warszawiaków;o)))))

Co do blondynek i brunetek - zgadzam się w pełni i kilka razy już tu
            powtarzałam, że kolor włosów nie ma znaczenia.

Pozdrawiam:o))
            • eor Kazdy cos wyciaga.... 24.10.02, 10:17
              ...jakis watek archiwalny, to i ja cos sobie wyciagne. Ten watek wyciagne...
              • lucy_z Re: Freon.... 24.10.02, 10:57
                Eor, nie masz kontaktu z Freon??? Nie odzywa się tu wcale??? Szkoda!!!!
                Valdi był w Lublinie, raz z kawiarenki się tu wpisał i koniec!:((
                Laura też się nie pokazuje.....
              • Gość: ryża małpa Litooooośśśśśśśśććććiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. IP: proxy / *.lublin.mm.pl 24.10.02, 11:12
                ... bo popadnę w kompleksy!!! jakieś ostre babki z rozwianymi bląd lokami,
                macho i softy --
                • lucy_z Re: Litooooośśśśśśśśććććiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 24.10.02, 11:22
                  Ale się wygłupialiśmy czasami, nie??????:))))))
                • eor Re: Litooooośśśśśściiiiiiiiiiiiiiiiii 24.10.02, 11:27
                  Lucy - mam kontakt z Freon (sporadyczny co prawda bardzo, ale mam), nie wiem co
                  sie stalo z pozostalymi. Ale skad ja mialbym wiedziec, sam bylem znikniety.

Malpiszonku - a to Ty nie jestes ostra babka? Rude wlosy i nie ostra? Cos nas
                  chyba oszukujesz.
                  • lucy_z Re: Eor 24.10.02, 11:53
                    Eor, to pozdrów Freon i jej powiedz, że czasami mogła by się odezwać tu.
                    Chciała bym wiedzieć co u niej i jej kotka!!!:)
                  • Gość: ryża małpa Re: Litooooośśśśśściiiiiiiiiiiiiiiiii IP: proxy / *.lublin.mm.pl 24.10.02, 11:53
                    Ale ja nie jestem ryża. Ja jestem brąz ciemny.A ryża to byłam kiedyś jak
                    koniecznie chciałam zostać bladynką - efekt był taki jekby piorun strzelił w
                    rabarbar:-) A wtedy była taka reklama o dwóch kotach i wiewiórce:
                    " - Fajna ruda!
                    - Nie za chuda?
                    - jak się rusza!
                    -Też mi cuda.
                    -Bardzo mnie kręci takie skakanie.
                    -Przestań ma-rudzić , choć na śniadanie" No i szli na whiskasa.
                    Kotami w tej reklamie mówili Mann i Materna . I stąd to jakoś zostało:-)
                    • Gość: Casey Re: Bez Litooooośśśśśściiiiiiiiiiiiiiiiii IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 04:12
                      Gość portalu: ryża małpa napisał(a):

> Ale ja nie jestem ryża. Ja jestem brąz ciemny.A ryża to byłam kiedyś jak
                      > koniecznie chciałam zostać bladynką - efekt był taki jekby piorun strzelił w
                      > rabarbar:-) A wtedy była taka reklama o dwóch kotach i wiewiórce:
                      > " - Fajna ruda!
                      > - Nie za chuda?
                      > - jak się rusza!
                      > -Też mi cuda.
                      > -Bardzo mnie kręci takie skakanie.
                      > -Przestań ma-rudzić , choć na śniadanie" No i szli na whiskasa.
                      > Kotami w tej reklamie mówili Mann i Materna . I stąd to jakoś zostało:-)

Ryza co z toba. Wkrotce bedziesz zaprzeczac pokrewienstwa z naszymi krewniakami
                      na ktorych sie powolujesz;))))
                      Ryzy kolor jest dosyc ladny chyba ze go sama sprofanujesz ...............
                      • Gość: ryża małpa Re: Bez Litooooośśśśśściiiiiiiiiiiiiiiiii IP: proxy / *.lublin.mm.pl 26.10.02, 17:36
                        sorry ale nie rozumiem. Jak można sprofanować kolor? A pokrewieństwa z małpami
                        sie nie wypieram, choć kto to wie jak było: może Adam, Ewa , wąż i jakbco?
                        • silverstone oj oj o oj oj ojojojoj ....zaraz sie zsiusiam ... 27.10.02, 12:13
                          ...ZE SMIECHU HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Chyba COS sie zmienilo od tamtej pory hehe...:))))
                          I mowie to do wszystkich, ktorzy sie tu wpisywali :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka