wachmeister 21.06.10, 11:57 Dobrze, że mam warszawski meldunek. Niedługo wstyd się bedzie przyznawać do lubelskiego pochodzenia :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lublinianin Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.chello.pl 21.06.10, 12:03 to masz szczęscie... jednak w całym bloku wschodnim wygrał Jaruś tak to jest jak na wybory przychodzą wiejskie mochery i sfrustrowani nicnierobiący bezrobotni tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 12:11 Skąd się wzięli ci sfrustrowani nicnierobiący bezrobotni? Ano stąd, że ci niesfrustrowani, zadowoloeni z siebie zarobieni cwaniacy zagarnęli niezłą kasę za to, że zlikwidowali miejsca pracy tym obecnie sfrustrowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krezus Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:41 I uwazasz, ze Kaczynski poza tym, ze zrobi z ta swoja moher pic partyjka troche halasu, cokolwiek ci pomoze? Jak tak myslisz, to dalej bedziesz biednym frajerem. Obudz sie czlowieku i zyj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxX Re: Lublin stanął murem za (populista)! IP: *.seg58.ucf.edu 21.06.10, 16:59 Kaczynski to typowy populista... ale wyborcy sa mu potrzebni tylko i wylacznie jako drabina, po ktorej wspina sie do wladzy! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorakagi Re: Lublin stanął murem za (populista)! 22.06.10, 11:50 Nie to co Bronek! Prawdziwy Mąż Stanu! BRONEK i JANUSZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Barnaba Nie ma się z kim przywitać :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 12:24 No, nie ma się z kim, ku.wa mać, przywitać w tym mieście. Połowa to miłośnicy kaczora (z ziemi polskiej do Wolski), a kolejna jedna czwarta - sympatycy gajowego Maruchy. Na dobra sprawę podać rękę mogę bez większych oporów dwum na dziesięciu ludzi spotkanych na ulicy w tymn mieście. Smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były lubelak Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: 212.106.138.* 21.06.10, 12:46 Dla chcącego nic trudnego. Jakby chcieli to by pracowali. Ale po co się męczyć i przekwalifikować, dokształcać, rozpocząć działalność gospodarczą, jak można po prostu wymyślić układ, usiąść na tyłku i narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Nie mam pracy, ale głosuję na Komorowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:13 Jesteście niesprawiedliwi. Nie każdy, kto nie ma pracy jest leniem. Mam 56 lat i od 4 lat nie mam pracy. Nie wyciągam do nikogo ręki, utrzymuję się z zajęć dorywczych. Nikt nie chce mnie zatrudnić na stałe. Sądzę, że z powodu wieku - na oferty nawet odpowiedzi nie dostaję. Własnego interesu nie założę, bo w moim zawodzie w Lublinie nie będę w stanie zarobić nawet na ZUS. Nie każdy nadaje się na przedsiębiorcę. Biuro pracy przez rok nic mi nie zaproponowało: ani pracy, ani przekwalifikowania. Wyrejestrowałam się, żeby móc zarabiać na umowach o dzieło, bo przepisy są takie, że zarejestrowany bezrobotny nie może zarobić ani złotówki, więc nie miałam z czego żyć - żebrać ani kraść nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były lubelak Re: Nie mam pracy, ale głosuję na Komorowskiego IP: 212.106.138.* 21.06.10, 13:47 To prawda, że nie każdy kto nie ma pracy jest leniem. Na stałe to mało kto zatrudnia, a to że nie dostajesz odpowiedzi nie musi być spowodowane wiekiem. Jestem dużo młodszy i też nie dostaje odpowiedzi na większość wysłanych cefałek. Bardziej denerwuje mnie brak odpowiedzi po rozmowie kwalifikacyjnej. Ale to taka dygresja. Sama piszesz, że w swoim zawodzie nie zarobisz nawet na ZUS i właśnie w tym problem, nie ma pracy w Lublinie dla ludzi w Twoim zawodzie. W tym mieście nic się nie dzieje, bo w regionie rządzą (w sensie wyborcy) rolnicy i bezrobotni. Mieszkając w Lublinie też szukałem pracy w swoim zawodzie, nie znalazłem. Wyjechałem na Śląsk i tu jest o wiele lepiej, może nie ładniej, ale praca jest. Zdaję sobie sprawę, że na przeprowadzkę nie masz ochoty. Przepraszam, jeśli uraziłem Cie poprzednim postem, to była reakcja na wpis człowieka, który węszy wszędzie układ. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nie mam pracy, ale głosuję na Komorowskiego 21.06.10, 14:33 I co? Uważasz, że Jaruś Ci to wszystko załatwi?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były lubelak Re: Nie mam pracy, ale głosuję na Komorowskiego IP: 212.106.138.* 21.06.10, 14:47 Dlaczego tak niegrzecznie?? Poza tym czytaj ze zrozumieniem - szczególnie tytuły postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nie mam pracy, ale głosuję na Komorowskiego 21.06.10, 14:52 Bo ja ogólnie to cham niegrzeczny i prymityw jestem, a co do wyborów, to w gruncie rzeczy nie stanowi dla mnie większej różnicy kto będzie preziem - byle tylko nie został nim Jaruś.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew95 Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.chello.pl 21.06.10, 17:01 Gdyby Polska była krajem zaawansowanym technologicznie, rzesza tych sfrustrowanych bezrobotnych, w obecnie panujących warunkach, byłaby jeszcze większa. Nie upraszczaj problemu. Po Twoim biało-czarnym podziale rzeczywistości widać od razu, że jesteś PIS-owcem... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnekowboje Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 12:09 nie żartuj, a widziałeś wyniki w mazowieckim? to samo, co u nas, w lubelskim :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxX Re:Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim... IP: *.seg58.ucf.edu 21.06.10, 16:57 Wstyd, co za wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś No ale jest jeszcze takie powiedzenie!!!! IP: 212.182.16.* 21.06.10, 12:23 Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nie!!! Więc choćbyś nie wiem jak się starał to i tak to nie możliwe hehehe! Więc lepiej mów tak "Jeśli ktoś się mnie zapyta skąd jestem - odpowiadam z wiochy jestem" Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandraneffe Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 12:27 naprawdę, wstyd.. zawsze będziemy postrzegani jako głupsza i najbardziej zacofana część tego kraju:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creator_max@o2.pl Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: *.nplay.net.pl 21.06.10, 12:29 Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. Oby tak dalej !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: 109.243.115.* 21.06.10, 12:36 i własnie przez takich ludzi jak Ty zawsze będziemy w du.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:40 jestem z najbogatszego kraju na swiecie - USA oraz z Lublina jestem dumny, nie jestem sfrustrowany! Bronek! ja zbieram energię, ale przeciwko tobie "czereśniaku" i mam w dup.... czy jakis palant nazwie mnie wieśniakiem, Lublin jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były lubelak Re: Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: 212.106.138.* 21.06.10, 12:48 > Lublin jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pod warunkiem, że się w nim nie mieszka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzdrowiciel Re: Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:48 Wiesniakiem nie. Ty jestes po prostu chory, ale niegroznie. Pisz co chcesz to i tak nie pomoze ci pokonac tego co naprawde w tobie siedzi. Kompleks wielki jak maczuga Herkulesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypis Re: Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:46 Idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacofanie Re: Lublin zdał egzamin wyborczy na szóstkę. IP: 109.243.115.* 21.06.10, 12:52 zgadzam się!!! totalny debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Ależ mur! IP: *.lublin.mm.pl 21.06.10, 14:06 Lublin stanął murem? W niklym procencie. Taki mur łatwo obalic. To nie mur berliński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Utopia sfrustrowanych IP: *.lublin.mm.pl 21.06.10, 14:09 Wiara, ze Kaczynski jako prezydent, cokolwiek zmieni to utopia. Do roboty, jak nawolywał Belka. I nie czekac na manne z nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zlosnica Re: Ależ mur! IP: *.enterpol.pl 21.06.10, 14:16 Najpierw madrale sprobujcie poszukac pracy w Lublinie... a dopiero pozniej wydawajcie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ależ mur! 21.06.10, 14:34 Jak tylko PiSie znów się dochapią do wadzuchny, to teraz już napewno Polska urośnie w siłę, a ludzie dostaną żytniej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
aemgie Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 14:19 Cholerne mohery! Jaruś jest dla nich lekiem na całe zło, dobre sobie!!! A co takiego wielkiego zrobił kiedy rządził, co??? Nie mogę patrzeć na tą jego fałszywą maskę, jaką założył przed wyborami! Nie chcę takiego prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.lublin.mm.pl 21.06.10, 14:51 Przy tej fali nienawiści do Palikota,szefa PO na Lubelszczyżnie,to wcale nie jest taki zły wynik Komorowskiegto. Piana az sie lała z wsciekłosci u jego fanów! Odpowiedz Link Zgłoś
simonh 2% przewagi to "stanięcie murem" ? Chyba komus 21.06.10, 16:03 cos sie pomyliło albo nie wie co to znaczy. W 2 turze i tak Kaczyniak tu przerżnie, bo opluwana przez niego latami lewica wystawi mu swój rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.lublin.mm.pl 21.06.10, 16:13 gdyby dało się to trochę zmienić i przed murem postawić kaczora i mordercę głuszców Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 16:26 cóż nie jest to zwycięstwo druzgoczące kontrkandydatów powiedziałbym że jak na region który poznał na włsanej skórze rzady PO i Palikota to dość mała róznica... jednak trudno sobie wyobrazić jakies szalone poparcie dla kandydata popieranego przez partię znaną z nepotyzmu, kolesiostwa, zagarniania publicznych funduszy do prywatnych kieszeni, nieróbstwa i pustych obietnic oraz chuligańskich i pijackich wybryków lokalnego lidera... tak czy siak za taką "kulturą" polityczną opowiedziało się niemal 39% głosujących... Chełm nie dziwi tam rządzi SLD i to nawet bez specjalnych afer rzadzi... nie dziwi również Kraśnik i Lublin i Puławy wszak to miasta w których palikotowcy w żywe oczy niszczą i grabią co się da... w wynikach Napieralskiego jest zapewne spora liczba głosów oddanych na "tego trzeciego" ale niestety jest to procent nie do oszacowania... ... trudno jest mi powiedzieć o ile lokalni politycy PiS są lepsi od lokalnych z PO w poszczególnych gminach w Lublinie to ewidentne ale innych miejsc nie obserwuję tak dokładnie... pzdr ps. brak mi wieści o frekfencji Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 17:45 Jeszcze jedno takie wystąpienie "Wielkiego Polityka"JANUSZA PALIKOTA jak to przed wiecem Kaczyńskiego i z popieranym przez Palikota Komorowskim wygrał by nawet Jaruzelski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxX Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim? IP: *.seg58.ucf.edu 21.06.10, 20:20 "ps. brak mi wieści o frekfencji" Slownik - prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Cimenota górą IP: 83.238.201.* 21.06.10, 17:44 znam wyborców kaczyńskiego.Nie potrafią uruchomić komórki, komputera, nie znają jezyków.Ich świat opiera się na plotkach,szczuciu i wymyślaniu bzdur które przyniesie sąsiadka.Taka jest prawda setki młodych lublinian dziś zarabia świetne pieniądze w warszawie,poznaniu na śląsku.Ciemnota siedzi i czeka z ręką na cud i narzeka.Czeka nas w lublinie gigantyczna emigracja i upadek miasta. Ci co coś potrafią uciekają im dalej tylko można.Nieudolna reszta zostaje.Przepaść między regionami będzie coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Intelekt minusowy-samounicestwienie IP: 83.238.201.* 21.06.10, 17:46 jesli tepe barany głosują na przedstawiciela partii którego prezydent dał ursus na złaom,którego przedstwiciele z spólki cukrowniczej zniszczyli cukrownie, parti która zabrała lublelszczyznie kasę na remotn trasy kolejowej do wawy chciała połączyć bogdankę z bankrutem z kozienic i wprowadziła parytet polegający na tym że ściana wschodnia dostaje mało kasy na służbę zdrowia. To widać że potencjał intelektualny równy jest poziomowi ujemnemu Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Cimenota górą 21.06.10, 17:47 Gość portalu: Motor napisał(a): > znam wyborców kaczyńskiego.Nie potrafią uruchomić komórki, > komputera, nie znają jezyków.Ich świat opiera się na > plotkach,szczuciu i wymyślaniu bzdur które przyniesie sąsiadka.Taka > jest prawda setki młodych lublinian dziś zarabia świetne pieniądze w > warszawie,poznaniu na śląsku.Ciemnota siedzi i czeka z ręką na cud > i narzeka.Czeka nas w lublinie gigantyczna emigracja i upadek > miasta. Ci co coś potrafią uciekają im dalej tylko można.Nieudolna > reszta zostaje.Przepaść między regionami będzie coraz większa. POGRATULOWAĆ RODZINY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Cimenota górą IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.10, 17:55 Tak to prawda . Ciemnota i Wschodnia rasa !!!!! Ta ciemna masa liczy na cuda w wykonaniu Kaczyńskiego , który już raz dał swój popis ze zboczonym Leperm i nawiedzonym Giertychem . Wstyd i jeszcze raz wstyd !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Cimenota górą IP: *.lublin.mm.pl 21.06.10, 18:17 Dawny zabór rosyjski i austriacki widac po wynikach głosowania jak na dloni. Sporo lat upłynie nim cywilizacja na południu i wschodzie RP zatriumfuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Cimenota górą IP: 109.243.49.* 22.06.10, 13:53 tak tak cywilizacja to np. dziadkowie z wehrmachtu Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Cimenota górą 22.06.10, 13:57 Tak tak, "prawi Polacy" to np. dziadkowie - gestapowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
znafffca Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 18:12 to dla mnie wstyd, ze moj łublin poparl (procentowa wiekszosc) kaczynskiego. chcecie panstwa koscielnego to bedziecie je mieli... wstyd, zenada i zacofanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 18:40 Przecież był już Lech i co zrobił ? Kompromitował Polskę swoim zachowaniem i wypowiedziami i ciągłym zawistnym wtrącaniem się w nie we swoje sprawy. Teraz w/g Lublina dzieło brata będzie kontynuował jego klon Jarosław, niczym nie ustępujący Lechowi. Czy tego lublinianie chcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naukowiec Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 19:08 Jestem poważnym naukowcem z dorobkiem naukowym (prof. zwycz.) Jestem dumny z Lublina i z Lubelszczyzny. Oznacza to , że nie jesteśmy W WIĘKSZOŚCI zbiorowiskiem wykształciuchów, że rozumiemy takie określenia jak: patriotyzm, dobro ludzi, Ojczyzna, zaangażowanie. Brawo! Cieszę się ogromnie z wyniku na Lubelszczyźnie. Zobaczcie nędzę umtsłową NIEKTÓRYCH. Nasz Kandydat mówi "z głowy" , nie podpiera się wydrukami z encyklopedii. To prawdziwy patriota i inteligent a nie "inteligenczestwo" co po polsku znaczy: wykształciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 19:15 "Naukowiec" Tytuł dostałeś od tych samych co przyznali Juszczence? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska profesor,hihi 21.06.10, 19:49 Kto tu przyznaje sie do tego, ze jest profesorem (zwyczajnym czy nadzwyczajnym), powinien oddac dyplom, bo osmiesza ten facet prawdziwych naukowców. Pomijam juz samą "opinie". Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyzajaczek Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 02.07.10, 14:20 no widzisz, ale Lublinianie wstydzą się z drugiej strony tego Pajacokota, może czasem ciekawe rzeczy mówi ale robi z siebie i Lublina pośmiewisko na całą Polskę, więc nie dziwię się że wielu nie chce głosować na popieranego przez niego kandydata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 02.07.10, 14:24 czarnyzajaczek napisał: > no widzisz, ale Lublinianie wstydzą się z drugiej strony tego Pajacokota, może > czasem ciekawe rzeczy mówi ale robi z siebie i Lublina pośmiewisko na całą Pols > kę, więc nie dziwię się że wielu nie chce głosować na popieranego przez niego k > andydata :/ Pisz za siebie. Mnie tam pajacokot jest tak samo obojętny, jak toruński Rydzyk, albo włoska Cicciolina. Absolutnie nie łączę ich jestestw z miejscem przebywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.icpnet.pl 21.06.10, 19:41 Jestem mieszkancemm Poznania i bede glosowal na Kaczynskiego i sie nie wstydze wrecz jestem dumny ze jest kandydatem PATRIOTO POLAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
cedet Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 20:53 Wstyd mi za Lublin i Lubelszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
cedet Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 21.06.10, 20:59 Nie dziwmy się, że rząd nie daje pieniędzy na inwestycje w naszym województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyzajaczek Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 02.07.10, 14:22 ...nie dziwmy się że PiS nie dawał pieniędzy m.in. na służbę zdrowia w tym regionie im biedniejsi - tym chętniej głosują na PiS im gorzej, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
asperger68 Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 22.06.10, 08:47 Możecie sobie nazywać mnie wieśniakiem chociaż urodziłem się i mieszkam od 42 lat w Lublinie,nie jestem również bezrobotnym lecz mam stałą pracę i jestem dumny że ja i moja cała rodzina głosowała na Kaczyńskiego.Zapewniam Was że w drugiej turze również na niego zagłosujemy.Po Waszych wypowiedziach widać jak wygląda tolerancja którą od wieków szczyci się Polska wobec innych poglądów niż te które głosi Gazeta Wyborcza.Wybory to kwestia sumienia każdego z wyborców i nikt nie ma prawa oceniać takich czy innych poglądów zaś po samych komentarzach widać "polskie piekiełko".Nie zasłużyliśmy na demokrację bo nie potrafimy z niej korzystać tylko nawzajem pluć na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 23.06.10, 01:03 asperger68 napisał: > Możecie sobie nazywać mnie wieśniakiem chociaż urodziłem się i mieszkam od 42 > lat w Lublinie,nie jestem również bezrobotnym lecz mam stałą pracę i jestem > dumny że ja i moja cała rodzina głosowała na Kaczyńskiego.Zapewniam Was że w > drugiej turze również na niego zagłosujemy.Po Waszych wypowiedziach widać jak > wygląda tolerancja którą od wieków szczyci się Polska wobec innych poglądów > niż te które głosi Gazeta Wyborcza.Wybory to kwestia sumienia każdego z > wyborców i nikt nie ma prawa oceniać takich czy innych poglądów zaś po samych > komentarzach widać "polskie piekiełko".Nie zasłużyliśmy na demokrację bo nie > potrafimy z niej korzystać tylko nawzajem pluć na siebie. I nic w tym dziwnego, zważywszy, że Gazeta Wyborcza to forum środowisk semickich i filosemickich, dla których ichnia, nie zawsze pokrywająca się z polską, racja stanu jest najbliższa. Lublinianie murem za Kaczyńskim, za to gmina empiego murem za Komorowskim. Oni doskonale wiedzą, że Kaczyński nigdy nie zgodzi się na parszywe żądania wysuwane przez Holokaust Industry! Odpowiedz Link Zgłoś
m1337 Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 22.06.10, 09:12 To nie tylko Lublin cuchnacy kaczy kleks rozlal sie po calej prawej stronie Wisly.Dzieki temu ze wysoka jest woda w rzece kleks kaczora nie przedostal sie na zachodnia czesc od Wisly.Nie czytam Gazety Wyborczej a na kaczyste nie oddam nigdy glosu na kazdego innego moze byc w groszki w paski itp.byle nie na chorego na destrukcyjna wladze pieniacz kaczego.A za Lublin nie bede sie wstydzil bo sa i tacy co kaczej zarazy nie znosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.wodr.konskowola.pl 22.06.10, 09:44 To wstyd żeby miasto pięciu Uniwersytetów wyprodukowało kaczora !! To chorzy ludzie i tylko Abramowice mogą poratować.Podzielam twoją opinię i też jestem stą- HAŃBA Odpowiedz Link Zgłoś
doktorakagi Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim 22.06.10, 11:49 wachmeister napisał: > Dobrze, że mam warszawski meldunek. Niedługo wstyd się bedzie > przyznawać do lubelskiego pochodzenia :(((( To sie nie przyznawaj. Wielki zal bedzie dla Lubelszczyzny ze wachmeister ją olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Jak głosowały "gwiazdy"? IP: *.lublin.mm.pl 22.06.10, 13:13 Gdyby wybór prezydenta zależał od zapytanych przez dziennik celebrytów, w pierwszej turze wygrałby Bronisław Komorowski. Swój głos oddali na niego Krzysztof Kowalewski, Marcin Najman, Olaf Lubaszenko, Tomasz Karolak, Joanna Szczepkowska, Daniel Olbrychski ("Budzi moje zaufanie" - mówi o Komorowskim), Maryla Rodowicz, Jan Englert, Andrzej Grabowski, Artur Barciś, Piotr Adamczyk, Andrzej Chyra, Kora Jackowska, Zbigniew Zamachowski i Krzysztof Skiba. Drugie miejsce w wyścigu do Pałacu Prezydenckiego zająłby Jarosław Kaczyński. Głosowali na niego Halina Frąckowiak, Iwona Węgrowska i Jerzy Zelnik ("To prawdziwy patriota" - powiedział o swoim kandydacie aktor). Modelki Joanna Horodyńska i Karolina Malinowska zgodnie zagłosowały na kandydata SLD, Grzegorza Napieralskiego, twierdząc, że Polska potrzebuje zmian. Anna Samusionek oddała swój głos na Andrzeja Olechowskiego. "Da kobietom równe szanse" - wyjaśnia swój wybór. Paweł Kukiz zagłosował na Marka Jurka ("To jedyny człowiek prawicy"), a Ewa Wachowicz - na Waldemara Pawlaka, do którego, jak twierdzi, ma zaufanie. Źródło informacji: pomponik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Wypraszam sobie! 22.06.10, 13:27 Ta kretyńska, pismacka nowomowa poraża: Lublin biega, Lublin czyta, Lublin to, Lublin tamto... Lublin jest kilkusettysięcznym miastem, które składa się z budynków, ulic, placów, parków, skwerów itp., itd. oraz ludzi - a ci bywają różni. Ja nie jestem Lublinem, nigdy żadnemu PiSowcowi ze szczególnym uwzględnieniem braci Kaczyńskich mojego głosu nie oddałem i w obecnej sytuacji nie mam najmniejszego zamiaru oddać w przyszłości. Sądząc z ilości oddanych głosów, takich jak ja jest całkiem sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Księża stanęli murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: 83.238.139.* 22.06.10, 16:20 Nie trzeba dużo myśleć, wystarczy chodzić do kościoła i oglądać telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babciakatoliczka Re: Księża stanęli murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.lublin.mm.pl 24.06.10, 18:23 ...znam takie co to do komunię w każda niedziele przyjmują,żeby je sąsiadki z bloku widziały,że takie porządne!!!/same się chwaliły/ ...i tacy właśnie zagłosowali na Kaczyńskiego w Lublinie. Brak słów-ohydne,obrzydliwe,nienormalne,niemoralne.Wstyd mi od pokoleń jestem Lublinianką i do głowy by mi nie przyszło zagłosować na Kaczyńskiego pamiętając jego i jego brata rządy!!! Ludzie czy wam mózgi wyschły?Czy was myślenie boli?-/zasłyszane:"głosowałam na Kaczyńskiego,bo nie przeszkadza koncernom farmaceutycznym i się ich nie czepia" -twierdzi osoba będąca dystrybutorem!!!-Zgroza. Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska wsiadł Człowiek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię"! Nie znający za to słów refrenu hymnu państwowego !!! Trenera reprezentacji nazywał Benhauerem !!! Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym! W trumnie ze Smoleńska przywieziono i pochowano na WAWELU: "wybitnego męża stanu","patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", "NAJWIĘKSZEGO Polaka", "równego KRÓLOM...Ja się pytam,kto podmienił zwłoki??? Gdzie jest ciało Kaczyńskiego ??? A TERAZ CHCECIE WYBRAĆ NASTĘPNEGO NIEUDACZNIKA do gnębienia żądnego tylko władzy!!! LUDZIE OPAMIĘTANIA!!!Rozum wam o0debrało?Własnej zguby chcecie? Wstyd mi za Lubliniaków. ...ale kto wie,może wkrótce Lublin wystąpi o beatyfikację dwóch bliżniaków...PRZY AKOMPANIAMENCIE O.RYDZYKA? GRATULACJE GŁUPOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Lublin stanął murem za Jarosławem Kaczyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 16:57 Lublin to wiocha, a z ciebie warszawskie poglądy i tak nie zrobią Warszawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Mazowiecki w 'Przeglądzie" IP: *.lublin.mm.pl 22.06.10, 18:15 Jeśli Polska ma odegrać jakąś rolę w polityce wschodniej Unii Europejskiej, to musimy mieć możliwość oddziaływania na Rosję. Polska nie może być pokazywana jako jej wróg. – o wydarzeniach ostatnich miesięcy, polityce i wyborach prezydenckich mówi Tadeusz Mazowiecki. - W ostatnich tygodniach państwo się sprawdziło. Teraz wielu ludzi, którzy wcześniej tak na konstytucję narzekali, przekonuje się, że ona nie jest zła. Tusk bardzo się wyrobił. Oceniam jego rozwój bardzo wysoko. Także patrząc na decyzje Komorowskiego w okresie, kiedy pełnił funkcję prezydenta, uważam, że dorasta do tej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murowiec lubelski Ludzie zrozumcie! W przypadku Komorowskiego IP: *.speed-net.pl 22.06.10, 20:28 potrzebny byłby wyższy mur (a Olechowski, aż strach myśleć). A w Lublinie nie ma za co wznosić takich budowli, tu nie Chiny. Wszystkie pieniądze zagrabili sukienkowi nasłani z Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re: Jezowe tez IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 22.06.10, 22:24 www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article? AID=/20100622/REGION00/644388051 wies miodem i mlekiem plynace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re: Jezowe tez IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 22.06.10, 22:25 www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100622/REGION00/644388051 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Jezowe tez IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 00:33 Dlaczego taki wynik ? Ponieważ Jezowie to zadupie i zacofanie społeczne ! Tam psy pyskami pierdzą a h...ami wodę piją . Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Hajnówka tez 23.06.10, 07:45 prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/200508.htm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naukowiec Brawo J. Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:34 Nie czytałem wypocin JB i innych. Jestem prof. zwycz. czyli "belwederski" a nominację otrzymałem z rąk Ś.P. Prezydenta RP Pana Lecha Kaczyńskiego, z czego jestem bardzo dumny. Już pisałem, ze nie wzbogacam GW bo jej nie kupuję od ponad 10 lat, ale czasami czytam te wypociny wykształciuchów, fanów GW (sa też inne, mądre głosy). Jaki proces fizjologiczny sprawia, ze tak głowy niektórych są otumanione. Myślę, że to prymitywy. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Brawo J. Kaczyński 24.06.10, 08:55 Gość portalu: Naukowiec napisał(a): > Jaki proces fizjologiczny sprawia, ze tak głowy niektórych > są otumanione. Myślę, że to prymitywy. No cóż, w życiu tak bywa. Niektórzy nawet zostają profesorami zwyczajnymi. Ciekawe, za jakie zasługi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Brawo J. Kaczyński IP: *.opera-mini.net 24.06.10, 10:36 bledy skladniowe rzekomego profesora wskazuja mi na licencjata jakiejs prywatnej uczelni z pipidowki dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Brawo J. Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 14:44 Prawda stare jak świat ! Wykształcenie nie koniecznie chodzi w parze z inteligencją. Przykład ... chociażby Jarosław Kaczyński i nasz Prof. zwyczajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Profesor "belwederski"? Wolę docentów marrcowych IP: *.lublin.mm.pl 24.06.10, 18:07 "Nie czytałem wypocin JB i innych. Jestem prof. zwycz. czyli "belwederski" a nominację otrzymałem z rąk Ś.P. Prezydenta RP Pana Lecha Kaczyńskiego, z czego jestem bardzo dumny. Już pisałem, ze nie wzbogacam GW bo jej nie kupuję od ponad 10 lat, ale czasami czytam te wypociny wykształciuchów, fanów GW (sa też inne, mądre głosy). Jaki proces fizjologiczny sprawia, ze tak głowy niektórych są otumanione. Myślę, że to prymitywy." ===== A ja wspólczuje studentow.Ciekawe ,co ten fracet usiluje wykładac? A Ś.P. z duzych liter tez ma swoja wymowę... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Profesor "belwederski"? Wolę docentów marrco 25.06.10, 21:53 Gość portalu: JB napisał(a): > > "Nie czytałem wypocin JB i innych. Jestem prof. zwycz. > czyli "belwederski" a nominację otrzymałem z rąk Ś.P. Prezydenta RP > Pana Lecha Kaczyńskiego, z czego jestem bardzo dumny. Już pisałem, > ze nie wzbogacam GW bo jej nie kupuję od ponad 10 lat, ale czasami > czytam te wypociny wykształciuchów, fanów GW (sa też inne, mądre > głosy). Jaki proces fizjologiczny sprawia, ze tak głowy niektórych > są otumanione. Myślę, że to prymitywy." ===== A ja wspólczuje > studentow.Ciekawe ,co ten fracet usiluje wykładac? A Ś.P. z duzych > liter tez ma swoja wymowę... To jakiś debil czy tylko zwykły skromny kretyn ? Odpowiedz Link Zgłoś