Dodaj do ulubionych

Nieutulona w żalu Marta

26.06.10, 22:16
... żal pałacowy jednak woli. Cóż, słusznie, ludzie bowiem
chętniej odkąd świat jest światem znoszą ojca śmierć, niż ojcowizny
stratę
...

www.plotek.pl/plotek/1,78649,8062314,Marta_Kaczynska_nie_chce_sie_wyprowadzic_z_Palacu.html
Obserwuj wątek
    • przemyslaw-leniak hmm 26.06.10, 22:24
      strasznie smutna jest ta kampania
      tak sobie myślę że jest strasznie smutna...
      ...
      • qqbek Re: hmm 27.06.10, 00:02
        przemyslaw-leniak napisał:

> strasznie smutna jest ta kampania
        > tak sobie myślę że jest strasznie smutna...
        > ...

I to smutne jest...
        Smutne to wszystko...
        Tak jakby zamglone...
        I choć za konkurencją Jarka jestem... to uważam zagrywanie tejże
        karty za chamstwo.
        Bo smutek nie jest li tylko emocją czy uczuciem. Smutek daleko dalsze
        ma konsekwencje. I bardzo się cieszę, że nasz prezydent był tak
        wysoko ubezpieczony... bo jak smutku to nie ukoi, to może (choć w to
        wątpię) choć trochę go utuli.
        A hieny twierdzące, że to za dużo, że nie przystoi, niechże straty we
        własnym stadzie pierwej zaznają, nim skowytem swym cokolwiek
        obwieszczą.
    • elan13 Re: Nieutulona w żalu Marta 26.06.10, 23:57
      wampir-wampir napisał:

> ... żal pałacowy jednak woli. Cóż, słusznie, ludzie bowiem
      > chętniej odkąd świat jest światem znoszą ojca śmierć, niż
      ojcowizny stratę
      ...

A gudłaj wampir się swojej parszywości nigdy nie wyzbędzie.

Czy Marta Kaczyńska wykorzystywała fakt bycia córką prezydenta, czy
      budowała na tym karierę, czy zaprzyjaźnione media robiły z niej
      gwiazdę, mianowały celebrytką? Nie! Mimo, że sporo ładniejsza i
      delikatniejsza od czerwonej księżniczki młodej Kwaśniewskiej
      (pomieszanie półżydowskiej urody tatusia z nieco kałmucką urodą
      mamusi), nie mówiąc o Wałęsównie, nie była nachalnie promowana
      przez media, nie zamiatano pod dywan afer z jej uczestnictwem
      tłumacząc to pomrocznością jasną. I ta skromna, powściągliwa osoba,
      która niedawno przeżyła stratę swoich najbliższych jest teraz
      zaczepiana przez parszywych gudłajów!

Jak te parchy muszą nienawidzić Kaczyńskich, że nie powstrzymają
      się przed haniebnymi atakami na będącą w żałobie Martę.
      • Gość: JB Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 27.06.10, 00:01
        elan13,Ty sie tez pohamuj w swym ataku chamstwa. Co się czepiasz
        bardzo zdolnej, dotąd bezdzietnej, Kwasniewskiej? Ja na p.Marte nie
        patrze z tej perspektywy.
        • Gość: grazkaP Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.chello.pl 27.06.10, 05:33
          Piekna Marta.....cokolwiek to znaczy.......Jak mawial Jozio P.ten ,ktorego
          o zgode sasiedztwa nie pytano,racja jest tylko jedna jak dupa!
      • Gość: hm... Elanie, oprzytomnij! IP: 109.200.82.* 27.06.10, 00:05
        To wlasnie jest ten nieutulony zal?

Marta Kaczynska w zalobie (wg elana)
        • Gość: zapałka Re: Elanie, oprzytomnij! IP: *.enterpol.pl 27.06.10, 14:03

A czy Ty 'hm' mozesz sobie wyobrazic, ze fotografia istniala juz
          przed 10 kwietnia ???
          • Gość: hm... Re: Elanie, oprzytomnij! IP: 109.200.82.* 27.06.10, 14:43
            Serio? A wiesz chociaz o czym piszesz?
            • Gość: zapałka do 'hm' IP: *.enterpol.pl 27.06.10, 22:02
              Serio? WIEM !
        • tajnos.agentos Re: Elanie, oprzytomnij! 27.06.10, 16:52
          Ten pejsaty parszywiec nie wie co znaczy oprzytomnieć. Bez względu
          na wszystko, on musi realizować swój program.

www.zobacz.com.pl/polityka/marta_kaczynska_i_jej_nowy_maz_marcin_dubieniecki.html
      • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 00:12
        elan13 napisał:

> Czy Marta Kaczyńska wykorzystywała fakt bycia córką prezydenta,
        czy
        > budowała na tym karierę, czy zaprzyjaźnione media robiły z niej
        > gwiazdę, mianowały celebrytką? Nie!

Ależ tak. Zrobiła aplikację w zaprzyjaźnionej z tatusiem kancelarii.
        Gdzie indziej by jej zapewne nie przyjęli. Lansowała się w kolorowej
        prasie najpierw u boku pierwszego męża z córeczką, potem u boku SLD-
        owca Dubienieckiego. O jej cichym drugim ślubie wiedziała cała
        Polska.

> Jak te parchy muszą nienawidzić Kaczyńskich, że nie powstrzymają
        > się przed haniebnymi atakami na będącą w żałobie Martę.

Po prostu się zastanawiam, jacy to ludzie są w dniach żałoby. Ja
        żałobę po bliskich przeżywałem trochę inaczej.
        • qqbek Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 00:23
          wampir-wampir napisał:

> Po prostu się zastanawiam, jacy to ludzie są w dniach żałoby. Ja
          > żałobę po bliskich przeżywałem trochę inaczej.
          >

Mnie to też szokuje. Ale p.Marcie Kaczyńskiej po prostu nie sposób
          zarzucić popierania stryja wprost.
          Ja po prostu bym się od niej odpie...ł.
          Była na prawdę w porządku. Nawet zgodziła się na ten haniebny pogrzeb
          na Wawelu, co uznać można za akt wielkiej odwagi cywilnej.
          Jak dojdzie już do sądu ostatecznego (w co jako agnostyk zbytnio nie
          wierzę), to i tak Lechowi (jako ND-kowi) Józio Piłsudski spod spodu
          pokaże, jak kury szcz... prowadzać, więc o co ta chryja?
          • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 00:55
            Czy ja wiem? O sam Wawel może. Był to jednak symbol przez wieki. I
            po co ta profanacja dla doraźnych interesów braciszka.
            A pani Marta w wywiadzie jakimś rzekła, że za stryjem to ona murem.
            Na plakatach wyborczych się nie pojawiła dlatego, że w badanich
            wyszło, że to by było źle widziane. Ja się jej nie czepiam. Blichtr
            władzy uwieść może. Zauważam po prostu.
            • Gość: slawek Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.opera-mini.net 27.06.10, 09:18
              Ale wlasciwie to dlaczego ona mieszka w palacu prezydenckim,i to z mezem?nie jest prezydentem ani nieletnim dzieckiem prezydenta.to nienormalne jak cholera.
              • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 09:19
                Bo rzecz się dzieje w Polsce, czyli nigdzie. Takie cuda to tylko tu.
                • Gość: slawek Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.opera-mini.net 27.06.10, 10:46
                  A nie lepiej byloby jej mieszkac w jakiejs komnacie na wawelu?tam samochody tak nie halasuja jak w warszawkowie:-)
                  • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 10:52
                    Wszystko przed nami :-)))
                  • Gość: hm... Re: Nieutulona w żalu Marta IP: 109.200.82.* 27.06.10, 11:06
                    nie, nie lepiej! Na Wawelu wieje chlodem, a w palacu nawet chodniki
                    zewnetrzne sa podgrzewane.
                    • qqbek Re: Nieutulona w żalu Marta 28.06.10, 12:33
                      Gość portalu: hm... napisał(a):

> nie, nie lepiej! Na Wawelu wieje chlodem, a w palacu nawet chodniki
                      > zewnetrzne sa podgrzewane.

Zaraz obok Namiestnikowskiego jest Bristol, tam też standard
                      odpowiedni a o to, że pani Marty nań nie stać raczej nie musimy się
                      obawiać.
                      No cóż... to chyba jedyny zgrzyt, jeżeli chodzi o jej zachowanie. Ale
                      stryjek w końcu prawie 5 lat tam mieszkał, hołdy od azjatyckich
                      watażków z Gruzji przyjmował, to może i nie da się go tak z dnia na
                      dzień wyprowadzić. Na Krakowskim w Warszawie obowiązuje zakaz wjazdu
                      pojazdów powyżej 3,5 tony (nie dotyczy MZK rzecz jasna) zdaje się...
                      trudno więc jej stryjka wyprowadzić.
        • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 28.06.10, 11:06
          o cichym ślubie wiedziała cała Polska - ty śmieciu nawet nie umiesz zbudować
          logicznego zdania. Albo był cichy albo cała Polska wiedziała
          • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 28.06.10, 14:06
            Gość portalu: j2 napisał(a):

> o cichym ślubie wiedziała cała Polska - ty śmieciu nawet nie
            umiesz zbudować
            > logicznego zdania. Albo był cichy albo cała Polska wiedziała

JUż miałem nie zamieszczać przypisów dla imbecyla, ale mam dobry
            humor. W drodze wyjątku proszę - ironia. Sprawdź se w Google.
    • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 27.06.10, 19:42
      typowe gadanie gnid na sznurku oficera prowadzacego. Tak jak wtedy gdy ubecja
      uznała wypowiedzi Kaczyńskiej za obrzydliwy udział w kampanii prezydenckiej
      swojego wujka. Gdy teraz rodzina Komorowskiego bierze udział w kampanii to jest
      rzecz prawidłowa.
      Nie lubię kaczora bo to socjalista ale jestem bliski pójścia na wybory by
      zagłosować tylko po to że dałoby to szanse by szmaty które ujadają w mediach i
      cała ta ubecka banda była tak samo wściekła jak wtedy gdy PiS wziął całą władzę.
      • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 19:50
        Ja to umim do wyborów matołów przekonać. Idź, idź matole. Głosować
        należy na jednego z dwóch kandydatów.
      • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 27.06.10, 20:00
        być może jestem matołem, bo od lat płacę gigantyczne podatki z których
        towarzystwo świń ma się dobrze przy korycie, okradając mnie z większości mojej pracy
        Ale przynajmniej nie jestem gnidą tak jak ty i ci których wielbisz lub którzy
        cię prowadzą. Nie kłamię, nie naginam prawdy
        • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 20:07
          Wskaż, proszę posty, w których sklamałem. I ja za pisanie na FL od
          nikogo kasy nie biorę. Jestem tu od lat. Ty zapewne znikniesz zaraz
          po wyborach. Wal się płatna gnido!
          • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 27.06.10, 22:47
            jeżeli dajesz cytat który sugeruje że córka Kaczyńskiego jest bardziej zasmucona
            tym, że nie może się wyprowadzić z pałacu niż śmiercią ojca, to jesteś kompletną
            szmatą, gnojem tak jak przeróżni ubecy i dziennikarzyny trzymani przez nich na
            sznurkach. Taki tekst obraża każdego kto ma jakikolwiek poziom moralny wyższy
            niż bandyta z ub czy służących mu kolesiów od żłoba.
            • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 23:05
              Jeśli nie rozumisz, to nie komentuj. Kontekst, te rzeczy, matole.
              EOT, bo na coś czym jesteś czasu szkoda.
              • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 27.06.10, 23:12
                może i matoł ale nie gnida
                • Gość: www Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.ostnet.pl 27.06.10, 23:29
                  Matoł kontra żłób, Lublin kontra Przemyśl, Kongresówka v Galicja. Fajnie się was
                  czyta chłopaki. A potem dziwimy się odbiorowi w Polsce tzw Ściany Wschodniej.
                  • wampir-wampir Re: Nieutulona w żalu Marta 27.06.10, 23:40
                    Troll nie jest ze Ściany Wschodniej, tylko ze sztabu jedynie
                    słusznej prawej i sprawiedliwej partii. Albo z ich szmatławca. Obie
                    siedziby w Wawie.
                    • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 28.06.10, 11:03
                      słuchaj śmieciu, obraziłeś kobietę w żałobie. Żaden kulturalny człowiek takiemu
                      gnojowi jak ty nie powinien podawać ręki.
                      A żeby ci jeszcze uświadomić, coś czego nie potrafisz wyczytać w moich postach,
                      to nigdy nie głosowałem na piss bo nie znoszę lewactwa czy takiego jak ty czy
                      narodowo katolickiego jak piss. Nie piszę też z warszawy tylko co można zobaczyć
                      po moim adresie z lublina.
                      • Gość: slawek Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.opera-mini.net 28.06.10, 13:05
                        Moj oficer prowadzacy po lekturze twoich wypocin kazal mi napisac ze jestes smieciem...
                        • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 28.06.10, 17:26
                          a jak ci każe donosić na matkę albo pisać że o twoja matka chciała śmierci ojca
                          by dostać trochę kasy, też się będziesz tym chwalił?
                          Rozumiem że wspierasz śmiecia wampira i uważasz że można pluć na pogrążoną w
                          żałobie kobietę? Cóż, takie to forum GW. Niezrealizowani ludzi, nienawidzący
                          każdego któremu coś się powiodło i oczekujący od państwa że okradnie tych co
                          mają i da tym którym się nie chce.
                          • Gość: belfer Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 28.06.10, 18:11
                            j2 = oficer prowadzący. Za bardzo oblatany w temacie!
                            • Gość: śmieć Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.ostnet.pl 28.06.10, 19:52
                              Pogrążona w żalu córka przez 2 miesiące nie miała czasu odwiedzić grobu
                              rodziców.Głupia pinda dająca się rozgrywać draniowi.
                              • empi Re: Nieutulona w żalu Marta 29.06.10, 11:49
                                1 maja była na Wawelu przy grobie rodziców.
                                pzdr.
                            • a_psikapsik Re: Nieutulona w żalu Marta 29.06.10, 08:51
                              Lublin przeprasza za j2
                              • Gość: j2 Re: Nieutulona w żalu Marta IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 09:56
                                ponieważ nie jestem z Lublina to mogę przyjąć, że przeciętni Lublinianie czekają
                                ze zniecierpliwieniem aż zdechną ich rodzice by im wreszcie wyszarpać kasę oraz
                                akceptują brak szacunku wobec kobiet, nawet tych w żałobie. Dlatego zapewne w
                                Lublinie zajmuje mi nie więcej niż godzinę w klubie by znaleźć dziewczynę do
                                łóżka. Bieda tu, więć k..ew dużo, szczególnie że mężczyźni i tak ich nie
                                szanują. Najwyraźniej niektóre siedzą też tu na forum
                                • a_psikapsik [...] 29.06.10, 11:08
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • Gość: JB Re: Nieutulona w żalu Marta - do j2 IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 11:50
                                  Strasznie musisz być szpetny,j2,skoro przyjezdzasz do Lublina na (po)
                                  kur-y. Na miejscu,tam,gdzie jestes, same dziewice w wieku
                                  postbalzakowskim?
                                  • _aaa_ Re: Nieutulona w żalu Marta - do j2 29.06.10, 11:52
                                    Gość portalu: JB napisał(a):

> Strasznie musisz być szpetny,j2,skoro przyjezdzasz do Lublina na (po)
                                    > kur-y. Na miejscu,tam,gdzie jestes, same dziewice w wieku
                                    > postbalzakowskim?

Nie, tylko konsekrowane wdowy:)))
                                • _aaa_ j2 29.06.10, 11:51
                                  nie masz się co tak podniecać.
                                  Pani Marta jest dorosłą, madrą osobą i wie co robi, lansując się w kolorowych pismach.
                                  Żałoba, żałobą a interesy to inetery.
                                  Popłakać można później lub w miedzyczasie.

:)))
                                  • Gość: j2 Re: j2 IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 15:13
                                    nie obchodzi mnie pani Marta, może sobie robić co chce. Ale nie lubię bydła co
                                    gardzi i pomiata kobietami tylko dlatego, że miały ojca z innego obozu
                                    politycznego i wplątuje niehonorowe dla mężczyzny wypowiedzi w kampanię
                                    polityczną. Za takie wypowiedzi jakie tu padły w czasach gdy istniał jeszcze
                                    pojęcie honoru, facet byłby skończony i dostałby jeszcze po ryju. Ale teraz z
                                    powodów politycznych publicznie akceptuje się takie śmiecie.
                                    A do tego, gdy młodzieżówki pissu łażą po forach i naganiają to źle, to śmiecie.
                                    Ale jeśli to samo robi hołota z po, no to już jest ok.
                                    • empi Re: j2 29.06.10, 15:31
                                      Pani Marta sama się zgodziła na takie traktowanie zgadzając się na
                                      masówkę w postaci wywiadów, płatnych, w pismach bulwarowych. Na
                                      równi z Dodą i innymi celebrytami. Zauważ, żadna szanujaca się osoba
                                      nie udziela takim piśmidłom wywiadów.
                                      pzdr.
                                    • _aaa_ Re: j2 29.06.10, 17:44
                                      Gość portalu: j2 napisał(a):

> nie obchodzi mnie pani Marta, może sobie robić co chce. Ale nie lubię bydła co
                                      > gardzi i pomiata kobietami tylko dlatego, że miały ojca z innego obozu
                                      > politycznego i wplątuje niehonorowe dla mężczyzny wypowiedzi w kampanię
                                      > polityczną. Za takie wypowiedzi jakie tu padły w czasach gdy istniał jeszcze
                                      > pojęcie honoru, facet byłby skończony i dostałby jeszcze po ryju. Ale teraz z
                                      > powodów politycznych publicznie akceptuje się takie śmiecie.
                                      > A do tego, gdy młodzieżówki pissu łażą po forach i naganiają to źle, to śmiecie
                                      > .
                                      > Ale jeśli to samo robi hołota z po, no to już jest ok.

W czasach o których piszesz j2, od kobiety wymagano bezwzglednego przestrzegania żałoby czyli usuniecia się w cień na czas jej trwania.
                                      Jeśli zas tego nie przestrzegała, była traktowana na równi z osobami, których szacunkiem sie nie dażyło.
                                      Sprawdź najpierw a potem pisz.

A wracając do samej Marty Kaczyńskiej.
                                      Zwróc uwagę, że do momentu, kiedy nie stała się gwiazdą prasy brukowej, nikt złego słowa o niej nie pisnął.
                                      Nawet oponeci jej taty.
                                      Sama wybrała taka drogę, wiedząc jakie to niesie za sobą ryzyko.
                                      Gdyby to zrobiła mała Kwasniewska, reakcje były by takie same.
                                • _aaa_ j2 29.06.10, 11:58
                                  nie masz się co tak podniecać.
                                  Pani Marta jest dorosłą, madrą osobą i wie co robi, lansując się w kolorowych pismach.
                                  Żałoba, żałobą a interesy to inetery.
                                  Popłakać można później lub w miedzyczasie.

:)))
                                  • empi Re: j2 29.06.10, 12:08
                                    Doda spada w rankingach plotkarskich pism

pzdr.
                                    • wampir-wampir Re: j2 29.06.10, 12:13
                                      empi napisał:

> Doda spada w rankingach plotkarskich pism
                                      >

> pzdr.

Tylko po co? Zapytali. A próbą odpowiedzi uznany zostanę za chama,
                                      kanalię i ordynusa. Tja, święta panienka po prostu.
                                      • empi Re: j2 29.06.10, 12:28
                                        Z tą panienką od lat wczesnych jej rodzice mieli kłopot. Nieudane
                                        pierwsze małżeństwo (pierwszy mąż, jak się sama żaliła) bił ją. Nie
                                        przeszkodziło to LK podczas kampanii prezydenckiej w 2005 r. razem z
                                        nim na bilboardach udawać kochającą się rodzinkę. Zięć ponoć gdzieś
                                        tam walnął nawet pean poświęcony LK. Drugie małżeństwo, z synem
                                        bonza SLD, znanym ze swoistego powodzenia u pań, było dla MK i LK
                                        chyba kłopotliwe gdyż córka j jej rodzina przebywali na zapleczu
                                        Pałacu Prezydenckiego i nie udzielali się publicznie. Przy okazji,
                                        jak się ma pomieszkiwanie dorosłej, samodzielnej córki prezydenta,
                                        wraz z rodziną, na koszt podatników? W Pałacu. Może jakieś zapędy
                                        dynastyczne i stąd ociąganie się z wyprowadzką?
                                        pzdr.
                                        • wampir-wampir Re: j2 29.06.10, 12:41
                                          Rzecz się dzieje w Polsce czyli nigdzie, jak już pisałem. Jak kto
                                          dostał chawirę na Żoliborzu w darze od ludowej ojczyzny to i bachora
                                          wychował w poczuciu, że się jej należy. Dziwię się tylko, że to jest
                                          tolerowane. Taka swoista żałobna hipokryzja. Wizyta Bronka przy
                                          zimnym Lechu też mi się nie podobała.
            • Gość: Ursus Żałoba narodowa... IP: *.nplay.net.pl 29.06.10, 10:40
              a niektórym humory dopisywały...
              www.pardon.pl/artykul/11869/bronek_smial_sie_nad_trumnami_ofiar_tragedii_zobacz
              Przykład idzie z góry. Czy można się więc dziwić retoryce szeregowych, internetowych kanalii..?
              Pozdrawiam
              • Gość: JB Re: Żałoba narodowa... IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 12:41
                Dla gawiedzi sa takie pisowskie,ursusie,zagrywki.
                • Gość: JB j2 - masz tu powazne ostrzeżenie! IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 13:07
                  Uchylono immunitet stołecznemu prokuratorowi, który proponował seks
                  podejrzanej, w zamian za umorzenie postępowania przeciw niej. Teraz
                  odpowie przed sądem za niecodzienną korupcję...

Sąd dyscyplinarny przy Prokuratorze Generalnym uchylił immunitet
                  prokuratorski Konradowi P., co oznacza zgodę na postawienie mu
                  zarzutu - poinformował prok. Mateusz Martyniuk, rzecznik Prokuratury
                  Generalnej. Sąd obniżył również o połowę uposażenie obwinionego - do
                  czasu zakończenia sprawy. Prokurator dostał sprawę młodej kobiety,
                  podejrzanej o kradzież w centrum handlowym. Miał zaproponować jej
                  seks w zamian za umorzenie sprawy, na co kobieta zgodziła się, ale
                  zarazem - powiadomiła o tej propozycji policję. Przygotowały one
                  operację tzw. kontrolowanego wręczenia "korzyści osobistej". Kobieta
                  przyszła na umówione spotkanie do pokoju prokuratora (gdzie
                  wcześniej zainstalowano kamery i mikrofony). Według "Dziennika-
                  Gazety Prawnej", policja miała transmisję na żywo. Policjanci
                  wkroczyli, gdy Konrad P. był w samej bieliźnie. Od rauz został
                  zawieszony w czynnościach służbowych. Prokurator może usłyszeć
                  zarzut z art. 228 Kodeksu karnego, który przewiduje karę od 6
                  miesięcy do 8 lat więzienia dla tego, kto w związku z pełnieniem
                  funkcji publicznej przyjmuje korzyść majątkową lub osobistą albo jej
                  obietnicę. Jeśli wiąże się z tym "zachowanie stanowiące naruszenie
                  przepisów prawa", kara wynosi od roku do 10 lat. W wypadku mniejszej
                  wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo do
                  2 lat pozbawienia wolności. W grę mógłby też wchodzić art. 199
                  Kodeksu karnego, który przewiduje karę pozbawienia wolności do lat 3
                  dla tego, kto przez "nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie
                  krytycznego położenia", doprowadza inną osobę do obcowania płciowego
                  lub do "innej czynności seksualnej". Po wyroku skazującym Konrad P.
                  może zostać usunięty z prokuratury - o tym zdecyduje sąd
                  dyscyplinarny.
                  • wampir-wampir Re: j2 - masz tu powazne ostrzeżenie! 29.06.10, 13:17
                    Powinien zostać usunięty bez dwóch zdań. Kilka lat temu była taka
                    sprawa w Rzeszowie - tamtejsza prokurator została przyłapana w
                    markecie na kradzieży stringów. Kamera ją sfilmowała w
                    przymierzalni. Wyleciała z roboty. A tymczasem w Gilotynie gdzieś w
                    trudnych dniach żałoby Eliza Michalak, której nie lubię, opowiadała
                    jak arcybaca Paetz był widziany na podrywie na berlińskim dworcu
                    ZOO. Głuszył chłopaków, którzy tam przychodzą, by spotykać takich
                    panów jak on i brać od nich kasę za seks. Czyli można się zmienić na
                    lepsze. Paetz zaczął płacić za to, co lubi :-)))
                    • Gość: JB Drugie ostrzezenie IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 13:48
                      Jerzy R., były zamojski prokurator został oskarżony o przyjęcie
                      dwóch butelek markowego alkoholu oraz dwóch tysięcy złotych od
                      recydywisty skazanego m.in. za sutenerstwo. W środę sąd okręgowy w
                      Zamościu zdecyduje, przed którym sądem będzie odpowiadał Jerzy R.,
                      były wizytator zamojskiej prokuratury okręgowej, od ubiegłego roku
                      prokurator w stanie spoczynku. Akt oskarżenia przeciwko niemu
                      wpłynął wprawdzie do zamojskiego sądu rejonowego, ale lokalni
                      sędziowie złożyli oświadczenia, że znają osobiście prokuratora R. i
                      poprosili o wyłączenie ze sprawy. Śledztwo wobec R. prowadzili
                      wyspecjalizowani w ściganiu przestępczości zorganizowanej
                      prokuratorzy z Wrocławia.

• Gość: j2 Re: Drugie ostrzezenie IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 16:45
                        barska, ty mnie nie ostrzegaj, ty się módl bym mógł pracować i płacić podatki na
                        pzprowską hołotę, co zniszczyła kraj i wymordowała elity.
                        • wampir-wampir Re: Drugie ostrzezenie 29.06.10, 18:44
                          A co się ma modlić za poyeba, który przeżera mój cash siedząc na
                          socjalu i jeszcze pisze, że na leki na raka. Im szybciej się
                          zabierzesz na tamten świat tym lepiej. A od Joasi wara!
                          • Gość: j2 Re: Drugie ostrzezenie IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 21:44
                            nigdzie nie napisałem że wydaję pieniądze na leki na raka. Napisałem tylko że
                            k..a co mi życzyła raka spóźniła się z życzeniami. A starych komuchów to z
                            urzędu powinno się stawiać do rogu
                            • Gość: j2 Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 21:46
                              Co to z jakieś dziwne forum w którym można ludziom życzyć śmierci, raka? To już
                              któryś raz mi się zdarza. I żadnych w zasadzie argumentów merytorycznych nigdy
                              nie zauważam
                              Czy to są jakieś marzenia lewactwa, wynikające ze smutku, że nie można komuś kto
                              ma inne poglądy po prostu strzelić w tył głowy?
                              • empi Re: Do moderatora 29.06.10, 21:58
                                zapominasz o swoich postach, jeden szczególnie obrzydliwy (usunięty)
                                w stosunku do kobiety, użytkownika forum, kwalifikujący się do
                                postępowania na drodze prawnej. Nie pouczaj innych. Lecz swoje
                                frustracje gdzie indziej.
                                pzdr.
                                • Gość: znajoma Re: Do moderatora IP: *.146.132.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.10, 22:27
                                  Nie zapominaj się Empi. Ty też służysz na tym forum określonej ideologii. A Twoje wybiórcze usuwanie postów również możnaby zakwalifikować pod odpowiedni paragraf.
                                • Gość: j2 Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 29.06.10, 23:36
                                  usunięty przez ciebie mój post nie dotyczył JB, on prosił by wspomniała czasy
                                  gdy kobiety oddawały się partyjniakom czy ubekom. Chodziło o biedę, szarość,
                                  brak perspektyw - czyli to co powoduje, że wiele kobiet oddaje się teraz w
                                  Lublinie kolesiom w ładnych brykach licząc że może jej przyszłość się poprawi.
                                  Macie urojenia, nigdzie nie sugerowałem że robiła to JB. Ja jej nie szanuję za
                                  poglądy i pro pzprowską propagandę i za to jak nobilituje wciąż pzprowskie
                                  kanalie i tajnych współpracowników tych co za czytanie niewłaściwych książek
                                  zrywali paznokcie.

Wrócę do pytania, nie wiem czy można tu życzyć śmierci?
                                  Czy napiszę: życzę ci empi byś umarł na raka(tak tu mi napisano i zostawiłeś),
                                  to to jest akceptowalne?
                                  Bo może pójdziecie dalej, może będziecie życzyli śmierci moim bliskim? Dlaczego
                                  nie, myślę że taka szmata jak wampir, który obraża kobiety w żałobie, byłaby z
                                  łatwością do tego zdolny.

• Gość: JB Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 30.06.10, 00:11
                                    j2 to więcej niz kretyn. Albo chory. Osobiscie nie slyszalam, by
                                    kobiety oddawaly sie partyjniakom czy ubekom, ale wiem, ze zdarzały
                                    sie studentki gotowe dac to i owo profesorom. A swoja droga przy
                                    sexie nie patrzy sie zwykle czy to pisowiec, peowiec czy agent
                                    Watykanu.
                                    • wampir-wampir Re: Do moderatora 30.06.10, 02:03
                                      To był chamski i wyraźny przytyk pod adresem Joasi. Nie wiem
                                      dlaczego niby nie można pisać o tym, jak się zachowuje córka
                                      zmarłego prezydenta. Pałac utrzymywany jest z pieniędzy podatników,
                                      w tym moich. Mam prawo do oceny jej postępowania, tak jak Joasia ma
                                      prawo do swoich poglądów nt. PZPR-owców, ubeków, TW i kogo tam
                                      jeszcze. W PRL-u mnóstwo ludzi należało do partii, jeszcze wiecej
                                      chodziło na pochody i głosowało bez skreśleń, bardzo niewielu po
                                      staniu wojennym działało w opozycji. Dziś okazuje się, że wszyscy
                                      walczyli z komuną. Gówno prawda i Joasia pisze o tych własnie,
                                      którzy nie walczyli. Bosman też. A ty trollu nie masz nic do
                                      napisania.
                                    • Gość: j2 Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 30.06.10, 11:12
                                      barska, kobiety w całej historii świata oddawały się władzy i bogatym, bo to
                                      dawało szansę na przetrwanie ich potomstwu. To dlatego w sejmie jest jak w burdelu.
                                      • empi Re: Do moderatora 30.06.10, 12:28
                                        powiedz teraz coś o mężczyznach, tak dobrze ci idzie :)
                                        pzdr.
                                        • Gość: j2 Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 30.06.10, 12:40
                                          rozumiem, że jesteś śmieciem bez kultury
                                          • Gość: pj Zawsze ci sami; zawsze tak samo IP: 89.167.25.* 01.07.10, 23:25
                                            Dopiero dzisiaj przeczytałem "wątek", bo chociaż istnieje kilka dni,
                                            to spodziewałem się chamstwa, ale nie takiego. Wobec kobiety, która
                                            straciła rodziców. I zachowywała i zachowuje się przyzwoicie.
                                            Jej "pech" polega na tym, ze jest córką prez. Kaczyńskiego.
                                            Wampir,który jest w szpicy nagonki, tajnos, dziadek ksywka Barska,
                                            empi i jeszcze kilku cwaniaczków z forumowej ferajny obowiązkowo
                                            obrzuca ją wyzwiskami i pomówieniami. A, jeden taki przyrównuje ją
                                            do Dody. Totalny odpływ rozumu, brak jakiejkolwiek przyzwoitości;
                                            tylko wściekłość i nienawiść. W sumie jest to porażające i smutne.
                                            Tyle, bo szkoda czasu na polemikę, bo i nie ma z kim. Szacun dla j2,
                                            który specjalnie się nie wysilając odesłał łgarzy "w duraki". Tam
                                            jest ich miejsce.
                                            • Gość: slawek Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo IP: *.opera-mini.net 02.07.10, 06:35
                                              chyba musisz przeczytac watek jeszcze raz,choc watpie ze zrozumiesz o co chodzi.chamstwo i nienawisc zaprezentowal tu elokwentnie niejaki j2.szacun dla jego chamstwa i buractwa-bo ciezko spotkac wieksze:-)
                                              • wampir-wampir Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo 02.07.10, 07:27
                                                Spoko Sławek. Kończy się kampania, j2 zniknie równie szybko i
                                                niespodziewanie jak się pojawił. Nie takie najazdy trolli się
                                                przeżyło. I tylko Bosmanka żal. Stracił reputację naczelnego chama
                                                FL na rzecz Tajnosa i mnie :-)))
                                                • tajnos.agentos Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo 02.07.10, 07:53
                                                  j2 nie zniknie, bo UPieRdliwcy nieustająco majaczą, że kiedyś jednak wygrają
                                                  wybory, więc z uporem maniaka agituje. Co do jego chamstwa, myślę że ono nie
                                                  podlega krytyce, gdyż ten cham jest nasz, słuszny, prawicowy - co innego cham
                                                  lewak, albo wręcz, co gorsza, wyzuty z wszelkich złudzeń politycznie oziębły.
                                                  Tego należy gnoić wszelkimi dostępnymi środkami.:D
                                                • Gość: j2 Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo IP: *.lublin.mm.pl 02.07.10, 09:29
                                                  obrażasz mnie cały czas, nie za moje poglądy, bo na nie po prostu nie masz
                                                  argumentu, ale dlatego że pokazałem ci jakim śmieciem jesteś i że zdałeś sobie
                                                  sprawę, że obrażając kobietę w żałobie, naprawdę jesteś bydlakiem bez honoru.
                                                  Ale brniesz cały czas tak jak te wszystkie partyjne gnoje z PiS czy PO co się
                                                  przyssały do koryta i nie dają się odegnać.
                                                  Piszę tu od dawna, na wybory nie chodzę, a propagandę siejesz ty. Ja uważam obie
                                                  partie za g...o, ty cały czas promujesz jedną z nich. Ale nie zarzucisz sobie
                                                  partyjnej propagandy, choć właśnie ją uprawiasz, ty zarzucisz ją innym. To inni
                                                  uprawiają propagandę.
                                                  Pomijam już żałosne życzenia mi śmierci czy zachorowania na raka co, pomijając
                                                  już zwykłe chamstwo, tylko wskazuje twoją bezradność i jakieś problemy psychiczne.

• wampir-wampir Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo 02.07.10, 10:01
                                                    Odganiam jak natrętną muchę po prostu. Łazisz za mną jak zakochana
                                                    panienka. O raku sam pisałeś, że ci go Bosmanek pożyczył ale już za
                                                    późno. Wierzę w to tak samo, jak w to, że śmiecisz nie na zlecenie.
                                                    A rychłej śmierci forumowej życzę wszystkim trollom, które się tu
                                                    zjawiają. Niekonsekwencji w dyrdymałach, które wypisujesz nie nędę
                                                    ci wytykał, bo mi się nie chce, polemizował z tym bełkotem tym
                                                    bardziej. Poza wszystkim jesteś mało inteligentny i jako taki nie
                                                    zasługujesz na moją uwagę. Po prostu nie jesteś partnerem do
                                                    dyskusji. Pa trollu.
                                            • empi Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo 02.07.10, 07:41
                                              > I zachowywała i zachowuje się przyzwoicie.
                                              pj jeśli zarzucasz mi w czymkolwiek nieprawdę podejmij polemikę.
                                              Marta Kaczyńska wyszła z cienia żałoby. Sama zaproponowała wywiady
                                              wielu brukowcom biorąc oczywiście pieniążki. Chciała być celebrytką
                                              to i mówią i piszą o niej jako takowej. Czy pisanie o takich faktach
                                              to nieprzyzwoitość?
                                              pzdr.
                                            • Gość: joannabarska Re: Zawsze ci sami; zawsze tak samo IP: *.lublin.mm.pl 02.07.10, 07:56
                                              Czytaj,pj,w okularach, bo po prostu kłamiesz. Ja w tej sprawie
                                              zachowałam sie bardzo delikatnie, babuniu pj! Przytocz choc jedno
                                              moje krytyczne zdanie w tej materii skoro tak łżesz na
                                              potegę? "Łżeelita"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka