Dodaj do ulubionych

Chirurg-onkolog z Lublina

13.07.10, 08:56
Szukam dobrego chirurga-onkologa z Lublina zajmującego się zmianami w
piersiach. Muszę skonsultować zmianę, która na usg wygląda łagodnie, ale na
wszelki wypadek zostałam odesłana do chirurga-onkologa. Może ktoś zna kogoś
godnego polecenia?
Obserwuj wątek
    • infom123 Re: Chirurg-onkolog z Lublina 14.07.10, 06:52
      Może ta Pani onkolog
      ?
    • Gość: lena Re: Chirurg-onkolog z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:31
      tylko dr Stanisławek
    • balbina87_1987 Re: Chirurg-onkolog z Lublina 22.07.10, 14:07
      na jednym z portali lubelskich czytałam o dr Świtale, więc może proszę jej poszukać
    • tekla_skarbek Re: Chirurg-onkolog z Lublina 22.07.10, 23:01
      Polecam dr. Sergiusza Łukasiewicza, prawie 10 lat temu operował moją mamę. Miała
      mastektomię.
      Koleżanka poszła do niego, bo wymacała sobie guzek, który okazał się niegroźną
      zmianą. Od kilku lat chodzi do niego profilaktycznie i bardzo chwali. Spokojny,
      rzeczowy profesjonalista.
      Powodzenia.
      • toanita Re: Chirurg-onkolog z Lublina 04.08.10, 22:05
        A ja poleecam również dr Stanisławka. Jestem po zabiegu i bardzo Go sobie chwalę.
        • edttka Re: Chirurg-onkolog z Lublina 12.08.10, 13:41
          dr Andrzej Jabłonka-specjalista chorób klatki piersiowej.zoperowałmojemu tacie
          guza płuc zespolonego z aortą.
        • Gość: aga Re: Chirurg-onkolog z Lublina IP: *.play-internet.pl 22.04.14, 12:17
          A jaki zabieg miala Pani wykonywany? ??
    • Gość: Anka Re: Chirurg-onkolog z Lublina IP: 109.200.80.* 15.08.10, 20:05
      Jeśli ma to być chirurg- onkolog od piersi, to tylko i wyłącznie prof.
      Stanisławek. Trafiłam do niego z moją babcią- kontakt od innej osoby, która
      też korzystała z Jego usług. Babcia jest od 2 lat po mastektomii, przeszła
      lampy i jakąś chemię i jest OK. Prof. Stanisławek jest bardzo konkretnym
      lekarzem, a do tego z wyczuciem, no i super specjalista w tym, co robi.
      • niwela Re: Chirurg-onkolog z Lublina 03.10.10, 19:09
        Podłączę się pod ten wątek i zapytam o onkologa, z którym można porozmawiać i skonsultować sytuację, a mian. 8 lat po operacji jelita grubego, a teraz jest niewielka zmiana na nerce.
        Proszę o jakieś namiary na sprawdzonego lekarza.

Pozdrawiam
    • Gość: henia Re: Chirurg-onkolog z Lublina IP: *.sun.net.pl 02.02.11, 09:34
      profesor polkowski z kliniki onkologicznej przy ul saszica w ublinie porzadny i uczciwy czlowiek bardzo dobry fachowiec plecam
      • Gość: AnkaKw Re: Chirurg-onkolog z Lublina IP: *.enterpol.pl 03.02.11, 12:06
        Tylko i wyłącznie dr Madej-Czerwonka z poradni przy al.Kraśnickiej.
        Całkowity profesjonalizm i cudowne podejście do pacjentów.
    • biedra91 Re: Chirurg-onkolog z Lublina 03.02.11, 14:26
      Jesli ktos nadal szuka - ja leczylam sie u lek. med. Anna Litwińczuk – Jankiewicz. Jestem bardzo zadowolona. Kompetentna kobieta. Jestem mloda dziewczyna, usuwala mi juz 2 guzy z dwoch piersi i moge ja zdecydowanie polecic. Przyjmuje w centrum onkologii ziemi lubelskiej w Lbn w poradni profilaktyki chorob piersi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka