Dodaj do ulubionych

Sanepid i Sotokrotka

30.07.10, 21:50
DW informuje że w Lubinie przy ul Droga Męczenników
Majdanka...
link
cóz poza tym że gdzie Krym a gdzie Rzym to warto zauważyć
że "Artykuły ... nie nadawały się już do spożycia." i tak ponoć ma
jeszcze trochę być...
lepiej więc chyba sklep ten omijać dla zdrowia lepiej

Obserwuj wątek
    • przemek.leniak co to sotokrotka? 30.07.10, 21:59
      taki sklep w Lubinie ;-)
      ech...
    • Gość: gość Re: Sanepid i Sotokrotka IP: *.chello.pl 30.07.10, 22:00
      w Łęcznej, przez ok. 3 tyg.nie działała klimatyzacja; w sklepie było 30 stopni,
      bo i na dworze tyle było; oczywiście mowa o Stokrotce - jakoś nie bardzo
      Sanepid miał ochotę w upały tam zaglądać.
      • przemek.leniak Re: Sanepid i Stokrotka 30.07.10, 22:11
        hmm ja pracowałem niegdyś w Stokrotce w Świdniku i tam dla odmiany
        szambo (kanalizacja) wylewało na magazyn żywności...
        Stokrotka przy Racławickiej - na górze ma salę weselną (objaw
        wylewania występował po każdym weselu) ale to niedziela i sanepid
        chyba nie pracuje...
        ...
        tak wogóle to cóz spółka jest częścia Holdingiu Emperia (dawne
        Eldorado) którego szef tu niedawno (w GwL) się chwalił jak to
        umiałby Lublinem pokierować...
        • ejno Re: Sanepid i Stokrotka 30.07.10, 22:33
          Tak tak, Emperia ehhhh, wspomnienia z prześmiesznej rekrutacji hehehehe.....
          • Gość: piołun Re: Sanepid i Stokrotka IP: *.enterpol.pl 30.07.10, 22:36
            A mnie tam się stokrotka z kropką kojarzy; nie wiedzieć czemu?
            • Gość: slawek Re: Sanepid i Stokrotka IP: *.opera-mini.net 31.07.10, 06:44
              Moj znajomy byl kurierem i jak przygotowywano plaze do otwarcia to nie mogl sie nadziwic dlaczego do tamtej stokrotki(teraz delima)przywozono wedliny az na 2-3tyg.przed otwarciem sklepu.a to przeciez proste-zeby skruszalo,mocy nabralo...
              • folkatka Re: Sanepid i Stokrotka 31.07.10, 12:58
                Moją kolezanke wyrzucono z pracy w osiedlowym markecie ponieważ nie chciała brac
                udziału w odświeżaniu "dojrzałych" wedlin.
                Zabieg ten polegał na moczeniu tychze w jakichś detergentach czy innych cudach.
                Smacznego.
                • Gość: gość2 Re: Sanepid i Stokrotka IP: *.nplay.net.pl 31.07.10, 22:10
                  Standardowe zjawiska w Stokrotce 1. nabijanie na ważone produkty
                  ceny z produktu doroższego 2. Przeterminowane produkty w lodówkach
                  (przynajmniej na Ametystowej to norma) 3. Problem z wydaniem
                  odpowiedniej reszty - nagminna praktyka, ale nikomu niczego się nie
                  udowodni, ponieważ sklep nie posiada monitoringu
                  • yahooo03 Re: Sanepid i Stokrotka 01.08.10, 17:46
                    Pracujemy dla was szanowni klienci i nic co ludzkie nie jest nam ani wam
                    obce.Każdy ma prawo wyboru jak i prawo do pomyłki,a to że coś zostało żle
                    policzone ąlbo żle została wydana reszta na pewno nie jest zaplanowane.Klient ma
                    prawo przyjść i przy kierowniku kasjerka rozliczy kasetkę.Nie mamy z tego żadnej
                    korzyści.Z każdego grosza manka jesteśmy rozliczane jak każdy inny kasjer
                    pracujący w sklepie.Tak samo żle się czujemy,mamy gorsze dni, kłopoty,problemy i
                    inne takie i takich samych jak my klientów obsługujemy.Tak samo stoimy w
                    kolejkach i nie raz się zdarza że kupujemy coś nie świeżego czy starego.Nie
                    robimy z tego problemu na cale województwo.
                    A najgorsze jest to że jesteście naszymi stałymi klientami z którymi żyjemy na
                    co dzień, rozmawiamy,żartujemy,z niektórymi nawet dzielimy się swoimi problemami
                    i sukcesami.Smutne jest to że ludzie potrafią być tacy mali i puści.Bo klient z
                    Poręby to wielkie hrabiostwo, jest rozpieszczony jak małe dziecko i wywyższa się
                    jak by był nie wiem kim.A prawda jest taka że 90% mieszkańców pokupowała
                    mieszkania na kredyt na 30 lat albo dostała w zamian za działkę na której stoją
                    bloki.

Pozdrawiam kupujących na Ametystowej :)
                    • przemek.leniak e tam... 01.08.10, 22:11
                      problemy z resztą to mają czasem wszyscy...
                      jest to poniekad efekt tego ile drobnych się ma na poczatku dnia w
                      kasie, prawda?
                      przeterminowane produkty to również jest kwestia tego czy się je
                      znajdzie na półce przy układanu czy też sie nie znajdzie...
                      a nabijanie hmm
                      no powiedzmy że są dwa rodzaje pomidorów...
                      jakie nabijesz jak nie masz pewności?
                      hmm?
                      pomyłki - tak, nic co ludzkie -również
                      a ze zadnej korzyści z tego nie ma pracownik?
                      cóz Emperia ma...
                      w sporym zakresie to kwestia organizacji pracy jest...
                      długo by pisać

• Gość: gość Re: Sanepid i Stokrotka IP: *.chello.pl 02.08.10, 13:28
                      w tym wątku nie było krytyki kasjerów ze Stokrotki, lecz metod, jakie tam się
                      stosuje
                    • Gość: gość2 Re: Sanepid i Stokrotka IP: *.nplay.net.pl 07.08.10, 13:26
                      "Smutne jest to że ludzie potrafią być tacy mali i puści.Bo klient z
                      Poręby to wielkie hrabiostwo, jest rozpieszczony jak małe dziecko i
                      wywyższa się
                      jak by był nie wiem kim."
                      I tym tekstem zachęciła mnie, moich znajomych i sąsiadów do
                      korzystania z usług innych sklepów. Zastanawia mnie tylko czy z tą
                      opinią o klientach zgadzają się Pani pracodawcy...Tak jak już ktoś
                      zauważył, oceniane w poście były metody (o których skądinąd wiem od
                      osoby, która robiła praktyki w tej firmie), a nie pracownicy!
                      A poza tym właśnie to "hrabiostwo" nabija konta Pani pracodawców, a
                      co za tym idzie, gwarantuje Pani pensję. Bo to "hrabiostwo"
                      dysopnuje właśnie kapitałem, aby dokonywać zakupów w tego typu
                      marketach. Prosimy więc więcej negatywnych opinii na nasz
                      temat...Mniejsi sprzedawcy będą wniebowzięci
    • Gość: gość poprawka: Stokrotka w Łęcznej IP: *.chello.pl 03.08.10, 22:47
      po wizycie w Stokrotce łęczyńskiej, stwierdzam, że nadal brak jest tam
      klimatyzacji (w Wamexie).Były przypadki omdleń wśród personelu i klientów.
      Może ktoś podpowie, który oddział Sanepidu powinien o tym wiedzieć? Temperatura
      w sklepie sięga 35 stopni.
      • Gość: gość Gazeto, wykaż się pro publico bono... IP: *.chello.pl 04.08.10, 10:42
        ... i zajmij się sprawą pracowników oraz klientów Stokrotki w Wamexie (Łęczna).
        Sprawę zgłoszono już do Sanepidu i Państwowej Inspekcji Pracy (osobiście, przeze
        mnie), więc duzo do roboty nie macie - zawszeć to jednak jakoś rozgłos dla sprawy.
        No... zachęcam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka